Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 266 hír

A zalalövői elkerülő út első hídelemének betolását megkezdik

Várhatóan a hét második felében elkezdik a Zalalövőn több mint 13 milliárd forintos beruházással épülő elkerülő út 600 méteres hídján az első acélszerkezetű elem betolását - közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kommunikációs igazgatója kedden a helyszínen tartott sajtótájékoztatón.

Új minialbummal rukkolt elő a dél-koreai lánycsapat

Starity  Ma 20:47 Zene 

A tegnapi nap folyamán látott napvilágot a T-ara legújabb, So Good címre keresztelt minialbuma, melynek So Crazy dalához egy videoklip is készült.

Első komolyabb vb-meccsén elvérzett a pólóválogatott

VS  Ma 20:44 Sport  Vízilabda

Hiába vezetett kétszer két góllal, a Benedek-csapat elfáradt, és kikapott az olaszoktól a negyeddöntőben. Az olimpiai kvóta sincs még meg.

Belebukott a MERS-járványba a dél-koreai egészségügyi miniszter

Menesztette Pak Gun Hje dél-koreai elnök kedden Mun Hjung Pjo egészségügyi minisztert, akit sokan kritizáltak a MERS-járványra adott elégtelen kormányzati válaszok miatt. Az elnöki hivatal közölte, hogy Mun utódja Csung Csin Jub professzor, a Szöuli Nemzeti Egyetem tanára, az egyetemi kórház munkatársa lesz.

Dubaj lesz a világ első 4 dimenziós városa

Globoport  Ma 16:24 Tudomány 

D4D, így hívják a projektet, melynek terveit már el is készítette egy technológiai cégeket tömörítő csoport.

Már árulják az első DJ-barát hangformátumot

Index  Ma 16:06 Kultúra 

A Stems képes négy különböző sávra osztani egy dalt, ezzel sokkal könnyebb lesz a keverni a DJ-knek.

Az első nagy frissítés kint is van a Windows 10-hez, és már a másodikról is jönnek az infók

Geeks  Ma 16:06 Infotech 

Az októberben érkező frissítésben több új funkció is a rendszerbe kerül, de a nagy durranás később jön.

Rossz kimondani, hogy megyei első osztály

Origo  Ma 15:35 Sport  Magyar foci Pécs

Megnyerni a megyei első osztályt, majd a lehető legrövidebb időn belül visszakerülni az élvonalba, ez a célja a PMFC labdarúgócsapatának, amely Márton Gábor vezetőedző irányításával vág neki a következő bajnoki szezonnak.

Az első atombombát 70 éve dobták le

Erdély Ma  Ma 15:24 Határtalan  Japán

Hetven éve, 1945. augusztus 6-án reggel három amerikai repülőgép tűnt fel a japán nagyváros, Hirosima fölött. A B-29 típusú, Enola Gay nevet viselő bombázó alacsonyabbra ereszkedett, és "valamilyen tárgyat" dobott le.

Itt az első tender az M3-as meghosszabbítására

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. nyílt közbeszerzést írt ki az M34 gyorsforgalmi út Vásárosnamény–Záhony közötti szakaszának tervezésére, a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Első ízben lesz látható a Tosca a Margitszigeten

Augusztus 7-én és 9-én mutatják be Puccini legszebb operáját, a Toscát a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A Magyar Állami Operaház produkcióját Kesselyák Gergely vezényli.

Ezek a Lumia mobilok kapják meg elsőként a Windows 10-et

Bitport  Ma 14:12 Mobiltech 

A frissítés időpontja továbbra sem ismert, viszont új csúcskészülékek várhatók a Microsofttól.

Kazár Miklós: „Elsőrangú teszt volt számunkra”

Úgy tűnik, 2015-ben tényleg képtelen egy zavartalan versenyt végigcsinálni Kazár Miklós. A Maximmun Racing Team versenyzője és navigátora, Ferencz Ramón ezúttal a 2015-ös Stefani Baranya Kupán állt rajthoz, melyen a meghívásos versenyen egészen addig fölényesen vezetett valamennyi gyorsaságit megnyerve, amíg egy technikai hiba…

Megkezdik a zalalövői elkerülő út első hídelemének betolását

Várhatóan a hét második felében elkezdik a Zalalövőn több mint 13 milliárd forintos beruházással épülő elkerülő út 600 méteres hídján az első acélszerkezetű elem betolását – közölte a Nemzeti Infrastruktúra