Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 258 hír

Szülési szabadság: elégedetlen a magyar joggal az Európai Bizottság

Adózóna  Ma 20:30 Gazdaság 

A szülési szabadságról szóló irányelv maradéktalan átültetésére szólította fel a héten az Európai Bizottság Budapestet. A testület szerint Magyarországon úgy vették át az irányelvet, hogy az a megengedettnél nagyobb teret nyit például a várandós nők hátrányára a nemek alapján történő eltérő bánásmód előtt.

Drámai kényszerleszállás: egyik kereke nélkül landolt a gép

Az utasok biztonságban ki tudtak szállni a gépből, melynek ijesztő, de egyben bravúros landolásáról videó is készült.

Végre valami, amiben tökéletesen egyetért az Európai Unió

Index  Ma 19:08 Külföld 

Ki kell találni, hogyan okozzák a legkisebb kárt a britek saját maguknak és az EU-nak. Megegyeztek az uniós vezetők a tárgyalási stratégiáról.

Orbán Viktor: sikerült megvédeni Magyarország álláspontját az Európai Néppártban

Az Európai Néppárt brüsszeli csúcstalálkozóján sikerült megvédeni Magyarország álláspontját - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szombaton, a Nagy-Britannia tervezett kiválása után az Európai Unióban maradó tagállamok rendkívüli csúcstalálkozóját követően.

Egy Audi Q2, aminek érdekesebb a története, mint azt bárki gondolná

Autó-Live  Ma 18:36 Autó-motor 

Vannak fotósok, akik nem elégszenek meg azzal, hogy lefotózzák, ami előttük áll, hanem a semmiből teremtenek elő varázslatos dolgokat, Félix Hernández személyében pedig egy ilyen szakemberrel van dolgunk.

Drámai manőver Floridában, egyik kereke nélkül landolt egy gép

Egy kisgép kényszerleszállásra kényszerült a Sarasota-Bradenton Nemzetközi Repülőtéren helyi idő szerint péntek délután.

Beszámoló az európai topcsapatok szombati mérkőzéseiről

NB1  Ma 17:48 Foci 

Európa - Megint kikaptak Dárdaiék. Frissül!

A EU és az Európai Néppárt kritikája után elindult az új konzultációs reklám

Átlátszó  Ma 17:36 Vélemény 

  Ritka pillanat volt szerdán az Európa Parlamentben, ahol a vitán pártállástól és pártcsaládtól függetlenül mindenki bírálta az EU-ellenes nemzeti konzultációs kampányt, amire a fáradt öreguraknak tűnő Orbán-Rogán párosnak csak annyi válasza volt, hogy mindenki félreérti, ez nem is az

Az Európai Néppárt elnöke szerint világos üzenetet küldtek Orbánnak

Orbán Viktor magyar miniszterelnököt beidézték az Európai Néppárt elnöksége elé ma reggel, hogy elmagyarázza a legutóbbi fejleményeket a magyar felsőoktatási törvénnyel és az »Állítsuk meg Brüsszelt« nemzeti konzultációval kapcsolatban. A találkozót követően Joseph Daul, az Európai Néppárt elnöke a következőket közölte: „Az Európai…

Itt vakációzz, ha nem akarsz bankot fosztani: a legolcsóbb európai úti célok

Femcafe  Ma 16:06 Utazás 

Európában tervezel nyaralni és a pénztárcádra is gondolsz? Mutatjuk a legolcsóbb úti célokat, és azt is eláruljuk, mikor érdemes utazni az egyes helyekre.

Megintette Orbán Viktort az Európai Néppárt

A Fidesz kizárása viszont nem vetődött fel.

Üzenj videóval az Audi ETO-nak!

infoVáros  Ma 14:46 Megyei 

Motiváló üzenetek a Győri Audi ETO KC játékosainak!

Fékproblémák miatt kell visszahívni 526 darab Audi A3 Sportback-et

Autó-Live  Ma 14:06 Autó-motor 

Az érintett tulajdonosoknak egy szoftverfrissítésre lesz szükségük, hogy megoldódjon az ABS és ESC rendszerek körüli probléma.

Az afrikai bíboros az európai szélsőliberálisoknak üzent

Magyar Idők  Ma 13:59 Külföld 

Már korábban is hallatott magáról a nyugati világért aggódó guineai bíboros Robert Sarah, aki legutóbbi interjújában ki nem mondva ugyan, de vélhetően az európai liberálisokhoz szólt. “A szubszaharai iszlám évszázadokon át békében és harmóniában élt együtt a kereszténységgel.