Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 78 hír

Magyar siker a Shell Eco-marathonon: hajszál választotta el a győrieket a dobogótól

autopro
-
  Ma 10:11 Autó-motor  Győr Shell

A győri SZEnergy Team, a legeredményesebb magyar csapat idén már a 10. alkalommal indult a Shell Eco-marathon Europe versenyen, amit a negyedik helyezéssel zártak.

Baj van a német gyártókkal, túl sok kocsit adnak el az USÁ-ban

autopro
-
  Ma 09:30 Autó-motor 

Legalábbis így gondolja az amerikai elnök, aki újabb autóipari kardcsörtetésbe kezdett. Trump szerint a német kereskedelemmel van baj, a számok azonban mást mutatnak.

Emissziós botrány: perlik a General Motorst is

autopro
-
  Ma 09:13 Autó-motor 

A General Motors is a jogászok célkeresztjébe került az Egyesült Államokban a Volkswagen dízelbotrányának tanulságai alapján.

Olaszországban ismét lehet hivatásos sofőrökkel Uberezni

autopro
-
  Ma 09:13 Autó-motor 

Nem tilos többé az Uber alkalmazás Black szolgáltatásával taxis szolgáltatást nyújtani Olaszországban – jelentette be pénteken az Uber azt követően, hogy sikerrel megfellebbezte a szolgáltatására az elmúlt hónapban bíróságon elrendelt tiltást.

Ideje lecserélni a kőkorszaki személyügyi megoldásokat

autopro
-
  Ma 09:00 Autó-motor 

Szemléletváltásra van szükség az emberi erőforrás gondozása területén - ez volt a fő üzenete egy nyilvános szakmai vitának.

A Daimler után a Boschnál is körülnéznek a hatóságok

autopro
-
  Ma 06:31 Autó-motor 

Újra lendületbe jött a német ügyészség, hiszen a napokban a Daimlernél tartott házkutatást követően a Boschnál is nyomozást indított. A beszállító neve már a VW-botrányt követően is felmerült.

A Tesla üzemeiben magasabb a munkahelyi balesetek száma, mint az ipari átlag

autopro
-
  Tegnap 06:27 Autó-motor 

A kaliforniai Worksafe nonprofit szervezet tanulmánya szerint a Tesla fremonti üzemében a dolgozók sokkal nagyobb arányban szenvednek munkahelyi baleseteket, mint az ipari átlag.

Lamborghini: Az elektromos szuperautók technológiája még nem kész

autopro
-
  17.05.27 06:32 Autó-motor 

A Lamborghini szerint a jelenlegi elektromos meghajtás technológiai felkészültsége nem alkalmas egy olyan szuperautóhoz, mint amilyen a márka arculata.

Így újították fel a nyitható tetejű Seat 600-ast

autopro
-
  17.05.26 14:33 Autó-motor  Barcelona Seat

A Seat a Barcelonai Autókiállításon mutatta be a ´70-es évek legnépszerűbb autója, a 600-as felújított változatát. A kisautó ugyanis idén ünnepli 60. születésnapját, és ez alkalommal a gyári szakemberek a Seat 600 Convertible, a nyitható tetejű 600-as modernizált változatát állították ki. Mintegy 30 szakember többnyire kézi munkával végezte a…

Uber: évekig alulfizettük a new yorki sofőröket

autopro
-
  17.05.26 14:29 Autó-motor 

Az Uber túl sok adót vont le, 45 millió dollárral tartozik a new yorki sofőröknek.

Jövőre jön az első hibrid Subaru, 2021-ben pedig az első teljesen elektromos modell

autopro
-
  17.05.26 14:10 Autó-motor 

Bár a gyártó eddig hallgatott a technológiával kapcsolatban, most úgy döntött, ő is nyit az autóipar új irányvonala felé.

Az okosautók után itt van az okosút

autopro
-
  17.05.26 13:27 Autó-motor 

Michiganben három mérföldes, autókkal kommunikáló útszakaszt építenek.

Iván György: Sokat romlottak a gépjárműszállítás peremfeltételei

autopro
-
  17.05.26 12:38 Autó-motor 

Kétszázezer autót szállított ki tavaly a Hödlmayr, amely 15 milliárd forintos forgalmat bonyolított 2016-ban. A társaság legújabb nagy volumenű megbízatása szerint „pre-delivery” szolgáltatásokat nyújt az egyik prémium autógyártónak, és három országba a járműveiket is szállítja.

A SZEnergy már versenyre kész

autopro
-
  17.05.26 12:27 Autó-motor  Oktatás Győr

A győri Széchenyi István Egyetem SZEnergy csapata is részt vesz a Londonban megrendezendő Shell Eco-Marathon versenyen, ahol az Urban Concept kategóriában állnak rajthoz.

A Nissan szerint globális forradalom zajlik

autopro
-
  17.05.26 11:04 Autó-motor  Japán Nissan

2013-ban egy japán taxivállalat teljes, hagyományos taxikból álló flottáját kibocsátásmentes Nissan Leafekre cserélte, és ezzel csökkentette a környezetet érő terhelést. A Nissan szerint ez volt az elektromos taxik globális forradalmának első lépése.