Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 71 hír

Az állam maradjon kívül a gazdaságon – a milliárdos szerint

Piac és Profit  Tegnap 19:06 Gazdaság 

A magántőke természeténél fogva inkább kapaszkodik racionális, a politika pedig inkább irracionális dolgokba. Ahol a politika igyekszik visszafogni magát a gazdaságban, a pénzügyekben, ott csekélyebb a korrupció, hatékonyabb például az EU-s támogatások felhasználása is - véli Jan Kulczyk lengyel milliárdos.

A belvárosi ingatlaneladások során legalább 10 milliárdos kár keletkezett

Stop  Tegnap 19:03 Belföld  Ingatlan

Minimum tízmilliárd forintos kár keletkezett 2008-tól a Belvárosban az önkormányzati tulajdonú ingatlanok értékesítésekor - mondta Juhász Péter, az Együtt alelnöke hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.

Megjelent a 25 milliárdos állami reklámköltés közbeszerzése

Ahogy a Portfolio-nak múlt héten adott interjúban Nobilis Márton, a Nemzeti Kommunikációs Hivatal elnöke jelezte, valóban megjelent a 25 milliárdos állami közbeszerzési keretmegállapodás az európai közbeszerzési portálon (TED), illetve a

Megjelent a 25 milliárdos közbeszerzési pályázat

VS.hu  Tegnap 12:42 Gazdaság 

Nem túl sokan vannak a piacon, akik a következő 12 hónapban kezelhetik az állami reklámköltéseket.

25 milliárdos gigatendert írt ki az állam

25 milliárd forintos keretösszegben írt ki kommunikációs tendert a Nemzeti Kommunikációs Hivatal. Ez az a hivatal, amit Nobilis Márton vezet, és amit azért hoztak létre nemrégiben, hogy központosítsák a teljes állami kommunikációt.

10 milliárdos kár keletkezett a belvárosi ingatlaneladások során

ProfitLine.hu  Tegnap 14:10 Gazdaság  Ingatlan

Minimum tízmilliárd forintos kár keletkezett 2008-tól a Belvárosban az önkormányzati tulajdonú ingatlanok értékesítésekor - mondta Juhász Péter, az Együtt alelnöke hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.

30 milliárdos fúziót vétóztak meg

Bitport.hu  Tegnap 15:06 Infotech 

Nem kell fokozottabb beszállítói nyomásra számítania a chipgyártóknak az amerikai igazságügyi minisztérium friss döntése után. A Department of Justice elgáncsolt egy másfél éve tervezett összeolvadást.

Még jó, hogy nem valami konkrét szereplőre írták ki a 25 milliárdos kormányzati kommunikációs tendert

Nézze meg, hogy milyen feltételekkel lehet indulni a Nemzeti Kommunikációs Hivatal pályázatán!

Megjelent az NKH 25 milliárdos kommunikációs tendere

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal 25 milliárd forintos keretösszegű nyílt közbeszerzést írt ki, kommunikációs feladatokhoz kapcsolódó szolgáltatások ellátására - a felhívás a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Itt az újabb 25 milliárdos állami megbízás

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal 25 milliárd forintos keretösszegű nyílt közbeszerzést írt ki, kommunikációs feladatokhoz kapcsolódó szolgáltatások ellátására.

Paksi bővítés: 8 milliárdos fúrási projekt indulhat

Portfolio.hu  Tegnap 16:25 Gazdaság  Paks

Egyetlen ajánlattevőként a Mecsekérc Környezetvédelmi Zrt. valamint az ÁKMI Általános Kultúrmérnöki Iroda Szolgáltató Kft. nyerte az új atomerőművi blokkok telephelyengedélyének megszerzéséhez szükséges, kutató magfúrásokra kiírt tendert - az

Három hét múlva 10 milliárdos pályázat jön a fiatal gazdáknak

Portfolio.hu  Tegnap 10:27 Gazdaság 

Magyarország új, 2014-2020. közötti uniós költségvetési időszakra vonatkozó vidékfejlesztési programjában (VP) kiemelt figyelmet kapnak a fiatal gazdálkodók, ami abban mutatkozik meg, hogy a VP-ben külön alprogramként szerepel a fiatal gazdák

Juhász: Akár milliárdos csalásra is fény derülhet

MNO  Tegnap 10:38 Belföld  Ingatlan

Tanúvallomást tesz a belvárosi ingatlanok eladása ügyében Juhász Péter. Az Együtt alelnökét a Nemzeti Nyomozó Iroda hétfő délelőtt hallgatta meg.

Kiírták a 25 milliárdos kommunikációs közbeszerzést

Nyolc alapfeladatra keresnek ügynökségeket, a megbízások időtartama 12 hónapig szólna, vagy a 25 milliárd forint keretösszeg kimerültéig.

Juhász Péter 10 milliárdos kárról beszél a Belvárosban

hirado.hu  Tegnap 11:48 Belföld  Ingatlan

A politikus szerint az ingatlanok értékének kiszámításához végzett egyszerű szorzások eredménye is rossz volt.