Bezár
Ma 2017.03.28 22:00 órától másnap reggelig hálózati karbantartás várható, mely elérhetetlenné teszi a weboldalunkat és az appunkat is.
Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ausztria sem kér a menekültkvótákból

Christian Kern kancellár szerint Ausztria az illegálisan érkezők ellátásával gyakorlatilag már teljesítette a ráeső részt az uniós áttelepítési programból.

Ausztria: nekünk ne küldjön senki sem menekülteket!

Ausztria nem akar menekülteket fogadni az áttelepítési program keretein belül, Christian Kern osztrák kancellár levélben kéri az Európai Uniót az ország álláspontjának megértésre - olvasható a kancellár keddi kormányülést követő állásfoglalásában.

Mintegy száz mikrobuszt zártak ki eddig a forgalomból

A közúti utasszállításról szóló törvény életbelépése óta, vagyis az elmúlt másfél hónapban 95 mikrobuszt zártak ki a forgalomból. Az építési, közlekedési és infrastruktúraügyi minisztériumban azt mondják, hogy a szabálysértés mértékétől függően vették el a járműveket a tulajdonosoktól 10, 30 vagy 90 napra. A felügyelők 310 ellenőrzést hajtottak…

A semmiből jött, a legjobb újoncként ment: Giovinazzi Vettel majdani csapattársa lehet?

M4 Sport  Ma 12:43 Forma1 

Az ausztráliai hétvége üde színfoltját jelentette a semmiből a mély vízbe dobott Antonio Giovinazzi.

Oregonban él az első hivatalos semleges nemű amerikai

Dívány  Ma 12:39 Életmód 

Patch Abbatiello Amerika első hivatalosan is gender neutrális személye.

Fontos érme került forgalomba

Új, szögletes egyfontos érme került forgalomba kedden Nagy-Britanniában.

Sűrűsödő légi forgalom Kolozsváron

Jelentősen megnő a nyári hónapokban a kolozsvári nemzetközi repülőtér utasforgalma, ugyanis ebben az időszakban az új, illetve a már működő járatok bővülése miatt heti hetvenkettővel nő a járatszám – közölte lapunkkal a légikikötő sajtóirodája.Kategória: Gazdaság

Bruce Willis úgy keresett 6 millió dollárt, hogy nagyon meg sem kellett mozdulnia

Index  Ma 12:00 Film 

Egy elmaradt film miatt perelt, a bíróság pedig az ő javára döntött.

Fizessen a robot is adót vagy sem?

IT Business  Ma 12:00 Infotech 

A jóslatok szerint az automatizáció, a mesterséges intelligencia és a robotok miatt egyre több ember válhat, válik munkanélkülivé. Úgy tűnik, az új ipari forradalom Bill Gates fantáziáját is megmozgatta, hiszen a robotadó bevezetése mellett tette le a voksát.

A tavalyi utolsó negyedévben alig csökkent a munkanélküliségi ráta

A tavalyi utolsó negyedévben 0,2 százalékponttal, 5,5 százalékra mérséklődött a munkanélküliségi ráta az előző három hónaphoz mérten - közölte kedden az országos statisztikai intézet.

A baleset után újra visszatértek a forgalomba az Uber önvezető autói

Autó-Live  Ma 11:48 Autó-motor 

Néhány nappal ezelőtt mi is beszámolhattunk nektek arról, hogy az Uber egyik önvezető rendszerrel szerelt autója komoly baleset részese volt, ami után le is állították a teszt folytatását, ám úgy tűnik, az autók a vártnál hamarabb visszakerülhettek az utakra.

Forgalomkorlátozás Kecskeméten

Police  Ma 11:33 Baleset-bűnügy 

A Női Magyar Kupadöntő kézilabda mérkőzések miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2017. április 1-jén és április 2-án a megyeszékhelyen.

Új egyfontos érme került forgalomba

Új, szögletes egyfontos érme került forgalomba kedden Nagy-Britanniában. A királyi pénzverde – Royal Mint – ismertetése szerint a tizenkét oldalú érme számos olyan biztonsági elemet tartalmaz, amelyek szinte lehetetlenné teszik a hamisítást. A régi egyfontos érméket viszonylag könnyen lehetett hamisítani. Hivatalos becslések szerint a…