Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 30 hír

A Dunába fulladhatott a nincstelen zenész, majd átadta milliárdos cégét

HVG  Tegnap 15:55 Belföld  Elhunyt

Farkas Mihály eltűnése után tártuk fel, hogy noha megélhetési gondokkal küzdött, milliárdos cégbirodalma van. Most, hogy minden bizonnyal meghalt, kiderült, hogy már nincs meg a cége.

Csapdában a Wall Street farkasa: A filmcsillag milliárdos botránya

HVG  Tegnap 14:50 Gazdaság 

Honnan jött a 100 millió dolláros pénzügyi támogatás a Wall Street farkasa című filmnek, melynek főszereplője Leonardo DiCaprio volt? Ez iránt érdeklődik az FBI pénzügyi részlege, mely a világ egyik legnagyobb feltűnést keltő pénzügyi botrányának amerikai szálait akarja felgöngyölíteni.

Beszállítóknak hirdettek pályázatot 20 milliárdos összegben

MFor  Tegnap 12:43 Gazdaság  KKV

Beszállító mikro-, kis- és középvállalkozások és beszállítói integrátorok támogatására nyílik lehetőség 20 milliárd forintos keretösszeggel a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban (GINOP) - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Milliárdos bónuszokat buknak a bankárok a részvénypiacok miatt

Portfolio  Tegnap 09:06 Pénzügy 

Igencsak megviselték idén az európai banki részvényeket a piaci mozgások, ezt pedig a nagyobb pénzintézetek bankárainak zsebe is megérzi. A Barclays, a Credit Suisse, a Deutsche Bank és a UBS dolgozói összesen már 2,5 milliárd dolláros...

11 milliárdos politikai szemétcsata

Délmagyar  Tegnap 08:06 Megyei 

Több tucat település eshet egymásnak a szemétszállítás miatt, mert a vadonatúj beruházás működtetésére még nem kötött szerződést a tagokat tömörítő szervezet közös cége, a Bázis Zrt. A 11 milliárd forintos beruházás, a beszerzett eszközök nagy része kihasználatlanul hever.

Megtámadta Brüsszel 13 milliárdos bírságát az Apple vezére

Tim Cook, az Apple vezérigazgatója levélben reagált az Európai Bizottság ítéletére, amelyben 13 milliárd dollárnyi adó megtérítését követelik a tech-óriástól. Az ítéletről itt írtunk: 2016.08.30 12:32 Megérkezett az ítélet:...

Újabb 3 milliárdos megbízást kapott Garancsi cége

HVG  16.08.30 15:26 Gazdaság  Garancsi István

A Videoton-tulajdonos és Orbán-barát Garancsi István tulajdonában lévő Market Zrt. nyerte a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem tenderét: médiaházat és műteremházat építenek az intézménynek, 3,1 milliárd forintért – írja az Átlátszó.hu az EU-s közbeszerzési értesítő legfrissebb számában megjelent eredménytájékoztató alapján.

"Ádáz" csatában nyertük meg a 100 milliárdos akkumulátorgyár-beruházást

Portfolio  16.08.30 11:15 Gazdaság  Szijjártó Péter

Az európai piacra szánt elektromos autók akkumulátorainak gyártásába kezd a Samsung Gödön, a százmilliárd forintos beruházás keretében 600 új munkahely jön létre - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden....

Újabb 3 milliárdos megbízást nyert Garancsi cége

  A Market Zrt. Médiaházat és Műteremházat épít a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemnek. A beruházást eredetileg 2 milliárd forintra becsülték.   Előfizetőket keresünk – támogasd a független tényfeltáró újságírást havi 1000 forinttal!   Az EU-s közbeszerzési értesítő legfrissebb számában megjelent eredménytájékoztató szerint

Európa vesztét akarja az abortuszpárti milliárdos

Magyar Idők  16.08.30 06:45 Belföld 

Érzékenyítéssel és pozitív üzenetekkel, valamint a családok gazdasági alapjainak megerősítésével a negyvenezer fölöttiről harmincegyezer körülire sikerült csökkenteni az abortuszok számát. Soltész Miklós szerint a kormánynak ezen az úton kell továbbmennie, ha fel akarja tartóztatni Soros abortuszpárti kampányát. Rétvári Bence úgy látta, a…

Dunába fulladhatott a milliárdos cégek tulajdonosa

A zongorista tavaly novemberben tűnt el, eltűnése után derült ki, hogy milliárdos cégek tulajdonosa, legalábbis papíron.

Máris esnek le a betűk az 1 milliárdos oroszlányi sportcsarnokról

24  16.08.29 21:28 Sport 

A kormány szerint korszerű, modern, látványos és sokoldalú az új sportkomplexum.

Milliárdos elődök útján: Mészárosnak erre is telik

Mészáros Lőrinc új alapítványt hozott létre, a cél a Felcsút környéki tehetséges fiatalok felkarolása.

Rejtőzködő milliárdosok után rejtőzködő farkasok verik fel a magyar susnyás csendjét

444  16.08.29 10:00 Belföld 

Először sikerült lencsevégre kapni egy fiatal farkast, amely már javában kajtat. Vannak kistesói is.

Nagy üzletre készülnek a magyar milliárdosok

Napi  16.08.28 18:28 Gazdaság 

A Csányi Sándor végső irányítása alatt álló Bonitás 2002 Zrt. megszerzi az Arcata Holding Befektetési és Vagyonkezelő Kft. felett az önálló közvetlen irányítást.