Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 17 hír

Feltűnt az első minősített lakáshitel

Azenpenzem
-
  17.06.23 16:03 Gazdaság  Ingatlan Hitel

Elsőként az FHB nyerte el lakáshitelével a minősített fogyasztóbarát címet – tudatta a pénzintézet. Ezzel várhatóan még 49 takarékban is megjelenik majd július elsejétől a termék.

Munka, házasság? Nem mindegy, melyik megyében él

Azenpenzem
-
  17.06.23 06:50 Gazdaság 

Arról szinte mindenki tud, hogy az ország különböző tájain eltérőek az átlagkeresetek (lásd a képen!), arról azonban kevés szó esik, hogy más téren is mennyire elképesztően nagy különbségek vannak a főváros és a különböző megyék között. Az idei statisztikai számokból szemezgettünk.

Szerencsejáték: elmeszelték a magyar szabályozást

Azenpenzem
-
  17.06.22 15:10 Gazdaság  Bíróság

Megszületett az Európai Bíróság döntése abban az ügyben, ami az online szerencsejáték 2014 nyarától hatályos magyar szabályozását érinti. Az ítélet szerint az előírások több ponton is szembe mennek az uniós joggal. Nem szabható ki szankció az engedéllyel nem rendelkező szolgáltatókkal szemben.

Hétvégén az Unicredit ügyfelei kapnak korlátokat

Azenpenzem
-
  17.06.22 07:50 Gazdaság 

Június 24. este hat óra és június 25. délelőtt 11 között az Unicredit több szolgáltatása szünetel. Tervezett technikai fejlesztés és karbantartás zajlik.

Ez már a jövő lakásbiztosítása?

Azenpenzem
-
  17.06.22 06:50 Gazdaság 

Mobiltelefonnal a kézben, egy applikáció segítségével is lehet már kárbejelentést tenni, sőt videós kárfelméréssel is gyorsíthatjuk az ügyintézést. A Posta Biztosító az elsők között rukkolt elő a digitális kárrendezéssel. Úgy tűnik, a jövő szolgáltatásai megérkeztek.

CIB: nem kell aggódni a kártyásoknak

Azenpenzem
-
  17.06.21 18:51 Gazdaság 

Nem számolnunk újabb, hasonló fennakadással a most lezajlott átállás kapcsán – mondták el az Azénpénzem.hu érdeklődésére a CIB kommunikációs osztályán a kártyás fizetés tegnap esti fennakadása kapcsán. Tájékoztatásuk szerint a rendszer már este helyreállt, a hibáról tájékoztató anyag téves beállítás miatt szerepelt tovább a honlapon.

Már az OTP-sek is fizethetnek mobillal

Azenpenzem
-
  17.06.21 15:11 Gazdaság  Állás

Mától az OTP Bank ügyfelei is fizethetnek érintéssel a mobiltelefonjukkal. Mindezt a megújult Simple alkalmazáson keresztül.

Készpénz: ez tényleg döbbenet!

Azenpenzem
-
  17.06.21 06:50 Gazdaság  MNB Kamat

Magyarországon valami egészen furcsa folyamat zajlik – legalábbis ez derül ki a képünkön látható grafikonból. Ugyan ezek a számok is a Magyar Nemzeti Banktól (MNB) származnak, a monetáris hatóság mégis inkább azt hangsúlyozza: a magyar GDP-arányos, illetve egy főre jutó készpénzmennyiség nem kirívó.

Vigyázat, nem működnek a CIB kártyái

Azenpenzem
-
  17.06.20 21:28 Gazdaság  2 hír a témában

Több olvasónk dühöngve jelezte, hogy este nyolc óra körül kénytelen volt visszapakolni (többedmagával) a bevásárlóközpontban a vett cuccokat, mert nem tudott fizetni cibes kártyájával. A bank mostanra legalább annyit jelzett: technikai hiba miatt leállt ez a szolgáltatás.

Nem hagyja magát a sárga csekk

Azenpenzem
-
  17.06.20 17:15 Gazdaság 

Megtorpant a sárga csekkek arányának visszaszorulása – állapította meg több mint 600 ezer hiteltörlesztés vizsgálata alapján az egyik követeléskezelő. Tízből újra több mint hatan választják a postai befizetést.

Ide tesszük a megtakarításunkat

Májusban 0,7 százalékkal, összesen 44 milliárd forinttal hízott a befektetési alapok vagyona. Ebből 33 milliárd forint a nettó tőkebeáramlásnak volt köszönhető. A legtöbb pénz abszolút hozamú alapokba, ingatlanalapokba és vegyes alapokba áramlott.

Kiderült, tényleg az OTP adott árubemutatós hitelt

Azenpenzem
-
  17.06.20 09:58 Gazdaság  Buda Cash MNB

Több olvasónk jelezte, hogy az árubemutatós „becsali” hitelt az OTP nyújtotta. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) most kiadott közleményéből kiderült, hogy ez valóban így volt. Nagy büntetés nem lett a vége, a bankot 12,8 millió forintra bírságolták.

Ne csodálkozz, ha sótlan lesz a kenyér!

Azenpenzem
-
  17.06.20 06:50 Gazdaság  2 hír a témában

Érdemes felkészülni arra, hogy csütörtöktől ugyanazon a néven esetleg egészen más ízű kenyeret lehet majd venni. Lejár ugyanis a határidő, amitől a pékeknek az új szabályok szerint kell sütniük. Összefoglaltuk, pontosan mi változik, és ez miként hathat az árakra. A házikenyér teljesen eltűnik a boltokból.

Megvan az új részvény ársávja

Azenpenzem
-
  17.06.19 18:12 Gazdaság  Válság Tőzsde

Ismét nekifut a tőzsdei bevezetésnek a Waberer's – jelentették be ma. A fuvarcég 7 millió már meglévő és 3 millió új részvényt dob piacra. A kisbefektetők ebből valamivel több mint 2 millióhoz juthatnak hozzá. A papírokkal a tőzsdei kereskedés várhatóan július 6-án kezdődhet meg.

Mennyit kereshetsz diákmunkával?

Azenpenzem
-
  17.06.19 06:50 Gazdaság 

A múlt héten kitört a vakáció, sok diák pedig a tervek szerint dolgozni szeretne a nyáron. A minimálbér emelésének köszönhetően 733 forintos bruttó óradíjtól kezdődnek az ajánlatok, de szakismerettel és nyelvtudással ezer forint fölé nőnek az óradíjak. Sok helyen hosszabb távra is felvennék a diákokat.