Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

A Fehér Gyöngy átka - és áldása

Borászportál
-
  17.06.23 12:15 Életmód 

Jack Sparrow kapitány egyedi és megismételhetetlen. Mint ahogy Demeter Zoltán is az. Cseh Gábor rendhagyó interjúja a rendhagyó tokaji borásszal.

Nyerj jegyet a The New Power Generation koncertjére a VeszprémFestre!

A VeszprémFest új helyszínre, az egykori érseki pihenőhelyre, a História Kertbe költözik, ahol egy zöldebb, lazább környezetben két koncertet is láthatunk. A Veszprém Arénában tartott zárókoncentre pedig most páros belépőt nyerhetsz!

Igazi különlegesség az év pálinkája

Borászportál
-
  17.06.21 15:36 Utazás  Pálinka

A Földművelésügyi Minisztérium Nemzeti Pálinkakiválóság Programjának, és a Pálinka Nemzeti Tanács Országos Pálinka és Törkölypálinka versenyének eredményeit június 20-án hirdették ki a Parlamentben. Az idei országkóstolón minden idők legnagyobb tételszámából, 382 féle pálinkából válogathattak a verseny bírálói. Magyarország legjobb…

Takler András: sohasem motivált, hogy merjünk kicsik lenni

Borászportál
-
  17.06.21 11:00 Színes 

A jelenleg 70 hektáros szekszárdi birtok fennállásának 20. évfordulóját ünnepelte nemrégiben a Takler család. A bravúros vörösborok és pompás rozék készítése mellett elengedhetetlenné vált – az egyébként is kiterjedt – komplexum további bővítése: újonnan épített wellness részleg gazdagítja tovább a Kúria szolgáltatásait.…

Olaszrizling lett a Metropolitan Egyetem bora

Borászportál
-
  17.06.20 17:36 Színes 

Szakértők közreműködésével, 23 borásznő 34 bora közül választotta ki a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) azt a tételt, amely a jövőben az egyetem protokollborának szerepét tölti be.

Buborék nélkül is lehet élni... de érdemes?

Borászportál
-
  17.06.20 14:45 Életmód 

A mai magyar borpiacon az első olyan világtrend, amely időben gyűrűzött be, és mind a termelők, mind a fogyasztók komolyan vették, az a „buborékos” borok fogyasztásának népszerűsége.