Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 133 hír

3,5 milliárdért venne szalmát a pécsi biomassza erőmű

Energiainfo  Ma 11:09 Gazdaság 

Mintegy 3,5 milliárd forint pótlólagos jövedelemhez juthatnak a hazai gazdák a Pannonpower 2017-es tüzelőanyag-beszerzési kampányának köszönhetően. A pécsi erőmű elsősorban a térségbeli gazdáktól szerzi be szalmatüzelésű blokkjához szükséges lágyszárú tüzelőanyagot, amely így kiegészítő bevételi forráslehetőséget biztosít a…

Bartók-est a pécsi Kodály Központban

SzínházHu  Ma 11:02 Kultúra 

A csodálatos mandarin és A fából faragott királyfi április 25-én és 26-án látható Vincze Balázs koreografálásában és Bogányi Tibor vezényletével.

Borfesztiváltól lesz hangos a pécsi Zsolnay Negyed

A gasztronómia, az illatok és a zene áll a középpontban a pécsi fűszerünnepet is magában foglaló Bor, Mámor, Pécs elnevezésű rendezvényen, amelyet május 4. és 7. között rendeznek meg a baranyai megyeszékhelyen.

Pécsi diákok adták elő Jézus szenvedéstörténetét németül

Mohácsi Újság  Ma 10:30 Belföld 

Négy nap alatt hét templomban jelenítették meg Jézus szenvedéstörténetét a Koch Valéria Iskolaközpont tanulói. A pécsi oktatási intézmény a helyi német önkormányzattal, valamint Szekszárdról a Magyarországi Német Színházzal közösen állította össze a produkciót. A János Passió 2017 című előadással a diákok és tanáraik Húsvét előtt…

Üresek a kórházi ágyak, mégis várnak a betegek

HáziPatika  Ma 10:00 Egészség 

Bár kórházi ágy bőven van, a betegek mégsem tudnak befeküdni, mert nincs elegendő forrás mindenki kezelésére.

Hat nagyszínpadi bemutatót tervez a jövő évadban a Pécsi Nemzeti Színház

Hat nagyszínpadi bemutatót tervez a 2017/18-as évadban a Pécsi Nemzeti Színház (PNSZ), köztük Christopher Hampton romantikus színművét, a Veszedelmes viszonyokat és A muzsika hangja című musicalt is műsorra tűzik - mondta el a teátrum igazgatója vasárnap. Rázga Miklós a PNSZ esti nagyszínházi előadása előtt beszélt arról, hogy…

Duterte ötvenszer keményebb, mint a terroristák

888  Ma 09:28 Külföld 

A Fülöp-szigeteki elnök kifejtette, hogy miként kell bánni az országban tartózkodó dzsihadistákkal.

Szilágyi-Nagy Ildikó: Ájurvéda, jóga és önismeret

Veol  Ma 09:00 Egészség 

Szilágyi-Nagy Ildikó leendő jógaterepauta kihívásnak érzi a tanítást, bízik abban, hogy sok követője, tanítványa is akad majd a jövőben.

Lendvai Ildikó: a helyzet fokozódik

Sztárklikk  Ma 07:52 Belföld 

Úgy látom, vannak Bevallott Viccpártok (BVP-k) és Titkos Viccpártok (TVP-k). BVP a Kétfarkú Kutya, amely szombat d.u. jópofa Békemenet-paródiát rendezett, "Alakítsuk a kórházakat stadionná", "Magyar földre magyar migránst", "Ne vásárolj a CEU-ban" jelszavakkal, mondván, felbosszantotta őket a "külföldról fizetett liberális csürhe". Nekik is…

Amennyire kemény a filmjeiben, annyira cuki az életben a Budapesten mozizó Jacke Chan

24  Ma 06:28 Belföld 

Még az is megelehet, hogy vámpír, ugyanis a kínai szupersztár nem öregszik. Tényleg.

Szerető gazdira várnak a kutyusok

Szon  Ma 06:22 Állatvilág 

Nyíregyháza – A nyíregyházi Állatbarát Alapítvány lakóiból mutatunk be néhányat: kedves állatok hasonló természetű gazdihoz szegődnének.

Ildikó, a nap lánya

Haon  Ma 05:18 Megyei 

Ildikó szabadidejét szívesen tölti sportolással. Legjobban kerékpározni szeret, de ha az időjárás nem engedi, az edzőtermek hangulatát is kedveli.

"Angyal voltál" - szívszorító szavakkal búcsúznak a 12 éves magyar hegymászó fiútól a barátai

Két fiatal, ám annál tehetségesebbnek tartott hegymászót ölt meg a lavina a romániai Retyezát-hegységben.

Hat nagyszínpadi bemutatót tervez a jövő évadban a Pécsi Nemzeti Színház

Prae  Tegnap 22:08 Film  Pécs Színház

Hat nagyszínpadi bemutatót tervez a 2017/18-as évadban a Pécsi Nemzeti Színház (PNSZ), köztük Christopher Hampton romantikus színművét, a Veszedelmes viszonyokat és A muzsika hangja című musicalt is műsorra tűzik - mondta el a teátrum igazgatója vasárnap.