Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 21 hír

Önként és dalolva, megyünk az akolba - Részletek a takarékszövetkezetek átalakításáról

Index
-
  17.06.23 07:14 Gazdaság 

100-150 fiók bezárhat, több mint tízezer termék megszűnik, mindössze 12 szövetkezet marad. A háttérben feltűnik Mészáros Lőrinc is. Egy éve éles fordulatot vett a takarékszövetkezeti szektor átalakítása.

Újabb takarékszövetkezetek szűnnek meg összeolvadással

KamaraOnline
-
  17.06.15 11:02 Gazdaság  Buda Cash MNB

Egyesült a Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet, a Pannonhalma és Vidéke Takarékszövetkezet és a Téti Takarékszövetkezet. A három pénzintézet június 1-től Kisalföld Takarék Szövetkezet néven működik.

Együtt tovább jövet-menet: új takarékszövetkezet született

Privátbankár
-
  17.06.15 07:32 Pénzügy  Buda Cash MNB

Egyesült a Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet, a Pannonhalma és Vidéke Takarékszövetkezet és a Téti Takarékszövetkezet, a három pénzintézet június 1-jétől Kisalföld Takarék Szövetkezet néven működik.

Újabb takarékszövetkezetnél talált hiányosságokat az MNB

Az MNB 18,5 millió forint bírságot szabott ki a Hajdú Takarékra egyebek közt hitelkockázat-kezelési, ügyfélminősítési, értékbecslési, befektetési, informatikai nyilvántartási és adatszolgáltatási hiányosságok miatt.

MNB-bírság egy takarékszövetkezetnek

Adózóna
-
  17.06.12 10:30 Gazdaság  Hajdú-Bihar Buda Cash

Megbírságolta a Hajdú Takarék Takarékszövetkezetet a Magyar Nemzeti Bank (MNB), egyebek között hitelkockázat-kezelési, ügyfél-minősítési, értékbecslési, befektetési, informatikai nyilvántartási és adatszolgáltatási hiányosságok miatt – közölte a jegybank.

Milliós bírságot kapott egy takarékszövetkezet

Az MNB 18,5 millió forint bírságot szabott ki a Hajdú Takarék Takarékszövetkezetre, egyebek közt hitelkockázat-kezelési, ügyfélminősítési, értékbecslési, befektetési, informatikai nyilvántartási és adatszolgáltatási hiányosságok miatt.

Takarékszövetkezetet bírságolt az MNB

VG
-
  17.06.12 09:53 Pénzügy  Hajdú-Bihar Buda Cash

Az MNB 18,5 millió forint bírságot szabott ki a Hajdú Takarék Takarékszövetkezetre, egyebek közt hitelkockázat-kezelési, ügyfélminősítési, értékbecslési, befektetési, informatikai nyilvántartási és adatszolgáltatási hiányosságok miatt – közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB).

Takarékszövetkezetet bírságolt az MNB

Adózóna
-
  17.06.08 14:45 Gazdaság  Buda Cash MNB

Az MNB ma közzétett határozatában 19 millió forint bírság megfizetésére és a jogsértő állapot megszüntetésére kötelezte a B3 TAKARÉK Szövetkezetet, egyebek közt vállalatirányítási, hitelkockázat-kezelési és adatszolgáltatási hiányosságok miatt.

Egy sor hiányosságot talált az MNB a B3 takarékszövetkezetnél

KamaraOnline
-
  17.06.08 14:30 Gazdaság  Buda Cash MNB

Az MNB 19 millió forint bírságot szabott ki a B3 takarékszövetkezetre és a jogsértő állapot megszüntetésére kötelezte a hitelintézetet egyebek mellett vállalatirányítási, hitelkockázat-kezelési és adatszolgáltatási hiányosságok miatt.

19 milliós bírság a B3 Takarékszövetkezetnek

Az MNB ma közzétett határozatában 19 millió forint bírság megfizetésére és a jogsértő állapot megszüntetésére kötelezte a B3 TAKARÉK Szövetkezetet, egyebek közt vállalatirányítási, hitelkockázat-kezelési és adatszolgáltatási hiányosságok miatt.

Rengeteg hibát találtak, megbírságoltak egy takarékszövetkezetet

Privátbankár
-
  17.06.08 09:48 Pénzügy  Buda Cash MNB

19 milliós bírságot kapott a B3 TAKARÉK.

Fúzióhullám a takarékszövetkezeteknél

Népszava
-
  17.05.31 05:24 Gazdaság 

A hazai pénzintézeti szektorban példátlan módon felügyeleti jogköröket kap egy a jegybankon kívüli intézmény.

Új korszak kezdődik a takarékszövetkezetekben

Napi
-
  17.05.30 13:24 Gazdaság  Buda Cash MNB

Az integrációs törvény kedden elfogadott módosítása szerint érdemben erősödtek a Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációs Szervezete (SZHISZ) felügyeleti jogkörei - adta hírül a a szervezet.

Megveszik a takarékszövetkezetek az FHB-t

KamaraOnline
-
  17.05.23 08:01 Gazdaság  Részvény

Nyilvános vételi ajánlatot tesznek a szövetkezeti hitelintézetek az FHB Jelzálogbank részvényeire. A Takarékbank április végi közgyűlésén a részvényesek egyetértettek a szövetkezeti hitelintézetek integrációjának stratégiai céljaként azzal, hogy a társaság és az integráció hitelintézet tagjai az FHB Jelzálogbank 100 százalékos tulajdonosai…

Megalakult a KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet

Hevesi Hírportál
-
  17.05.19 15:14 Megyei 

2016. december 31-én a Felsőzsolca és Vidéke Takarékszövetkezet, az Agria Bélapátfalva Takarékszövetkezet, az Eger és Környéke Takarékszövetkezet és a Szendrő és Vidéke Takarékszövetkezet Borsod Takarék Takarékszövetkezetbe történő beolvadásával megalakult a KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet, mely 2017. január 1-én megkezdte…