Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 13 hír

Kiírták a komáromi Duna-híd építésére szóló közbeszerzést

Megjelent az új Duna-híd kivitelezésre kiírt közbeszerzési felhívás. Eredményes eljárás esetén a nyertes kivitelezővel 2016 decemberében szerződést kötnek és a munkálatok 2017 elején megkezdődhetnek - közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kedden az MTI-vel.

Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi Premium: Diszkrét frissítés

Felvidék.ma  Ma 14:30 Autó-motor 

Ezt az autót 2000-ben dobták piacra a koreaiak, és azóta 2 generációváltást élt meg (2006, 2012). A két újabb nemzedék is megtartotta a jól hangzó nevet, nem volt tehát át- és visszakeresztelés, mint a kisebbik Tucson esetében. A 3. generáció – amely már 5/7 személyes kivitelben készül – tavaly abszolvált egy visszafogott ráncfelvarrást; ezt a

Így tisztítsd a szőnyegeket!

Otthon  Ma 12:38 Otthon 

Tanácstalan vagy, hogyan tisztítsd frissen vásárolt szőnyeged? Olvasd el útmutatónkat, hogy bátrabban állhass neki!

Hamarosan kezdődhet az új komáromi híd építése

Megjelent a közbeszerzési kiírás az Európai Unió Hivatalos Lapjában az új komáromi Duna-híd építésére. E szerint a Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő Zrt. (NIF) és partnere, a Szlovák Közúti Hatóság november 2-ig várja az ajánlatokat a régóta tervezett új átkelő megépítésére.A tervezett híd 600 méter hosszú, úgynevezett „egy pilonos, ferdekábeles"…

Prémium Premier Király Gáborral és Rudolf Péterrel

Vaol  Ma 09:06 Megyei  Vas Szombathely

Szombathely - Nagy érdeklődés mellett tartottuk meg hétfőn este a Prémium magazin őszi lapszámának bemutatóját a Weöres Sándor Színház Krúdy Klubjában.

Könnyed Prémium-est a Vörösmarty Színház kávézójában

Feol  Tegnap 22:39 Megyei  Vas Szombathely

Székesfehérvár - Könnyed, friss és szórakoztató volt az első Prémium-est, amelyet a frissen megjelent magazin bemutatójaként tartottunk.

A vörös szőnyegen már akadt segítő

Haon  16.09.25 09:24 Megyei 

Hajdu Szabolcs: ez nem a Kristály Glóbuszról szól, ez egy közösségi tapasztalatcsere.

Egy komáromi hadipilóta kalandjai az első világháborúban – 3. rész

Felvidék.ma  16.09.25 06:00 Határtalan 

Ezerkilencszáztizenöt februárjában még tartott a kemény tél a galíciai fronton, ahol baljóslatúan köszöntött a Nagy Háború második esztendeje az Osztrák-Magyar Monarchia seregeire. Przemysl erődvárosát már másodszor ostromolták a túlerőben lévő cári csapatok, s amíg az elsőt sikerült visszaverniük honvédeinknek, az ellenség második…

Hyundai Elantra 1.6 CRDi Premium: A hatodik generáció

Felvidék.ma  16.09.24 19:03 Autó-motor 

A Focus2Move piackutató cég nemrég nyilvánosságra hozta, hogy 2016 első félévében melyek voltak a legkelendőbb autómodellek a világon.  Ezen a –megismételjük: EGÉSZ VILÁGOT FELÖLELŐ – listán jelenlegi tesztünk alanya a rendkívül megtisztelő 5. helyen végzett. Januártól június végéig nem kevesebb, mint 363 500 darabot adtak…

A Komáromi Jókai Színház pár perce közölte a szomorú hírt

Zene  16.09.24 14:28 Zene 

A Komáromi Jókai Színház sajnálattal közölte

Melyik helyiségbe milyen szőnyeget válassz?

Otthon  16.09.22 08:20 Otthon 

A nappaliba, a hálóba, az étkezőbe, vagy épp a gyerekszobába keresel szőnyeget? Az, hogy melyik helyiségbe kerül majd a szőnyeg, nagyban befolyásolja a döntést.

Durva eltiltás: csak nem kellett volna levetkőzni a szőnyegen

HVG  16.09.21 18:23 Sport  Olimpia Mongólia

A Nemzetközi Birkózószövetség (UWW) hároméves eltiltással sújtott két mongol edzőt, akik egy bírói döntés elleni tiltakozásul levették ruháikat a riói olimpián.

Prémium 4K technológiás zsebkamera, mely gyors objektívjével bárhol és bármikor éles képet készít

Prim online  16.09.21 14:39 Infotech 

A Panasonic kreatív fotósoknak tervezett legújabb kompakt fényképezőgépe, a LUMIX LX15, a gyengén megvilágított körülmények közötti fényképezés és a bokeh stílus terén magasra teszi a lécet. Az új karcsú, zsebbe rakható stílusos kamera egyedülálló F1,4 nagy sebességű objektívet és 1,0 hüvelykes MOS képérzékelőt rejt.