Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 296 hír

Közös szelfik és autogram-vadászat – így telt a Holnap Tali! első közönségtalálkozója

Vous  Ma 11:00 Bulvár 

A Holnap Tali! című websorozat első évada véget ért, ez alkalomból pedig közönségtalálkozót hirdettek, ahol a rajongók végre találkozhattak kedvenceikkel. Az eseményen természetesen mi is ott voltuk, ráadásul azt is megtudtuk, kik a rajongók kedvencei.

Vegyük elő a német példát - A gazdasági keretfeltételek javítása elsődleges szempont

Vaol  Ma 10:30 Gazdaság 

Sárvár - Szalay Antal üzletember és Harangozó Bertalan kormánymegbízott a hazai pályázati rendszer javításáról tárgyalt. Úgy vélik, a keretfeltételek kialakításában követhetjük Németországot.

Elsőfokú árvízkészültség - Szatmár megyében is

Szombat éjfélig érvényes az árvízkészültség, Szatmár megye is érintett.

Itt a világ első 10 nanométeres FinFET technológiával készült Exynos 9 prémium processzora

A félvezetőgyártó technológiában világelső Samsung Electronics bemutatta a legújabb, prémium alkalmazásprocesszorát (AP), az Exynos 9-es sorozathoz tartozó 8895-öt. 

Úgy tűnik, az első Lamborghini Centenario már készen áll a kiszállításra

Autó-Live  Ma 09:12 Autó-motor 

A Genfi Autószalon megnyitójának időpontja vészesen közeledik, ami esetünkben azért is érdekes, mert a Lamborghini Centenario épp ezen az eseményen került bemutatásra 2016-ban.

Botrányok és konfliktusok – Trump első elnöki hónapja

VS  Ma 09:07 Külföld 

Az USA 45. elnöke beiktatása után a beutazási tilalommal döbbentette meg a világot, és munkatempóján azóta sem változtatott.

Bemutatta első 10 nanométeres Exynos 9 processzorát a Samsung

[Samsung] A félvezetőgyártó technológiában világelső Samsung Electronics bemutatta a legújabb, prémium alkalmazásprocesszorát (AP), az Exynos 9-es sorozathoz tartozó 8895-öt. Ez az első Samsung processzor lapkakészlet, amely a legfejlettebb, iparágvezető 10 nanométeres (nm) FinFET technológiával készült. A továbbfejlesztett 3D…

Nem adott elsőbbséget, súlyos balesetet okozott

Veol  Ma 09:00 Megyei 

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozását a Pápai Rendőrkapitányság egy középkorú nő ellen, aki súlyos közlekedési balesetet okozott.

Első alkalommal rendezik meg a Szentendrei Karnevált

infoVáros  Ma 08:56 Megyei 

Fesztivállal búcsúztatja a telet Szentendre a hétvégén. A Szentendrei Karnevál a kulturális programok mellett utcabált, maszkos-jelmezes fáklyás felvonulást kínál, a gasztronómiai vásár pedig már pénteken elkezdődik.

Első fokon elítélték Kolozsváron a Nyíregyházán gyilkoló román orvost

Első fokon 3 év és négy hónap börtönre ítélte a kolozsvári bíróság a nyíregyházi gyilkosság elkövetőjét. De nem emberölésért, hanem törvénytelen fegyvertartásért és fegyvercsempészésért.

Szolnokon „landolt” az első női pilóta

Szoljon  Ma 08:30 Megyei  Románia

Gyermekkorától kezdve érdeklődött a repülés iránt, nyolcéves korában emelkedhetett először a felhők fölé. Később ő lett Magyarország első női pilótája, aki nagy utasszállító gépet vezethetett.

Száznyolcvan fokos fordulatot vett a világ Imre Viktóriánál, Perenye első emberénél

Vaol  Ma 07:30 Megyei 

Imre Viktória, Perenye polgármestere mostanában nem csak a település ügyeivel foglalkozik, néhány héttel ezelőtt ugyanis megérkezett első gyermeke, Olivér, akinek köszönhetően megváltozott a polgármester asszony addigi pörgős élete.

Trump őrült tempójú első hónapja két percben

Index  Ma 07:21 Színes 

Százezres tüntetések várták, állandóan csatázott a médiával, beutazási tilalma fennakadt a bíróságokon. Első hónapja nem volt éppen tipikus.

Phillip Island: A címvédőé a szezon első pole-ja

P1race  Ma 03:22 Sport 

Jonathan Rea nyerte a Superbike-vb ausztráliai idénynyitóját kvalifikációját: a Kawasaki világbajnoka 32 ezreddel múlta felül edzésmenő csapattársát, Tom Sykest. Az első sort a visszatérő Marco Melandri teszi teljessé.

Nem finálézhat az első kiemelt

M4 Sport  Tegnap 18:48 Sport 

Az elődöntőig jutott.