Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 64 hír

Tőzsdenap - jól jártak a Magyar Telekom befektetők

ProfitLine  Tegnap 22:00 Gazdaság  Telekom Tőzsde

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 27,99 pontos, 0,11 százalékos emelkedéssel, 26 240,14 ponton zárt csütörtökön. A részvénypiac forgalma 7,1 milliárd forint volt, a vezető részvények vegyesen teljesítettek az előző napi záráshoz képest.

Csak a Telekom villant meg

MFor  Tegnap 18:31 Gazdaság 

A magyar részvények csütörtökön is visszafogottak voltak, egyedül a Magyar Telekom tudott komolyabb erősödést felmutatni.

Ez a Telekom napja volt a tőzsdén

Napi  Tegnap 18:28 Mobiltech 

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 27,99 pontos, 0,11 százalékos emelkedéssel, 26 240,14 ponton zárt csütörtökön.

Imádják a Telekomot a magyar alapkezelők

Portfolio  Tegnap 16:15 Gazdaság 

Hullámzó teljesítményt mutattak áprilisban az európai részvénypiacok, a BUX minimális emelkedést könyvelt el az elmúlt hónapban. A hazai alapkezelők valamelyest megosztottabbá váltak azzal kapcsolatban, hogy milyen lesz a következő hónap, vannak,

Különleges mobiljáték a Telekomtól

MMonline  Tegnap 15:54 Mobiltech  Telekom

Mobiljáték indult nemzetközi összefogásban a Telekomtól a demencia kutatások elősegítésére. A jótékony célú kezdeményezés neves külföldi tudósok, kutatók, játékfejlesztők és a Deutsche Telekom Csoport együttműködésében valósul meg.  

Izgalmas újdonságokra készül a 20th Century Fox

24  Tegnap 15:52 Gazdaság 

Az új kiadású és archív filmeket, 360°-os audió/videót, virtuális valóság (VR) és kiterjesztett valóság (AR) tartalmaikat és 4K Ultra-HD széles dinamikatartományú tartalmak elérését bármilyen platformon, eszközön vagy hálózaton elérhetővé tennék.

Isteni újdonságok és házhozszállítás a Jackassnél

Szatmár  Tegnap 11:39 Határtalan 

A Jackass Labs kutató tudósai újabb és újabb remek ételekkel kápráztatják el a szatmáriakat.

A jó jelentés ellenére nagyot esett a Telekom

Privátbankár  16.05.04 18:33 Pénzügy 

Három brókercég is erősnek értékelte a Magyar Telekom gyorsjelentését, a részvény ennek ellenére átlag feletti mértékben esett a tőzsdén. A forint gyengült, 313 forintra drágult az euró. Az európai részvények nagyobbat, az amerikai társaik kisebbet estek, a dollár kissé erősödött, a nyersanyagok tétováznak.

Rákapcsol a szélessávra a Telekom

Bitport  16.05.04 15:49 Mobiltech 

Idén gyorsabb ütemben épülhet a Magyar Telekom szélessávú vezetékes hálózata, mivel a saját erő felett belépnek az uniós fejlesztési pénzek is.

Továbbfejleszti hálózatát a Telekom

Híradó  16.05.04 12:07 Mobiltech  Telekom

Idén is folytatja vezetékes hálózatának fejlesztését, a tervek szerint mintegy 530 ezer új háztartást számára teszi elérhetővé a szélessávú internetet.

Baj van a Magyar Telekom testvércégénél

Portfolio  16.05.04 11:56 Gazdaság 

A vártnál jobban teljesített a Magyar Telekom anyavállalata, a Deutsche Telekom az idei első negyedévben, a befektetőket azonban ez nem hatotta meg, közel 2 százalékot veszítettek értékükből a DT papírjai, mivel a befektetők a (főként a nagy

Idén is folytatja a hálózatépítést a Telekom

ProfitLine  16.05.04 11:20 Gazdaság  Telekom

A Magyar Telekom az idén is folytatja vezetékes hálózatának fejlesztését, a tervek szerint mintegy 530 ezer új háztartást számára teszi elérhetővé a szélessávú internetet - mondta el Szabó János, a társaság gazdasági vezérigazgató-helyettese szerdai sajtótájékoztatóján.

Több kockázat is van a Telekomnál

Portfolio  16.05.04 11:04 Gazdaság 

Tegnap piaczárás után tette közzé első negyedéves számait a Magyar Telekom, ma reggel megérkeztek az első elemzői vélemények, ezeket gyűjtöttük össze. Citi A Citi elemzője több trend alapján is óvatosságra int, a magyarországi operációban többek

Nagyot nőtt a Telekom nyeresége

MMonline  16.05.04 10:12 Mobiltech  Debrecen Hajdú-Bihar

Több mint négyszeresére nőtt a Magyar Telekom eredménye 2016 első negyedévében az előző év azonos időszakához képest, csökkenő árbevétel mellett, egyszeri tételeknek köszönhetően. A cég gyorsjelentése szerint az ingatlanmegállapodás és az Origo hírportál eladása összesen mintegy 5,1 milliárd forint egyszeri profitot jelentett, míg a…

Kilőtt a Magyar Telekom főrészvényese

HVG  16.05.04 09:21 Gazdaság  Telekom

Csaknem négyszeres negyedéves profitnövekedést ért el a kontinens legnagyobb távközlési vállalata.