Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 68 hír

A 13 vértanúra emlékeznek Aradon – AUDIÓ

Aradon emlékeznek az 48-49-es forradalom és szabadságharc megtorlására, a 13 honvédtiszt 166 évvel ezelőtti kivégzésére, valamint az emlékükre emelt Szabadság-szobor felállításának 125. évfordulójára.

Elmérgesedett az előválasztási kampány Marosvásárhelyen – AUDIÓ

Erdély Ma  Ma 13:03 Határtalan 

Forrósodik a hangulat Marosvásárhelyen a vasárnapi előválasztás előtt. Az RMDSZ és Barabás Miklós független jelölt ment egymásnak a szavazás előtti nyílt vita megszervezése kapcsán.

Az érmihályfalvi 56-os csoportra emlékeztek – AUDIÓ

Erdély Ma  Ma 12:33 Határtalan 

Az érmihályfalvi csoport tagjaira emlékeztek Váradvelencén. A református templomban ökumenikus istentisztelet keretében szolgált Farkas Antal parókus lelkész és Curaliuc Demeter katolikus plébános.

Ügyészségi mulasztás: Visszakapta az elkobzott villát és Audit egy újvidéki bűnöző

VajdaságMa  Ma 11:36 Határtalan 

Ügyészségi mulasztás: Visszakapta az elkobzott villát és Audit egy újvidéki bűnöző

Mocsárban is bírja a strapát az új Range Rover kabriója

KmMagazin  Ma 09:55 Autó 

Bár már három éve dolgoznak rajta és hamarosan utcára kerül, sokan még mindig nem értik, mi haszna lehet egy konvertibilis Range Rovernek.

Szabadságszobor emlékérméket adtak át Aradon – AUDIÓ

Erdély Ma  Ma 08:03 Határtalan 

125 éves az aradi Szabadságszobor. 1890. október 6-án adták át Aradon Zala György alkotását. Az évforduló előestéjén az aradi színházban tartottak ünnepi rendezvényt, amelyen több közéleti személyiséget tüntettek ki.

Szellemautókkal hergel a Range Rover

Vezess  Tegnap 16:15 Autó 

A Range Rover igen látványos és formabontó akcióval készíti elő az Evoque kabrió novemberi bemutatását. Szellemautók London utcáin.

125 éves az aradi Szabadság-szobor – AUDIÓ

Erdély Ma  Tegnap 15:54 Határtalan  Románia

Október 6-án lesz 125 éve, hogy először felállították Aradon a Szabadság-szobrot. Zala György allegorikus szoborcsoportja mindössze 35 évig emlékeztetett a 13 aradi honvédtábornok mártírhalálára.

Világítsuk ki Székelyföld határait – Példaértékű az összefogás – AUDIÓ

Erdély Ma  Tegnap 15:12 Határtalan 

Székelyföld határai 750 km-t tesznek ki, a 143 település harmada határtelepülés. Október 24-én székely idő szerint 17 óra 30 perckor 59 helyen fognak őrtüzeket rakni, lámpákkal, fényszórókkal megvilágítani a határokat.

A Sapientia EMTE napját ünnepelték Csíkszeredában – AUDIÓ

Erdély Ma  Tegnap 12:54 Határtalan 

Tizenöt évvel ezelőtt, 2001. október 3-án tartotta első tanévnyitó ünnepségét a Sapientia EMTE. 2012. tavaszán a Szenátus elhatározta, hogy az első tanévnyitó évfordulóját az Egyetem Napjává nyilvánítja.

Eleve fura egy ausztrál Skoda Fabia-reklám, de ez a kiborgdíleres főleg

Player  Tegnap 09:52 Autó 

Igazán elszánt értékesítő, aki hajlandó beültetni egy mikrocsipet és egy USB-portot a bőre alá, de hát a vevőkért mindent. Jó, ez csak átverés, de elég jó, a SmartLink rendszer viszont tényleg létezik, csak okostelefonokra szokás kötni, nem a vezetőre.

Ki a jobb? Audi R8 vagy Koenigsegg One:1?

Autónavigátor  15.10.04 18:00 Autó 

A Vmax200 gyorsulási versenyen egy lezárt reptéren mérte össze tudását a két szupersportkocsi. Mindkettő nagyon erős, mégis nagy különbség adódott. Vajon kinek a javára?

Évszázados szesztilalom ért véget egy közép-angliai kisvárosban – AUDIÓ

Erdély Ma  15.10.04 17:33 Határtalan 

A közép-angliai Birmingham egyik résztelepülésén, Bournville-ben alapítása óta nem lehetett sört, bort, gint, és más hasonló italt kapni, és ez sok generáción át nem okozott problémát.

Hétfőn rajtol Nagyváradon a Fux Feszt – AUDIÓ

Erdély Ma  15.10.04 11:42 Határtalan 

A jövő héten a bábszínházé a főszerep Nagyvárad színpadain. A Fux Fesztivál előadásaival Erdély és Magyarország neves társulatai várnak minden kedves érdeklődőt október 5–10. között egész napos látnivalókkal.

Márton Áron püspök életét bemutató kiállítás Budapesten – AUDIÓ

Erdély Ma  15.10.04 11:24 Határtalan 

A főpap gondolatai – Átfogó kiállítás nyílt a Magyarság Házában Márton Áron életéről. A kiállítás, amelynek címe Az igazság védelmében, a szeretet szolgálatában, november végégig látogatható.