Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 504 hír

Szinte semmi sem igaz a körmendi migránsbalhéból?

Propeller  Ma 15:44 Belföld 

A Nyugat.hu utánajárt a körmendi balhénak és szerintük egyedül az igaz, hogy betört egy ablak. Az ATV cikke szerint szerdán a körmendi menekülttábor szomszédjában éppen egy junior-serdülő leánycsapat edzése zajlott, amire a bevándorlók is felfigyeltek, és odagyűltek. Az iskola ügyeletes tisztje kiment hozzájuk, és távozásra szólította fel őket, mir

Tavaly végiglopta a várost, rablásért már elítélték

Az Egri Járási és Nyomozó Ügyészség többszörösen minősített lopás vétségével, illetve bűntettével vádolja Sz. Istvánt.

A hétvégén nem fogsz tudni mobilról parkolást fizetni és autópálya-matricát sem vehetsz

NLCafé  Ma 15:15 Belföld  Autópálya

A tervezett karbantartási munkák miatt 2016. május 7-én 22.00 órától május 8-án hajnali 03.00 óráig nem lehet vásárlásokat indítani a Nemzeti Mobilfizetési Rendszerben. Tehát aki a mobiltelefonja segítségével szokott parkolást fizetni vagy autópálya-matricát venni, figyeljen, nehogy megbüntessék!

Vajna élete sem könnyű: öt kaszinó ötször annyiba kerül

Andy Vajna hazai karrierje, kevésbé az amerikai, inkább a magyar álom megvalósulása. Örömteli vagy tragikus dolog, hogy magát a politikától független személynek állítja be? Ezt döntse el mindenki maga.

Két nap sem múlt el Körmenden, a migránsok már lányokat zaklattak

Orbán Viktor miniszterelnök a szükséges intézkedések azonnali megtételére kérte Pintér Sándor belügyminisztert amiatt, hogy Körmenden illegális bevándorlók kézilabdázó lányokat zaklattak – mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.

A kukoricát sem hagyta ki a fagy

A kukorica is fagykárt szenvedett az elmúlt napokban több térségben.

Tavaly 167 ezren haltak meg világszerte fegyveres konfliktusokban

Tavaly 167 ezren vesztették életüket fegyveres konfliktusokban világszerte, kevesebben, mint egy évvel korábban, a menekültek száma viszont jelentősen emelkedett – áll a legnagyobb londoni hadászati-védelmi kutatóintézet csütörtökön ismertetett éves jelentésében.

1 százalékkal nőtt az AXA Csoport az első negyedévben

Az AXA SA bevételei egy százalékos növekedést mutatnak az első negyedévben az előző év ugyanezen időszakával összehasonlítva. A növekedés az illetékesek szerint elsősorban a német, brit és török piacokon lendületbe kerülő vagyon- és felelősségbiztosítás ágazatnak köszönhető.

„Gyűlölhetném őt életem végéig, de annak nincs semmi értelme”

NLCafé  Ma 14:15 Baleset-bűnügy 

A 25 éves Brryan annak ellenére megbocsátott édesapjának, hogy a férfi kisfiú korában szándékosan HIV-vel fertőzte meg őt.

Közel sem olyan dögös, mint hinnéd! Az énekesnő megmutatta, hogy néz ki pizsamában

Femina  Ma 14:09 Divat 

Taylor Swift pizsipartit tartott, amiről fotó is készült.

A Kisköre tíz gólig meg sem állt a Pély ellen

Heol  Ma 14:09 Megyei 

Kömlőn győzött a Vámosgyörk, Abasárról vitte a pontokat az Egri Sportcentrum II.

167 ezer áldozata volt tavaly a fegyveres konfliktusoknak

24  Ma 13:50 Külföld  London Menekült

Kevesebben haltak meg, mint egy évvel korábban.

10 százalékkal kevesebb lakás épült eddig a tavalyi adatokhoz képest

2016 első negyedévében 1407 új lakás épült, 10 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban. A kiadott lakásépítési engedélyek és az új lakóépület építésére vonatkozó egyszerű bejelentések együttes száma 4765 volt, kétszer annyi, mint 2015 első negyedévében.

Liverpool – Klopp: “Semmiféle nyomás nincs rajtunk”

Az Európa Liga elődöntőjének visszavágóján a Liverpool az Anfield Roadon fogadja a Villarreal csapatát. Az első mérkőzést 1-0-ra a spanyolok nyerték, ám az angolok vezetőedzője, Jürgen Klopp szerint csapata minden szempontból felkészült, és teher nélküli játékkal be tudnak jutni a fináléba. “A legjobb játékunkra lesz szükségünk, ha be…

A kukoricát sem kímélte a tavaszi fagy

A kukorica is fagykárt szenvedett az elmúlt napokban több térségben. Mint Takács Géza, a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács elnöke elmondta: a késői fagy okozta sérülésből többségében képesek lesznek regenerálódni a növények, azokon a területeken lehet nagyobb gond, ahol rossz minőségi vetőmag került a földbe, vagy…