Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 1500 hír

Orbán veje megvált néhány cégétől

Origo  Ma 08:04 Belföld 

Tiborcz István, a miniszterelnök veje még a múlt hónapban eladta cégei egy részét. Lapértesülés szerint megvált minden olyan érdekeltségétől, amely közbeszerzési eljárásban lehet érintett. 

Az EU apró pofonokkal igyekszik megfelelő útra téríteni Orbánt - nemzetközi lapszemle

Klubrádió  Ma 07:39 Belföld 

Az Economist arról ír, Orbán az utóbbi két hónapban nekiment az Uniónak, de az EU-nak most van nagyobb problémája is, mint a fegyelmezés. Az NZZ arról cikkezik, hogy Magyarország lényegesen mérsékli a vitatott reklámadót. A Die Presse szerint pedig abszurd, hogy a menekültkérdésben olyan államok zúdulnak fel, mint Magyarország.

Módosította az Orbán-szócikket a BBC

168 Óra Online  Ma 06:54 Belföld 

Orbán rájátszott a nemzeti érzelmekre, illetve a nemzetléleknek arra a vonására, ami úgy véli, hogy a magyarok folyamatosan harcolnak a külső uralom ellen.

Napi Gazdaság: Orbán veje eladta a közbeszerzésbajnok cégeit

HVG.hu  Ma 07:45 Gazdaság 

A kormányközeli Napi Gazdaság azt írja, Orbán veje az őt ért támadások miatt inkább megszabadult azoktól az érdekeltségeitől, amik közbeszerzésben érintettek.

Orbán veje lemond a közbeszerzésekről

NOL  Ma 07:52 Belföld 

Tiborcz István április 28-ai hatállyal eladta minden olyan érdekeltségét, amely közbeszerzési eljárás részese volt vagy lehet - írta csütörtöki számában a kormánypárti Századvég tulajdonában lévő Napi Gazdaság. A lap úgy tudja, hogy Orbán Viktor miniszterelnök veje az "őt és családját ért folyamatos támadások miatt hozta meg…

Orbán veje kiszállt több cégéből

NOL  Ma 08:39 Gazdaság 

Tiborcz István április 28-ai hatállyal eladta minden olyan érdekeltségét, amely közbeszerzési eljárás részese volt vagy lehet - írta csütörtöki számában a kormánypárti Századvég tulajdonában lévő Napi Gazdaság. A lap úgy tudja, hogy Orbán Viktor miniszterelnök veje az "őt és családját ért folyamatos támadások miatt hozta meg…

A Fidesz Orbán bokszpartnerévé gyúrja Gyurcsányt

VS.hu  Ma 07:30 Belföld 

Akit a kormányfő aztán legyőz. A burkolt pártfinanszírozás ügyét Bajnaival, és az LMP-vel szemben is bedobta már a Fidesz.

Orbán Viktor veje eladta cégei egy részét

Válasz.hu  Ma 07:45 Belföld 

Tiborcz István április 28-ai hatállyal eladta minden olyan érdekeltségét, amely közbeszerzési eljárás részese volt vagy lehet - írta csütörtöki számában a Napi Gazdaság.

Napi Gazdaság: Orbán veje eladta cégei egy részét

VS.hu  Ma 07:53 Gazdaság 

Tiborcz István apósa felszólította az állami társaságokat, hogy aki rá vagy családtagjára hivatkozva ott megjelenik, azonnal zavarják el.

Besokallt Orbán veje

Klubrádió  Ma 08:01 Belföld 

Tiborcz István április 28-ai hatállyal eladta minden olyan érdekeltségét, amely közbeszerzési eljárás részese volt vagy lehet - írja a Napi Gazdaság.

Orbán veje kiszállt a közbeszerzésekből

Hír24  Ma 08:06 Belföld 

Tiborcz István az őt ért támadások miatt eladta minden olyan érdekeltségét, amely közbeszerzési eljárás részese volt vagy lehet – írja a Napi Gazdaság.

Orbán veje menekül?

Népszava  Ma 08:24 Belföld 

Tiborcz István eladta cégei egy részét.

Orbán Viktor vejének elege lett

Tiborcz István április 28-ai hatállyal eladta minden olyan érdekeltségét, amely közbeszerzési eljárás részese volt vagy lehet.

Ki nem találná, mit avat ma Orbán Viktor

Napi.hu  Ma 09:35 Gazdaság 

Ma vállalati üdülőt avat a miniszterelnök.