Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 25 hír

A fenntarthatóság felé fordul a telekommunikáció

Magyar Idők  Ma 18:28 Gazdaság 

A mind nagyobbra növekedő telekommunikációs szektor szereplői közül egyre több ismeri fel a fenntartható működés jelentőségét. Egyes társaságok az általuk gyártott, megunt készülékek újraértékesítésébe fognak, míg más nagyvállalatok az elektronikus ügyintézésnek vagy az otthoni munkavégzésnek adnak nagyobb teret. A Magyar Telekom pedig…

Magyar Telekom részvény - merre indulhat el az árfolyam?

ProfitLine  Tegnap 19:30 Gazdaság 

Ismét meglepően alacsony, 121 millió Ft-os forgalmat produkált a Telekom. A pénteki gyertya szinte az ikertestvére is lehetne a csütörtökinek: bizonytalankodás, erőtlenség és persze 0 elmozdulás a záró árakat mérve.

Kiberbűnözők telekommunikációs szolgáltatók megtámadásához toboroznak belső embereket

Prim online  Tegnap 07:54 Mobiltech 

A Kaspersky Lab biztonsági jelentése szerint kiberbűnözők belső embereket használnak a telekommunikációs hálózatok és felhasználói adatokhoz való hozzáféréshez: vagy alvilági csatornákon toboroznak elégedetlen alkalmazottakat, vagy nyilvános oldalakról szerzett kompromittáló információkkal zsarolják a személyzetet.

Megint csalnak a megyében a Telekom nevében!

Délmagyar  16.08.26 17:51 Megyei  Telekom

Ma délután felhívta olvasónkat egy úriember, aki a Telekom munkatársának adta ki magát, és rögtön pénzt levenni küldte volna nyereményjáték címszó alatt. Olvasónk leleplezte a hívót. A cég már tud a csalókról - ne dőljenek be!

Ismét csalnak a megyében a Telekom nevében!

Délmagyar  16.08.26 17:30 Megyei  Telekom

Ma délután felhívta olvasónkat egy úriember, aki a Telekom munkatársának adta ki magát, és rögtön pénzt levenni küldte volna nyereményjáték címszó alatt. Olvasónk leleplezte a hívót. A cég már tud a csalókról - ne dőljenek be!

Belső emberekkel támadják a telekommunikációs szolgáltatókat

SG  16.08.26 15:56 Mobiltech  4 hír a témában

A Kaspersky Lab biztonsági jelentése szerint kiberbűnözők belső embereket használnak a telekommunikációs hálózatok és felhasználói adatokhoz való hozzáféréshez.

Sportos ősz: Eurosport 2 a Telekomosoknak

Prim online  16.08.26 14:48 Mobiltech  Telekom

Mától az őszi hónapokra elérhetővé teszi a Magyar Telekom minden digitális tévé előfizetője számára az Eurosport 2 sportcsatornát a Discovery Communications Europe-pal megkötött megállapodásnak köszönhetően.

Remek hír: visszakapták a Bundesligát a Telekom-ügyfelek!

FourFourTwo  16.08.26 06:27 Foci  Telekom

Remek hír: visszakapták a Bundesligát a Telekom-ügyfelek!.   [BANNER133]   2016. augusztus 26-tól az őszi hónapokra elérhetővé teszi a Magyar Telekom minden digitális tévé előfizetője számára az Eurosport 2 sportcsatornát - amelyet januárban váratlanul kivett a csomagból - a Discovery Communications…

Európai hálózati kampány a Deutsche Telekomtól

Médiapiac  16.08.25 18:18 Gazdaság  Telekom

A Deutsche Telekom az Andrea Bocelli nevével fémjelzett új „Európa″ kampánnyal hívja fel a figyelmet az egységes hálózattal összekapcsolt Európa gondolatára. A nemzetközi kampányhoz a Magyar Telekom is csatlakozik.

Sportos ősz: Eurosport 2 a Telekomosoknak

Médiapiac  16.08.25 17:27 Sport  Telekom

2016. augusztus 26-tól az őszi hónapokra elérhetővé teszi a Magyar Telekom minden digitális tévé előfizetője számára az Eurosport 2 sportcsatornát a Discovery Communications Europe-pal megkötött megállapodásnak köszönhetően.

Láthatatlan, mégis összeköt: európai hálózati kampány a Deutsche Telekomtól

Prim online  16.08.25 15:21 Mobiltech  Telekom

A Deutsche Telekom az Andrea Bocelli nevével fémjelzett új „Európa” kampányában a sztártenorral közösen hangúlyozza az egységes hálózat által összekapcsolt Európa fontosságát. A bennünket „láthatatlanul is körülvevő és összekötő hálózat” gondolata a Deutsche Telekom vezető európai távközlési szolgáltató stratégiájába illeszkedik. A…

Európai kampányt indított a Telekom

MMonline  16.08.25 12:13 Gazdaság  Telekom

Egy új, Andrea Bocelli operaénekes nevével fémjelzett kampánnyal hívja fel a Deutsche Telekom a figyelmet az egységes hálózattal összekapcsolt Európa gondolatára. Timotheus Höttges, a cég vezérigazgatója szerint egy határok nélküli Európa határok nélküli kommunikációt kíván. Az „Európa” kampányhoz a Magyar Telekom is…

Magyar Telekom - mi lesz veled telekomrészvény?

ProfitLine  16.08.25 07:45 Gazdaság 

A szerdán tapasztalt megnövekedett forgalom mellett 4 pont eséssel zárt a Telekom. Azt érezhetjük, hogy a papír ”tényleges” irányultsága valójában inkább délre mutat.

A Magyar Telekom saját részvényeket adott az MRP szervezetnek

Mínuszos  16.08.24 17:57 Mobiltech 

A Magyar Telekom  2016. augusztus 23-án 1 533 636 darab saját részvényt adott át a munkavállalói résztulajdonosi program szervezet (MRP szervezet) részére — közölte a távközlési szolgáltató kedden a Budapesti Értéktőzsde honlapján. A tranzakciót követően a Magyar Telekom saját részvényének állománya 77 335 darabra csökkent. Az átadott…

Újdonságok a Győri Balettnál

Az újragondolt Rómeó és Júliát, a felújított Vaskakas című darabot és a Diótörőt mutatja be a Győri Balett társulata a 2016/2017-es évadban, emellett többször lépnek fel külföldön és más hazai városokban is – ismertette Kiss János, a társulat vezetője az évadnyitó ülést követően.