Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 44 hír

Azt hiszem Alaszkában is hideg van! – VIDEÓK

Családháló  Tegnap 09:24 Életmód 

A két videón azt látjátok, milyen "vidám" az élet Alaszkában -50 fok körüli időben. Mindenesetre a túlvilági tájon kívül legalább lehet vizet fagyasztani amint kiöntöd azt a vödörből. Jó szórakozást!

Iskolára való alkalmasság

Családháló  Tegnap 09:03 Életmód 

Általánosan elfogadott vélemény, hogy a gyermek akkor kerüljön az iskolába, amikor ez számára a legkedvezőbb.

Ez kell neked, ha egy mozdulattal lennél kreatív a konyhában!

Családháló  Tegnap 08:45 Recept 

Ha beszerzed ezt a kis apró mütyürt, akkor néhány mozdulattal a retekből, amit nem akar megenni a gyerek máris Super Mario-féle gombát varázsolhatsz!

Az antidepresszánsok növelik a születési rendellenességek kockázatát

Családháló  Tegnap 08:24 Egészség 

Megnöveli a születési rendellenességek kockázatát, ha a várandós nő antidepresszánsokat szed a terhesség első trimeszterében - állapította meg egy új kanadai tanulmány.

Baba, kaja, para – miért nem eszik ez a gyerek?

Tudom, milyen az, amikor a mindig jóízűen falatozó, száját nagyra tátó gyermeked egyszerre csóválni kezdi a fejét még a kedvenceire is. Nem te leszel az első anyuka, akinek ilyenkor megfordul a fejében, hogy a) éhezik, b) biztos te rontasz el valamit! Most mondom, nem a te hibád!

Az Úristennek van humora – emlékezés Oloffson Placid atyára

Családháló  Tegnap 06:48 Életmód 

„Az Úristennek van humora! A Szovjetunió tíz évig mindent megtett, hogy tönkretegyen. Én mégis itt vagyok 91 évesen, de hol van a Szovjetunió?” Talán ez az egyik legismertebb mondása Oloffson Placid atyának, annak a rendkívüli embernek, aki éppen egy évszázadnyi életet kapott, hogy megmutassa, milyen egy igaz és a legszélsőségesebb…

A valódi nők 9 szabálya, aminek semmi köze a ruhához és a sminkhez

Egy nő nem attól lesz valódi nő, hogy szépen öltözik, gyönyörűen kisminkeli magát és az ujjai köré csavarja a férfiakat. Hanem attól, hogy a következő 7 szabály szerint él!

Mennyire ismered a reklámokat? Teszteld magad!

Családháló  17.01.22 13:00 Életmód 

Játssz reklámértő szülőt, és teszteld, hogy mennyire vagy szemfüles, ha szabálytalanságot látsz! Most egy online játék keretében megtanulhatod, hogy mire kell figyelned, ha meg akarod védeni a gyerekedet a káros reklámoktól.

Rászorulók fényképeit restaurálja ingyen egy magyar fotós

Családháló  17.01.22 11:00 Életmód 

Mindenki úgy jótékonykodjon, ahogyan tud – ezt szem előtt tartva a fényképező Tumblr tulajdonosa, egy fotós is abban segít, amiben a legjobb: azt ajánlotta fel, hogy szívesen restaurálná rászorulók régi, papíralapú fotóit.

Ezt tudjuk eddig a magyar diákok halálos buszbalesetéről

Magyar diákokat szállító busz szenvedett halálos balesetet péntek éjjel az olaszországi Verona közelében. A balesetben tizenhatan meghaltak, huszonhatan megsebesültek. A buszon a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium tanulói, volt diákok, tanárok és egyikük családja utazott, összesen 54-en. A baleset áldozatainak azonosítása jelenleg is…

A Gyermek SOS sorsa, most rajtad is múlik!

A weboldal létrejötte előtt a szülőknek komoly fejtörést okozott, merre induljanak, ha gond van a gyermekükkel, a gyermeksos.hu-n azonban pár kattintással egy percen belül kiderül, melyik kórház az ügyeletes.

Mit tehetünk, ha mérgező munkahelyen dolgozunk?

Családháló  17.01.22 07:04 Életmód 

Sokan kerülnek olyan helyzetbe a munkahelyükön, hogy úgy érzik, napról napra elviselhetetlenebb a nyomás. Teljesíthetetlen elvárások, problémás kollégák vagy kiszámíthatatlan, zsarnok főnök nehezíti a mindennapjaikat. De valóban el kell-e viselnünk a mérgező embereket és a romboló környezetet? Hogyan élhetjük túl ezeket a…

Így emlékeznek a buszbalesetben meghalt diákokra és tanárokra

Családháló  17.01.21 20:00 Életmód  Olaszország

Tizenhatan meghaltak, több mint húszan megsérültek egy fiatalokat szállító magyar busz olaszországi, Verona közelében történt péntek éjjeli balesetében. Így emlékeznek a halott diákokra és tanárokra a gimnázumuknál.

Ki kapta idén a Családbarát Médiáért díjat?

Kempf Zita nyerte el a Képmás magazin és a Média a Családért Alapítvány tizedik alkalommal átadott Családbarát Médiáért díját az nlcafe.hu-n megjelent, Sosem fértünk bele az űrlapok rubrikáiba című írásával. A családháló.hu az esemény médiatámogatója volt.

Ez nem horrorfilm, hanem az, amikor megpróbálsz kiosonni az altatásból

Családháló  17.01.21 07:57 Életmód 

Az én kedvenc történetem az volt, amikor háromnegyedórás altatás után lábujjhegyen kilépve a gyerekszobából csak éppen megroppant a bokacsontom. A fiam azonnal felült a kiságyban és kérdőn nézett rám. A videóban szereplő anya biztosra ment.