Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 1500 hír

Kormányszóvivő: Új migránsútvonal hozhat egymáshoz még közelebb Lengyelországgal

HVG  Ma 21:42 Belföld 

Kovács Zoltán szerint sok azonosság van Magyarország és Lengyelország múltjában, jelenében és jövőjében is. Ha Románián és Ukrajnán keresztül jönnek majd a menekültek, abban Lengyelország is érintett lehet - mondta.

Meghalt Mátyás Antal közgazdász

NOL  Ma 21:39 Belföld  Elhunyt

Életének 94. évében elhunyt Mátyás Antal akadémikus, a magyar közgazdaság-tudomány kiemelkedő, nemzetközi hírű művelője - közölte honlapján a Magyar Tudományos Akadémia (MTA). Mátyás Antal 1923-ban született. 1950-ben diplomázott az akkorra önállóvá váló budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen, majd az MTA…

Lesz még magyar nemzeti légitársaság

888  Ma 21:38 Belföld 

Malév és Sólyom után jöhet a Gólya!

Csok: Elkapkodták a törvényhozást? - Bizonyos esetekben megsüllyedhet a ház

Vaol  Ma 21:27 Megyei 

Szombathely - Házépítésnél a pontos kiviteli tervek helyett elég az egyszerű bejelentés - emiatt azonban a szakemberek szomszédsági perek tömegére számítanak. Még mindig bizonytalan a szabályozás: túl kevés idő volt a rendeletmódosításra. A felelősséget a tervező viseli.

Ancelotti: “Zidane-ban minden megvan ahhoz, hogy nagyszerű edző legyen”

Madridom  Ma 21:27 Foci 

A MARCA éves díjátadóján jelen volt a Real Madrid korábbi trénere, Carlo Ancelotti is, az olasz szakembert az előző spanyol...

Afrika mégsem egységes

TeleSport  Ma 21:10 Foci 

A Libériai Labdarúgó Szövetség elnöke szerint nem igaz, hogy az afrikai szövetség (CAF) összes tagszervezete a bahreini Salman Bin Ibrahim al-Kalifa sejket támogatja a nemzetközi szövetség (FIFA) február 26-ai elnökválasztásán.

Munkaviszony megszűnése felszámolás alatt

Adózóna  Ma 21:09 Gazdaság 

Egy munkavállaló munkahelye szeptember 1-éjn felszámolás alá került. A felszámoló a munkavállaló munkaviszonyát december 31-ével felmondással megszüntette. A felszámolás előtti időszak alatt (januártól–augusztusig) a munkáltató időben elkészítette a bérszámfejtést, amit átadott a munkavállalónak. A munkabér rendezése azonban…

Öt épület újult meg Herenden

Veol  Ma 21:09 Megyei 

Herend - Százötvenmillió forint értékben öt intézmény, a régi, illetve az új iskola, az óvoda, az egészségház és az önkormányzat épülete esett át energetikai korszerűsítésen.

Ha megvenné John Lennon hajfürtjét, most megteheti!

VS  Ma 21:09 Kultúra 

Ráadásul ez a zenész leghosszabb tincse, amit valaha eladásra kínáltak.

Megúszta a fenyegetőző porschés

Megszüntette a rendőrség az eljárást annak a férfinak az ügyében, aki még tavaly szeptemberben fenyegette meg az M7-esen vonuló menekülteket segítő kisbusz sofőrjét - íra az Origo. A sofőr Porschéjából kipattanva az autópályán Győr felé vonuló menekültek közül többeket segítő, felvevő kisbusz női sofőrjéhez lépett, és káromkodva kérdőre vonta,…

Marosvásárhely: Soós függetlenként indulna, ha nem lesz hármas megállapodás

Erdély Ma  Ma 21:03 Határtalan 

Soós Zoltán akár függetlenként is megméretkezne, amennyiben nem születik általánosan elfogadható megállapodás a magyar pártok között a közös önkormányzati választási részvételről.

Az oroszokkal együtt alapítanák meg az új magyar nemzeti légitársaságot

Egy új magyar nemzeti légitársaság alapításáról tárgyalt a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) illetékese és az orosz Szuhoj repülőgépgyártó képviselője hétfőn Budapesten. 

Vb 2018: a sportminiszter meghívta Blattert és Platinit

NSO  Ma 20:55 Forma1  FIFA

A közelmúlt botrányai és ítéletei ide vagy oda, az orosz sportminiszter, Vitalij Mutko meghívta a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokságra a FIFA és az UEFA két korábbi vezérét, Sepp Blattert és Michel Platinit.

Kurz: 2016 még jobb év lesz Szerbia európai integrációja tekintetében

VajdaságMa  Ma 20:54 Határtalan 

Kurz: 2016 még jobb év lesz Szerbia európai integrációja tekintetében

Megvan, kit támogat Csányi a FIFA-elnökválasztáson

Origo  Ma 20:52 Sport  FIFA

A visegrádi országok immár hat labdarúgó-szövetsége, így a magyar is Gianni Infantinót, az európai szövetség svájci főtitkárát támogatja majd a nemzetközi szövetség február 26-i elnökválasztásán.