Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 32 hír

Büdös hús okozott pánikot egy francia vonaton

NOL  Tegnap 15:45 Külföld 

A vonat Brüsszelből a dél-franciaországi Marseille-be tartott, amikor az utasok gyanús szagra lettek figyelmesek. A TGV-t azonnal megállították, és az egyik felét teljesen kiürítették, míg a másik tovább haladhatott - írja a Local. A helyszínre biokémiai szakértők érkeztek, akik megállapították, hogy a nagy riadalmat egy csomag büdös, erjedő…

Ittas sofőr okozott balesetet a nardai leágazónál - több munkás is megsérült

Vaol  15.10.02 17:21 Megyei 

Narda felől érkezett egy munkásokat szállító Ford Transit busz a 89-es út kereszteződéséhez, ahol a sofőr későn fékezett, és emiatt nem tudott a 89-es útra kanyarodni, hanem a szemközti árokba borult.

Jókora csalódást okozott az amerikai munkaerő-piaci adat

A nem mezőgazdaságban foglalkoztatottak száma az Egyesült Államokban szeptember folyamán a várakozásoknál jóval kisebb mértékben, mindössze 142.000 fővel emelkedett, míg a munkanélküliségi ráta 5,1 százalékon stagnált.

Óriási botrányt okozott a gyerekruha – fotó

Nők Lapja Cafe  15.10.02 11:28 Színes 

Ezúttal „a boldog lányok a legcsinosabbak” szöveg vitte ki a biztosítékot.

Balesetet okozott egy kutya az Egyesült Államokban

Index  15.10.01 11:36 Külföld 

Hirtelen az anyós ülésre ugrott, a sofőr megijedt.

Kályhából kipattanó szikra okozott tűzet Börzöncén

Zaol  15.10.01 08:27 Megyei  Zala

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére szeptember 30-án két tűzoltói beavatkozást igénylő jelzés érkezett.

Óriási meglepetést okozott az örömapa az esküvőn!

Cafeblog  15.10.01 08:00 Blog-LifeStyle 

Nem mindennapira sikeredett egy esküvő a közelmúltban. A fotós, Delia D.Blackburn, facebook oldalán tette közzé a képeket és történetüket.  ...

Több mint 180 millió lejes kárt okozott az aszály Szatmár megyében

"Súlyos a helyzet a megyében", kezdte az idei aszálykárokról szóló sajtótájékoztatót Eugeniu Avram prefektus. Azt viszont természetesen ő sem tudta megmondani, a gazdák mikor kaphatják meg a kártérítést.

Pánikot keltett a Windows Update feltöréséről szóló hír

PC Fórum  15.10.01 07:03 Infotech  Microsoft Windows

Világszerte kisebb pánik tört ki annak a szombat este felbukkant hírnek a hatására, ami szerint hackerek törhették fel a Windows Update-et. A Microsoft operációs rendszerek frissítésére használt szolgáltatáson ugyanis egy gyanús, a Windows-okra alapbeállítások mellett automatikusan feltelepülő folt bukkant fel.

Pozitív meglepetést okozott a friss amerikai munkapiaci adat

Portfolio  15.09.30 14:23 Gazdaság 

Szeptemberben 200 ezer fővel bővült a foglalkoztatottság az amerikai versenyszférában - derül ki az ADP friss jelentéséből. Az adat pozitív csalódást jelent, az elemzők előzetesen 194 ezres emelkedésre számítottak. A várt 194 ezer fős

Zárlat okozott tüzet a celldömölki kórházban a gyakorlat szerint

Vaol  15.09.30 12:09 Megyei  Zala

A celldömölki kórházban tartott megyei ellenőrző gyakorlatot a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szeptember 29-én.

Több mint 180 millió lejes kárt okozott az aszály Szatmár megyében

Kilencvenezer hektárnál is nagyobb területet sújtott a szárazság.

Idén sem okozott csalódást a Google

Origo  15.09.30 10:11 Infotech 

Lezajlott a Google szokásos őszi bemutatója. Leleplezték az új Nexus telefonokat, érkezik a cég mindent tudó tévés kütyüje, és persze a munkára kitalált táblagépek közé is be fog törni a gyártó. Az új Android is a küszöbön áll, igaz, a többség számára talán sosem lesz elérhető.

A FESZ-ben is feszültséget okozott Sándor Mária támogatása

MedicalOnline  15.09.30 07:34 Gazdaság 

Megosztotta a Független Egészségügyi Szakszervezetet (FESZ) Sándor Mária akcióinak támogatása, ezért azért az elnöke le is mondott, bár októberben újra indul a posztért – írja a NOL.

Egy kettétört, útra zuhanó fa okozott akadályt a Fiskális úton

Feol  15.09.29 12:39 Megyei 

Tizenegy óra tájban óriási robajt hallhattak a Fiskális és a Budai út kereszteződésében lakók: egy tekintélyes méretű fa korhadt törzse már nem bírta tovább, eltört és a tekintélyes fa az út közepére zuhant.