Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 20 hír

Légy résen, ha állami pénzt akarsz hűtőre és mosógépre

Ma reggel nyolckor nyílt meg a Győr-Moson-Sopron, Vas, illetve Zala megyékben élőknek a lakossági hűtő-, fagyasztó és mosógépek cseréjéhez kapható állami pénz pályázata. Aki nem akar lemaradni, annak érdemes sietnie.

Augusztusi viharok: eddig 1,5 milliárdos kár

Azenpenzem
-
  Ma 09:23 Gazdaság  AEGON Zala

A múlt hétvégi viharok több kárt okoztak még az egy héttel korábbiaknál is. Eddig összesen 16,5 ezer kárbejelentés érkezett a biztosítókhoz, a becsült kárérték összege pedig 1,45 milliárd forint – tette közzé a legfrissebb adatokat a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ).

Cége van? Vigyázzon, mert lejár a határidő!

Azenpenzem
-
  Ma 06:50 Gazdaság 

Augusztus 30-ig a cégek képviselőinek regisztrálniuk kell a Cégkapu rendszerébe, az állam ugyanis januártól elektronikusan ezen keresztül fog velük kommunikálni. Akinek van Ügyfélkapu-regisztrációja, annak csak néhány perc a procedúra, akinek viszont nincs, annak most el kell zarándokolnia egy kormányhivatalba.

Az építőiparban minden harmadik ember hiányzik

Azenpenzem
-
  Tegnap 16:15 Gazdaság 

A kereskedelemben minden ötödik, a szolgáltatóknál minden negyedik, az építőiparban pedig minden harmadik dolgozó hiányzik – derült ki egy felmérésből. Ahhoz viszont, hogy a kisebb cégek valóban fel tudják tölteni a szükséges létszámot, kellene némi támogatás.

Veszélyes kínai csodaszereket vonnak ki a forgalomból

Interneten rendelte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) azt a két, Kínából származó étrend-kiegészítőt, amelyekben nem engedélyezett összetevőket találtak. A hatóság azonnali hatállyal elrendelte a termékek forgalomból történő kivonását.

Drága a hitele? Ideje körülnézni!

Azenpenzem
-
  Tegnap 06:50 Gazdaság 

Meglehetősen sok panasz érkezett hozzánk arról, hogy hiába a kamatesés, még mindig „pokoli” terheket kell fizetniük. Többnyire a valóban elképesztően drága hitelkártyás adósságokról van szó, de szép számmal akadnak beragadt régebbi fogyasztási kölcsönök is. A bankok kínálatában ismét felbukkantak a kiváltó ajánlatok, de a helyzet azért…

Csalók célkeresztjében az Erste ügyfelei

Azenpenzem
-
  17.08.14 16:36 Gazdaság 

Nem csitul a banki ügyfelek elleni támadás, sőt már egy újabb hitelintézet tett közzé figyelmeztetést. Különösen az ismeretlen alkalmazások telepítésével kell vigyázni.

Ingyen szabadítható majd ki a mobil

Azenpenzem
-
  17.08.14 13:45 Gazdaság  Telefon Mobiltelefon

Az ősszel már ingyenesen kell feloldani a csomagban adott mobilkészülékek kártyafüggését a hűségidő lejárta után. Díj tehát nem lesz, de valószínűleg továbbra sem lehet gyors és könnyű ügyintézésre számítani.

Nem is vesz annyi állampapírt a lakosság

Azenpenzem
-
  17.08.14 06:50 Gazdaság 

Az Államadósság Kezelő Központ győzelmi jelentésivel szemben messze nincs annyi állampapír a lakosság kezében, mint amit közzétesznek. Az MNB számai szerint valójában már alig fektet ide a lakosság. De akkor kinek a zsebében vannak a piacinál jóval többet fizető állampapírok?

Vigyázat! Kánikulában jönnek a betörők

Azenpenzem
-
  17.08.13 07:15 Gazdaság  Nyaralás Kánikula

A biztosítók tapasztalatai alapján a nyári nyaralási szezonban és különösen a kánikulai hétvégéken megugrik a lakásbetörések száma. Holott a legtöbb betörés néhány elővigyázatossági szabály betartásával, illetve megfelelő biztonsági eszközökkel elkerülhető lenne – hívja fel rá a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ).

Újabb fiókokat zár be a CIB

Azenpenzem
-
  17.08.11 08:10 Gazdaság 

A nyári fiókbezárási hullám az ősszel is folytatódhat. A CIB-nél mindenesetre már biztos, hogy tovább karcsúsítják a hálózatot. Közben úgynevezett kiemelt fiókokat is létrehoznak, ahol a prémium és a kisvállalati ügyfelek kaphatnak magasabb szintű szolgáltatást.

Pénzpiaci és kötvényalapok hozama 2017. augusztus 10-én

Azenpenzem
-
  17.08.11 06:50 Gazdaság 

A BAMOSZ kalkulátora alapján összegyűjtöttük a pénzpiaci, a rövid és a hosszú kötvényalapok hozamait. A táblázatba a 2017. augusztus 10-i adatok alapján kerültek a kategóriájukban legnagyobb alapok. A pénzpiaci alapok esetében a 13 milliárd forintnál nagyobb vagyonnal rendelkezők. A hozamokat rendszeresen összegyűjtjük.

Az inflációt sem hozták ezek a befektetések

Azenpenzem
-
  17.08.11 06:50 Gazdaság 

Sem a pénzpiaci alapok, sem a rövid kötvényalapok nem tudtak az inflációt meghaladó hozamot elérni, és ez a hosszú kötvényalapok közül sem soknak sikerült. Aki nem akarja hogy a megtakarítása veszítsen az értékéből, annak kockázatosabb befektetést kell keresnie.

Gyakorlati tanácsok a hűtő- és mosógépcseréhez

Eddig közel 16 ezren jelentkeztek a háztartási nagygépekhez meghirdetett vissza nem térítendő állami támogatásra. Kér régió már lezárult, a következő lehetőség hétfőn nyílik meg. Egyik olvasónk, aki most is jelentkezett, megosztotta velünk a két évvel ezelőtti hasonló pályázaton szerzett tapasztalatait.

Vasárnapi vihar: a 8 ezer kárbejelentés csak a kezdet

Azenpenzem
-
  17.08.10 10:32 Gazdaság  Kárbejelentés

Szerda délig 8 ezer kárbejelenés érkezett a biztosító társaságokhoz az augusztus 6-i, vasárnapi vihar okozta károkkal kapcsolatban. A leginkább érintett településről, Orosházáról több mint ezer kárt jelentettek be az ingatlantulajdonosok – tette közzé az első összesítést a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ).