Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 360 hír

Itt az egészségügy reform első eredménye: nőtt a kórházi halálozás!

Napi.hu  Ma 13:18 Gazdaság 

Az orosz egészségügy reformjának első eredménye a kórházi halálozási arány emelkedése.

Kiderült, hogy egy másik magyar turistacsoport is Nepálban van, róluk semmit sem tudni

444.hu  Ma 14:03 Külföld 

Az újdelhi magyar konzul szerint a csapat hét emberből, folyamatosan hívják őket, de még nem tudtak velük beszélni.

A párom még élni akar, hallani sem szeretne a gyerekről

HáziPatika.com  Ma 13:10 Életmód 

Papp Enikő coach egy gyermekvállalás előtt álló pár problémájára segített megoldást keresni a Nők Lapja Psziché hasábjain.

További hét magyart sem találnak Nepálban

ATV  Ma 14:02 Külföld 

Egy másik magyar turistacsoport is Nepálban tartózkodott a földrengés idején - mondta egy családtag közlésére hivatkozva Vajda Andrea újdelhi vezető magyar konzul az M1 vasárnap kora délutáni híradójában.

Elvágták a vasúti kábelt, a sorompók sem működnek

Origo  Ma 13:45 Belföld 

Kábelvágás miatt késésekre kell készülni a Budapest–Cegléd–Szolnok–Debrecen–Záhony-vasútvonalon – közölte a Mávinform vasárnap délután.

Éden Nóri: Semmiféle erőszakról nem volt szó

Velvet  Ma 14:23 Bulvár 

Mind együtt vacsoráztak, és valaki feltette a kérdést, mi történt az éjjel. Éden Nóri mást mondott, mint korábban, és amit mindenki látott, de a miértre csak sejteni lehet a választ.

A Regio Játék árbevétele közel 40 százalékkal nőtt tavaly

Közel 7 milliárd forintos nettó árbevétellel zárta a tavalyi évet a Regio Játékkereskedelmi Kft., ami 40 százalékos növekedésnek felel meg – közölte a társaság az MTI-vel. A vállalkozás sikeres időszakot hagyott maga mögött: 50 százalékkal bővítette üzletei számát, ezzel együtt az alkalmazottak létszámát, továbbá az e-kereskedelemben is…

Ismét nőtt a digitális televízió-előfizetések aránya

Mínuszos.hu  Ma 07:55 Gazdaság 

A megközelítőleg 4,1 millió magyarországi háztartásban több mint 3,4 millió előfizetéses televíziós szolgáltatást vesznek igénybe. A fennmaradó közel 700 ezer háztartás többségében a tető- vagy szobaantennával fogható ingyenes digitális földfelszíni sugárzású adásokat nézik. A gyorsjelentésben szereplő szolgáltatók, 2015. február végén…

Nepáli földrengés - Továbbra sem tudni magyar áldozatról

Klubrádió  Ma 06:54 Belföld 

Továbbra sem tudni magyar halálos áldozatról vagy sérültről a nepáli földrengéssel kapcsolatban - mondta Vajda Andrea, az újdelhi vezető magyar konzul az állami televízióban. Hozzátette, hogy tegnap óta nem tudtak kapcsolatot létesíteni a Nepálban tartózkodó magyarokkal.

Nepáli földrengés – Továbbra sem tudni magyar áldozatról az újdelhi magyar konzul szerint

Stock Portal  Ma 08:26 Külföld 

Továbbra sem tudni magyar halálos áldozatról vagy sérültről a nepáli földrengéssel kapcsolatban – mondta Vajda Andrea, az újdelhi vezető magyar konzul az MTI-nek vasárnap reggel. Hozzátette, hogy szombat óta nem tudtak kapcsolatot létesíteni a Nepálban tartózkodó magyarokkal. A konzul megerősítette, hogy Katmanduban tartózkodik egy 15 fős…

Nepáli földrengés – Továbbra sem tudni magyar áldozatról az újdelhi magyar konzul szerint

Somogy MA  Ma 08:45 Megyei 

Továbbra sem tudni magyar halálos áldozatról vagy sérültről a nepáli földrengéssel kapcsolatban – mondta Vajda Andrea, az újdelhi vezető magyar konzul az MTI-nek vasárnap reggel. Hozzátette, hogy szombat óta nem

Továbbra sem tudni magyar áldozatról az újdelhi magyar konzul szerint

Stop  Ma 09:03 Baleset-bűnügy 

Továbbra sem tudni magyar halálos áldozatról vagy sérültről a nepáli földrengéssel kapcsolatban - mondta Vajda Andrea, az újdelhi vezető magyar konzul az MTI-nek vasárnap reggel.

Nepáli földrengés - Továbbra sem tudni magyar áldozatról az újdelhi magyar konzul szerint

Hír3.hu  Ma 09:03 Külföld 

Továbbra sem tudni magyar halálos áldozatról vagy sérültről a nepáli földrengéssel kapcsolatban - mondta Vajda Andrea, az újdelhi vezető magyar konzul az MTI-nek vasárnap reggel.

Jönnek haza a magyar turisták Nepálból - pár emberről semmit sem tudni

PécsiStop  Ma 09:51 Külföld 

A tervek szerint vasárnap indul haza Nepálból az a magyar turistacsoport, amely a földrengés idején az országban tartózkodott.

Nepáli földrengés: továbbra sem tudni magyar áldozatról

168 Óra Online  Ma 07:00 Külföld 

Nepálba évente 350-450 magyar turista érkezik.