Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 604 hír

Közös őstermelői igazolvány ápolási díj juttatás alatt.

Adózóna  Tegnap 22:09 Gazdaság 

Tisztelt Szakértő! Közös őstermelői igazolvány alapján 3 fő végzi az őstermelői tevékenységet (férj, feleség és a fiuk). A feleségnek nincs munkaviszonya vagy egyéb jogviszonya. Édesanyja ápolása miatt kiemelt összegű ápolási díjban részesül, így az állandó gondozás miatt az őstermelői tevékenységben nem végez személyesen munkát. A…

Kiszolgálta magát szendviccsel a huncut aligátor - videó

Bors Online  Tegnap 22:06 Bulvár 

A két diák, akik nagy kényelmesen telepedtek le piknikelni a Gainesville-i tó partjára, sokkot kapott, amikor megérkezett a hívatlan vendég egy huncut aligátor képében.

Magyarország nem tudná ellátni a kvóta alapján érkező migránsokat

Magyarország nem tudná ellátni, eltartani a kötelező uniós kvótarendszer alapján ide küldött migránsokat – közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára a szerda este a Heves megyei Lőrinciben tartott lakossági fórumot megelőző sajtótájékoztatón.

Összehányta magát a róla szóló filmtől

Index  Tegnap 21:09 Kultúra 

Egy bostoni férfit borzasztóan felkavart a róla és a pedofil papokról szóló film.

A Gyurcsány-kormányok alatt kezdődött a mélyrepülés

Az MSZP-s „haderőreformok” már 2003-ban kezdődtek, a Juhász Ferenc honvédelmi miniszter által fémjelzett védelmi felülvizsgálattal.

Applikáció alapú művészeti sétákat indít az Artlocator

Startlap  Tegnap 20:44 Utazás 

Mi is igyekszünk mindig naprakészen beszámolni az aktuális kiállításmegnyitókról, kortárs művészeti történésekről, ám ebben az egyik legprofibb fórum mára az Artlocator lett. 

Fed-kamat - paritás alá gyengülhet az euró a dollárral szemben

ProfitLine  Tegnap 20:30 Gazdaság  London Árfolyam

Londoni pénzügyi elemzők szerint az amerikai és az euróövezeti monetáris politika várhatóan történelmi léptékűvé szélesedő széttartása miatt jövőre az 1:1-es árfolyamparitás alá gyengülhet az euró a dollárral szemben.

Paritás alá gyengülhet az euró a dollárral szemben

ProfitLine  Tegnap 20:30 Gazdaság  London Árfolyam

Londoni pénzügyi elemzők szerint az amerikai és az euróövezeti monetáris politika várhatóan történelmi léptékűvé szélesedő széttartása miatt jövőre az 1:1-es árfolyamparitás alá gyengülhet az euró a dollárral szemben.

Vegyesen alakult a forint árfolyama

A dollárral szemben gyengült, más vezető valutákhoz képest alig mozdult a forint szerda estére a bankközi piacon. Este 8 óra körül az eurót 312,36 forinton jegyezték a reggeli 312,13 forint után, a dollár pedig 292,75 forintról 294,22 forintra erősödött. A svájci frank és a jen árfolyama nem változott, a frank 288,11 forinton, a japán valuta ...

A Bikini alapítója Erdélyhez kapcsolódó dalokkal rukkolt elő

Zene  Tegnap 20:25 Kultúra 

A Bikini alapitótagjának, Németh Alajosnak megjelent erdélyi vonatkozású lemeze, melyhez többek között olyan előadókat kért fel (pl.: Keresztes Ildikó), akiknek van kötődése az országhoz. A szerzőnek magának is, hiszen székely lányt vett feleségül.

Így alakul az olaj ára

TőzsdeFórum  Tegnap 20:06 Pénzügy  Olajipar

A tegnapi török-orosz incidens feszültséget hozhat az olaj piacán is.

Lengyel jegybankelnök: szükségtelen a lengyel alapkamat csökkentése

Stop  Tegnap 20:03 Külföld  Lengyelország Kamat

Szükségtelen és helytelen lenne, ha a lengyel nemzeti bank csökkentené az alapkamatot - mondta Marek Belka lengyel jegybankelnök a Puls Biznesu lengyel gazdasági szakportálnak szerdán.

Elsírta magát a svéd miniszter a menekültválság miatt

Index  Tegnap 20:00 Külföld 

Nem bírják a napi 10 ezer érkezőt, a zöldpárti politikus megkönnyezte a szigorítást.

Tuzson szerint Magyarország nem tudná ellátni a kvóta alapján érkező migránsokat

Tuzson Bence kijelentette: jogszerűtlen, célszerűtlen és veszélyes a kötelező betelepítési kvótarendszer. "A Juncker-kvóta" rossz, hiszen ez alapján évente 15 ezer ember érkezne, ami a családegyesítésre is figyelemmel, öt év alatt szegednyi embert jelentene - tette hozzá. Kifejtette: Magyarországon sem az oktatási, sem a szociális rendszer,…

Obama: Nem kell terrortámadástól tartani a hálaadás alatt

Index  Tegnap 19:18 Külföld 

Az amerikai elnök a nemzetbiztonsági tanácsadóival találkozott.