Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 1500 hír

Ronaldónak felkopna az álla, ha az utcáról kellene megélnie

Sport24  Ma 11:27 Foci 

A Real Madrid sztárja álruhában, egyszerű utcai mutatványosként trükközgetett jó egy órán keresztül Madridban. Alig-alig álltak le vele még csak passzolni is, így pénzt nem keresett vele. Aztán lekerült az álszakáll...

Megvan, melyik tanárokat ellenőrzi a hivatal

Tájékoztató levelet küldött az Oktatási Hivatal (OH) a jövő évi országos pedagógiai-szakmai ellenőrzésben érintett pedagógusoknak, intézményvezetőknek - közölte a hivatal.

Tűz és robbanás Hamburgban, sokan megsérültek

Népszava  Ma 11:24 Külföld  Hamburg

A környéket sűrű füst lepte el, a légnyomás kerékpárokat röpített a levegőbe.

Megkezdődnek a privatizációs tárgyalások Görögországban

Fontos mérföldkőhöz érkeztek kedden a görög kormány hitelezőkkel folytatott tárgyalásai.

Segített a BMW-nek a gyenge euró, mégsem örülnek a befektetők

ProfitLine  Ma 11:20 Gazdaság 

A BMW 23,9 milliárd eurós árbevételt ért el, míg a várakozás 22,75 milliárd euró volt, tavaly pedig csak 19,9 milliárd euróra rúgott. Az árbevétel növekedését nagymértékben befolyásolta a gyenge euró, ami megdobta a bevételi számokat. A papír árfolyama 2,3 százalékos mínuszban tartózkodik.

Egy borsodi focista megvert egy bírót, majd a rendőröknek esett a családja

Index  Ma 11:18 Sport 

A perkupai meccsre sokáig emlékezni fognak.

Ha Japánba megyünk, ezt a könyvet beszerezzük

Player  Ma 11:16 Utazás 

A Monocle útikönyve elég kötelező darabnak tűnik, legalábbis a könyvhöz készült szemet gyönyörködtető előzetes alapján így tűnik.

Robert Downey Jr így őrült meg a Ferraritól

KmMagazin  Ma 11:15 Színes 

Robert Downey Jr manapság egyike a legfelkapottabb hollywoodi színészeknek, egyik legjobb szerepében Vasembert, köznapi nevén Tony Starkot játszotta.

Megszállta a rendőrség Martonfát

Hír24  Ma 11:12 Belföld 

Martonfa egy 220 lelkes mecseki falu. A határában egy korábban katonai lőtérként használt, állami tulajdonú földre építenék a kormányrendelet értelmében az új sátortábort a menekülteknek. Ezt a martonfaiak is csak a híradókban halloták. Ezt a helyiek csak a híradókban hallották, ahogy azt is onnan tudják, hogy a menekültek "rabolnak, nőket…

Megrongálták a nyíregyházi holokauszt-emlékművet

A Dob utcai parkban lévő emlékmű vésett márványlapját emelték le a talapzatáról, és hagyták összetörve a földön. A rendőrség rongálás miatt nyomoz. A nyíregyházi holokauszt-emlékművet a város egykori gettójának helyén emelték vörös, fekete és szürke márványból 2004. június 6-án. (MTI)

Csodát tesz a testeddel napi egy aszpirin! Nem csak a rákot előzi meg

Femina  Ma 11:06 Egészség 

A nem szteroid gyulladásgátló a te gyógyszeresdobozodban is ott van. Mikor szedsz aszpirint?

Itt a megoldás krónikus fülzúgásra!

Életforma  Ma 11:06 Életmód 

A pulzáló elektromágneses mező terápia olyan esetekben is hatásos lehet, amikor  fülzúgás kiváltó okát nem sikerül megtalálni, vagy a hagyományos kezelés hatására nem csökkennek a tünetek. Egy kutatásban vizsgált betegek több mint fele tapasztalt jelentős javulás a kezelés hatására.

A kitartás és a harcosság meghozta eredményét

Haon  Ma 11:06 Sport 

Debrecen - Tisza Tibor szerint a meccs képe alapján pozitívan kell értékelniük az egy pontot.

Megrongálták a nyíregyházi holokauszt-emlékművet

A város Dob utcai parkjában lévő emlékmű talapzatáról az elkövetők leemeltek egy vésett márványlapot és azt összetörve a földön hagyták. Az ügyben a nyíregyházi rendőrkapitányság rongálás miatt indított nyomozást.

Napokon belül megérkezik a vadonatúj MINI Connected applikáció

Holvezessek  Ma 11:03 Autó 

A MINI Connected applikáció vadonatúj alkalmazása, a MINI Streetwise névre keresztelt intelligens navigációs opció már az utazás megkezdése előtt megjeleníti a felhasználó okostelefonján az opcionális desztinációkhoz vezető legjobb útvonalakat.