Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 387 hír

Cseh sem számított ilyen jó időre

VS  Ma 15:02 Sport 

A legjobb idővel jutott tovább Kazanyban, Hosszú most kikapott.

Nőtt júliusban a forgalomba helyezett személygépkocsik száma Németországban

ProfitLine  Ma 14:45 Gazdaság 

Júliusban nőtt a forgalomba helyezett új személygépkocsik száma Németországban - közölte kedden honlapján a német szövetségi járműnyilvántartó hivatal, a Kraftfahrt-Bundesamt (KBA).

Ezt sem így tanították az iskolákban

Eduline  Ma 14:30 Belföld 

Csütörtökön lesz a hirosimai és a nagaszaki atomtámadás 70. évfordulója. Ez alkalomból 5 tévhitet gyűjtöttünk össze az támadásról.

Brad Pitt sem kell mindenkinek! Ez az ismert színésznő kirúgta egy másik sztárért

Femina  Ma 14:06 Bulvár 

A gyönyörű színésznő csak 18 éves volt, amikor összejött a színésszel.

Jelentősen nőtt a lakásvásárlások száma az ukrán fővárosban

Figyelő  Ma 13:34 Gazdaság  Ukrajna

Júliusban számottevően 15,8 százalékkal több lakás kelt el Kijevben, mint az előző hónapban.

Ez már senkit sem érdekel? - Elfogyhatnak az agrárszakemberek

Nem népszerűek az agrártudományi szakok, pedig a versenyképes mezőgazdaság és élelmiszeripar megteremtéséhez elengedhetetlen az agrárszakemberek képzése. A szakma alacsony presztízse miatt jelenleg a felsőoktatásban részt vevő hallgatók alig 6 százaléka folytat mezőgazdasági tanulmányokat, miközben a teljes hallgatói létszám is…

Jelentősen nőtt a lakásvásárlások száma az ukrán fővárosban

Folyamatosan élénkül a lakáspiac az ukrán fővárosban. Júliusban számottevően 15,8 százalékkal több lakás kelt el Kijevben, mint az előző hónapban – hozta nyilvánosságra kedden a Meget ingatlanhírekre specializálódott ukrán hírportál. A jelentés szerint a múlt hónapban összesen 703 lakást értékesítettek, ebből 301 újépítésűt és 402 használt…

Dota 2 The International - a tavalyi bajnok már elvérzett

GameStar  Ma 13:00 Gaming 

Lezajlott a Dota 2 idei világbajnokságának első napja, így 4 csapattól már el is búcsúztunk. Köztük volt nemcsak az első International, hanem a tavalyi verseny győztese is.

Hosszú Katinka olyat tett, amire senki sem számított

Hosszú Katinka úgy védte meg világbajnoki címét 200 vegyesen, hogy életében először ötvenes medencében is világrekordot úszott és egy olyan, még "cápadresszes rekordot" adott át a múltnak, amelyet évtizedekig megdönthetetlennek hittek a szakemberek.

10 százalékkal nőtt a Toyota első negyedéves profitja

Figyelő  Ma 12:36 Külföld 

A Toyota vegyes eredményeket ért el a világ különböző piacain, de a gyenge jen révén nyereségét növelni tudta.

Idős korban sem árt a tervezett fogyás

Betegszoba  Ma 12:06 Életmód 

A fogyás kedvéért folytatott diéta nem segített abban, hogy tovább éljenek az idősebb emberek, ám nem is okozott kárt nekik a súlycsökkenés - állapították meg tanulmányukban amerikai kutatók.

Júniusban ötvenezerrel nőtt az ip-alapú hangátviteli csatornák száma

Mínuszos  Ma 12:04 Infotech 

A teljes hangcsatorna-számon belül – a beérkezett adatok alapján – júniusban a hagyományos vezetékestelefon-vonalak száma 1,118 millió (az előző hónapban 1,175 millió), a kábeltelevíziós hálózaton működő hangcsatornák száma 814 ezer (az előző hónapban 809 ezer), míg az ip-alapú hangcsatornák száma 1,077 millióra nőtt az előző havi…

Romániában 4,8 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi forgalom

Figyelő  Ma 12:03 Gazdaság 

Romániában 4,8 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi forgalom volumene az első fél évben a tavalyi hasonló időszakhoz képest.

Csökkent az álláskeresők száma, nőtt az adóbevétel Vásárhelyen

2010 óta felére csökkent az álláskeresők száma a városban, közben egy év alatt 130 millióval nőtt az iparűzési adóból származó bevétel.

Csökkent az álláskereső száma, nőtt az adóbevétel Vásárhelyen

2010 óta felére csökkent az álláskeresők száma a városban, közben egy év alatt 130 millióval nőtt az iparűzési adóból származó bevétel.