Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 56 hír

A kislányával pózoló apáért rajong az internet

Családháló
-
  Tegnap 10:33 Életmód 

Sholom Ber Solomon 36 éves kaliforniai vintage-bolt tulajdonos már kisbabája születése előtt is hajlamos volt furcsa ruhákban pózolni - azóta viszont egész magas szintre vitte a dolgot. Az internet népe odavan érte, én némi fenntartással nézem a dolgot...

Így kerülheted el, hogy túlhevüljön a babád

Családháló
-
  Tegnap 10:00 Egészség 

A nyár nagyon veszélyes lehet a csecsemőkre nézve. Hogyan gondoskodj a kisbabád biztonságáról, amikor süt a nap? Olvasd el hasznos tippjeinket!

25 éves barátság a búvár és a hal között

Családháló
-
  Tegnap 09:17 Életmód  Japán

Egy japán férfi, Hiroyuki Arakawa feladata, hogy felügyelje a Tateyama-öbölben található víz alatti sintó szentélyt. Merülései során a férfi megismerkedett egy birkafejű ajakoshallal, Yorikóval, és barátságot kötöttek. Már 25 éve minden merülésekor odaúszik Hiroyukihoz, aki puszival üdvözli.

Arizonában olyan forróság van, hogy még a postaláda is megolvad – FOTÓK!

Phoenixben (USA) a hőmérséklet elérte az 47 °C-ot, az aszfalt 76 °C-os. Az emberek olvadó műanyag tárgyakról, autók tetején sütött sütikről posztolnak képeket.

Kincset érő shea vaj: a betegségekkel és a szépséghibákkal is harcol

A következőkben szakértőnk, Kovács Melinda ismerteti, miért jó a bőrünknek a shea vaj, mely az egyik kedvenc alapanyaga a kézműves szappanoknak.

Meddig időzzünk szülés után a kórházban? – Anyákat kérdeztünk

Családháló
-
  Tegnap 04:58 Vélemény 

Egy Facebookos anyacsoportban kérdeztem rá, ki mit gondol a kórházban töltendő kötelező napokról. Meglepetésemre egymással szögesen ellentétes vélemények jöttek - ezekből szemezgetek most a tagok beleegyezésével, névtelenül.

A Grenfell-torony tűzoltói

Családháló
-
  17.06.25 09:36 Életmód 

A londoni tűzvész hős tűzoltóiról közölt portrécikket a Daily Mail. Közben egy újabb – ezúttal kisebb méretű – londoni társasház borult lángokba, sok hasonlóan veszélyesnek ítélt épület lakóit pedig a hatóságok igen rövid határidővel evakuálták.

Így játszik egy kiselefánt

Családháló
-
  17.06.25 09:02 Életmód 

Ezt a felvételt látva a legtöbben talán egy egzotikus szafarira gondolunk az afrikai szavannán. Pedig a jelenet – amit a játszótereket rendszeresen látogató szülők valószínűleg túlságosan is jól ismernek – a dél-svédországi Borås állatkertjében játszódott le.

Anyaszégyenítés: az anyák nagy része megkapja, hogy rossz anya

Családháló
-
  17.06.25 08:45 Egészség 

Tízből hat amerikai anya megkapta már, hogy nem jól gondozza, neveli gyerekét. Az angol szakirodalom ezt "mommy-shaming"-nek, "anyaszégyenítésnek" nevezi.

Sztárok, akik majdnem lecsúsztak életük szerepéről

Családháló
-
  17.06.25 08:10 Életmód 

Sok sorozat másképp nézne ki, ha megvalósult volna a tévécsatorna képviselőinek eredeti elképzelése, és az a színész kapta volna meg a főszerepet, akit ők kinéztek maguknak az alkotók ellenében. A 24 Jack Bauerjét nehéz lenne Kiefer Sutherland helyett mással elképzelni, ahogyan ma már Sherlockként is csak Benedict Cumberbatchet…

Megtiltották a fára mászást – egy kislány felvette a kesztyűt

Családháló
-
  17.06.25 06:51 Életmód 

Különös vitától hangos az angliai Orpington (Kent megye), egy helyi lakótelep közös képviselete ugyanis megtiltotta a gyerekeknek a fára mászást – ők azonban nem nyugodtak bele…

Szülés utáni napok külhonban

Családháló
-
  17.06.25 06:19 Vélemény 

Én sem kedvelem a "külföldön minden jobb" mítoszt, a mostanság aktuális kórházban töltendő 1 illetve 3 nap kérdéskörben viszont úgy tűnik, érdemes tekintetbe venni a nyugati gyakorlatot.

Hogyan lehet sikeres vállalkozás a gyereknevelés? 12 dolog, amelyet jó, ha időben megfontolunk

Családháló
-
  17.06.25 05:58 Életmód 

Amikor az ember céget alapít, vállalkozást indít be, senki nem csodálkozik rajta, ha előre kiszámítja a költségeket, a tervezett bevételt, a várható hasznot. Megpróbálja meghatározni azt is, hogy a befektetés időben hol éri el a fedezeti pontot, mikortól fog a vállalkozásból profitálni. Ha az üzleti életben nem lepődünk meg ezen a tudatos…

NOE pályázat: Gyermekeink ajánlják – nagycsaládosok meséi

Családháló
-
  17.06.24 07:14 Életmód 

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) mesepályázatot hirdet Gyermekeink ajánlják – nagycsaládosok meséi címmel.

„Tegyél jót!” nyári programok

Családháló
-
  17.06.24 07:13 Életmód 

A „Tegyél jót!” program a Kemény Dénes által alapított Szülők Háza Alapítvány jótékonysági programja, amely a 2016-os indulása óta több száz gyereknek nyújtott segítséget az élet számos területén országszerte – többek közt Szátokon, Sopronban, Miskolcon, Mónosbélen és Budapesten. Az alapítvány létrejöttének elsődleges célja, hogy elősegítse…