Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 13 hír

Videó: Paródia készült a meleg-, zsidó-, multi- és Pápai Joci-ellenes tüntetésről

HVG
-
  Tegnap 17:44 Belföld 

"Én azért megyek Vecsésre, mert a haverom látott ott állítólag egy k**va ritka pokémont".

És megtörtént a csoda: pokollá tette a lakók életét a villamos, de most hihetetlen dolog történt Újpalotán

Blikk
-
  17.06.23 12:48 Belföld 

Pokollá tette a környéken lakók életét a XV. kerületben az egyik villamos-váltó. Olyannyira, hogy még tüntetést is szerveztek a helyzet megoldására.

A Kúria egyetért a TASZ-szal

A TASZ szerint vége lehet annak a gyakorlatnak, hogy a rendőrség a TEK-kel közösen lehetetleníti el a tüntetéseket. A Kúria kimondta: védett személy jelenléte, illetve a biztonsága miatt elrendelt területlezárás nem feltétlenül jelenti azt, hogy a területen nem lehet tartózkodni, vagy akár tüntetni. A rendőrség 2015-ben Angela Merkel látogatása…

Pápai Joci és a melegek ellen hirdetnek tüntetést

HVG
-
  17.06.19 19:44 Belföld  Tüntetés Pápai Joci

Egy új erő fog születni, ami kíméletlen harcot hirdet a nemzetpusztítás, például Pápai Joci vagy a multik ellen – ígérik.

Alig pár száz fő volt kíváncsi az újabb "kormánybuktató" megmozdulásra

888
-
  17.06.19 15:28 Belföld 

Hallott valaki a vasárnapi kormányellenes tüntetésről? Nem sokan! Pedig a múlt héten hatalmas csinnadrattával jelentették be, hogy a Március 15. térre "Itt van a tettek ideje!" címmel szerveznek megmozdulást, amelyre minden olyan európai értékeket valló állampolgárt várnak, akinek tele lett a hócipője a kormánnyal.

"Nem a pártállam a legnagyobb ellenfelünk" – botrány és remények a tegnapi tüntetésen

HVG
-
  17.06.19 10:05 Belföld 

Vágó Gábor tüntetése nem olyan volt, mint az eddigiek. Arra kérte a tüntetésre érkezőket, hogy gondolkodjanak közösen az ország dolgairól és próbáljanak megoldásokat találni a gondokra. Volt, aki apatikus, más sokat vár. És voltak magányos őrültek is.

Tüntetés a fővárosban

Híradó
-
  17.06.18 20:42 Belföld  Tüntetés Március 15.

A hatalom elleni civil összefogás megteremtése jegyében rendezett demonstrációt a Tettek ideje elnevezésű csoport vasárnap este a fővárosban a Március 15. téren.

Provokátor zavarta meg a Március 15. téri tüntetést

Népszava
-
  17.06.18 19:29 Belföld 

Azt üvöltözte, miért hallgatják el a hat évvel ezelőtti alkotmányos puccsot.

Tettek ideje: civil akciótüntetés a Március 15. téren

Budapesten A Tettek Ideje címmel tartanak fél hattól rendezvényt a Március 15. téren. A szervezők szerint a kezdeményezés nemcsak a tüntetést mint tiltakozási formát, hanem az állampolgári részvétel formáit is megújítja.

Százötvenen tüntetnek a kormány ellen az Erzsébet hídnál

ATV
-
  17.06.18 18:01 Belföld  Tüntetés Március 15.

A Tettek Ideje néven ma délután fél hattól rendezvényt tartanak a budapesti Március 15. téren. A kezdeményezés nemcsak a tüntetést mint tiltakozási formát, hanem az állampolgári részvétel formáit is megújítja terveik szerint.

Valami nagyon különlegeset ígérnek mára a tüntetők!

Ma délután 17:30-tól a Március 15. téren a Tettek ideje néven tartanak rendezvényt. Terveik szerint a tüntetést mint tiltakozási formát és az állampolgári részvétel formáit is megújítják az újfajta tüntetésen. Akciócsoportokat hoznak létre a 2018-as választás tisztaságának megóvására, a civil jelöltek kampányának támogatására, a választók…

Így döntenék meg Orbánékat - Újfajta tüntetés lesz délután

ATV
-
  17.06.18 12:05 Belföld  Tüntetés Március 15.

A Tettek Ideje néven ma délután fél hattól rendezvényt tartanak a budapesti Március 15. téren. A kezdeményezés nemcsak a tüntetést mint tiltakozási formát, hanem az állampolgári részvétel formáit is megújítja terveik szerint.