Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 36 hír

Zalatnay Cini milliókért perel törött bordái miatt

Sztárklikk  17.04.22 22:31 Bulvár 

Egy lépcsőn lévő ragacsba lépett, amibe aztán beleragadt a lába, megakadt, és hatalmasat zuhant. Tíz napon keresztül volt kórházban az énekesnő, s hosszú ideig otthon kellett feküdnie. Ekkor több fellépésétől is elesett, s borzasztó fájdalmai voltak, még az embólia veszélye is fennállt."A kórház egyébként a nyolc napon túl gyógyuló sérülés ellenére

Óriási fájdalmai vannak Zalatnay Cininek - milliós pert indított az énekesnő

Blikk  17.04.21 12:58 Bulvár 

Jókora összegű kártérítési pert indított Zalatnay Sarolta egy érdi áruház ellen, aminek lépcsőjén elesett és hat bordáját is eltörte. Az énekesnő kórházba került, majd hetekig lábadozott, több koncertjét le kellett mondania. A részletekről Zalatnay Sarolta és ügyvédje, dr. Lichy József beszélt a Mokkában:

Újabb milliókat bukott Zalatnay Sarolta: erre nem volt felkészülve

Pénzcentrum  17.04.20 16:05 Bulvár  Koncert

Még ősszel esett el egy áruház lépcsőjén Zalatnay Sarolta, hat bordája is eltörött, ami jelentős bevétel kiesést okozott az énekesnőnek. Nem tudott fellépéseket és egyéb munkákat sem vállalni. Vajon mi mennyi táppénzt kaphatunk...

8 milliót követel balesete után Zalatnay Cini

Blikk  17.04.20 07:41 Bulvár 

- Zalatnay Sarolta még tavaly novemberben törte hat bordáját egy üzletházban, ahonnan azóta sem kapott kártérítést. Az énekesnő úgy döntött, bíróságon követel elégtételt, 8 millió forintot akar

Zalatnay Sarolta 8 milliót akar törött bordái miatt

24  17.04.20 06:45 Bulvár  Koncert

Az énekesnő fél évvel ezelőtti balesete miatt megy perre.

Kezdődik a per - Milliomos lehet Zalatnay

Ripost  17.04.20 06:30 Bulvár 

Zalatnay Cini még tavaly ősszel esett egy hatalmasat az egyik fővárosi bevásárlóközpont lépcsőjén. Miután nem sikerült peren kívül megegyezniük, most perre viszik az ügyet.

Milliós pert indít balesete miatt Zalatnay Sarolta

Propeller  17.04.20 06:22 Baleset-bűnügy  Koncert

Hat bordáját törte Zalatnay Sarolta az ősszel, amikor elesett egy áruház lépcsőjén. Ma is megszenvedi a balesetet, de az áruház nem fizet. Jön a per – írja a Bors. Egy lépcsőn lévő ragacsba lépett, amibe aztán beleragadt a lába, megakadt, és hatalmasat zuhant.  Tíz napon keresztül volt kórházban az énekesnő, s hosszú ideig otthon kellett…

Zalatnay Sarolta milliós pert indít balesete miatt

NLCafé  17.04.20 05:48 Bulvár  Koncert

Hat törött borda, elmaradt koncertek, kiesett bevételek: Zalatnay Sarolta többek közt ezek miatt követel kártérítést a bevásárlóközponttól, ahol baleset érte.

8 milliót követel törött bordáiért Zalatnay

Bors Online  17.04.20 03:00 Baleset-bűnügy  Koncert

Hat bordáját törte Zalatnay Sarolta az ősszel, amikor elesett egy áruház lépcsőjén. Ma is megszenvedi a balesetet, de az áruház nem fizet. Jön a per!

Kebelbarátokból lett esküdt ellenség Zalatnay Sarolta és Terry Black

Ripost  17.04.07 07:55 Bulvár 

Az énekesnő és az előadóművész Cini csalási ügye után veszett össze véglegesen.

Emlékszik még erre? Mikor Zalatnay Cini színészóriásokat drogozott be...

Blikk  17.03.29 09:12 Bulvár 

Csak egy könnyed, nem komoly reggeli tartalom: az egyik "ősi" magyar videoklipet nézegetve döbbentünk rá, hogy vélhetően a Kádár-rendszer is tudott már a varázsgombáról, csak tagadták.

Merész tervvel állt elő Zalatnay Cini

Ripost  17.03.17 15:10 Bulvár 

Zalatnay Sarolta már korábban is vágyott arra, hogy életét megfilmesítsék, és már konkrét ötletei is vannak, hogy hogyan lehetne hozzáfogni a munkához.

Komoly célkitűzés: nagy terve van Zalatnay Cininek

Blikk  17.03.17 12:55 Bulvár 

Az énekesnő szeretné, ha egy zenés nagyjátékfilmet forgatnának karrierjéről és fordulatokkal teli szerelmi életéről.

Hajdú Péter apja szerint Sarka Kata nagyravágyó, fia meg nem egy finomkodó gyerek

Velvet  17.03.17 08:07 Bulvár  Hajdú Péter

Hírösszefoglalónkból kiderül, hogy Zalatnay Sarolta milyen filmet készítene az életéből, továbbá, hogy Bangó Margit hány szoborral árulja a házát.