Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 1500 hír

Amire Mohács tanította meg a magyarokat

Az 1526. évi mohácsi csatában elesett hősöknek azzal adhatjuk meg a tisztességet, ha soha nem feledjük azt a történelemfordító napot, és hisszük, hogy történelmünk Moháccsal tanított meg mindig felállni, talpon maradni - mondta a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora a Mohácsi Történelmi Emlékhelyen szombaton.

Megkövült sztálinizmus és falusias derű

MNO  Ma 07:29 Belföld 

Szenvedélyévé vált, hogy a Transznisztriához hasonló autonóm államok mindennapi életét örökítse meg.

Magyar kápolnát áldott meg Erdő Péter bíboros Washingtonban

Az eseményen részt vevő Kövér László házelnök szerint a washingtoni kápolna híd két nemzetrész között, és a magyar-amerikai keresztény értékközösség jelképe.

Kardashian megmutatta terhesmelleit

A fotót pedig két cumisüveggel is illusztrálta. A celebnők leghaszontalanabbika, Kim Kardashian ismét ügyesen beletolta melleit telefonja kamerájába, hogy megmutassa, mekkorát nőttek, mióta ismét gyereket vár. És a biztonság kedvéért odapakolt a fotó alá két cumisüveget, amennyiben valaki nem jött volna rá magától, hogy ezek azért…

Duplasajtos csirkesaslik - Grillezve még finomabb

Femina  Ma 07:09 Recept 

Búcsúztasd a nyarat egy fergeteges grillpartival, és nyűgözd le a társaságot ezzel a különleges, ínycsiklandó csirkesaslikkal.

Valkó Eszter: Sajnos még nem jött össze a baba

Hír24  Ma 07:06 Bulvár 

A Reggeli egykori műsorvezetője már négy éve eltűnt a képernyőről, ezért most igyekszik kitalálni, hogy mihez is kezdjen az életével.

23 megapixeles kamera az Xperia Z5 csúcsmobilban

Hír24  Ma 07:03 Mobiltech 

Megérkezett az első hivatalosnak tűnő fotó, melyen az új szupermobil kamerája vehető alaposan szemügyre.

Tucatnyi embert ölt meg a népszerű autós extra

Vezess  Ma 07:00 Autó 

Az USA szövetségi hivatalai pert indítottak a világ tíz legnagyobb autógyártója ellen, azt állítva, hogy az iparág egyik legnépszerűbb újítása életveszélyes.

Fáradt ez a hely: még egy dal az új Omenről

Shockmagazin  Ma 06:36 Zene 

Egy hét múlva jelenteti meg Huszonöt év című új albumát az Omen, amelyről a pár napja bemutatott első szöveges videó után most egy második dalt is közzétettek. A lemezt először a szeptember 6-ai Rock On Festen lehet majd megvásárolni, a zenekar lemezbemutató koncertje pedig november 28-án, a Dürerben lesz. Bővebben...

Megjelent a Magyar Helyesírás Szabályainak tizenkettedik kiadása

Alapvető változásokat nem tartalmaz a Magyar Helyesírás Szabályainak napokban megjelent, tizenkettedik kiadása, amelynek összeállítói igyekeztek könnyebben használható, rugalmasabb szabályzatot a felhasználók kezébe adni.

Így még sosem láthattuk a Tejútrendszer központját

Erdély Ma  Ma 06:33 Határtalan 

Az egyik röntgen-obszervatúrium sosem látott képeket közölt a Tejútrendszer központjáról, amelynek közepén fekete lyuk található. Két látványos fotót mutatott be a Tejútrendszerről.

Több tucatnyian meghaltak egy buszbalesetben

hirado  Ma 06:19 Baleset-bűnügy 

Csak kilencen élték túl a tragédiát.

Luxusoázis a sivatag közepén - Ennél szebbet még nem láttál!

Femcafe  Ma 06:19 Életmód 

Létezik egy nagyon furcsa kis oázis a világ egyik legszárazabb területén, melynek lakói szinte paradicsomi körülmények között élnek. Hogyan lehetséges ez? A válasz: az inkák!

50 éves, mégis járnál vele

Vezess  Ma 06:00 Autó 

Ilyen, amikor nem ciki, ha fiatalon egy 1965-össel jársz. Sőt, meg is néznek vele.

Terrorizmus – Megerősítik a nemzetközi vonatok biztonságát Európában

Megerősítik a nemzetközi vonatok biztonságát Európában – jelentette be Bernard Cazeneuve francia belügyminiszter szombaton az Amszterdam és Párizs között közlekedő szuperexpresszen történt lövöldözés után.