Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 78 hír

BMW: Az Intel és a Mobileye után a Delphi is csatlakozott a csapathoz

Autó-Live
-
  Ma 13:36 Autó-motor  BMW Intel

A csúcstechnológiákra szakosodott vállalat az automatizált járművezetés és a rendszerintegrálás területén felhalmozott tapasztalatával közreműködik a világ első, teljesen önálló mobilitásra képes autójának kifejlesztésében.

Nyilvánosságra hozták a limitált kiadású Nissan Navara TREK-1° hazai árát

Autó-Live
-
  Ma 12:24 Autó-motor  Nissan

A Nissan nyilvánosságra hozta a Navara TREK-1° hazai árait, így már tudhatjuk, hogy milyen áron juthatunk hozzá a haza kereskedésekben.

Budapestről lopott BMW került elő Vértesszőlősön

Autó-Live
-
  Ma 10:24 Autó-motor  Tata

A tatai nyomozók a rendőrkapitányságra előállították az autó eltulajdonításával vádolt két budapesti lakost.

Wörthersee 2017: bemutatkoztak a Volkswagen tanulmányai

Még magunkhoz sem térhettünk a Volkswagen őrült tanulmányautói után, a márka újfent elhozott nekünk nem is egy, hanem egyenesen két olyan koncepciót, melyek akár a márka jövőbeli modelljeinek alapjait is képezhetik. A Golf GTI First Decade (Első Évtized) egy enyhe hibrid 410 lóerővel.

A héten debütál az új 8-as tanulmány, ami akár ilyen megjelenést is kaphat

Autó-Live
-
  Ma 08:09 Autó-motor 

A BMW korábban már megerősítette, hogy a május 26-án megrendezésre kerülő Concorso d’Eleganza Villa d’Este nevű eseményen kívánja majd leleplezni a 8-as sorozat tanulmányváltozatát, ezért a Peisert Design hozzá is látott a munkához, és megmutatta, hogy mire számíthatunk.

Szerkesztőt keresünk a Motor1 hazai kiadásához!

Autó-Live
-
  Tegnap 19:39 Autó-motor 

Ragozhatnánk és körbetáncolhatnánk, de fogjuk rövidre: csapatunk bővülni fog, és lehet, Te vagy az, akit keresünk!

Autók rongálódtak meg és akadtak el a hirtelen lezúduló eső miatt (videók)

A kedden Budapestre is lecsapó vihar, a lezúduló nagy mennyiségű csapadék a város számos pontján okoz gondokat - közölte a katasztrófavédelem a honlapján. Az interneten elérhető fényképek és beszámolók szerint a II. és a III. kerületben is több utcát és utat elöntött a víz.

Bécsből lopott Range Rover-t találtak meg Szegeden

Autó-Live
-
  Tegnap 17:51 Autó-motor  Szeged Csongrád

Közel 30 millió forint értékű Bécsben ellopott Range Rovert foglaltak le Szegeden a rendőrök, akik az ügy kapcsán három szerb állampolgárt őrizetbe is vettek.

Látványos videón a Porsche 911 fejlődése

Autó-Live
-
  Tegnap 16:30 Autó-motor 

A Porsche nemrég készítette el az egymilliomodik 911-est, mely egy globális világkörüli turnéra indul, hirdetve a modell egyedi szellemiségét és örökségét, hogy utána a gyártó múzeumának egyik gyöngyszeme lehessen.

Gyári videón hallatja hangját a Hyundai i30 N

Autó-Live
-
  Tegnap 14:21 Autó-motor 

Úgy tűnik, hogy a Hyundai marketingszakemberei értik a dolgukat, hisz olyan aprólékos finomsággal adagolják a hamarosan érkező i30 N modelljükről az információkat és elhintett számadatokat, hogy már azok is tűkön ülve várják, akik alapból észre sem vennék a Hyundai autóit.

Jövőre startolhat a Nemzeti Autóellenőrző Rendszer

Már a jövő évben megkezdheti működését a Nemzeti Autóellenőrző Rendszer, amelynek fő célja, hogy az utakba épített mérlegekkel kiszúrja a túlsúlyos személygépjárműveket és teherautókat.

Családbarát méretű autó lett az új Fiat 500L

Autó-Live
-
  Tegnap 11:48 Autó-motor 

Az eredeti Fiat 500 azon apró modellek körébe tartozott, amik megalapozták a kisautók létjogosultságát a városi használatban. Mikor újjáélesztették a modellt, az 500 már csak nyomokban emlékeztetett az eredeti változatra, de még mindig megvolt neki az az ellenállhatatlan olaszos vonzereje, ami milliókat rántott magával.

Kezdetét vette az európai piacra szánt Lexus LC gyártása

Autó-Live
-
  Tegnap 11:15 Autó-motor 

A Toyota luxusmárkája a Motomachiban található létesítményben kezdte meg a modell sorozatgyártását, ott, ahol a legendás LFA sportautók is készültek.

45 milliárd forint értékben vesz új autókat az állam

A rendvédelmi és honvédelmi szervezetek részére történő gépjárműrendelésre a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság írt ki nyílt közbeszerzést, a keret: 45 milliárd forint.

500 millió eurós beruházással épült meg a Daimler új akkumulátorgyára

Autó-Live
-
  Tegnap 09:12 Autó-motor  Angela Merkel

A Daimler AG hétfőn avatta fel a Kamenzben található létesítményt, ami a világ egyik legmodernebb és legnagyobb akkumulátorgyára. Az eseményen jelen volt Angela Merkel kancellár és Dieter Zetsche konszernelnök is.