Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 34 hír

50 milliárdos kölcsön az agrárvállalkozásoknak

Mintegy 50 milliárd forint hitelt helyezhetnek ki kedvezményes feltételekkel az agrárvállalkozásokhoz a hazai pénzintézetek, köszönhetően az Agrárvállalkozási Hitelgarancia Alapítvány (AVHGA) és az Európai Beruházási Alap közt létrejött megállapodásnak.

A kormány már más országoknak is milliárdos kölcsönt ad stadionépítésre

24  Tegnap 09:36 Külföld  5 hír a témában

Koszovóban a magyar kormány kölcsönéből építenének nemzeti stadiont, egy feltétellel: magyar cég építse fel.

Kiderült, kik részesülhetnek az 5,6 milliárdos trágyatárolós támogatásból!

Nem várt túljelentkezéssel zárult a Vidékfejlesztési Program keretében kiírt trágyatárolók építését támogató pályázat. A pályázóknak 5,6 milliárd forintos keretösszeg állt rendelkezésükre, ezt – mint most kiderült – 281 győztes projekt között fogják szétosztani.

Így vehető fel az 50 milliárdos hitelkeret

Az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány több mint 50 milliárd forintnyi hitel kihelyezését biztosítja több ezer vállalkozás számára. Ezt az Európai Beruházási Alappal most megkötött együttműködési megállapodása teszi lehetővé.

Milliárdos kollégiumfelújítási programot jelenthetnek be nemsokára

HVG  Tegnap 08:29 Belföld 

Végső fázisban van a kollégiumfelújítási program kidolgozása, heteken belül bejelenthetik a részleteket – értesült az Eduline.

Egyre többen járunk színházba - Milliárdos költés a tanulsága

Folyamatosan emelkedik a színházlátogatók száma Magyarországon, és egyre több jut színházjegyre is, tavaly 4,5 milliárd forinttal többet fordítottak e célra az emberek - közölte Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az MTI-vel.

Eladják a titokzatos milliárdos autóit

Vezess  16.10.25 10:56 Autó-motor 

Európa legnagyobb autós árverését szervezik Olaszországban. Állítólag a több száz autó, motor és hajó egyetlen tulajdonosé.

Aggályosak a Nemzetbiztonsági Hivatal sok milliárdos szerződései

Magyar Idők  16.10.24 21:31 Belföld 

Az azonnali kérdések és válaszok órája után a képviselők megkezdték a napirenden szereplő 12 törvényjavaslat bizottsági jelentésének és összegző módosító javaslatának tárgyalását hétfő este a parlamentben.

Másfél milliárdos költségvetési csalás miatt javasol vádemelést a NAV a szegedi bűnszervezet tagjai ellen

Privát Kopó  16.10.24 20:04 Baleset-bűnügy  NAV ÁFA

Egy szegedi könyvelőnő és férje irányította azt a bűnbandát, amelynek tagjai mintegy másfél milliárd forint áfahiányt okoztak a költségvetésnek. Adóparadicsomban bejegyzett offshore céget is felhasználtak a csaláshoz. A NAV észak-alföldi pénzügyi nyomozói pénzmosás, költségvetési csalás és okirat-hamisítás miatt javasolnak vádemelést a…

Nemrég hajléktalan volt, most milliárdos: döbbenetes fordulatot vett a férfi sorsa!

Femina  16.10.24 18:39 Életmód 

Khalil Rafati élete elképesztően megváltozott.

Új név alatt folytatódik a milliárdos ingatlanügy?

Magyar Idők  16.10.24 14:15 Gazdaság 

Vélhetően nem fejezte be ingatlan-adásvételi tevékenységét Szabó Zoltán István, az IBH Depo Ingatlanforgalmazó, Hitel és Biztosításközvetítő Zrt. bezárásával – vélik a Magyar Időket felkereső károsultak abban az ügyben, amelyet lapunk tárt fel elsőként, és amelyben már rendőrségi nyomozás is zajlik.

Másfél milliárdos áfacsalás miatt javasol vádemelést a NAV

Index  16.10.24 13:18 Gazdaság  NAV ÁFA

Offshore cégen keresztül mosták tisztára a pénzt.

Milliárdos áfacsalás: vádlott egy szegedi könyvelőnő és a férje

Adózóna  16.10.24 11:39 Baleset-bűnügy  NAV ÁFA

Vádemelést javasolnak a NAV észak-alföldi pénzügyi nyomozói a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészségnél pénzmosás, áfacsalás és okirat-hamisítás miatt egy szegedi könyvelőnővel és férjével szemben, akik azt a bűnbandát irányították, amelynek tagjai mintegy másfél milliárd forint áfahiányt okoztak a költségvetésnek. Üzelmeikhez…

Milliárdos áfacsalás ügyében javasol vádemelést a NAV

Portfolio  16.10.24 10:58 Gazdaság  NAV ÁFA

Egy szegedi könyvelőnő és férje irányította azt a bűnbandát, amelynek tagjai mintegy másfél milliárd forint áfahiányt okoztak a költségvetésnek. Adóparadicsomban bejegyzett offshore céget is felhasználtak bűnös üzelmeikhez. A NAV...

Milliárdos áfacsalási ügyben javasol vádemelést a NAV

HVG  16.10.24 10:32 Gazdaság  NAV ÁFA

Egy szegedi nő és férje még offshore céget is alapított, hogy eltüntesse a fiktív áfaügyletekből származó bevételeit.