Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 25 hír

A Paks sem okozott gondot a Fradinak

Sport24  15.08.29 22:30 Foci  Magyar foci Paks

Már az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát a Ferencváros.

300 milliós kárt okozott Szentesen egy 8 éves kisfiú

VS  15.08.28 21:14 Baleset-bűnügy  Szentes

A Rigó Alajos Általános Iskola és Gyermekotthont gyújtotta fel a fiú.

Vízhiány okozott problémát a migránsok és a rendőrség közt Röszkénél

Szeged Ma  15.08.28 15:25 Megyei 

Újabb atrocitás történt a határ mentén Röszkénél, ezúttal a a rendőrök által szétosztott víz nem volt elegendő a bevándorlóknak.

Egészen durva tragédiát okozott az Ashley Madison meghekkelése

VS  15.08.28 11:07 Életmód 

Egy rendőrtiszt meglátta a nevét az egyik nyilvánosságra hozott listán, majd öngyilkos lett. Pedig nem is regisztrált a társkereső oldalon.

Több százezres kárt okozott az áramszünet a pékségnek

Délmagyar  15.08.27 14:54 Megyei 

Szeged-Tápé - 12 órával a bejelentés után állították helyre az áramszolgáltatást az ünnep előtt abban az utcában, ahol a tápai pékség működik. Az összes tésztát ki kellett dobni, a kár több százezres. Az EDF DÉMÁSZ-hoz aznap a viharkárok miatt rövid időn belül ezer hívás futott be.

Nem okozott gondot a Vác a Fradinak

Handball  15.08.26 17:09 Sport  Győr FTC

A Szuperkupa szombati mérkőzése előtt egy utolsó felkészülési meccset játszott a Ferencváros , amelyen a vendég Vác csapata sokáig jól tartotta magát, mégis kikapott hat góllal.

Diplomáciai kavarodást okozott az államfő

A kiéleződő kelet-ukrajnai helyzetre hivatkozva Ewa Kopacz arra kérte Andrzej Dudát, hogy hívja össze a  Nemzetbiztonsági Tanácsot.

Caitlyn Jenner bár halálos baleset okozott, megúszhatja az egészet

Velvet  15.08.26 14:45 Bulvár 

Még februárban szaladt bele egy pirosnál álló autóba, aminek a vezetője életét vesztette.

Megint kitaláltak valamit: ez majd megfékezi a pánikot?

Privátbankár  15.08.26 13:14 Pénzügy 

Újabb 21 milliárdot pumpál Kína a pénzügyi közvetítőrendszerbe. A tőzsdeindexeket elnézve egyelőre csak szórványos a siker.

Kialudták a hétfői pánikot az európai tőzsdék

Erdély Ma  15.08.25 16:24 Határtalan 

Az ázsiai tőzsde megingása kijózanító pofon lehet azoknak a befektetőknek, akik az elmúlt évek forrásbőségétől megrészegülten nem fordítottak kellő figyelmet a kínai gazdaságra.

Nem bírják tovább nézni a pánikot: itt az újabb pénzeső

Privátbankár  15.08.25 15:24 Pénzügy 

Csökkentették a kötelező tartalékrátát és az alapkamatot - 100 milliárd dollárt pumpáltak vissza a rendszerbe, ami rövidtávon jó megoldásnak tűnik, hosszú távon viszont sok kérdést vet fel. Az európai tőzsdék mindenesetre tovább hasítanak.

60 milliós kárt okozott a Katona József Színházban az augusztusi vihar

A játszóhely jelenleg alkalmatlan a munkára, a szeptember első felére ide tervezett előadásokat a nagyszínpadon játsszák.

Nem okozott meglepetést az MNB

Az elemzői várakozásoknak megfelelően a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa változatlanul hagyta a jegybanki alapkamatot, így az most 1,35%-on áll - olvasható az Equilor kamatdöntést követő kommentárjában.

Elcsúszott a múzeumban, 400 milliós kárt okozott vele

Travelo  15.08.25 13:03 Utazás  Múzeum Tajvan

Egy üdítőitallal a kezében megbotlott egy múzeumban és nekiesett Paolo Porpora olasz barokk festőművész egyik festményének egy 12 éves tajvani diák, súlyosan megrongálva a 1,5 millió dollár (394 millió forint) értékű műalkotást.

Százmilliárdos kárt okozott az aszály

A hosszan tartó, csapadékmentes forróság és a hirtelen jött viharok hatalmas kiesést okoztak a kukoricatermésben, de a zöldségeket és a gyümölcsöket sem kímélte az aszály. A megoldást - legalábbis a kertészeti kultúrákban - az öntözés jelentheti - írja a Magyar Nemzet.