Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 53 hír

Nehézségek szülés után a párkapcsolatban

Babaszoba  Ma 16:40 Életmód 

Nincs általános szabály arra, mikor kell vagy lehet elkezdeni a szülés után a szexuális életet. Minden párnak meg van a saját ritmusa, ám az, hogy a baba megérkezése utáni első hónap általában szexmentesen telik, igen gyakori.

Így fejlődik a gyerek lelke

Babaszoba  Ma 15:17 Életmód 

Fejlődéspszichológusok négy alapérzelmet különböztetnek meg a kisgyerekeknél. Az öröm, a félelem, a düh és a bánat minden életkorban más formában, egyre összetettebben nyilvánul meg.

Milyen érzés a szülési fájás?

Babaszoba  Ma 14:11 Életmód 

Közeleg a kiírás napja, ezért napok óta azt guglizod, hogy mégis, mennyire fog fájni a szülés, milyen jellegű fájdalmat fogsz érezni? Nehéz szavakba önteni, de megpróbálkozunk a lehetetlennel.

7+1 tudnivaló az ideális babacipő kiválasztásához

Babaszoba  Ma 13:01 Életmód 

Emlékezetes, örömteli pillanat, amikor kúszó-mászó gyermekünk egyszer csak megteszi élete első lépéseit. A határtalan büszkeséggel és boldogsággal együtt azonban jönnek a kérdések, kételyek is, hogy miben kéne tipegnie mostantól.

Így alszanak a gyerekek

Babaszoba  Ma 11:10 Életmód 

Az alvás a szervezet számára fontos, pihenést szolgáló állapot. A pihenés azonban nem tétlenséget jelent.

Ennél szebb videó még nem készült a 9 hónapról

Babaszoba  Ma 08:16 Életmód 

Egy lenyűgöző videó arról, mi zajlik az anyaméhben a fogantatástól egészen a születésig. 9 hónap története mesterien 4 percbe sűrítve.

A hála ezt teszi az egészséggel

Egy kutatás kimutatta, a hálaérzet egészségesebbé tesz minket. Mutatjuk, hogy milyen pozitív hatása van a testre, ha értékeled a másoktól kapott pozitív cselekedeteket, segítséget, szándékot.

Jelek, amik ágyi poloskára utalnak

Hogyan előzheted meg, hogy ezek a bosszantó rovarok befészkeljék magukat az otthonotokba, az ágyatokba? És ha már ott vannak, hogyan űzheted ki őket? Olvasd el hasznos tanácsainkat!

Légy bohóc, és bevágódsz a gyereknél

Babaszoba  Tegnap 13:11 Életmód 

A játék jóval korábban kezdődik, mint gondolnánk. Hiszen már akkor is becézgettük gyermekünket, beszéltünk hozzá, amikor még meg sem született.

A terhesség 11 árulkodó jele

Babaszoba  Tegnap 07:23 Életmód 

A terhességnek számos olyan korai tünete van, ami minden kétséget kizáróan megerősíti a gyanúdat, hogy kisbabát vársz. Kinek kell a terhességi teszt? Az alábbi 11 jel épp eléggé árulkodó!

12 dolog, amit soha ne mondj egy kismamának

Babaszoba  Tegnap 06:50 Életmód 

Az alábbi mondatok semmiképpen ne hagyják el a szádat, ha egy terhessége vége felé járó kismamával találkozol.

A kutyák meglepő hatása a gyerekekre

Babaszoba  Tegnap 06:12 Életmód  Allergia

Különös felfedezés, hogy azok az emberek, akik egész kis gyerekkoruktól fogva gyakran vannak kutyák társaságában, kisebb eséllyel híznak el, és ritkább esetükben az allergia is.

Az autósülés tisztítása 5 lépésben

Babaszoba  Tegnap 05:34 Életmód 

Te szereted az autósüléseket? A használati utasításban benne van, hogy kell kinéznie, hová kell tenni, mikor milyen szögbe kell állítani, hogyan kell megdönteni vagy a pántokat meghúzni.

A boldog anyák 13 szokása

Babaszoba  Tegnap 04:48 Életmód 

Mi a titkuk azoknak az anyukáknak, akik mindig összeszedettek és folyton mosolyognak? Anyák napja alkalmából összeszedtük a boldog mamik top 13 szokását.

Mit lehet tenni, ha túl érzékeny a baba bőre?

Babaszoba  17.04.21 17:21 Életmód 

Senkit nem fog meglepetéséként érni a tény, hogy minden baba bőre érzékeny. Többek között azért, mert jóval vékonyabb, mint a felnőtteké.