Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 42 hír

Vért adni nyáron is fontos - Fesztiválokon a pihenő embereket szólítja meg a Vöröskereszt

Veol
-
  17.06.12 21:10 Megyei 

VESZPRÉM A nyári időszakban kiemelkedően fontos a véradás, hiszen ilyenkor az iskolaszünetek és a munkahelyi szabadságok miatt sokkal kevesebb önkéntest érnek el az egészségügyi szakemberek.

Leszúrta egy szíriai menekült a Vöröskereszt munkatársát Németországban

NLCafé
-
  17.06.07 20:35 Baleset-bűnügy  Szíria

Leszúrta a Német Vöröskereszt (DRK) egy munkatársát szerdán egy szíriai menekült a németországi Saarbrückenben, az áldozat a helyszínen meghalt, a támadót őrizetbe vették. Nem terrortámadásról van szó.

Egy szíriai menekült leszúrta a vöröskereszt munkatársát

Gondola
-
  17.06.07 18:25 Baleset-bűnügy  Szíria

Leszúrta a Német Vöröskereszt (DRK) egy munkatársát szerdán egy szíriai menekült a németországi Saarbrückenben, az áldozat a helyszínen meghalt, a támadót őrizetbe vették

Egy szíriai menekült késelte meg a vöröskereszt egy munkatársát

Híradó
-
  17.06.07 18:08 Baleset-bűnügy  Szíria

Leszúrta a Német Vöröskereszt (DRK) egy munkatársát szerdán egy szíriai menekült a németországi Saarbrückenben, az áldozat a helyszínen meghalt, a támadót őrizetbe vették.

Halálra késelte a Vöröskereszt munkatársát egy szíriai férfi Németországban

Propeller
-
  17.06.07 18:08 Baleset-bűnügy  Szíria

Leszúrta a Német Vöröskereszt (DRK) egy munkatársát szerdán egy szíriai menekült a németországi Saarbrückenben, az áldozat a helyszínen meghalt, a támadót őrizetbe vették. A 27 éves szíriai férfi a DRK menekülteket és migránsokat támogató pszichoszociális tanácsadó és terápiás központjában követte el a halálos késelést. Az áldozat…

Kettős vöröskeresztes elismerés a záhonyi diákotthonban

Szon
-
  17.05.27 10:15 Életmód 

Záhony - A Vöröskereszt Világnapja alkalmából a Mándokon rendezett megyei ünnepségen az intézmény két önkéntese is a karitatív szervezet Országos Vezetősége által adományozott kitüntetést vehette át.

Vöröskeresztes igazgató - Őze Áron színművész elkötelezett, maga is képzett szakembernek tekinthető

Duol
-
  17.05.26 21:30 Megyei 

DUNAÚJVÁROS - Az újraélesztési rekordkísérleten részt vettek a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza munkatársai is, köztük az igazgató, Őze Áron színművész. Feltűnően hozzáértő kérdéseket tett fel a szervezőknek. Megfaggattuk.

Nyári napközit hirdet a Vöröskereszt a hátrányos helyzetű hevesi gyerekeknek

Hevesi Hírportál
-
  17.05.21 13:18 Megyei  Szünidő

A Magyar Vöröskereszt minden tavasszal tombolát árusít, melynek bevételét táborokra fordítja. Hevesen már évek óta nyári napközi szervezésére használják fel ezt az összeget, mivel tapasztalatuk szerint sok családnak okoz gondot gyermekük elhelyezése a hosszú szünidő alatt. “Sok család nem tudja kifizetni a drága táborokat, így a szülőktől a…

Önzetlenül segítenek másoknak - Kitüntetések a Vöröskereszt és a Vörös Félhold világnapján

Zaol
-
  17.05.19 14:14 Megyei 

Keszthely adott otthont a Magyar Vöröskereszt országos ünnepségének, melyet a Vöröskereszt és a Vörös Félhold világnapja alkalmából rendeztek meg.

Zay-s, záhonyi és naményi sikerek a vöröskeresztes versenyeken

Szon
-
  17.05.17 10:29 Megyei 

Mándok - Az elmúlt hét végén Mándokon rendezték meg a Magyar Vöröskereszt felmenő rendszerű versenyeinek megyei döntőjét.

Vöröskeresztes varázspálca

Haon
-
  17.05.13 17:54 Megyei 

– Tessék nézni, mit kaptam! – megfog egy barna szempár: pici fiú áll előttem, mutatja az ajándékát, amit a Mikulástól kapott. Megállok, nem tudom, honnan lesz még egy kezem, hogy megfogjam az ajándékot, mert pogácsás tálakat, ásványvizes palackokat tartok. A vöröskeresztes Gyermekkarácsony következő fellépőinek viszem. Egy rocksulis…

A Magyar Vöröskereszt új weboldala az EPAM tervezésével

Mediainfo
-
  17.05.12 13:56 Infotech 

A Vöröskereszt világnapján indult el a Magyar Vöröskereszt megújult honlapja. A www.voroskereszt.hu weboldalt az EPAM tervezte és fejlesztette önkéntesen.

A Vöröskereszt hete Zentán: Ajándékcsomagok és munkahelyek

VajdaságMa
-
  17.05.12 08:45 Határtalan 

A Vöröskereszt hete Zentán: Ajándékcsomagok és munkahelyek

Szimulált katasztrófahelyzettel debütált a Magyar Vöröskereszt új weboldala

Biztonságpiac
-
  17.05.10 08:01 Infotech 

Egy képzeletbeli katasztrófahelyzetet modellezve indította el új weboldalát a Magyar Vöröskereszt, hogy bemutassa, egy éles helyzetre mennyire naprakészen tud reagálni az oldal, ami ilyenkor „katasztrófa üzemmódba kapcsolva” percről percre követi az események alakulását. A nemzetközi elvárásoknak megfelelő, korszerű oldalt az EPAM…

Vásár a Vöröskeresztben

Hírhatár
-
  17.05.09 16:17 Kultúra 

Május 10-én, szerdán, a csepeli vöröskeresztes székházban vásárolhat. Vásárlásával a Vöröskereszt szociális munkáját támogatja!