Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

Meddig normális egy gyermek idegeskedése?

Betegvagyok  17.02.20 16:39 Egészség 

A gyerekek is lehetnek néha idegesek, oka viszont nagyon sok lehet. A legtöbb gyermek is időről időre idegessé válik, és ez normális is. Azonban ha az állapot krónikussá válik, ideje segítséget keresni.

Hogyan birkózzunk meg a norovírussal?

Betegvagyok  17.02.20 16:39 Egészség 

Úgy tűnik, még mindig gyapjúsapkás, sálas, kesztyűs időnk van! Sajnos ez még mindig a megfázás, köhögés időszaka.

Ne féljünk feltenni a nehéz kérdéseket orvosainknak!

Betegvagyok  17.02.20 16:39 Egészség 

Elvittem a 79 éves édesapámat a sürgősségire, mert úgy tűnt számomra, hogy talán stroke-ja van. Nem tudta felemelni a jégkrémes tálkáját, a szája petyhüdt volt, és folyt belőle a nyál. 11 órányi várakozás után készítettek egy CT felvételt, és elhelyezték egy szobában. A diagnózis glioblasztóma, ami az agytumor egy fajtája.

Agydaganatból gyógyították meg a fiatal lányt

Betegvagyok  17.02.17 09:39 Egészség 

A német Stefanie 11 éves volt, amikor az orvosok agydaganatot állapítottak meg nála. Ő volt az első, akinél az orvosok a tudomány új eredményeit használták fel a gyógyítására, és végül sikerrel jártak. Heidelbergben, ahol a német rákkutató központ működik, most az eddigi tapasztalatokat dolgozzák fel és fejlesztik tovább. 

Hidegben könnyebb fogyni

Betegvagyok  17.02.17 09:39 Recept 

A fagyos tél nem kifogás arra, hogy felhagyjunk a sportolással. Éppen ellenkezőleg áll a dolog, miként erre egy tanulmány is rámutat: a hideg időben folytatott testmozgással több kalóriát lehet elégetni, mint kellemesebb időjárási körülmények között.