Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 49 hír

Ittasan okozott balesetet a 83-as főút győri szakaszán: dugó volt a Tescónál - videó

Kisalföld  Tegnap 23:39 Megyei  Győr

A Pápai úti kereszteződés után személyautó hajtott két várakozó kocsiba.

Ittasan okozott balesetet a 83-as főút győri szakaszán: dugó volt a Tescónál

Kisalföld  Tegnap 19:38 Megyei  Győr

A Pápai úti kereszteződés után személyautó hajtott két várakozó kocsiba.

Lomnici: az őszödi beszéd bizalmi válságot okozott

Gondola  Tegnap 12:18 Belföld  Gyurcsány Ferenc DK

Tíz éve hangzott el az őszödi beszéd. 2006

Lomnici szerint az őszödi beszéd bizalmi válságot okozott

Híradó  Tegnap 12:04 Belföld  Gyurcsány Ferenc

A Civil Összefogás Fórum szóvivője szerint Gyurcsány Ferenc tíz évvel ezelőtti kijelentései miatt az állam és intézményrendszerei súlyos bizalmi válságba sodródtak, ezért a 2010-es választások után morális rendszerváltásnak is be kellett következnie.

Négyszázmilliós kárt okozott a keddi vihar

A hét eleji viharral kezdetét vette a nyári, zivataros időszak: a kedd délutáni viharos időjárást követően több mint 4 ezer bejelentés érkezett a biztosító társaságokhoz. A legtöbb kár minden évben a május-augusztus időszakban esik: 2010. és 2015. között több mint 885 ezer kárt rendeztek a hazai biztosító társaságok a nyári viharok miatt – adta hír

Csak gyorshajtás miatt kellett volna felelnie, de sokkal nagyobb kárt okozott magának

Egy Amerikai nőnek mindössze gyorshajtás miatt kellett volna magyarázkodnia a rendőröknek, ám rövid mérlegelés után meglepő döntésre szánta el magát.

Jelentős károkat okozott a keddi vihar

Napi  Tegnap 10:12 Időjárás  Kárbejelentés

A kedd délutáni viharos időjárást követően több mint 4 ezer bejelentés érkezett a biztosítókhoz, a kár becsült értéke 400 millió forint - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz.

Rendkívül súlyos sérülést okozott az anyai figyelmetlenség

Egy hároméves kislány testének 53 százaléka súlyosan megégett, amikor egy forró vízzel teli fazékba esett. A napokban kezdődött tárgyaláson fel sem merült a szándékosság lehetősége.

Gyorshajtás okozott halálos hajóbalesetet

Origo  Tegnap 08:03 Baleset-bűnügy  Thaiföld

Három külföldi turista meghalt, egy pedig eltűnt Thaiföldön, mert túl gyorsan haladt és felborult egy siklóhajó a dél-thaiföldi Szamui szigeténél - közölte a helyi rendőrség.

115 millió forint kárt okozott a vihar az Aegon ügyfeleinél

Eddig több mint ezer bejelentés érkezett az Aegonhoz a heti tavaszi viharok nyomán, a bejelentések fele Budapestről és Pest megyéből, valamint Szolnok megyéből érkezett, az ügyfelek által becsült kárösszeg meghaladja a 115 millió forintot. A májusi nyári meleggel megérkeztek a nyári viharok és zivatarok is. Az elmúlt napok viharos időjárását…

Feladta magát a játékpisztolyos trafikrabló

A VIII. kerületben rabolt, majd fél óra múlva Zuglóban feladta magát.

A herpesz-vírusok által okozott neurológiai tünetek

WebBeteg  Tegnap 02:51 Egészség 

A herpesz-vírus fertőzés igen gyakori és könnyen terjedő betegség. Ha a tüneteket említjük, valószínű, hogy a fájdalmas hólyagocskák jutnak először eszünkbe, azonban a herpesz-vírus akár neurológiai tüneteket is okozhat.

Több mint ezer kárt okozott az eheti vihar

Eddig több mint ezer bejelentés érkezett az Aegon biztosítóhoz az e heti tavaszi viharok nyomán, az ügyfelek által becsült kárösszeg meghaladja a 115 millió forintot - közölte az Aegon Magyarország Zrt. csütörtökön az MTI-vel. Az Allianz Hungária Zrt.-hez csütörtök reggelig közel ezer kárbejelentés érkezett, de még nagy számú bejelentés várható - i

Először okozott veszteséget a brit költségvetésnek az északi-tengeri olajtermelés

GazdaságPortál  16.05.26 19:52 Külföld  Olajipar

Vesztesége keletkezett a brit költségvetésnek az északi-tengeri brit nyersolaj-kitermelésen a tavalyi pénzügyi évben, először azóta, hogy csaknem fél évszázaddal ezelőtt megkezdődött a tengeri talapzat műveléséből eredő államháztartási bevételek külön kimutatása. A brit adó- és vámhivatal (HMRC) csütörtöki ismertetése szerint a…

Kis híján múlott! Csatornafedél okozott balesetet a Monacói Nagydíjon - Videó!

Blikk  16.05.26 18:45 Sport  Nico Rosberg Lewis Hamilton

Monte Carlo - Tragédiát is okozhatott volna az az elszabadult csatornafedél, amely a tervezettnél hamarabb véget vetett a Forma-1-es Monacói Nagydíj csütörtök délelőtti szabadedzésnek.