Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 1500 hír

Tűz volt egy Thököly úti lakásban az éjszaka

Tűz ütött ki egy lakóépület egyik helyiségében hétfőről keddre virradó éjszaka Zuglóban, a Thököly úton. A kiérkező tűzoltók egy vízsugárral rövid időn belül eloltották a lángokat.A tűzben nem sérült meg senki - írja a katasztrófavédelem.

Egy művész abszolút oda nem illő karakterekkel turbóz fel régi festményeket

Player  Ma 08:26 Kultúra 

David Irwine a szóban forgó, formabontó művész. Az ő képsorozata ugyanis arról szól, hogy jól ismert figurákkal dobja fel az egyébként eldobott, gazdátlan képeket, az összhatás pedig meglepően érdekes. Nézzük a legjobbakat!

Lángra lobbant egy melléképület Tótszentmártonban, egy ember megsérült

Kigyulladt egy körülbelül hetven négyzetméter alapterületű melléképület hétfő délután a Zala megyei Tótszentmárton Petőfi Sándor utcájában.

Holnaptól egységesen 3 forinttal drágulnak az üzemanyagok

Szerdán folytatódik az üzemanyagok drágulása. Október 26-tól a benzin és a gázolaj literára egyaránt bruttó 3 forinttal emelkedik, melynek hatására már mindkét üzemanyagfajta átlagára 350 forint felett tart.

Tartalékok közé küldtek egy magyar válogatott focistát

Blikk  Ma 08:14 Foci 

Lipcse - Nem tudja beverekedni magát a remeklő első csapatba, ezért a tartalékok között kell bizonyítania Kalmár Zsoltnak.

Felrobbant egy épület Kínában, sokan meghaltak

A detonációt illegálisan tartott robbanószer okozhatta.

Lattmann: Igény van egy szakpolitikai szervezetre

HírTV  Ma 08:08 Belföld 

Szakpolitikai alternatívát akar nyújtani a politika szereplőinek az Alternatíva Kör nevű szerveződés, amely független szakértőkből alakult pár hónappal ezelőtt.

Tízből egy sofőr bérét meg lehetne spórolni

Több mint 1 milliárd forint megtakarítást hozhatna iparági szinten a közúti árufuvarozók számára, ha azok a flottaüzemeltető vállalkozások, amelyek még mindig készpénzben fizetik a nemzetközi fuvarjaik során felmerülő üzemanyag valamint autópálya díjakat, készpénzkímélő fizetési módra térnének át.

Fegyveresek megtámadtak egy rendőrakadémiát, rengeteg halott

Fegyveresek megtámadtak egy rendőrakadémiát hétfőn késő este Pakisztánban, legalább 59 embert megöltek, és 117-et megsebesítettek - közölték különböző források.

Baleset az M86-oson: felborult egy kisteherautó

Vaol  Ma 08:03 Megyei  Vas Szombathely

Felborult egy kisteherautó az M86-os autóúton Szeleste térségében, a Szombathely felé vezető oldal 97-es kilométerénél kedd hajnalban. A járműben egy ember utazott, akit a mentők láttak el.

Október 29-től egyszerűbb és gyorsabb lesz a bankváltás

Október 29-től egyszerűbb és gyorsabb lesz a bankváltás, hatályba lép ugyanis az a kormányrendelet, amely rögzíti a fizetésiszámla-váltás feltételeit és határidőit. Az új szabályozást azon Magyarországon nyitott vagy vezetett fizetési

Egyszerűbb és gyorsabb lesz a bankváltás

Az új szabályozást azon Magyarországon nyitott vagy vezetett fizetési számlák közötti váltásra kell alkalmazni, amelyeket azonos pénznemben vezetnek, és legalább a készpénz befizetését és kifizetését, valamint az átutalások teljesítését és jóváírását lehetővé teszik.

Amikor egy magyar bajnok barista tanít kávét készíteni

Ridikül  Ma 08:00 Recept 

A múlt század politikai és gazdasági eseményei elkaszálták az egykor fényes magyar kávéházi életet és kávékultúrát. A gasztroforradalom azonban szerencsére ezt a területet sem kímélte és ma már szerte az országban egyre több helyen lehet jó kávét kapni, amit hozzáértő baristák készítenek.

Mentő vitt kórházba egy budai párt a Szépvölgyi útról

Szén-monoxid-mérgezés miatt két embert vittek kórházba Budapesten.

Egy sziget függőségében - Gerlóczy Márton Elvonókúra címmel írt napló- és dokumentumregényt

Vasárnapi Hírek  Ma 08:00 Kultúra 

Valaki a megtisztulás, a nyugalom, a békesség elnyerése reményében, más a szórakozás, a bulizás, a reggeltől estig tartó ivászat miatt utazik vagy települ át rövidebb-hosszabb időre a délkelet-ázsiai Thaiföldre. Gerlóczy Márton új, napló- és dokumentumregényében, az Elvonókúrában mindegyik elképzelés képviselőjére akad számos példa.