Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 206 hír

Így vizsgáztak a határvadászok - videóval

A határvadász-képzésben résztvevő 55 tanuló utolsó modulzáró vizsgáját teljesítette a napokban Szegeden.

Emberek a magasban - a zsinagóga kupolája is megszépül

Délmagyar  Ma 14:12 Megyei 

Június végére készülhet el a szegedi zsinagóga felújítása. Most az épület kupoláját csinosítják - ahogy olvasó-tudósítónk, Róbert fotóin is jól látható.

Családi ügy lenne a pofon?

Délmagyar  Ma 12:48 Megyei 

Az asszony verve jó, humorizál a mondás. Míg egyesek jól elviccelődnek ezen, mások komolyan gondolják, és családi ügyként kezelik az erőszakot. De vajon tényleg magánügy a nők bántalmazása?

2022-re épülhet meg a déli Tisza-híd

Délmagyar  Ma 12:48 Megyei 

Szeged - Újabb fontos lépés a Szegednek ígért kormányzati fejlesztési csomag ügyében: megjelent a Magyar Közlönyben a felelős minisztereket és határidőket taglaló határozat.

3200 euróért szállított két migránst, Röszkénél kapcsolták le

Előzetes letartóztatásba helyezték azt a szerb férfit, aki hétfőn próbált meg két koszovóit az országba csempészni.

Tudnivalók a Tudósító oldalra való beküldésről

Délmagyar  Ma 11:45 Megyei 

Ha Ön éppen ott van, ahol érdekes, megrázó, kedves vagy felemelő esemény történik, fotózza le, írja le pár szóban, és küldje el! Mi ellenőrizni, szerkeszteni fogjuk a beküldött tartalmat, vagyis segítünk abban, hogy a hír pontos legyen.

Kadarkamentő akció Csongrádon - telepítsen ingyen!

Délmagyar  Ma 11:24 Megyei 

Csongrád - Ingyen adja a gyökeres kadarkavesszőt az Ungerbauer Szőlőiskola, hogy ismét többen telepítsék ezt a fajtát Csongrádon. Az ötlet bevált, hétfő óta már 6000 tő talált gazdára.

Utazó tolvajok végezhettek Zsömével

Délmagyar  Ma 10:20 Megyei  Szeged

Szeged-Tápé - A tulajdonos szerint utazó tolvajok mérgezhették meg Zsömét, a másfél éves labradort. Pintér Gábor és ismerősei 80 ezer forintot ajánlottak fel a nyomravezetőnek. A rendőrség állatkínzás miatt nyomoz.

Keveslik a szülők a kétszer 15 percet

Délmagyar  Ma 10:00 Megyei 

Szentes - A szentesi strandon a kísérő szülő csak kétszer 15 percet lehet bent az edzésre járó kisgyerekkel. Ez új szabály, a felnőtteket felháborította. Tudják azt is: a szigorítás egyik oka az, hogy közülük néhányan ˝ügyeskedtek˝.

Biliárd és darts a Vegasban

Délmagyar  Ma 10:00 Megyei 

Szeged - Az Etelka sori Gól büfé a hangulatos szegedi kiskocsmák sorát gyarapítja Felsővároson, a Tesco és a SZEOL-pálya közvetlen közelében.

ÚtON: 30-as tábla a Brüsszeli körúton

Délmagyar  Ma 07:54 Megyei 

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést.

Színezd ki apa fütyijét! - házi feladat elsősöknek

Csongrád megye - Nyílt szexualitást ábrázoló, felvilágosító színezőt szerkesztettek egy bárhol megvehető, elsősöknek szóló feladatgyűjteménybe. A kiadvány szülőknél, pedagógusoknál is kiverte a biztosítékot. Figyelem, felnőtt tartalom!

Talajfertőtlenítő volt a fehér por, amit egy menekülő férfi dobott ki az autójából

Délmagyar  Ma 07:33 Megyei 

Békéscsaba, Makó - Sem az emberre, sem a környezetre nem veszélyes az a talajfertőtlenítő, amiről azt hitték: ideggázzá alakuló anyag.

Hárommázsás kapu zuhanhatott volna a járókelőkre

Délmagyar  Ma 06:30 Megyei 

Szeged - Beleillik majd az utcaképbe a felújított-átépített Jósika utca 19-21. számú ház a befektető szerint. A városvédők szeretnék, ha legalább az eredeti homlokzat megmaradna. A házak nem védettek, a tervező szerint nem képviselnek értéket. Közben balesetveszély miatt kivették a bejárati kaput.

Harmadával is drágább lehet a kenyér a faluban

Délmagyar  Ma 05:48 Megyei 

Csongrád megye - A legtöbb faluban egy-két bolt van, ráadásul az alapvető élelmiszereket is csak drágábban tudják megvenni az ott élők, mint a városban. Pedig a kistelepüléseken kevesebb pénzt tudnak beosztani az emberek.