Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 13 hír

Vért adni nyáron is fontos - Fesztiválokon a pihenő embereket szólítja meg a Vöröskereszt

Veol
-
  17.06.12 21:10 Megyei 

VESZPRÉM A nyári időszakban kiemelkedően fontos a véradás, hiszen ilyenkor az iskolaszünetek és a munkahelyi szabadságok miatt sokkal kevesebb önkéntest érnek el az egészségügyi szakemberek.

Katonák csaptak össze egy ételosztáson - többen meghaltak

Origo
-
  17.06.09 18:01 Külföld  Menekült

Legalább 14 ember meghalt, amikor katonák összecsaptak egy élelmiszersegély-csomag miatt Szomáliában.

Leszúrta egy szíriai menekült a Vöröskereszt munkatársát Németországban

NLCafé
-
  17.06.07 20:35 Baleset-bűnügy  Szíria

Leszúrta a Német Vöröskereszt (DRK) egy munkatársát szerdán egy szíriai menekült a németországi Saarbrückenben, az áldozat a helyszínen meghalt, a támadót őrizetbe vették. Nem terrortámadásról van szó.

Egy szíriai menekült leszúrta a vöröskereszt munkatársát

Gondola
-
  17.06.07 18:25 Baleset-bűnügy  Szíria

Leszúrta a Német Vöröskereszt (DRK) egy munkatársát szerdán egy szíriai menekült a németországi Saarbrückenben, az áldozat a helyszínen meghalt, a támadót őrizetbe vették

Egy szíriai menekült késelte meg a vöröskereszt egy munkatársát

Híradó
-
  17.06.07 18:08 Baleset-bűnügy  Szíria

Leszúrta a Német Vöröskereszt (DRK) egy munkatársát szerdán egy szíriai menekült a németországi Saarbrückenben, az áldozat a helyszínen meghalt, a támadót őrizetbe vették.

Halálra késelte a Vöröskereszt munkatársát egy szíriai férfi Németországban

Propeller
-
  17.06.07 18:08 Baleset-bűnügy  Szíria

Leszúrta a Német Vöröskereszt (DRK) egy munkatársát szerdán egy szíriai menekült a németországi Saarbrückenben, az áldozat a helyszínen meghalt, a támadót őrizetbe vették. A 27 éves szíriai férfi a DRK menekülteket és migránsokat támogató pszichoszociális tanácsadó és terápiás központjában követte el a halálos késelést. Az áldozat…

Ellehetetlenítette az önkormányzat az erzsébetvárosi ételosztást

MNO
-
  17.06.02 09:32 Belföld 

A Heti Betevő több mint három évig adott meleg ételt vasárnaponként a Klauzál téren, de most vége.

Több százan kaptak meleg ételt az óbudai gyermeknapi ételosztáson

Ittlakunk
-
  17.05.30 07:36 Budapest 03. ker 

Az óbudai családi és gyermeknap alkalmából 800 adag meleg ételadagot és tartós élelmiszercsomagot osztott szét a hétvégén a rászoruló óbudai családok között a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége az Ételt az Életért program keretében.Az Összefogás Óbudáért Egyesület jóvoltából rengeteg játékot is hazavihettek a…

Tömegek a gyermeknapi ételosztáson

Sztárklikk
-
  17.05.29 06:21 Belföld 

Az Ételt az Életért Alapítvány mintegy 800 adag meleg ételt és élelmiszercsomagot osztott szét szombat késő délelőtt a Flórián tér melletti zöldterületen - számolt be az eseményről a magyarnarancs.hu. A sor a 11 órai kezdés után még egy órával is hatalmas volt, az élelmiszereket elsősorban a családsegítő által kiértesített helyi rászorulók…

Kettős vöröskeresztes elismerés a záhonyi diákotthonban

Szon
-
  17.05.27 10:15 Életmód 

Záhony - A Vöröskereszt Világnapja alkalmából a Mándokon rendezett megyei ünnepségen az intézmény két önkéntese is a karitatív szervezet Országos Vezetősége által adományozott kitüntetést vehette át.

Gyereknapi hétvége: sokféle szórakoztató program, sportágválasztó és ételosztás

Gyereknap alkalmából számos program várja hétvégén a kicsiket: a Vasúttörténeti parkban, a Millenárison és a Várkert Bazárban is egész napos játékkal, koncertekkel készülnek.

Vöröskeresztes igazgató - Őze Áron színművész elkötelezett, maga is képzett szakembernek tekinthető

Duol
-
  17.05.26 21:30 Megyei 

DUNAÚJVÁROS - Az újraélesztési rekordkísérleten részt vettek a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza munkatársai is, köztük az igazgató, Őze Áron színművész. Feltűnően hozzáértő kérdéseket tett fel a szervezőknek. Megfaggattuk.