Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 69 hír

Alkut kötöttem volna az ördöggel - Interjú Osvárt Andrea színésznővel

Index  Tegnap 17:27 Film 

Osvárt Andrea Hollywoodban játszott Brad Pitt-tel és Robert Redforddal, mégis hátat fordított a vörös szőnyegnek. Interjú.

Így látja egy 19 hónapos kisfiú a világot – fotók

Mindig is érdekelt, milyen lehet abból a szemszögből nézni a körülöttünk lévő világot, ahonnan az alig térdig érő gyerekek látják. Tim Jones épp ezt a kérdést válaszolta meg, amikor 19 hónapos kisfia kezébe adott egy fényképezőgépet.

Cukiság: először látja anyukáját tisztán a három hónapos kislány

NLCafé  Tegnap 14:45 Egészség 

A három hónapos Lily reakciójára nincsenek megfelelő szavak. Azt egyszerűen mindenkinek látnia kell!

Nyolc hónapos terhes nőt rendeltek be határvadász-toborzóra

Haon  Tegnap 13:45 Megyei  Határvadász

Budapest, Kaposvár, Marcali - A munkaügyi központban azt mondták neki, ha nem megy, kizárják a közmunkából. Prókai Eszter cikke az Abcúgon.

Nyolc hónapos terhesen küldték el határvadász-toborzóra a kismamát

NOL  Tegnap 13:24 Belföld  Határvadász

A határvadász századokba szeptember 1-jétől toborozzák a fiatalokat. A járási kormányhivatalokon keresztül elsősorban a közép- és felsőfokú végzettségű közfoglalkoztatottak keresik meg. A felvettek két hónapos alapképzés után vizsgát tesznek, a vizsga után hivatalos állományba kerülnek egy éves próbaidőre, és őrmesterré nevezik ki őket. Egy…

Halott ikertestvére miatt beszélt Istennel a terhes nő

Bors Online  Tegnap 13:00 Bulvár 

A 37 éves Leona Daly-vel történteknek vélhetően köze volt ahhoz, hogy terhes lett, amelyre a nő ki nem fejlődött ikertestvére nem reagált túl kedvesen - írja a Mirror. A hölgy éppen várandós volt, mikor kómába esett, de előtte már halott rokonaival beszélgetett, illetve találkozott Jézussal is. Kóma után viszont arra sem emlékezett, hogy terhes vol

Ilyen a világ egy 19 hónapos kisfiú szemével

Nem esett messze az alma a fájától: a 19 hónapos kisfiúnak fotós édesapja adta a kezébe az első kamerát, ő pedig nem várt sokáig, hogy elkészítse első

8 hónapos terhes közmunkás kismamát rángattak be a határvadász-toborzóra

HVG  Tegnap 10:34 Belföld  Határvadász

Kötelezővé tették egy nyolc hónapos terhes kaposvári kismamának is, hogy részt vegyen a határvadász-tájékoztatón. Azt mondták neki, ha nem megy el a rendezvényre, kiesik a közmunkaprogramból.

Durva! 3 évig nézték terhesnek, valójában hatalmas tumor nőtt a méhében - fotó 18+

Blikk  Tegnap 10:00 Külföld 

Még 2013-ban ment el körzeti orvosához Margaret Mcmahon, hasi puffadásra panaszkodva. Az asszony idővel úgy nézett ki, mintha terhes lett volna, ám erről szó sem volt: egy dinnyeméretű tumor nőtt a méhében.

Döbbenet! Nyolchónapos terhesen sem hagyhatta ki a határvadász-tájékoztatót a kismama

Blikk  Tegnap 09:51 Belföld  Határvadász Somogy

Kaposvár – Marcali – Hiába mondta a nyolc hónapos terhes kismama, hogy nemsokára szülni fog és így nem buszozna oda-vissza 100 kilométert, közölték vele: ha nem jelenik meg a határvadász-tájékoztatón, törlik a közmunkaprogramból.

8 hónapos terhesen is mennie kellett a határvadász programra

NLCafé  Tegnap 09:23 Belföld  Határvadász

Nyolc hónapos kismamát hívtak be a határvadász programra. A várandós nő jelezte, hogy hamarosan szülni fog, és egyébként sem szívesen utazna több mint száz kilométert. Erre azt válaszolták neki, ha nem megy el az előadásra, kizárják a közmunka programból.

Nyolc hónapos terhesen rendeltek be egy nőt határvadász-toborzásra

Index  Tegnap 09:04 Belföld 

Megmondták neki a kormányhivatalban: a közmunkáját kockáztatja, ha nem megy el a tájékoztatóra.

Nyolchónapos terhes kismamát rendeltek be a határvadász-toborzóra

Hiába jelezte egy somogyi kismama, hogy hamarosan szülni fog, a munkaügyi központot nem hatotta meg, és berendelték a rendőrségi határvadász-tájékoztatóra – olvasható a Sonline.hu-n.  Azt sem fogadták el, hogy elküldi az orvosi leleteit, csak hadd ne utazzon oda-vissza száz kilométert. Mindennek tetejébe még meg is…

Határvadász-toborzásra rángatták el a nyolchónapos terhes kismamát

24  Tegnap 08:50 Belföld  Határvadász

Teljesen feleslegesen utaztatták több mint száz kilométert, de a munkaügyi központnál azt mondták, nem tehetnek semmit.