Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 63 hír

Elkészült a fotó, amelyen 18 milliárd forintnyi sportautó látható

Autó-Live  Ma 14:33 Autó-motor 

A The Supercar Driver néhány héttel ezelőtt megszervezett ’titkos találkozóján’ a világ legértékesebb és legkülönlegesebb sportautói vettek részt.

Hétfőtől előrendelhető az Audi e-tron quattro

Autó-Live  Ma 11:27 Autó-motor 

Bár voltak pillanatok, amikor azt gondoltuk, ez a nap sohasem fog elérkezni, most mégis megtörtént a csoda, ugyanis az Audi hivatalosan is bejelentette, hogy fogadja az előrendeléseket a modellre.

Már a BMW-nél is egyre többet beszélnek egy hibrid sportautó elkészítéséről

Autó-Live  Ma 10:15 Autó-motor 

A BMW M1 utódjáról terjedő pletykákat évek óta már csak a márka rajongói tartották életben, ám néhány hónappal ezelőtt a gyártóhoz közel álló források is a modell várható érkezéséről számoltak be.

Volgákkal zúznak a Mad Max inspirálta roncsderbin Fehéroroszországban

Autó-Live  Ma 09:12 Autó-motor 

Szombaton rendezték meg Minszkben azt a roncsderbit, aminek mottója: csak egy maradhat. Feltűnt pár különleges szerzet is, melyekkel fotózkodni lehetett.

Dakartól Moszkváig, kevesebb mint 4 nap alatt Goodyear abroncsokon

A Goodyear az új Wrangler All-Terrain Adventure abroncsa bevezetését azzal ünnepelve a Goodyear, hogy próbára teszi a gumikat Rainer Zietlow világrekord kísérlete során.

75 autóval támogatja az Audi a győri Európai Ifjúsági Olimpiát

Autó-Live  Tegnap 15:03 Autó-motor 

Az Audi Hungaria összesen 75 gépjárművel járul hozzá a fesztivál sikeréhez. Ennek keretében személyautókat – Audi A3-tól egészen Audi Q7 modellekig –, valamint Volkswagen Multivan kisbuszokat bocsát a város rendelkezésére.

Hátsó ülésről vezérelhető Logitech kormány került az Apple önvezető autójába

Autó-Live  Tegnap 13:45 Autó-motor 

Mint arról nemrég beszámoltunk, az Apple megkapta az engedélyt önvezető rendszerének tesztelésére, amihez úgy tűnik, Lexus RX típusú modelleket használnak.

A Skoda Citigo lehet a márka első elektromos autója

Autó-Live  Tegnap 12:42 Autó-motor 

A gyártó mindössze néhány nappal ezelőtt mutatta be elektromos hajtáslánccal szerelt Vision E tanulmányát, ám, mint az most kiderült, nem az lesz az első elektromos modell, ami sorozatgyártásra kerül.

Verseny közben kezdte el szerelni autóját a Nürburgringen

Autó-Live  Tegnap 10:45 Autó-motor 

Alighanem minden létező biztonsági előírást megszegett az alábbi BMW M2 vezetője, aki verseny közben a pályán kezdte el szerelgetni autóját.

Ezúttal driftelés közben zúztak le egy Ford Mustangot

Autó-Live  Tegnap 08:42 Autó-motor 

Azt már mindannyian tudhatjuk, hogy közutakon törés szempontjából a Ford Mustang az egyik legkedveltebb modell, ám, mint az látszik, pályakörülmények között is könnyen szedi áldozatait.

Egyedi módszerrel oldanák meg az elektromos autók energiaellátását

Autó-Live  17.04.21 19:12 Autó-motor 

A töltőállomásoknak az idő előrehaladtával alkalmazkodniuk kell majd a járművek számának folyamatos növekedéséhez, ezért az illetékesek már most új megoldások bevezetésén gondolkodnak.

Teljesen új motor kerül a következő-generációs Mercedes-AMG A45-be

Autó-Live  17.04.21 18:15 Autó-motor 

A Mercedes-AMG vezetője, Tobias Moers megerősítette, hogy a következő-generációs A45 motorházteteje alatt nem a jelenlegi, 375 lóerő leadására képes 2-literes turbós egység feljavított változatát találhatjuk majd.

Kreatív módon ünnepli a Citroën a Type H furgon 70. születésnapját

Autó-Live  17.04.21 16:42 Autó-motor 

A Citroën egy másik kreatív és merész francia márkával, a le coq sportiffal szövetkezett. A közös munka eredményével az április 25-én megnyíló Birminghami Autószalonon találkozhatunk.

Lerobbanhatnak a dízelbotrány miatt megjavított Volkswagen motorok

Autó-Live  17.04.21 14:12 Autó-motor 

A Volkswagen dízelbotrányának középpontjában az EA189-es kódjelű egység állt, és bár azóta jó néhány ilyen egységet már megjavítottak, úgy tűnik, az eredeti állapotukat nem sikerült visszaállítani.

Beperelték a Teslát az Autopilot szoftver kiszámíthatatlansága miatt

Autó-Live  17.04.21 13:15 Autó-motor  Tesla

Onnan érkezett támadás a Tesla irányába, ahonnan a legkevésbé sem számított rá a vállalat, ugyanis az általuk értékesített autók tulajdonosai voltak azok, akik csoportos pert indítottak az autógyártó ellen.