Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Ezeket az újdonságokat hozza az Android Oreo

24
-
  Tegnap 14:00 Mobiltech 

Megjelent a Google operációs rendszerének legújabb főverziója.

Itt az Android 8.0 Oreo - mondjuk mik az újdonságok benne

PC Fórum
-
  Tegnap 10:00 Mobiltech  Google Android

A Google hétfőn - a vártaknak megfelelően - leleplezte mobilos rendszere legújabb kiadásának végleges változatát. Az új Android 8.0 bemutatója nem igazán hozott érdemi meglepetést, hiszen az előzetesek révén már minden újítása ismert volt; ráadásul meglepetésnek szánt teljes kódneve, az Oreo is előre kiszivárgott egy baki miatt.

Őszi újdonságok

Port
-
  17.08.21 00:00 Kultúra 

A Szépmíves Könyvek a 19. és 20. századi emlékiratok, naplók, kultúrtörténeti munkák kiadására specializálódott kiadói műhely, amely elsősorban a kiadatlan vagy elfeledett kéziratok feltárását és kiadását tűzte ki célul. Beszámolunk a kiadó aktuális újdonságairól.

A Blizzard újdonságokkal készül a Gamescomra

IGN
-
  17.08.18 12:54 Gaming 

Öt játékukhoz is lesz bejelentenivalójuk Az Overwatch és a WoW fejlesztője számára nem csak a Blizzcon fontos rendezvény, a németországi expón is bejelentésekkel készülnek.

Ezerötszázan nézték a Telekom Veszprém edzését

Veol
-
  17.08.17 19:32 Sport 

VESZPRÉM Nyilvános edzést tartott a Telekom Veszprém férfi kézilabda együttese, amelyre több mint ezer szurkoló volt kíváncsi.

Ilyen látványos újdonságokat hoz az ünnepi tűzijáték Debrecenben – videóval

Dehir
-
  17.08.17 17:55 Megyei  Debrecen Hajdú-Bihar

Debrecen - Emeletes bombák, 10 másodperc alatt 600 lövés, a vízesés illúziója. Csak néhány érdekesség az augusztus 20-i tűzijáték programjából.