Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 74 hír

Molnár szerint egészen a kormányzatig vándorolhattak az...

Sztárklikk
-
  Ma 16:35 Belföld 

Mint ismert, azeri pénzek "járták be" Európát, amelyből újságírókat és politikusokat fizettek le. Ami érdekes, hogy ebből Magyarországra is érkezett egy részlet 2012-ben, egy offshore számlára."Éreztük, hogy valami nincsen rendben, majd kiderült, hogy azeri állami pénzek offshore számlákon mozognak egész Európában, és ebből 7 vagy 9 millió…

Házkutatásokat tart több katalán kormányzati épületben a spanyol csendőrség

Házkutatást kezdett több katalán kormányzati épületben a spanyol csendőrség szerdán Barcelonában, és több magas rangú tisztviselőt őrizetbe vett. A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint 22 kormányzati hivatalban és egyéb helyszíneken intézkednek hatóságok, egyebek mellett a gazdasági, a munkaügy, valamint a szociális és családügyi…

Varga Mihály: A kormányzati intézkedéseknek köszönhető a reálbérek növekedése

Lokál
-
  Ma 12:22 Belföld  Reálbér

A kormányzati intézkedéseknek és a piaci hatásoknak köszönhető a reálbérek növekedése, a kilátások alapján a keresetek további növekedésére lehet számítani - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

A kormányzati intézkedéseknek és a piaci hatásoknak köszönhető a reálbérnövekedés

A kormányzati intézkedéseknek és a piaci hatásoknak köszönhető a reálbérek növekedése, a kilátások alapján a keresetek további növekedésére lehet számítani – mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

E-autók - Kormányzati álmok

Lepsényi István: félezer tisztán elektromos gépjárműre kértek állami támogatást.

Kormányzati segítség a külhoni magyar közösségeknek

Magyar Idők
-
  Tegnap 17:38 Külföld  Románia Telefon

A magyar kormány azonnali támogatást nyújt a külhoni magyar közösségek műemléktemplomaiban okozott károk elhárításához – közölte a Miniszterelnökség kedden az MTI-vel.

Elektromos autókkal bővül a kormányzati flotta

Kétszáz új elektromos autót vásárol a kormány, erre kétmilliárd forintos keretszerződést kötöttek – jelentette be Lepsényi István gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkár.

Durva, de hatásos kormányzati lépés a civilek ellen

Piac és Profit
-
  Tegnap 13:30 Gazdaság 

Sok civil szervezet meghatározó forrása az szja 1 százalékából eredő támogatás, melynek összege az utóbbi években jelentősen csökkent. Elsőként a családi kedvezmény bevezetése (alapvetően szja-kedvezményről beszélünk) csökkentette jelentősen a felajánlható adó mértékét, majd az szja 1 százalékpontos csökkenése hatott negatívan e…

Orbán Viktor: a családpolitika a kormányzati munka középpontjában marad

A családpolitika továbbra is a kormányzati munka középpontjában marad – jelentette ki a miniszterelnök hétfőn az Országgyűlésben napirend előtt.

Kormányzati megrendelést kapott a T-Systems

Napi
-
  17.09.18 17:11 Gazdaság 

A becsült 616 millió forinttal szemben 878 millió forintért szállít videó-kommunikációs központi rendszert a T-Systems Magyarország Zrt. a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. számára.

Áldozatokat követel a kormányzati negyed

MNO
-
  17.09.18 16:59 Kultúra 

A Litea is – ami az egyetlen könyvesbolt a Várban, ráadásul ikonikus jobboldali találkozóhely – októberben bezár.

Orbán: a családpolitika a kormányzati munka középpontjában marad

Család
-
  17.09.18 15:21 Gazdaság  Orbán Viktor

A családpolitika továbbra is a kormányzati munka középpontjában marad - jelentette ki a minisztereln

Orbán: a családpolitika a kormányzati munka középpontjában marad

OrientPress
-
  17.09.18 14:20 Belföld  Orbán Viktor

A családpolitika továbbra is a kormányzati munka középpontjában marad ‒ jelentette ki a miniszterelnök hétfőn az Országgyűlésben napirend előtt.

Drogellenes kormányzati intézkedések

MedicalOnline
-
  17.09.18 05:54 Egészség 

A kábítószer-problémák megelőzését segítő intézkedésekről, a kezelés, ellátás, felépülés rendszerének fejlesztéséről döntött a kormány.

Lomnici: az uniós felső vezetők többsége is elismeri a magyar kormányzati politika hatékonyságát

888
-
  17.09.16 15:58 Belföld  Orbán Viktor Belgium

Ifj. Lomnici Zoltán az M1-nek elmondta, hogy a Politico.eu brüsszeli hírportál pénteki cikke azt jelzi, már a uniós felső vezetők többsége is elismeri, hogy az Orbán Viktor vezette kormányzat migrációs politikája hatékony.