Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 35 hír

Okosvárosok a technológián túl

Computerworld
-
  Ma 10:00 Infotech 

Az infokommunikációs technológia fejlődése végre megvalósíthatóvá tette az évtizedekkel ezelőtt alkotott jövőképet az okosvárosokról, amelyekben a kormányzat és a lakosság a begyűjtött digitális adatok elemzésére alapozza demokratikus döntéseit. A koncepciót ennek ellenére sokan még ma is kiforratlannak tartják, és nem látják, hogyan…

Zsarolóvírusok: legjobb védekezés az archiválás!

Computerworld
-
  Ma 08:00 Infotech 

A zsarolóvírusok egyre agyafúrtabbak, és a legjobb vírusellenes szoftver se nyújt ellenük száz százalékos védelmet. A súlyos adatvesztést egyetlen módon tudjuk teljes biztonsággal megelőzni: ha rendszeresen mentünk. De nem mindegy, mivel és hová!

Megkapta már a Windows 10-frissítést?

Computerworld
-
  Tegnap 18:59 Infotech 

Az operációs rendszer április 11-én megjelent nagyfrissítése még csupán a Windows 10-es PC-k 18 százalékán fut.

Cunamiként jön a digitalizáció

Computerworld
-
  Tegnap 16:36 Infotech  Innováció

Napjainkban az innováció, a vállalati digitalizáció fő kihívása, hogy kevesen látják annak lényegét - hangzott el az IVSZ Vállalati innováció konferenciáján.

WeAreDevelopers: egy konferencia margójára

Computerworld
-
  Tegnap 15:25 Infotech 

Bécs? Dögunalom. Az egész csak egy múzeum! Vagy mégsem? Az osztrák főváros vezetői eltökélték, hogy a jó öreg császárvárost átvezetik a 21. századba. Ehhez pedig partnereket is találtak.

Vállalatvezetés mesterséges intelligenciával

Computerworld
-
  Tegnap 14:30 Infotech 

A gépi tanulás képességeivel bővítette Leonardo IoT-szoftvercsomagját az SAP, hogy a vállalatok intelligensen hasznosíthassák a dolgok internetéről gyűjtött adatokat. A tanuló algoritmusok a Leonardo valós idejű adatfolyam-elemző és prediktív analitikai funkcióit erősítik, amelyeket maguk a felhasználók is beépíthetnek az üzleti alkalmazásokba.

Egyre nagyobb kihívást jelent a vállalatoknak az IT-biztonság

Computerworld
-
  Tegnap 14:10 Infotech  Kampány

Edukációs kampányt indít az Invitech Solutions.

Ahol minden az adatokról szól

Computerworld
-
  Tegnap 13:30 Infotech 

Vállalati adattárházak, bigdata-technológiák, data science-megoldások és mesterséges intelligencia - ezek a júniusi Budapest Data Fórum konferencia fő témái.

Optimalizálja az SAP-környezeteket a Fujitsu

Computerworld
-
  Tegnap 12:59 Infotech 

A Fujitsu segítségével a szervezetek teljes körűen optimalizált SAP-környezeteket alakíthatnak ki, felgyorsítva ezzel digitális átalakulásukat és megalapozva a jövőbeni megbízható kritikus számítástechnikai működést, olvashatjuk a kiadott közleményben.

Szélvészgyors SSD a Kingstontól

A Kingston Digital Europe bejelentette a KC1000 NVMe PCIe SSD megjelenését. A június közepétől elérhető M.2 NVMe™ PCIe merevlemez nélküli meghajtó több mint kétszer gyorsabb a SATA-alapú SSD-knél, és több mint negyvenszer gyorsabb a 7200-as fordulatszámú merevlemezeknél.

Élmény dolgozni ezekkel a programokkal

Computerworld
-
  Tegnap 08:00 Infotech 

Miért ne lehetnének a vállalatoknál használt számítógépes programok ugyanolyan intuitív felépítésűek és egyszerűen kezelhetők, mint az okostelefonokon futó appok?

Éless Dénes az Invitel Csoport új online vezetője

Computerworld
-
  17.05.24 19:35 Karrier  Invitel

2017 májusától Éless Dénes az Invitel Csoport online területért felelős vezetője. A 36 éves szakember kinevezésével a társaság fő célja az online ügyfélkiszolgálás fejlesztése és a márka digitális jelenlétének erősítése az egyre hangsúlyosabbá váló online platformokon.

Jön az Android Go! De mi is ez?

Computerworld
-
  17.05.24 18:45 Infotech  Google Android

Az Android mobil operációs rendszer várhatóan jövőre megjelenő új kiadását a kisebb teljesítményű okostelefonokra szánja a Google.

A Veeam mentőszoftverével erősít az Aruba Private Cloud

Computerworld
-
  17.05.24 13:00 Infotech 

Az Aruba a Veeam Availability megoldását integrálta saját Cloud Bare Metal Backup szolgáltatásába. A Private Cloud infrastruktúraszolgáltatását használó vállalatok így egy könnyen kezelhető, intuitív felügyeleti panelen keresztül egyszerűen menedzselhetik virtualizált alkalmazásaik és virtuális gépeik teljes körű, következetesen megbízható…

Eszköz a hibátlan wifihez

Computerworld
-
  17.05.24 11:15 Infotech  KKV

A Zyxel bemutatta új, kisvállalkozások és otthoni irodák számára optimalizált AC szabványú hozzáférési pontját.