Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 457 hír

Olyan ütemben hal ki Európa keleti része, hogy arra nehéz szavakat találni

Portfolio
-
  Ma 09:30 Gazdaság 

Egy évszázad alatt a közép-és kelet-európai térség tíz országának népességének több mint negyede eltűnhet, de akad olyan ország is, ahol a 21. század végére becsült népesség a 2000-es populáció kevesebb mint 50%-a lesz. Magyarországon...

Fittyet hány Trumpra Európa: betartják az egyezményt

Privátbankár
-
  Ma 09:22 Gazdaság 

Kitartanak a párizsi klímavédelmi egyezmény mellett az EU-csúcs résztvevői.

Alapvető félreértés van arról, hogy az Európai Unió miért is...

A kormányszóvivő a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában azt mondta: a kvótákkal kapcsolatban feloldhatatlan a vita. Azzal pedig, hogy az illegális migráció kérdését összekapcsolják a kohéziós forrásokkal, álvitát gerjesztenek és félrevezetik a közvéleményt - jegyezte meg Kovács Zoltán, aki szerint a fenyegetés a kohéziós források…

Európai topligába igazolhat az NB I sztárja

Sport365
-
  Ma 09:00 Sport 

A fiatal macedón játékos a Barca vagy a Real védőjét keserítheti.

Tőzsdenyitás előtt – Vegyes nyitás várható Európában

Várhatóan alig mozduló indexekkel indul a kereskedés pénteken a főbb nyugat-európai tőzsdéken. A határidős indexek azt vetítik előre, hogy a londoni FTSE-100 index csütörtöki záróértéke körül marad, a frankfurti DAX 0,10 százalékkal emelkedik, a párizsi CAC-40 viszont ugyanennyivel csökken a nyitásban. Csütörtökön vegyesen zártak a vezető…

Nézőpont Intézet: Nem bírná el Európa a menedékkérők szétosztását

A társaság elemzője, Deák Dániel szerint, ha a menedékkérőket szét kellene osztani az uniós tagállamok között, akkor szétesne az egész menekültügyi rendszer, a tagállamok nem tudnák kezelni az ebből fakadó problémákat.

Macron a kelet-európai vezetőknek: Európa nem szupermarket

Maszol
-
  Ma 08:15 Külföld  Demokrácia

Európa nem szupermarket címmel közölt interjút Emmanuel Macron francia államfővel csütörtökön nyolc európai újság, köztük a Süddeutsche Zeitung című német liberális lap is.

Európa-szerte ritka területre bukkantak

Szoljon
-
  Ma 07:00 Megyei 

A közelmúltban vált természetvédelmi területté a Perje-patak közelében található, kétezer négyzetméter kiterjedésű terület. A patak szomszédságában meghúzódó növénytársulást Urbán Sándor, a Jászkun Természetvédelmi Egyesület elnöke egy kutatás alkalmával fedezte fel.

Európai fegyverkezési program indul

444
-
  Ma 06:22 Külföld 

Fel akarják pörgetni a kontinens hadiiparát, a francia és német gyárak örülhetnek ennek leginkább. Kedvezményekkel bírnák rá a tagállamokat, hogy egyforma technikát vegyenek.

Józsefvárosból Berlinbe: magyar vezetője lesz a cigány kultúra európai központjának

Index
-
  Ma 06:03 Külföld 

Fehér szakértők helyett a romák beszéljenek magukért: ha otthon csak pangás van, a multikulti fővárosából formálják a cigányképeket.

Aggódik a magyar munkásokért az európai szakszervezeti szövetség

Népszava
-
  Ma 05:14 Belföld 

Az MKKSZ elnöke a brüsszeli nyilatkozatot egyértelmű kiállásnak tekinti a közszolgálati dolgozók mellett.

Emmanuel Macron: Európa nem szupermarket, hanem sorsközösség

Európa nem szupermarket címmel közölt interjút Emmanuel Macron francia államfővel csütörtökön nyolc európai újság, köztük a Süddeutsche Zeitung című német liberális lap is.

Német zöldek: Szír falvakat Európába!

Lokál
-
  Ma 00:01 Külföld 

Ska Keller, az Európai Parlament zöldfrakciójának vezetője azt javasolta, hogy szír falvakat telepítsenek például Lettországba.