Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 1500 hír

Megdőlt a látogatórekord az idei Volt Fesztiválon

Megdőlt a tavalyi 120 ezres látogatórekord a 23. Volt Fesztiválon, június 30. és július 4. között összesen 123 ezren buliztak a Lővér kempingben – tájékoztatta a Volt Fesztivál Sajtóiroda vasárnap délután az MTI-t.

Még sosem voltak ennyien a Volton

Megdőlt a tavalyi 120 ezres látogatórekord a 23. Volt Fesztiválon, június 30. és július 4. között összesen 123 ezren buliztak a Lővér kempingben – tájékoztatott közleményben a Volt Fesztivál Sajtóiroda vasárnap délután.

Sosem voltak még ennyien a Volton. Kösz Guetta!

Összesen 123 ezren mentek ki a soproni fesztiválra. A legnépszerűbb a nap a péntek volt, akkor 35 ezren voltak. Aznap lépett fel Gettó Dávid meg a Parov Stelar Band is.

Megdőlt a látogatórekord az idei Volt Fesztiválon

Blikk  Ma 16:31 Bulvár  VOLT Fesztivál

Megdőlt a  tavalyi 120 ezres látogatórekord a 23. Volt Fesztiválon, június 30.  és július 4. között összesen 123 ezren buliztak a Lővér kempingben - t...

Ő már rég megfejtette, mit jelent az illiberális demokrácia

NOL  Ma 16:30 Kultúra 

Oswald SpenglerSzerinte ezt csak a németek tudják megvalósítani, egy olyan társadalomban, amelyet a parancsolás és engedelmesség tart össze. A tekintélyelvű rend „lényegét tekintve illiberális és antidemokratikus, már amennyire itt angol liberalizmusról és francia demokráciáról van szó”. Az angol gondolkodásra a szabadságelv jellemző,…

Újpest: Az első félidőt megnyertük - Vignjevics

NSO  Ma 16:25 Foci 

A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics a klub hivatalos honlapján értékelte csapata Sint-Truiden elleni felkészülési mérkőzését. A szerb szakember a 2–2-es döntetlen után az első félidőt dicsérte.

Nagyon megy a füves pornó a Pornhubon

Velvet  Ma 16:24 Életmód 

A 18 és 24 év közöttiek előszeretettel keresnek rá a marihuánás pornóra. A magyarokat ez a téma nem érdekli a Pornhubon.

Megdőlt a látogatórekord az idei Volt Fesztiválon

VS  Ma 16:23 Kultúra  VOLT Fesztivál

3 ezerrel többen buliztak, mint tavaly.

Női kézi: nem lett meg a londoni magyar együttes „induló tőkéje”

NSO  Ma 16:23 Kézilabda 

Nem sikerült összegyűjtenie a Challenge-kupa-induláshoz szükséges pénzt a brit női kézilabda-bajnokság harmadik helyén végző, magyar játékosokból álló London Angelsnek. A klub ezzel együtt megköszöni minden támogatónak a segítséget, és ígéri, a következő idényben már hamarabb elkezdi a kupaszereplés anyagi feltételeinek…

Hamilton: Miattatok akartam megnyerni!

A címvédőt saját közönsége űzte zseniális győzelembe az F1-es Brit Nagydíjon, Nico Rosberg szkeptikusan vette második helyét, Sebastian Vettel pedig örömmel konstatálta 3. pozícióját.

Záporok hozzák meg szerdától a lehűlést

Hétfőn és kedden majdnem 40 fokig melegszik fel, a hét közepétől 10 fokot csökken a hőmérséklet.

Meghalt Lawrence R. Herkimer

Népszava  Ma 16:21 Sport  Elhunyt

A modern csapatbuzdítás atyja nyolcvankilenc éves volt.

Még mindíg jó formában van Julio Cesar Chavez

Profiboksz  Ma 16:21 Boksz 

Decemberi ringbeli visszatérését követően szombat este ismét egy jótékonysági gála keretein belül, 3 menetes bemutató mérkőzést vívott a legendás Julio Cesar Chavez. A mérkőzésen ellenfele

Megpecsételődött a bányászszakma sorsa?

MNO  Ma 16:15 Belföld 

A Márkushegyi Bányaüzem, Magyarország utolsó mélyművelésű szénbányája múlt év végén bezárt. A Vértes hegység lábánál, Pusztavám falu határában, Bokod és Oroszlány közelében található bánya 1981-ben kezdte meg a termelést, elsősorban az oroszlányi erőművet látta el eocén kori barnakőszénnel. Akkoriban a bányászlét elismertséget…

Meglepő! Pisztollyal fenyegetik a gyepmestert!

Állatportál  Ma 16:06 Állatvilág 

A makói gyepmester, Erdei Ferenc 3 éve végzi munkáját a Maros-parti városban, és eddig pontosan 550 kutyát fogott be. Büszke rá, hogy minden állatnak gazdát szerez, mégis előfordul, hogy késsel, pisztollyal fenyegetik.