Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 55 hír

Elon Musk: csökkentsük az elvárásainkat a Model 3-mal szemben

autopro  Ma 15:32 Autó-motor  Tesla

A Tesla vezérigazgatója megkérte a vásárlókat, ne legyenek irreális elvárásaik a legújabb autóval szemben, hiszen az pont egy olcsóbb piaci szegmenst céloz meg.

Munkáltatói Márka-Díjat kapott az Audi Hungaria

autopro  Ma 14:09 Autó-motor  Audi PWC

„A legkedveltebb magyarországi autóipari gyártó vállalatok” kategóriában vehette át az elismerést a győri székhelyű járműgyár.

Megnéztük a Varinex 3D nyomtatóit (sok fotóval)

autopro  Ma 12:30 Autó-motor 

Az autóiparban a koncepció és funkcionális prototípusok gyártása, prototípus szerszámok készítése, gyártósori befogó készülékek és mérősablonok készítése terén használják a 3D nyomtatás előnyeit.

A legjobb negyedévét tudhatja maga mögött a Mercedes

Értékesítési rekordot ért el az első negyedévben a Daimler AG személygépkocsi üzletága, a Mercedes-Benz - számolt be szerdán a WirschaftsWoche hírportál a Daimler AG berlini részvényesi közgyűlése előtt tett bejelentéséről.

Cseppfolyós földgázzal hajtott buszt gyárt az Ikarus

autopro  Ma 09:23 Autó-motor  Olajipar

Cseppfolyós földgázzal (LNG) hajtott buszok gyártásába kezd az év második felében az Ikarus. A társaság a BKV-val és a Volánnal is tárgyal ilyen járművek szállításáról.

Újabb gondok az Ubernél, már Dániában is

autopro  Ma 09:10 Autó-motor  Taxi Uber

A hatóságokkal és a taxisokkal való konfliktusok következményeként megszünteti internetes fuvarmegosztó szolgáltatását Dániában az Uber.

A kínai Tencent 5 százalékos részesedést vásárolt a Teslából

autopro  Ma 08:42 Autó-motor  Kína

A Tencent Holdings kínai technológiai óriásvállalat 1,78 milliárd dollárért 5 százalékos részesedést szerzett az elektromos autókat gyártó Teslában - jelentette be az amerikai vállalat.

Az elektromobilitás lehet a hazai beszállítói szektor új kitörési pontja

autopro  Ma 06:31 Autó-motor 

Annak érdekében, hogy a kkv szektor versenyképessége erősödjön, és a gyártók, valamint a beszállítók felkészüljenek az Ipar 4.0 terjedésével kialakuló új iparfejlesztési korszak igényeire, gyors és gyakorlati lépések szükségesek. Magyarországon a járműgyártás területén két fő fejlesztési irány érhető tetten: az elektromobilitás és az önvezető autók

A cseheknél megoldják: jelentős béremelés lesz a Hyundai gyárában

autopro  Tegnap 15:26 Autó-motor  Állás Hyundai

A munkaerőpiaci nyomás miatt a csehországi Hyundai dolgozóinak keresete 12 százalékkal emelkedik az idén - jelentette be a Hyundai helyi vezetése. Közben a Jaguar Land Rover autóipari vállalat szlovákiai megjelenésének hírére szomszédos országunkban is emelni kezdték dolgozóik fizetését az autógyárak.

Videóban mutatkozik be a BME FRT menedzsmentje

autopro  Tegnap 13:30 Autó-motor 

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatói csapata évről évre bizonyít az általuk tervezett és épített együléses versenyautójukkal a Formula Student versenyeken, méghozzá olyan nagy sikerrel, hogy a tavalyi szezonban neves topcsapatokat is maguk mögött hagytak.

Tíz éven belül 400 milliárd dolláros üzletággá fog nőni az elektromos motorgyártás

autopro  Tegnap 12:21 Autó-motor 

Az IDTechEx elemző cég készített egy kutatást az elektromos meghajtás jövőjéről, melyből kiderül, óriási növekedés fog végbe menni a területen a következő néhány évben. Összeszedtük a legfontosabb pontokat.

A Mercedes-Benz GLC is Hankook abroncsot kap

Tovább bővíti abroncsválasztékát a prémium teljesítményű járműszegmens számára a Hankook a csúcsminőségű Ventus S1 evo² SUV abronccsal.

Autógyártók: a gépkocsi-megosztás nem fogja csökkenteni az autóeladásokat

Német autóipari cégvezetők véleménye szerint az autóeladások emelkedése nem torpan meg a következő évtizedekben sem pusztán attól, hogy a mobilitásban várhatóan növekedni fog a megosztott használatú járművek szerepe.

Újabb lehetséges felvásárlás: A PSA megvenné a Lotust és a Protont

autopro  Tegnap 09:37 Autó-motor 

Eddig még a kínai Geelyvel voltak versenyben, ám az hirtelen visszalépett a vásárlástól. A német Opel mellett a brit Lotussal és a maláj Protonnal bővülhet a francia autógyártó.

Hárommillió forintot kér a Nissan az új Micráért

autopro  Tegnap 09:30 Autó-motor 

Az ötödik generációs Micra 2017. márciusától rendelhető elő 3 195 000 forintos áron.