Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 1176 hír

50 milliárd forintot nyert egy olasz lottózó

Három euróért (930 forint) vette a lottószelvényt, majd tippelt hatot. Jól.

Videó: nézze meg a Slovan edzését, Priskin szemszögéből!

NSO  Ma 15:41 Foci 

A Slovan Bratislava szurkolói bepillanthatnak csapatuk edzéseibe a játékosok szemszögén keresztül egy speciális GoPro kamera segítségével, amelyet ezúttal a magyar válogatott támadójára, Priskin Tamásra erősítettek fel. A felvételeket két edzésen készítették el, és látható, valamint hallható, hogyan ugratják egymást a csapattársak a…

A Surface Studio promója a 36. legfelkapottabb videó a YouTube-on

Windowsbox  Ma 15:39 Infotech 

Az október 26-án bemutatott Surface Studio nagy  port kavart az interneten, ami nem csoda, hisz egy nagyon innovatív termékről van szó.Sok más mindenegybe PC-vel ellentétben a Surface Studio egy kiváló minőségű érintőképernyővel és Surface Pen, valamint Surface Dial vezérlő támogatással rendelkezik. Ráadásul, a gép képernyőjét…

Utolsókat rúgják a megszokott álláshirdetések: így fogják meg a fiatalokat + videó

A megszokott szöveges álláshirdetéseket és a munkaerő-toborzásban használt hagyományos eszközök már nem működnek, ha fiatal munkavállalókat keresnek a cégek. Új megoldásokra van szükség, amelyek alkalmazkodnak az Y és Z generációs...

Megvan az év legkicsinyesebb húzása, a Samsung a nyertes

HVG  Ma 15:01 Mobiltech 

Szerzői jogokra hivatkozva sorra szedeti le a Galaxy Note7-et bombaként ábrázoló videókat a YouTube-ról a vállalat, amelynek, tudjuk ugye, "felhasználói biztonsága a legfontosabb".

Tudnánk mire költeni: Hihetetlen összeget nyertek a lottón

Átszámítva több mint 50 milliárd forintot nyert egy három euróért (930 forint) vásárolt szelvénnyel egy olasz fogadó a Superenalottón.

Látta már ezt a videót?

Állatportál  Ma 14:46 Állatvilág 

Másfél nap alatt tízmillióan, egy hét alatt huszonegymillióan nézték meg, ahogy egy óriáspók egy egér tetemét cipeli és persze azóta is csak növekszik az érdeklődök száma.

Nem ön nyerte az 50 milliárdot a lottón?

Ha egy kis egy kis dél-olasz városban vette Supernalottó-szelvényét, ellenőrizze a számokat!

Videó: Hanga blokkja után kiterült a korábbi NBA-játékos

NSO  Ma 14:09 Kosárlabda 

A Hanga Ádámot foglalkoztató Baskonia férfi kosárlabdacsapata tovább mélyíti a keretét – csütörtök este hivatalosan is átigazolta az NBA-ben hét idényt lehúzó Chase Budingert.

Sírva röhögős videóival búcsúzunk a Vinetól

Velvet  Ma 14:09 Színes 

Az applikációt nemsokára lelövik: nem lehet majd újabb videókat feltölteni, mi viszont összegyűjtöttük a még meglévő legjobbakat.

Bárcsak a Forma-1-ben lenne ilyen befutó - videó

24  Ma 13:40 Sport 

Kerék a keréken haladt a két pilóta az utolsó métereken.

Frontemberük legkilátástalanabb pillanatairól vall új videójában a Whitechapel

ShortScore  Ma 13:38 Zene 

Sötét képek egy igazán mély mondanivalóval, Phil Bozeman gyerekkori tragédiájából táplálkozva. “A felvételek a legsötétebb momentumaimat mutatják be. Egyedüllét, öngyilkosság körüli gondolatok, búcsúlevél. A szoba atmoszférája, ahol mindezt filmre vettük hűen tükrözi, hogyan éreztem...

Videó: Temperamentumos asszonyt kapott a nyíregyházi perzsa párduc

Nyíregyháza - Párt kapott a Nyíregyházi Állatpark perzsa párduca. Az Emíliának nevezett nőstényt most hozták Németországból, azért hogy családot alapítson. Az új nőstény egyelőre csak ismerkedik a kifutóval, s leendő párjával is, ma még agresszív, ha gyanús mozgást lát - derül ki a Tények riportjából.