Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 49 hír

Túlélési kalauz az oltáshoz

Babaszoba  Ma 07:10 Életmód 

A legújabb kutatások szerint a gyerek babusgatása oltás közben csökkenti a fájdalomérzetet.

Hogy játszik a Kos jegyű gyerek?

Babaszoba  Ma 06:44 Életmód 

Utánaaam! - kiabálja, és kis társai máris csatarendbe szerveződve követik.

Retro kakaós csiga - Recept

Babaszoba  Ma 06:06 Életmód 

A mai modern kakaós csigák szárazak, alig van rajtuk kakaó, nyomába se érnek a réginek.

A súlyodtól függ, hány kilónak látod a gyereket

Babaszoba  Ma 05:41 Életmód 

Sok túlsúlyos anya egyszerűen nincs tisztában azzal, hogy gyermeke súlyos súlyproblémákkal küzd, és jóval alacsonyabbra becsüli a gyerek súlyát, mint ami az valójában.

Ezek a Lyme-kór tünetei

Babaszoba  Ma 05:20 Életmód 

A Lyme-kór a legismertebb kullancs által terjesztett betegség. Kezeletlen esetben komolyabb gondokat is okoz, ezért érdemes ismerni a betegség tüneteit és megelőzését.

12 kérdés, amit tilos feltenni egy dolgozó anyának

Babaszoba  Ma 04:50 Életmód  Állás

Egyszer minden anya megtapasztalja a bűntudat érzését, amikor valamilyen okból kifolyólag másra kell bíznia a gyermekét. Ha ezt azért teszi, mert visszamegy dolgozni, akkor pedig azonnal kapja is a beszólásokat.

Tippek koszmó, pelenkakiütés, melegkiütés ellen

Babaszoba  Tegnap 17:12 Életmód 

A kisbabák sajnos hajlamosak a legkülönbözőbb bőrproblémákat produkálni, különösen az első pár hónapban. De ne izgulj, mindre van megoldás!

Erről árulkodnak a gyerekrajzok

Babaszoba  Tegnap 16:45 Életmód 

A gyermeked rajza egyfajta üzenet. Ő ugyanis mindazt rajzban meséli el, amit szavakkal nem tud, vagy nem mer megfogalmazni.

A bárányhimlő tünetei és kezelése

Babaszoba  Tegnap 06:14 Életmód 

Mindenképp fordulj orvoshoz, ha a gyermeked nem iszik eleget, a bőre a kiütések körül pirossá, duzzadttá válik, vagy a bőr egyéb területein piros, meleg, fájdalmas területet észlelsz.

Szülőnek lenni - ez a hosszú élet titka

Babaszoba  Tegnap 05:39 Életmód  Svédország

Bár a gyereknevelés nem mindig a legegyszerűbb feladat, egy svéd kutatás szerint azok az emberek, akinek gyermekei vannak, átlagosan mégis tovább élnek gyermektelen társaiknál.

Tízből egy gyereknél találnak szemészeti problémát

Babaszoba  Tegnap 05:22 Életmód 

A leggyakoribb eltérések a rejtett dioptria hibák, a kancsalság, a két szem közötti jelentős dioptria-különbség és ennek következtében a fixálási problémák.

Fiúnak nézik? Tegyél a fejére kislány ragasztót!

Babaszoba  Tegnap 04:50 Életmód 

Hódít a Girlie Glue vagyis a Kislány Ragasztó: olyan szülők kedvéért, akiknek rettenetesen fáj, hogy fiúnak nézik lánygyermeküket.

Az óvodaérettség jelei

Babaszoba  17.03.22 14:33 Életmód 

"Már unatkozik otthon, biztos jobb lesz neki az oviban." "Miért nem adod óvodába, úgy sokkal önállóbb lesz!" Mikor igaz, mikor nem ez a két játszótéri mondat?

D-vitaminnal megelőzhető az autizmus

Babaszoba  17.03.22 06:45 Életmód  Oktatás

Nem jelentkeztek autista vonások azoknál az egereknél, amelyeknek az anyja D-vitamin pótlást kapott a vemhesség alatt - közölték a Queenslandi Egyetem kutatói.

A joghurt elűzi a rosszkedvet

Babaszoba  17.03.22 06:18 Életmód 

A Virginia Egyetem Orvosi Iskolájának kutatói egereken végzett kísérletek során arra a felfedezésre jutottak, hogy az élőkultúrás joghurtokban található Lactobacillus nevű baktérium képes megszüntetni a rágcsálókban a depressziós tüneteket.