Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 63 hír

Félmilliárdos kárt okozott az áprilisi időjárás

Ecolounge
-
  Tegnap 21:30 Állatvilág  Miskolc Havazás

Végéhez közeledik a miskolci központú Északerdő Zrt. által kezelt állami tulajdonú erdőket ért veszteségek felmérése, az áprilisi havazás és vihar mintegy félmilliárd forint kárt okozott a Bükkben és a Zempléni-hegységben

Pályára került olaj okozott hatalmas káoszt a Moto3 versenyen

10/10
-
  Tegnap 14:43 Autó-motor 

A fél Moto3 mezőny kicsusszant a pályáról a francia nagydíjon. The post Pályára került olaj okozott hatalmas káoszt a Moto3 versenyen appeared first on 10/10.

Pánikot okozott egy autóban szunyókáló lány

24
-
  Tegnap 12:36 Színes 

A rendőröknek kellett kinyitniuk a jármű ajtaját.

Négy sör után okozott súlyos balesetet egy rendőr, elítéltelte a bíróság

A Mohácsi Járásbíróság a napokban súlyos testi sértést okozó ittas járművezetés miatt 10 hónap börtönre és 1 év 3 hónap közúti járművezetéstől eltiltásra ítélt egy rendőrt, a büntetés végrehajtását 1 évi próbaidőre felfüggesztette.  A bíróság tájékoztatása szerint a rendőrként szolgáló vádlott szabadidejében, tavaly  július 2-án Szederkényben…

Szabálytalanul közlekedő rendőrautó okozott balesetet Nagyszebenben

Főtér
-
  Tegnap 11:27 Határtalan 

A járőrkocsit vezető rendőrt nem érdekelte, mi van az útjelző táblán.

Félmilliárdos kárt okozott a Bükkben és a Zempléni-hegységben az áprilisi időjárás

Agrotrend
-
  Tegnap 11:06 Tudomány  Miskolc Havazás

Végéhez közeledik a miskolci központú Északerdő Zrt. által kezelt állami tulajdonú erdőket ért veszteségek felmérése, az áprilisi havazás és vihar mintegy félmilliárd forint kárt okozott a Bükkben és a Zempléni-hegységben közölte Zay Adorján a cég vezérigazgatója.

Félmilliárdos kárt okozott az áprilisi időjárás az erdőkben

Végéhez közeledik az Északerdő Zrt. által kezelt állami tulajdonú erdőket ért veszteségek felmérése, az áprilisi havazás és vihar mintegy félmilliárd forint kárt okozott a Bükkben és a Zempléni-hegységben.

Ittasan vezetett egy rendőr, balesetet okozott

A Mohácsi Járásbíróság május 17-én K. L. vádlottat súlyos testi sértést okozó ittas járművezetés bűntette miatt 10 hónap börtönre és 1 év 3 hónap közúti járművezetéstől eltiltásra ítélte, a szabadságvesztés büntetés végrehajtását 1 évi próbaidőre felfüggesztette, valamint kötelezte a vádlottat a felmerült bűnügyi költség megfizetésére. A vádlott…

Félmilliárdos kárt okozott az Északi-középhegységben az áprilisi havazás

NLCafé
-
  Tegnap 10:50 Időjárás  Miskolc Havazás

Végéhez közeledik az állami tulajdonú erdőket ért veszteségek felmérése, s ennek alapján elmondható, hogy az áprilisi havazást és vihart igencsak megsínylette a Bükk és a Zempléni-hegység: félmilliárdos a becsült kár.

Több helyen is gondot okozott az erős szél

Pécsi Újság
-
  Tegnap 10:40 Baleset-bűnügy 

Több alkalommal is az erős szél okozott gondot a megyében, főként Pécs és Mohács térségéből érkeztek a segélyhívások. Pécsett, a Kazinczy utcában egy iroda ablaka tört ki, amelynek darabjai a sétáló utcára hullottak. A teljes utcát lezárták, majd a tűzoltók kéziszerszámokkal távolították el a még lógó részeket.Letört egy gesztenyefa ága, amely egy

Félmilliárdos kárt okozott az áprilisi tél a Bükkben és a Zempléni-hegységben

HVG
-
  Tegnap 10:39 Gazdaság  Miskolc Havazás

A Bükk erdészeti útjain még el sem tudták kezdeni a kidőlt fatörzsek kitermelését, a teljes kárfelszámolást valószínűleg csak jövőre fejezik be.

500 milliós kárt okozott az áprilisi havazás

Népszava
-
  Tegnap 10:07 Gazdaság  Miskolc Havazás

Több mint 100 ezer köbméter fa borult ki, főleg a Bükkben és a Zempléni-hegységben.

Félmilliárdos kárt okozott a Bükkben és a Zempléni-hegységben az áprilisi időjárás

Végéhez közeledik a miskolci központú Északerdő Zrt. által kezelt állami tulajdonú erdőket ért veszteségek felmérése, az áprilisi havazás és vihar mintegy félmilliárd forint kárt okozott a Bükkben és a Zempléni-hegységben közölte Zay Adorján a cég vezérigazgatója.

Óriási károkat okozott a jég az erdőkben

Privátbankár
-
  Tegnap 09:46 Gazdaság 

Hátborzongató látványt nyújtanak a kidőlt fák, letarolt domboldalak.