Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 32 hír

Újabb Windows 10 verziónak szűnik meg a támogatása

Ajánlott a frissítés az 1703-as verziószámú Creators Update operációs rendszer változatra.

A Huawei bevétele 15 százalékkal nőtt az első félévben

Computerworld
-
  Ma 07:30 Mobiltech  Kína

A Huawei Technologies közzétette első féléves üzleti eredményeit. Idén az első hat hónapban a vállalat bevétele 15 százalékkal, 283.1 milliárd kínai jüanra (41,83 milliárd dollárra) nőtt. A Huawei tovább növelte működésének hatékonyágát - a vállalat 11 százalékos működési eredményt ért el, és mindhárom üzletága stabilan növekedett 2017…

Meddig folytatódik még a PC-piac hanyatlása?

A leszállított személyi számítógépek mennyisége 3-4 százalékkal volt kevesebb a második negyedévben, mint az előző év azonos időszakában.

Szélessávú optikai hálózat a Vidanettől az EYOF olimpiai falujában

Computerworld
-
  Tegnap 13:15 Infotech  Olimpia Szeged

A Vidanet Zrt. építette ki az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) olimpiai falujának távközlési ellátását biztosító - a teljes szakaszon üvegszálakat használó - hálózati struktúrát Győrben. A működést biztosító optikai eszközöket a ZTE Hungary Kft. szállította.

Világszínvonalú fintech megoldások

Computerworld
-
  Tegnap 13:05 Infotech  Startup Fintech

Az MKB Bank által Magyarországon elsőként létrehozott fintech banki inkubátor, az MKB Fintechlab ez év márciusa óta hat kiválasztott magyar fintech startup számára nyújtott különleges fejlesztési támogatást. Az inkubációs időszak lezárásaképpen a mai napon tartott "Demo Day" rendezvényen a startupok bemutatták fejlesztéseiket. A meghívott…

Ez kell a nyári IT-kockázatok elkerülésére

Nyáron a szokásosnál is gyakrabban fordul elő, hogy az alkalmazottak távoli helyről használják a céges erőforrásokat, alkalmazásokat és adatokat. Megesik, hogy nyaralás alatt is kénytelenek vagyunk reagálni egy sürgősebb kérésre, vagy egyszerűen csak az irodától távol, kellemesebb környezetből dolgozunk. Ilyenkor örök dilemma a vállalatoknál,…

Amit a Flash Player kinyírásáról tudni kell

Computerworld
-
  Tegnap 08:00 Infotech 

Az Adobe széles körben használt, de komoly biztonsági kockázatokat okozó multimédia technológiája végre valahára átadja a helyét a HTML5-nek és más webes szabványoknak.

Egyre több androidos tér át iPhone-ra

Computerworld
-
  17.07.26 18:40 Mobiltech 

Jó hír az Apple számára az iPhone 8 megjelenése előtt.

Új területi képviselő a Trend Micrónál

Computerworld
-
  17.07.26 16:35 Karrier 

A Trend Micro bejelentette, hogy június 19-e óta György László a vállalat magyarországi területi képviselője.

Szürke, de szolid m2m-piac

Computerworld
-
  17.07.26 12:45 Infotech 

Bár az okosmérés terén remélt bumm továbbra is várat magára, a hazai m2m-piac - nagyrészt kormányzati ráhatással - kitartóan és meggyőző ütemben bővül. Izgalmakat az új hálózati technológiákra épülő, hamarosan induló szolgáltatások hozhatnak.

Munkára fogott mobilappok

Computerworld
-
  17.07.26 10:00 Mobiltech 

Számos alkalmazás áll az okostelefon-tulajdonosok rendelkezésére, amelyeket - főként magánemberként - egyre többen, a fiatalok után az idősebb generáció tagjai is használnak. Kicsit kényesebb a céges közeg, ahol újabb szempontok és érvek merülhetnek fel a mobilalkalmazások mellett és ellen.

Társkeresés mesterséges intelligenciával

Computerworld
-
  17.07.26 09:16 Infotech  Robot Startup

Világviszonylatban is újdonságnak számító projektet indított a napokban a mesterséges intelligenciával és gépi tanulással foglalkozó magyar startup, az Ultinous és a Randivonal.hu.

Az IBM segítségével gyorsítja fel üzleti átalakulását a MOL Csoport

Computerworld
-
  17.07.26 07:30 Infotech  IBM MOL

A MOL Csoport az IBM integrált technológiai szolgáltatásait választotta, hogy felgyorsítsa üzleti növekedését és javítson napi működésének hatékonyságán - jelentette be a technológiai vállalat. A MOL Csoport az IBM megoldásán keresztül mostantól akár több mint 30, határon átnyúló beszerzési folyamatát konszolidálhatja egységes…

Egy amerikai cégnél mindenki kiborg akar lenni

Computerworld
-
  17.07.25 18:45 Infotech 

A vállalat önkéntes alapon olyan mikrochipet ültet a dolgozókba, ami megkönnyíti a fizetést és a beléptetést. Tolonganak a jelentkezők.

Felhőstratégiát formáló trendek

Computerworld
-
  17.07.25 09:45 Infotech 

A felhőalapú számítástechnika sok vállalatnak segített az elmúlt években átformálni és modernizálni informatikai környezetét, szakértők ugyanakkor egyetértenek abban, hogy a nyilvános, privát és hibrid felhőszolgáltatások piaca fejlődésének második szakaszába lépett.