Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 38 hír

Az Explico a hongkongi kormányzat érdekeinek megjelenítése mellett áll ki Magyarországon

ProfitLine  17.02.16 13:30 Gazdaság 

A hongkongi kormányzat közép – kelet európai gazdasági, kereskedelmi és kulturális képviselője, a berlini Hong Kong Economic and Trade Office (HKETO) a budapesti székhelyű, elsősorban, kormányzati kapcsolatokkal és vállalati diplomáciával foglalkozó, kereskedelmi promócióra szakosodott Explico-t nevezte ki a 2016. december 1-től…

Tovább nő a kormányzati vízfej

24  17.02.15 09:25 Belföld 

Helyettes államtitkárok országa lettünk. Orbán Viktor kinevezett még kettőt.

Kormányzati támogatásból épül a görögkatolikus központ Beregszászban

OrientPress  17.02.14 16:48 Gazdaság 

A magyar kormány 600 millió forinttal támogatja a beregszászi magyar központ létrehozását ‒ olvasható a Miniszterelnökség közleményében.

Rétvári: kormányzati intézkedések a sajátos nevelési igényű gyerekek megfelelő ellátása érdekében

A kormány több intézkedést is tett, hogy a sajátos nevelési igényű (SNI) gyerekek megkapják azt a szakmai segítséget, ellátást amire szükségük van - válaszolta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) országgyűlési képviselő kérdésére. Rétvári Bence példaként említette két…

Hadházy: A történelem legnagyobb szinten szervezett kormányzati lopássorozata zajlik

HVG  17.02.11 13:48 Belföld  LMP

Az LMP társelnökei szerint Magyarországra rátelepedett a régi, lejáratódott politikai elit, de pártjuk a választóvonal, amely a jövő kormánya lehet, amellyel az országnak esélye van cselekedni.

Hadházy: Kormányzati lopássorozat zajlik

168 Óra Online  17.02.11 12:54 Belföld 

A béreket is lényegesen jobban lehetne emelni, "csak nem kell hülyeségre költeni a pénzt".

Trump eltünteti a kormányzati honlapokról a klímaváltozást

A Fehér Ház oldaláról már leszedette a klímaváltozásról szóló szekciót Donald Trump, az amerikai Környezetvédelmi Hatóságot pedig hasonló lépésre szólította fel. De a felháborodás miatt az utóbbitól eltekintett.

Hetvenmilliárd forintnyi kormányzati fejlesztést kap Szeged

Lokál  17.02.09 00:59 Belföld 

Orbán Viktor miniszterelnök csaknem húsz szegedi beruházás kormányzati támogatását jelentette be a Modern Városok Program január 30-i állomásán. Gazdaság-, ipar- és közlekedésfejlesztésre, valamint sportcélú építkezésekre is komoly források érkeznek.

Más is riasztónak tartja Trump első kormányzati lépéseit

ProfitLine  17.02.08 06:45 Gazdaság  USA Donald Trump

Riasztónak nevezte Donald Trump első kormányzati intézkedéseit és rendkívül éles szavakkal bírálta az új amerikai elnököt kedden Berlinben a német gazdaság egyik legnagyobb érdekképviseleti szervezete, a nagykereskedelmi, a külkereskedelmi és a szolgáltatói szektor vállalatait összefogó országos szövetség (BGA) elnöke.

Tízmilliárdos hiány kormányzati elvonások miatt

HírTV  17.02.08 06:45 Belföld 

Veszteséges az összes olyan hulladékgazdálkodási beruházás, amely az elmúlt öt évben létesült uniós milliárdokból.

A Telekom lett a kormányzat szolgáltatója

HWSW  17.02.07 12:52 Mobiltech  Telekom

A Magyar Telekom győzelmével zárult az a tavaly nyáron indított közbeszerzési eljárás, mely meghatározza, hogy a következő 39 hónapban a kormányzati szektor intézményei mely szolgáltató erre a célra létrehozott mobilos díjcsomagjaira szerződhetnek. A Telekom annak ellenére nyert, hogy a Vodafone tette a legkedvezőbb ajánlatot.

Mi a baja a Vodafone-nak a Magyar Telekom kormányzati szerződésével?

HVG  17.02.06 18:01 Gazdaság  Bíróság Pályázatok

A Vodafone szerint nem lehetne a Magyar Telekom a kormányzati szervezetek mobilszolgáltatója, amíg a bíróság nem mondta ki, jogtalanul zárták-e ki őket a pályázatból.