Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Itt a válasz: Ezért sírt valójában Gáspár Laci Az X-Faktorban

Zokogásban tört ki Gáspár Laci (38) az egyik produkció után az X-Faktor legutóbbi adásában. Mentortársai először azt hitték, hogy csak viccel.

Szinte hihetetlen, de itt egy szabadrúgás-variáció, ami bejött

Player
-
  Ma 00:33 Sport 

És mindez egy ősi városi derbin.

Itt a vége, ő a Sztárban Sztár második kiesője

Ripost
-
  Tegnap 21:53 Bulvár 

Hiába tett meg mindent, hogy lenyűgözze a zsűrit és a közönséget, kiesett a versenyből.

Kivel fog kormányozni Merkel? (frissített)

Napi
-
  Tegnap 21:42 Külföld  Angela Merkel

Nem lehet kizárni, hogy a következő ciklusban ismét nagykoalíció vezeti majd Németországot - jelezte Angela Merkel kancellár a vasárnapi szövetségi parlamenti (Bundestag-) választás után a törvényhozásba bejutott pártok vezetőnek televíziós fórumán.

Kemény felszólítást kapott Kurdisztán az iraki kormánytól

Adják át a határátkelőhelyek és repülőterek feletti ellenőrzést – erre utasította Bagdad a függetlenségről tartott népszavazás előtt az autonóm terültet.

Azt hiszed, nem tudsz festeni? Itt 2 óra alatt kiderül, hogy tévedtél

Femcafe
-
  Tegnap 20:46 Életmód 

Elmentem egy szuper eseményre, festettem egy csodaszép képet, majd megírtam, hogyan voltam erre képes mindenféle művészi tehetség nélkül.

Marcos Llorente: “Alig várom, hogy fejlődhessek itt, de türelmesnek kell lennem”

Madridom
-
  Tegnap 20:24 Foci 

Marcos Llorente ma ünnepélyes keretek között csatlakozott a szerződést hosszabbító játékosaink táborához, és sajtótájékoztatót is tartott az eseményen. Marcos Llorente...

A szabad demokraták és a zöldek már be is jelentkeztek a kormányalakításra

888
-
  Tegnap 20:10 Külföld 

A német Szabad Demokrata Párt (FDP) és a Zöldek vezetője is nyitottnak mutatkozott a német szövetségi parlamenti (Bundestag-) választások után vasárnap este arra, hogy az eddigi kereszténydemokrata-szociáldemokrata nagykoalíciót felváltó új kormánykoalíció létrehozásáról tárgyaljanak a választásokon győztes kereszténydemokratákkal.

Az együtt italozók lebuktak ittas járművezetés miatt

Heol
-
  Tegnap 20:02 Baleset-bűnügy 

Pityókásan ülni a volán mögé vagy kétkerekű jármű nyergére, nem túl kifizetődő. Szigorúak a szankciók, ha valaki vét a KRESZ előírásai ellen. A közlekedési bűntényekről kérdeztük a szakembert.

Itt a bizonyíték, hogy a leglátványosabb esésekért a szellemnindzsa a felelős

Player
-
  Tegnap 19:36 Színes 

A FailArmy kiderítette, hogy létezik egy felsőbb erő, mely úgy szövi át világunkat, akár érhálózat az emberi testet, és ez felelős a legtöbb orbitális pofára esésért. Az erő nem más, mint a szellemnindzsa. Véget ért a hétvége, de ennek a zseniális válogatásnak hála, kicsit jobb kedvvel megyünk neki a hétfőnek.

Német választások – Gyengültek a kormánypártok, az AfD a harmadik erő

Az Angela Merkel kancellár vezette CDU/CSU jobbközép pártszövetség kapta a legtöbb szavazatot a vasárnapi németországi szövetségi parlamenti (Bundestag-) választáson, de támogatottsága nagymértékben csökkent, és a koalíciós társé, a szociáldemokrata párté (SPD) történelmi mélypontra süllyedt, a Bundestag harmadik számú ereje pedig az…

Itt az új sütiőrület: így készül a cruffin - lépésről lépésre!

Mindmegette
-
  Tegnap 19:00 Életmód 

A croissant és a muffin házasításából született cruffin isteni reggelire, uzsonnára, töltelékekkel feldobva pedig egész nap fogyasztható kávéhoz, teához – vagy csak úgy, magában.

Itt egy új Suzuki, amit nem tudunk hova tenni

HVG
-
  Tegnap 18:46 Autó-motor 

A Suzuki Xbeeben van egy adag Toyota FJ Cruiser és Mini is, legalábbis első ránézésre úgy tűnik.

Gyengültek a kormánypártok, az AfD a harmadik erő

Bama
-
  Tegnap 18:38 Külföld  Népszavazás

Az Angela Merkel kancellár vezette CDU/CSU jobbközép pártszövetség kapta a legtöbb szavazatot a vasárnapi németországi szövetségi parlamenti (Bundestag-) választáson.