Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 67 hír

A Passed a technika ördögét is megtáncoltatta

Petőfi Live  Ma 01:19 Zene 

A Passed tagjait rögtön a koncert után faggattuk élményeikről!

Ezek a nők már egészen máshogy terhesek, mint a korábbiak

Velvet  Tegnap 17:26 Bulvár 

Minden híres nő egy kicsit máshogyan mutatja meg a várandósságát az iránta érdeklődő világnak - Eva Mendes a skála egyik extrém értéke.

A terhes kismamáknak is jár az ünneplés anyák napján

NLCafé  Tegnap 17:00 Életmód 

Anyák napja van ezen a hétvégén (gondoltam, szólok, hátha valaki barlangban él és még nem tudná). Van a közeledben terhes barátnő, testvér, vagy a párod esetleg épp az első gyereketekkel várandós? Akkor irány a virágos, mert ő is megérdemel egy kis anyák napi meglepetést.

Kismenők ma este - jön Ördög Nóri csapata

Zene  Tegnap 16:41 Kultúra 

Nóriék leigáznak mindenkit – szombat 18:50.

Mivel győzhető le a terhesség alatti reggeli rosszullét?

Női NetCafe  Tegnap 11:30 Egészség 

A Szülészek és Nőgyógyászok Amerikai Kollégiumának álláspontja alapján a terhes nőknek nem kell feltétlenül megküzdeniük a reggeli hányással és rosszulléttel, a B6 vitamin és a doxilamin nevű antihisztamin együttesen ugyanis segíthet legyőzni ezeket a kellemetlen tüneteket.

Ördög Nóri és Till Attila táncra perdültek

Blikk  16.04.29 21:33 Bulvár 

— A Kismenőkről eddig is sejtettük, hogy a forgatás vidám hangulatban telik, ám Tilla most azt is bebizonyította, hogy még a felvételek szünetében sem hagy alább a jókedv.

Hogyan kerüljük el a terhesség alatti fertőzéseket?

Családháló  16.04.29 20:36 Életmód 

A terhesség alatt különféle vírusok és baktériumok okozhatnak betegséget. A fertőzések többsége észrevétlenül és károkozás nélkül zajlik le az anya szervezetében, de körülbelül 5 százalékuk komoly gondokat okozhat a kismamára és a magzatra nézve. A nagyobb betegségek ugyanakkor jó eséllyel elkerülhetők, ha a családtervezés és a…

Tragédia árnyékolja be a hollywoodi bombázó terhességét

Ripost  16.04.29 17:30 Bulvár  Rákbetegség

Eva Mendes bátyja, a kétgyermekes Juan Carlos Mendez elvesztette a harcot a rák ellen. Az ismét anyai örömök elé néző színésznő teljesen összetört.

A kis ördög, aki Leonardo vállán ült

Origo  16.04.29 16:28 Tudomány 

Legalább ötször lelépett mestere pénzével, egy vagyont költött a ruházkodásra, csaló, hazug, falánk és hiú volt, mégis ő lett Leonardo da Vinci egyik kedvenc tanítványa, akire végül birtoka felét és a Mona Lisát is ráhagyta. Senki nem értette, mit lát benne Leonardo, de a szimpátia valahol kölcsönös lehetett, hiszen Gian Giacomo Caprotti da Oreno,

Ördög Nóra feneke nem is lehetne ennél tökéletesebb - Fotó

Ripost  16.04.29 14:10 Bulvár 

A TV2 műsorvezetője két gyerek után láthatóan visszanyerte bombaformáját, alakját ugyanis még a tinilányok is megirigyelhetnék.

Orbánék terve "ördögi és zseniális" - Matolcsy csak a sok pénzosztó egyike

24  16.04.29 13:43 Belföld 

Kéri László szerint a jegybank elnöke nem tud megbukni, csak akkor, ha az egész rendszer bukik.

23 évesen ikrekkel lett terhes a csinos magyar műsorvezető – Már ilyen nagyok Ada fiai

Femcafe  16.04.29 13:30 Bulvár 

Ada 2006-ban adott életet ikreinek, a most 10 éves Bencének és Bálintnak. Műsorvezető szüleikhez hasonlóan a fiúk is nagyon beszédesek, barátságosak és a szerepléstől sem riadnak vissza. Arcra pedig annyira hasonlítanak anyukájukra, hogy el se hittük! Friss fotók!

A babák az ördöggel is cimborálnak, ha megéri

Családháló  16.04.29 12:54 Életmód 

Az alig 12 hónapos gyerekek szívesebben fogadnak el egy kis ajándékot egy irgalmas szamaritánustól, mint egy nagyobbat rosszfiútól. Ugyanakkor ha az ördögi karakter lényegesen többet ajánl, a kicsik már nem vonakodnak elfogadni az ajánlatot. tovább

Valaki rámutatott Ördög Nóra tökéletes fenekére

NLCafé  16.04.29 10:50 Bulvár 

Ördög Nóra fantasztikus alakja hétről hétre elkápráztatja a tévénézőket a Kismenők adásában, de most, amikor Tilla táncra perdítette, valaki rá is mutatott a lényegre.

5 módszer, hogy terhesség alatt kapcsolatot teremts a babáddal

NLCafé  16.04.29 10:14 Életmód 

A babával való kapcsolódás legtöbbször természetes és zsigerből jön, mert nem is lehet nem kapcsolatban lenni azzal a kis emberi lénnyel, aki bennünk fejlődik. Mégis, vannak azért célzott praktikák, amik segítenek abban, hogy lélekben felkészülj a születésére, és segíts a babának is a kötődés korai kialakulásában.