Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 420 hír

Így hatnak ránk a sorozatok

Libabőrösök leszünk, ha meghalljuk az X-akták címdalát, nosztalgiázunk a Szomszédok zenéjére és elfog az izgalom a Trónok Harca első ütemeinél? Már a 90-es években hódító Simpson család és a Twin Peaks készítői is felismerték a sorozatzenék jelentőségét, amelyek segítettek emlékezetessé tenni azokat. Az Invitel sorozatszakértője, az…

Így tudod kánikulában leggyorsabban lehűteni a sörödet

Ripost
-
  Ma 09:10 Életmód 

Ebben a tikkasztó hőségben nagyon jól tud esni egy hideg sör. Most megmutatjuk, melyik az a módszer, amivel percek alatt le tudod hűteni kedvenc italodat.

Harrach Péter: Soros Györgyék rombolnak

Harrach Péter szerint Soros György és köre semmibe veszi a választók többségének akaratát, és megpróbálja felülírni a demokratikus választás eredményét.

Lehull a lepel: ez lesz az Angliában dolgozó magyarok sorsa?

Ha igaznak bizonyulnak a sajtóforrásokból szerzett információk, akkor akár a britekével egyenlő jogi státuszt is kaphatnak azok, akik már 5 éve az országban vannak. Azt megígérte May, hogy senkit sem tesznek lapátra a brexit után. Persze maradtak még nyitott kérdések.

Gyűjtőtartályos silózó a belga Gilles-től

Agroinform
-
  Ma 08:27 Autó-motor 

Eszközhordozó gépekből nincs hiány manapság, tőlünk nyugatra egyre-másra jelennek meg a különböző konstrukciók ebben a szegmensben.

Oroszlánok sorát nyerte a Possible hálózata

Kreatív Online
-
  Ma 08:00 Média 

Csütörtökig tíz Cannes Liont szereztek, ebből több mobilmegoldást is Budapesten fejlesztettek.

Az elkövetési idő több évnyi bántalmazás során

Jogászvilág
-
  Ma 07:30 Gazdaság 

Amennyiben az elkövetési magatartás több részcselekményből áll, az utolsó részcselekmény időpontja tekinthető elkövetési időnek. Törvényi egység esetén, ha valamennyi részcselekményt a bíróság már jogerősen elbírált, az el nem bírált új részcselekmény miatt nincs helye vádemelésnek, perújításnak lehet helye. Ugyanez irányadó az olyan…

Indul az F1-hétvége, sorsolnak a férfi kézi Eb-re

Origo
-
  Ma 07:28 Sport  Tenisz Kézilabda

Folytatódik az U21-es Eb, lesz tenisz, atlétika és sznúker is. Pénteki sportműsor.

Räikkönen inkább beáll a sorba, mint nem

Index
-
  Ma 07:22 Forma1 

Nagyon megfontoltan és körültekintően beszélt a Ferrarinál betöltött szerepéről.

Harrach: A Fidesz-KDNP épít, Soros Györgyék rombolnak

A KDNP frakcióvezetője a Magyar Időknek adott interjúban leszögezte: hiába hirdettek polgári engedetlenségi mozgalmat a parlamenten kívüli ellenzéki csoportok; mert az utcáról nem lehet a kormányt megbuktatni.

Harrach: A Fidesz-KDNP épít, Soros Györgyék rombolnak

Soros és köre nyíltan semmibe veszi a választók többségének akaratát - nyilatkozta a KDNP frakcióvezetője.

Adónyomozók szálltak ki a TV2-höz Hajdú miatt – milliárdok sorsát firtatják

Bors Online
-
  Ma 03:00 Bulvár  TV2 NAV

A Bors információi szerint a minap bejelentés nélkül, nem kis meglepetést keltve megjelentek a NAV emberei a TV2 Róna utcai székházában, és Hajdú Péter korábbi cégének szerződéseire voltak kíváncsiak. Lehet, hogy ez csak egy későbbi, átfogó vizsgálat előfutára?

Emmanuel Macron: Európa nem szupermarket, hanem sorsközösség

Európa nem szupermarket címmel közölt interjút Emmanuel Macron francia államfővel csütörtökön nyolc európai újság, köztük a Süddeutsche Zeitung című német liberális lap is.

Hol hűthetjük magunkat Soroksáron?

Hétfőn éjfélig biztosan érvényben marad a másodfokú hőségriasztás, vagyis a napi hőmérséklet elérheti vagy akár meg is haladhatja a 35°C-ot. Ráadásul az UVB-B sugárzás is igen magas lesz, tehát nem árt felkészülni a kánikulára.Ehhez nyújthat segítséget az alábbi lista, melyben a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság összeállítása alapján…