Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Vádat emeltek a kirabolt és megkötözött férfi tettese ellen

Vádat emeltek egy 41 éves férfi ellen, aki - még 2009-ben - két társával elrabolt, megvert, majd Dunakeszi külterületén megkötözve magára hagyott egy budapesti férfit azért, hogy a lakásában tartott készpénzt megszerezzék.

Megújult az EVA Air Hello Kitty brandje

Turizmus Online  Ma 11:03 Utazás 

Az EVA Air egyik legkülönlegesebb és legszerethetőbb brandje, a Hello Kitty idén megújul. Ezentúl nemcsak a Hello Kitty figurákkal, hanem azok barátaival is találkozhatnak az utasok.

Még születése előtt megnézheti Horváth Éva kisfiát

Velvet  Ma 11:03 Bulvár 

Mert a volt szépségkirálynő megosztott egy 4D-s ultrahangfelvételt.

Függőlegesen száll fel, 740 km/h-val megy: tesztelték az új szuperrepülőt – videó

HVG  Ma 11:01 Infotech 

Egy éve még csak látványtervként létezett az Aurora Flight Sciences nevű cég repülőgépe, a napokban azonban egy kicsinyített változata már a levegőbe emelkedett.

Megcsinálták: Íme, a világ első hibrid repülő autója

PC Fórum  Ma 11:00 Infotech 

Egy szlovák csapatnak sikerült a korábban csak tudományos-fantasztikus művekből ismert repülő autót a valóságban is megvalósítania. Méghozzá egy környezetbarát formában: az AeroMobil járműve ugyanis hibrid üzemben, tehát részben elektromos energiával működik.

Fontos megelőzni az elhízást már kisgyermekkorban

Bár a szülők igyekeznek tudatosan táplálni gyermeküket, egy éves kor után a kicsiknél is fellépnek ugyanazok a táplálkozási hibák, mint a felnőtteknél, ez pedig túlsúlyhoz, elhízáshoz és közvetve súlyos betegségek megjelenéséhez vezethet – derült ki abból a reprezentatív kutatásból, amely a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége (MDOSZ)…

Széttépik a párizsi tőzsdét, még a forintnak is jut az örömből

Privátbankár  Ma 10:56 Pénzügy 

Fellélegzett Európa, ha tényleg Macron lesz a francia elnök, megerősödhet az Európai Unió. Francia, olasz, spanyol hegymenet a piacokon.

A Rám-szakadék még mindig járhatatlan

Sokat javult a helyzet a múlt heti havazás óta, több pilisi turistaútvonalat is felszabadítottak már, de még mindig csak télies öltözetben szabad nekivágni a hegyeknek.

Tudta, hogy a Colgate gyártott mélyhűtött lasagnét?

Kreatív Online  Ma 10:54 Média 

Mi azt hittük, hogy ez egy internetes vicc. Nyílik a termékipari kudarcmúzeum.

Külföldi vállalkozó foglalkoztathat megváltozott munkaképességűt?

HR Portál  Ma 10:49 Karrier 

Megváltozott munkaképességű vagyok, C2 kategóriába soroltak. Az egészségi állapot mértéke 47%. Rokkantsági ellátást kapok 2016.02.01-től. (71950ft - 2017-ben). Azt szeretném megkérdezni, hogy ismerősöm külföldön vállalkozó. Kell foglalkoztatnia megváltozott munkaképességű embereket is. Rám gondolt, de nem vagyok tisztában azzal,…

Orbán nagyon rossz hírt kapott Párizsból

MFor  Ma 10:46 Belföld 

A francia elnökjelölt gyökeresen mást gondol a menekültválság kezeléséről, mint a magyar kormányfő.

Novák Katalin: a jövőt a tehetséges fiatalok határozzák meg

Magyarország felismerte, hogy a jövőt a tehetséges fiatalok, az ő felkarolásuk és támogatásuk határozza meg – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára hétfőn a Budapesti Tehetség Konferencia megnyitóján.

Közgyűlést tartottak a megyei polgárőrök

Szoljon  Ma 10:40 Megyei 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Polgárőr Szövetség szombaton a megyeháza zsúfolásig megtelt dísztermében tartotta közgyűlését.

Novák Katalin: a jövőt a tehetséges fiatalok határozzák meg

Magyarország felismerte, hogy a jövőt a tehetséges fiatalok, az ő felkarolásuk és támogatásuk határozza meg - mondta a család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár.

Molnár Anikó eddig is tudta, hogy a chemtrail-összeesküvés nem kamu

24  Ma 10:37 Bulvár 

Jó lenne, ha az irtást magukkal kezdenék – kommentálta a szerinte igaz álhírt oldalán.