Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 392 hír

Mourinhónak elege lett, betiltotta a Pokémon Gót

Faktor  Ma 13:10 Sport 

A játékosok meccs előtt 48 órával már nem használhatják a Pokémon Gót.

Strand lett a budapesti bevásárlóközpont parkolójából - hihetetlen videó

Faktor  Ma 12:50 Belföld 

Akkora víz van Budapest 18. kerületében, hogy egy parkoló szabadstranddá változott.

Olcsóbb lett az áfonya Ukrajnában

Kárpátinfo  Ma 12:42 Határtalan 

"Jelenleg a fekete áfonya ára 80-90 hrivnya között mozog. Ez az ár alacsonynak tekinthető" - mondta Bastannik. Ezen túlmenően a szakértő szerint, az árcsökkenés azért van, mert növekedik a kínálat, viszont a kereslet csökken - adta hírül a...

Elegük lett a balhés utasokból a budapesti buszsofőröknek

NOL  Ma 12:17 Belföld  Közlekedés BKK

Európai gyakorlatra hivatkozva nem hajlandó a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) eleget tenni a buszsofőröket képviselő szakszervezet követelésének: európai trendekre hivatkozva nem hajlandó átalakítani a nyitott üléseket, miközben az utasokkal egy légtérben dolgozó járművezetők atrocitásoktól tartanak – tudatja közleményében az…

PET-palackból lett méreg a Tiszában

HVG  Ma 11:40 Belföld 

Rákkeltő vegyület oldódik ki a vízbe szórt műanyaghulladékból.

Egy fiatal szegedi lány lett az idei Anna-bál szépe

Kétszázötven gyönyörű hölgy közül választották ki a tizenhét éves Kriveczky Villőt.

Szegedi boszorkány lett az idei Anna-bál szépe

A bál szépei vasárnap délelőtt a Kisfaludy Színpadon mutatkoznak be a közönségnek, majd lovas huszárok kíséretében sétakocsikázásra indulnak a városban.  

Elsőbálozók lettek a legszebbek Füreden

Kriveczky Villő, elsőbálozó 17 éves szegedi lányt választották a 191. balatonfüredi Anna-bál szépének szombat éjjel. Első udvarhölgye a 18 éves szigetvári Gorosics Csenge, második udvarhölgye pedig a 18 éves balatonfüredi Káplár Fanni lett.

„Ez az öt dolog volt a legnehezebb, amikor homoszexuálisként apák lettünk”

NLCafé  Ma 10:35 Vélemény 

Zachary Mathesont babaként fogadta örökbe két apukája, akiket most már felnőtt fejjel megkérdezett, hogy mi volt a legnehezebb része homoszexuális párként az örökbefogadásnak. Az egyik apuka 5 dolgot emelt ki, ami nekik a legnagyobb nehézséget okozta.

Mick Schumacher élete versenyét futotta az F4-ben: a 33.helyről indult és 11. lett!

GP-Live  Ma 10:33 Sport 

Az ifjabb Schumacher egészen elképesztő versenyt zárt a Red Bull Ringen a német F4 aktuális hétvégéjén, miközben a 33. helyről rajtolt.

Egy pillanat alatt kisegerek lettek a bringást leüvöltő nagyfiúk - videó

HVG  Ma 10:31 Autó-motor 

A biciklisek, autósok közötti együttélés talán mostanság a legneuralgikusabb pontja minden nagyváros közlekedésének. Ahogyan kelet felé haladunk, úgy tűnik, összességében ebben is egyre durvább összecsapásokat lehet látni.

Ízléstelen celebből stíluskirálynő lett – A ma 47 éves Jennifer Lopez dögösebb, mint valaha

Femcafe  Ma 09:56 Divat  Jennifer Lopez

Jennifer Lopez karrierjét a New Kids on the Block háttértáncosaként kezdte, majd a 90-es években filmjeivel robbant be a köztudatba, a zenei áttörés csak ezután jött. Jen tehát igazi tehetség, táncol, színészkedik, énekel és közben sorra bolondítja magába a férfiakat. A stílusa is rengeteget változott az évek alatt, kissé ízléstelen lánykából divat

Elsőbálozók lettek a 191. Anna-bál szépei

Kriveczky Villő, elsőbálozó 17 éves szegedi lányt választották a 191. balatonfüredi Anna-bál szépének szombat éjjel. Első udvarhölgye a 18 éves szigetvári Gorosics Csenge, második udvarhölgye pedig a 18 éves balatonfüredi Káplár Fanni lett.