Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 431 hír

Megcsinálták: Íme, a világ első hibrid repülő autója

PC Fórum  Ma 11:00 Infotech 

Egy szlovák csapatnak sikerült a korábban csak tudományos-fantasztikus művekből ismert repülő autót a valóságban is megvalósítania. Méghozzá egy környezetbarát formában: az AeroMobil járműve ugyanis hibrid üzemben, tehát részben elektromos energiával működik.

18+ Szűzen mentem férjhez. Ilyen volt az első szex

Blikk  Ma 10:18 Szex 

A 31 éves Juli vallomása.

Ejtőernyő nélkül csekély érdeklődés mutatkozhat az első repülő autó iránt

Autó-Live  Ma 10:06 Autó-motor 

A filmekben már több évtizede láthatjuk a repülő autókat, mára viszont eljutottunk oda, hogy a földön és levegőben is egyaránt használható jármű fogalma már nem is annyira idegen számunkra.

Francia sajtó: földrengést okozott az első forduló a politikai berendezkedésben

A francia politikai berendezkedés földrengéseként értékelte hétfőn a francia sajtó a független Emmanuel Macron és a radikális jobboldali Marine Le Pen továbbjutását az elnökválasztás második fordulójába.  

Egy éve berobbant újonc nyerte a francia elnökválasztás első fordulóját

Emmanuel Macron a nagyvárosi szavazatokkal győzte le a már rutinosan vesztes, szélsőjobboldali Marine Le Pent a vasárnapi elnökválasztáson.

Már hivatalos: Macron nyerte az első fordulót

A végleges adatok szerint Emmanuel Macron független, centrista politikus végzett az első helyen a voksok 23,75 százalékával.

A 2001 óta legjobb eredménnyel zárta a SEAT az első negyedévet

Holvezessek  Ma 09:03 Autó-motor  Seat

2001 óta a legjobb értékesítési eredménnyel zárta a SEAT az idei első negyedévet. A tavalyi év hasonló időszakához viszonyítva 14.400 darabbal, azaz 14%-kal nőtt a SEAT értékesítés, ami 117.300 autó eladását jelenti a 102.900 darabos tavalyi eredményhez képest. Hasonlóan jól alakult a spanyol gyártó március havi értékesítése, ebben a…

Rosszul sikerült első randi: Szex közben csípték el a rendőrök Kurt Russellt és Goldie Hawnt

Starity  Ma 09:01 Bulvár 

Ugyan a lesifotósoknak és a jól értesült bennfenteseknek köszönhetően már a kapcsolat elején értesülhetünk, mikor is veszi kezdetét egy-egy híresség románca, azt azonban csak ritkán tudjuk meg, mi is történik az első találkán...

Melania, a messziről jött Első

Egyetlen pillantást sem szükséges vetnünk Melania Trump horoszkópjára, anélkül is megállapítható, hogy egészen különleges személyiségről van szó,

Of Mice & Men: bemutatták az első dalt Carlile nélkül

Felvette és bemutatta első új dalát az Of Mice & Men. A zenekarból tavaly egészségügyi okok miatt kilépett Austin Carlile énekes, így az Unbreakable új kezdetet jelent számukra.

Már rendelhető az első elektromos Audi

Autó Pult  Ma 08:40 Autó-motor 

Az Audi tanulmány formájában már annyi alkalommal mutatott meg különféle elektromos vagy éppen hibrid e-tron koncepciókat, hogy azt egy kezünkön már meg sem tudjuk számolni. Jövőre azonban már Q6 néven megérkezik sorozatgyártásba az első fecske – a márka pedig már fel is veszi rá a rendeléseket.

Az esztelen űrverseny áldozata lett a szovjet űrhajózás első mártírja

Ötven éve, 1967. április 24-én történt a szovjet űrhajózás első emberéletet követelő balesete: a világűrből visszatérő Szojuz-1 ejtőernyője nem nyílt ki, a lezuhant és kigyulladt kabinban életét vesztette Vlagyimir Komarov űrhajós. Neil Armstrong egy plakettet hagyott égi kísérőnkön, amelyre azok nevét vésték, akik az űr meghódításáért áldozták éle

Múzeum lesz Gaudí első házából

Globoport  Ma 08:33 Kultúra 

Több évig tartott a felújítás, de hamarosan a közönség számára is látható lesz belülről a katalán építész zseni első alkotása.

Macron nyerte az első fordulót, egyre biztosabb az elnöksége is

A végleges adatok szerint Emmanuel Macron független, centrista politikus végzett az első helyen a voksok 23,75 százalékával, Marine Le Pen, a radikális jobboldali Nemzeti Front jelöltje lett a második a szavazatok 21,53 százalékával a francia elnökválasztás vasárnapi, első fordulójában. Ők ketten jutottak tovább a második fordulóba.

Ez lehet a Skoda első elektromos autója

HVG  Ma 08:31 Autó-motor 

A Vision E koncepciót 2020-ra ígéri a Skoda, ennél viszont jóval hamarabb debütálhat a csehek első elektromos autója.