Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 45 hír

Elvitték a főnyereményt? Ezek lettek az ötöslottó nyerőszámai

Femina  Tegnap 20:09 Színes 

A héten ezekkel a számokkal lehetett multimilliomossá válni, nézd-meg, sikerült-e valakinek!

Különc milliárdos sajátítaná ki Kanye West új lemezét

Origo  Tegnap 15:11 Kultúra 

Kizárólag magának szeretné kisajátítani Kanye West rapper új albumát Martin Shkreli amerikai gyógyszergyáros. Ezért tízmillió dollárt lenne hajlandó fizetni.

Milliárdos támogatás a migráció kezelésére

Magyar Idők  Tegnap 14:28 Belföld 

Három alkalommal részesítette jelentős összegű támogatásban a magyar hatóságokat az Európai Bizottság, amely több millió euróval segítette a kontinens migrációs válságának kezelését – közölte Pintér Sándor belügyminiszter a Magyar Szocialista Párt ország­gyű­lési képviselőjének, Harangozó Tamásnak a kérdéseire válaszul.

Ilyen luxusvillákat vesznek a magyar milliárdosok a CSOK-ból

Pénzcentrum  Tegnap 07:02 Gazdaság 

Aligha lehet a kormányt a CSOK kapcsán diszkriminációval vádolni: a legfrissebb módosítás nyomán ugyanis azok a családok is jogosultak lettek a támogatásra, akik a több száz milliós kategóriában keresgélnek, és legyünk őszinték...

1,9 milliárdos hitelt venne fel fürdőfelújításokhoz a BGYH

ProfitLine  Tegnap 00:36 Belföld 

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH) 1,9 milliárd forintos hitelt venne fel három fürdő fejlesztéséhez - az erről szóló javaslatot jövő szerdán tárgyalhatja a Fővárosi Közgyűlés.

A BGYH 1,9 milliárdos hitelt venne fel fürdőfelújításokhoz

Stop  16.02.12 18:33 Belföld  Startup

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH) 1,9 milliárd forintos hitelt venne fel három fürdő fejlesztéséhez - az erről szóló javaslatot jövő szerdán tárgyalhatja a Fővárosi Közgyűlés.

Háromszázhúsz milliárdos költségvetésről döntenek

Magyar Idők  16.02.12 15:33 Belföld 

Minden eddiginél nagyobb nehézségek elé állította a fővárost az idei költségvetés összeállítása – áll a Fővárosi Közgyűlés február 17-i ülése elé kerülő előterjesztésben. A Tarlós István főpolgármester, Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes és Kovács Péter, a költségvetési bizottság elnöke által jegyzett dokumentum szerint a fővárosi…

Végrehajtás alatt a magyar milliárdos cége

Origo  16.02.12 08:54 Gazdaság  Pécs

A Bioenergetic Kiadó Kft. végrehajtást és felszámolási eljárást kezdeményezett az Alexandra nagykereskedelmi cége, a Könyvbazár Kft. ellen. A könyves hálózatot felépítő Matyi Dezső első központi cége, a Pécsi Direkt tavaly óta felszámolás alatt áll. 

Végrehajtás indult a magyar milliárdos vezette cégnél

Napi  16.02.11 19:10 Gazdaság  Pécs

Az egyik kiadó végrehajtást és felszámolási eljárást kezdeményezett az Alexandra nagykereskedelmi cége, a Könyvbazár Kft. ellen. A könyves hálózatot felépítő Matyi Dezső első központi cége, a Pécsi Direkt tavaly óta felszámolás alatt áll.

DVTK: „ősszel már albérletben”; „1 milliárdos költségvetés”

NSO  16.02.11 18:44 Foci 

A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK kötetlen beszélgetésre invitálta a szurkolókat, akik feltehették kérdéseiket a klub szakembereinek.

Égetően szüksége van az MVM-nek egy új, 11 milliárdos irodaházra

24  16.02.11 17:12 Pénzügy 

Reméljük lesz benne toronytárgyaló is.

Kóka milliárdos üzletet húzott be

Figyelő  16.02.11 12:24 Gazdaság  9 hír a témában

Stratégiai együttműködésre lépett a szingapúri fastacash és az Európa egyik vezető mobiltárca-szolgáltatójának számító magyar Cellum.

Milliárdos tartozásai vannak két budapesti kórháznak

Index  16.02.11 11:43 Gazdaság 

A Számvevőszék a Péterfyben és a Dél-pesti kórházban vizsgálódott, katasztrofális állapotokat találtak.

Az arabok milliárdossá teszik Laurent Blanct

24  16.02.11 10:46 Foci 

Újabb két évvel, 2018. június 30-ig maradhat a húsosfazékban a PSG vezetőedzője.

Az ÖPE szerint „utolsó szalmaszál" a 18 milliárdos fejlesztés

Pécsi Újság  16.02.11 09:18 Megyei 

Pécs költségvetéséből 18 milliárdot fordítanak fejlesztésre, ami az Összefogás Pécsért Egyesület (ÖPE)képviselői szerint „az utolsó szalmaszálat jelentik, hogy a város megkapaszkodjon", hangzott el a sajtótájékoztatójukon.  - Több mint 51 milliárd forintról és egy város jövőjéről szól Pécs költségvetése. Itt állunk a lehetőségek kapujában -…