Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 516 hír

A tartalékos Barcával sem bírt a Valencia

Origo  Tegnap 22:52 Sport  FC Barcelona Katalónia

Az idegenbeli 7-0-s vereség után hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a legnagyobb sztárjait – Messit, Neymart, Suárezt – nélkülöző Barcelona ellen a Valencia labdarúgócsapata a Király-kupa elődöntőjének visszavágóján.

Kivonhatják a forgalomból az uberező autókat

Faktor  Tegnap 22:29 Belföld 

A szigorú fellépésében az is szerepet játszik, hogy az Uber minden együttműködést megtagad a kormánnyal.

Tavaly büszkén nemet mondtak a Saul fiára, most nem hibáztak

NOL  Tegnap 22:08 Kultúra 

Az idei monstre rendezvényt Joel és Ethan Coen új komédiája, az Ave, Cézár! nyitja meg, melyet a nagyjátékfilmes versenybe is beválogattak. Nem ez az első alkalom, hogy a ­Coen testvérek Berlinben mutatják be új filmjüket. 1998-ban A nagy Lebowskival versenyeztek az Arany Medvéért, 2010-ben A félszemű című westernjük szintén nyitófilm…

Az Egis Körmend esélyt sem adott a Sopronnak

Zaol  Tegnap 21:45 Sport 

A forduló vaskos meglepetését hozta a Körmend Sopronban, ahol gyakorlatilag esélyt sem adott a remek formában lévő házigazdának. Végig taktikusan, remek védekezéssel bénította meg ellenfelét Teo Csizmics csapata, amely ilyen fölénnyel is megérdemelten nyert idegenben.

Progresszív kiskereskedelmi különadó: vitázik az EB és a lengyel pénzügyminiszter

Az Európai Bizottság (EB) bírálta a lengyel kormány által közzétett, a progresszív kiskereskedelmi különadó bevezetéséről szóló törvénytervezetet, azzal érvelve, hogy ez sérti az uniós alapszerződés vonatkozó előírásait – mondta Pawel Szalamacha lengyel pénzügyminiszter szerdai sajtóértekezletén.

Az Európai Bizottság bírálta a lengyel progresszív kiskereskedelmi különadóról szóló törvénytervezetet

Az Európai Bizottság (EB) bírálta a lengyel kormány által közzétett, a progresszív kiskereskedelmi különadó bevezetéséről szóló törvénytervezetet, azzal érvelve, hogy ez sérti az uniós alapszerződés vonatkozó előírásait - mondta Pawel Szalamacha lengyel pénzügyminiszter szerdai sajtóértekezletén.

Az Európai Bizottság bírálta a lengyel progresszív kiskereskedelmi különadóról szóló törvénytervezetet

Az Európai Bizottság (EB) bírálta a lengyel kormány által közzétett, a progresszív kiskereskedelmi különadó bevezetéséről szóló törvénytervezetet, azzal érvelve, hogy ez sérti az uniós alapszerződés vonatkozó előírásait – mondta Pawel Szalamacha lengyel pénzügyminiszter szerdai sajtóértekezletén. A január végén ismertetett törvénytervezet szerint…

Még Abu-Dzabi sem leányálom sportolóink számára

MNO  Tegnap 20:10 Sport 

A tél után ismét lapátot ragadnak Fábiánné Rozsnyói Katalin fiai.

Miniszterelnökség: semmi meglepő nincs az osztrák állam lépésében

Magyar Idők  Tegnap 19:47 Belföld  Ausztria Paks

A közismerten több évtizede anti-nukleáris álláspontot képviselő osztrák állam a Paks II beruházás formális versenyjogi vizsgálata keretein belül harmadik érintett félként eljuttatta hivatalos álláspontját az Európai Bizottságnak, mint ahogy azt a 2016.

Bajban az androidos készülékpiac – Az idei év legerősebb modelljei sem biztos, hogy felül tudják múlni az iPhone 6s-t

Tech-Live  Tegnap 19:45 Mobiltech 

Az teljesen nyilvánvaló, hogy a papíron szereplő teszteredmények csak a történet egy részét mesélik el, azt nem láthatjuk belőlük, hogy a készülékek hogyan teljesítenek kézben fogva, működés közben, de azért figyelmen kívül sem hagyhatjuk őket.

A taxisoknak az sem elég, ha megszorongatják az Ubert

Eredménytelennek minősítette az egyik taxis érdekképviselet, a mintegy 300 tagot számláló Magyar Taxisok Szakszervezete az Uber-taxizással összefüggő kérdésekről tartott újbóli egyeztetést, amelyet a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) hívott

Félmilliárddal nőtt Tatabányán a helyi adóbevétel

Kemma  Tegnap 19:09 Megyei 

A tatabányai adózók közül a 25 legnagyobbat köszöntötték tegnap a városházán. Elhangzott, hogy a 2015-ös helyi adóbevétel nekik is köszönhetően 500 millió forinttal volt több, mint a 2014-es.

Figyelmzetetik a CSOK-ra vágyókat: ez sem ingyen pénz

Portfolio  Tegnap 18:58 Gazdaság  Ingatlan

Tízmillió forint támogatás lakásvásárlásra, kedvezményes hitel legfeljebb tízmillió forint erejéig. Számtalan fogyasztó felkapta a fejét az új lehetőségekre, amely a fiatal házaspároknak is nagyon vonzó lehet. A családok otthonteremtési kedvezménye

A röhögő turisták sem zavarták meg a szexelő párt - videó 18+

Bors Online  Tegnap 18:57 Szex 

Élvezték a kellemes időt és egymást, ebben pedig senki nem tudta megakadályozni őket.

Tajvani földrengés: nőtt a halálos áldozatok száma

MNO  Tegnap 18:55 Külföld  Földrengés Tajvan

Egy hatéves kisfiú holttestét találták meg a romok alatt.