Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 56 hír

A Balkán Fanatik a Mácsikfesztiválon

Vaol
-
  Tegnap 19:00 Megyei 

Mácsikfesztivál lesz a hét végén Vépen, a kétnapos gasztrokulturális program ma délután gyerekprogramokkal, illetve könnyűzenei koncertekkel kezdődik, utóbbi közreműködői Agg Ákos és Péntek Ottó lesznek, majd hét órától a Háklár Band, kilenc órától pedig a képünkön is látható Balkán Fanatik lép fel.

Vuk-nap az Urániában

Családháló
-
  17.06.17 19:23 Életmód 

Dargay Attila születésének 90. évfordulója alkalmából június 22-étől mozikba kerül az 1981-ben készült klasszikus rajzfilm digitalizált, felújított változata. A film bemutatója kapcsán június 18-án, vasárnap ünnepi eseményre kerül sor játékos gyerekprogram kíséretében.

Fehérvári programajánló

infoVáros
-
  17.06.16 07:50 Megyei 

A Székesfehérvár Turizmus kiválogatta a következő napok legjobb programjait amit Fehérvár kínál. Színház, sport, kiállítás, vagy gyerekprogram, itt van minden, amit nézni, hallani, csinálni érdemes! Jó szórakozást!

Az Abigéllel nyílik újra a csillebérci Szabadtéri Színpad

SzínházHu
-
  17.06.15 13:21 Kultúra  Koncert Fesztiválok

Idén nyártól ismét számos színházi előadás, musical, zenei fesztivál, koncert és gyerekprogram látható a Csillebérci Ifjúsági és Szabadidő Központban.

Amit nem érdemes kihagyni: Megkezdődött a Kerekdomb Fesztivál

Port
-
  17.06.15 11:00 Kultúra 

Színházi előadásokkal, könnyű- és komolyzenei programokkal, borpiknikkel és kreatív gyerekprogramokkal indul holnap a Kerekdomb Fesztivál Tállyán, a tokaji borvidék festői településén. A szervezők dűlők közti félmaratonra és dűlőbringa futamra várják a sportos fesztiválozókat, az Y-generációs borászok pedig a vidék borait bemutató borvacsorát…

Júliusban lesz a Szabadhegyi búcsú

o2hir
-
  17.06.14 12:12 Megyei 

Július 16-án tartják a 15. Szabadhegyi búcsút, amelyen este 20 órától az Akkordeon zenekar lép fel, utcabál keretében. A rendezvényen fellép Szabó Ádám harmonikaművész illetve gyerekprogramokkal és pincepörkölttel várják a vendégeket. A helyszín a József Attila Művelődési Ház lesz, a Móra parkban. Csak jelezzük, hogy a városi kiadványban…

Debrecen is támogatja a Hortobágyi Lovasnapokat

Hírhatár
-
  17.06.14 08:09 Megyei  Koncert Hortobágy

Lovasbemutatókkal és versenyekkel, koncertekkel, kiállításokkal, hagyományőrző- és gyerekprogramokkal várják a látogatókat július 7. és 9. között a Hortobágyi Lovasnapok szervezői az alföldi városban.

Összefogva népszerűsítik a Hortobágyi Lovasnapokat

OrientPress
-
  17.06.13 16:44 Életmód  Koncert Hortobágy

A Hortobágyi Lovasnapok fél évszázados múltjával az országos szintű lovas rendezvények nagy öregjének számít, ahol a Hortobágyra jellemző pásztorkultúra és a lovassport megismertetése és népszerűsítése a legfőbb cél. Lovasbemutatókkal és versenyekkel, koncertekkel, gasztronómiai, hagyományőrző- és gyerekprogramokkal várják a…

XXIII. Országos Polgárőr Nap

Nyíregyháza
-
  17.06.13 11:24 Kultúra 

Bemutatókkal, kulturális és gyerekprogramokkal várják a családokat június 24-én a Nyíregyházi Repülőtéren.

Rekord látogatószámmal zárult a Margó

Médiapiac
-
  17.06.13 09:18 Kultúra  Pécs Fesztiválok

Immáron kilencedszerre, öt napon át tartott a Margó Irodalmi Fesztivál, koncertekkel, rendhagyó szerzői estekkel és gyerekprogramokkal.

Sorban állás az ordító kétévessel: éljenek az ingyenes gyerekrendezvények!

NLCafé
-
  17.06.12 15:30 Vélemény 

Üzenném a gyerekprogramok szervezőinek: a három év alattiak nem ismerik a késleltetett öröm fogalmát.

Több mint ötven helyszín a Gyerek Szigeten

Origo
-
  17.06.10 12:03 Kultúra 

Ingyenes gyerekprogramok hétvégente a Gyerek Szigeten.

Gyerekprogramok hétvégére

Ridikül
-
  17.06.09 16:00 Színes 

Repül az idő, és elérkeztünk a második júniusi hétvégéhez. Az idő remek, így vétek lenne a négy fal között töltenünk a hétvégét. Jöjjenek a hétvége legjobb programjai családoknak!

A 10. Fishing Fesztivál Gyermekbirodalmának programja

Családháló
-
  17.06.08 12:06 Utazás 

Az idén június 20 és 24 között zajló 10. Fishing on Orfű nemrég elnyerte az első családbarát fesztivál díjat. A Gyermekbirodalomba, azaz az Orfűi Medvehagymaházba, szeretettel várják a gyerekeket, családokat. Gyermekmegőrzés, gyerekprogramok, kézműves foglalkozások, színház és koncertek kicsiknek és nagyoknak!

Egy szabad országért fesztivál a Városligetben

Híradó
-
  17.06.07 19:55 Belföld 

Egy szabad országért címmel rendeznek fesztivált június 16-án pénteken a Városligetben, az 1956-os Emlékév egyik záró eseményeként. Az OIKOSZ Alapítvány és a PestiSrácok.hu közreműködésével megvalósuló eseményen családi és gyerekprogramok, koncertek és utcabál is lesz.