Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 208 hír

A polihisztor, aki európai hírűvé tette az MTK-t

MNO
-
  Tegnap 21:54 Sport 

Brüll Alfréd lerakta a klub alapjait, majd az úszószövetséget is vezette. Most utcát neveztek el róla.

Újabb rekord: 48 órán belül kétszer szállt fel és landolt a SpaceX rakétája

Nem túlzott Elon Musk, amikor SpaceX nevű űrvállalatának zászlaja alatt bejelentette, hogy Falcon 9-es rakétáikkal űrforradalmat indítanak, hiszen a szerkezetek képesek arra, hogy egymás után több fel- és leszállást hajtsanak végre. Ezzel a módszerrel a NASA eldobható rakétáihoz képest elképesztő mértékben csökkenthetnék a ...

Új elektromos szuperautó az Auditól

Autónavigátor
-
  Tegnap 19:33 Autó-motor 

Nem igazán fogták még meg a közönséget az elektromos szuperautók, ennek ellenére a gyártók nem mondanak le róluk. Most épp az Audi tervez egy új modellt.

Kalapács alá kerül Mr. Bean Land Rovere

Autóblog
-
  Tegnap 19:30 Autó-motor 

Mr. Bean, azaz Rowan Atkinson civilben autógyűjtő és autóversenyző. Híres tulajdonosa volt többek között egy McLaren F1-nek, amit 2011-ben csúnyán összetört. Autóparkjában ma is számos értékes darab van; ezek közül egyiktől most meg szeretne válni.

Hol a helye Szlovákiának az Európai Unióban?

Robert Fico kormányfő a Szlovák Rádió és Televízió Szombati párbeszédek című hétvégi politikai vitaműsorában újra megerősítette, hogy Szlovákiának mindenképpen az Európai Unió magjába kell kerülnie az olyan legfejlettebb országokkal együtt, mint Németország vagy Franciaország. „Szlovákia létérdeke ez. Ez az integráció persze,…

Fordulat: ezt gondolják a szlovákok az Európai Unióról

Már nemcsak Robert Fico szlovák miniszterelnök mondja azt, hogy Szlovákia az Európai Unió magjához akar tartozni, hanem egy új felmérés szerint a lakosság több mint kétharmada is ezt a véleményt osztja. A megkérdezettek 69,3 százaléka megerősítette: az országnak szorosan együtt kellene működnie a legfejlettebb európai országokkal.

Mi van, kabrió-terepjáró? – mutatjuk a polgárpukkasztó Range Rovert

Blikk
-
  Tegnap 17:42 Autó-motor 

Ez az autó majdnem olyan magas, mint amilyen széles, összkerékhajtása és minimum 215 mm-es szabad hasmagassága dacára pedig vászontetős. Ki érti ezt…

Nógrádi György: rengeteg a kérdőjel az Európai Védelmi Alap körül

Magyar Idők
-
  Tegnap 17:15 Belföld  Rádió Nógrád

A Visegrádi négyeknek le kell küzdeniük a hadiiparuk lemaradását – mondta Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő a közrádió reggeli műsorában.

Nem csalódtunk a Honor 9 európai árában

GSMring
-
  Tegnap 17:08 Mobiltech  Berlin

A Honor 9 már nem számít újdonságnak a piacon, hiszen a hónap közepén mutatkozott be Kínában a készülék. Már egy ideje tudjuk, hogy a Huawei Európába is tervezett es sajtóeseményt, nos ez a mai napon meg is történt. Sajnálatos módon, a 6GB / 128GB memóriakiosztással rendelkező variánst el kell felejtenünk, mivel az öreg kontinensen…

A képzett európai dolgozók fele menekülne Nagy-Britanniából

Minden korábbinál súlyosabb megállapításokkal állt elő a Deloitte: a Nagy-Britanniában dolgozó, képzett EU-polgárok fele elhagyná az országot.

Itt vannak a Petőfi Zenei Díj nyertesei!

Librarius
-
  Tegnap 16:00 Zene  Fesztiválok Sopron

Az év női előadója Lábas Viki (Margaret Island), az év férfi előadója Marslakó Dávid (Halott Pénz). Az egyik népszerű banda három kategóriában is nyert.  

Megfejné az Európai Unió a Google-t

Hatalmas összegű büntetést szabott ki az Európai Unió a Google részére egy nemrégiben elindított szolgáltatása miatt. Egy ideje vizsgálódik az EU a Google Shopping-al kapcsolatban mivel úgy ítélték meg, hogy a vállalat kihasználta azt, hogy övéké a világ legnagyobb internetes keresője és ezzel előnyben részesítették saját szolgaáltatásukat…

Így örültek a Petőfi Zenei Díj nyertesei

Petőfi Live
-
  Tegnap 15:49 Színes 

Gratulálunk a díjazottaknak!

2,42 milliárd eurós bírságot vetett ki a Google-ra az Európai Bizottság

A saját ár-összehasonlító szolgáltatásának biztosít előnyt a keresőóriás. 

Óriási büntetést kapott a Google az Európai Bizottságtól

Rekordösszegű, mintegy 2,4 milliárd eurós bírságot szabott ki az Európai Bizottság kedden a Google amerikai internetes óriásvállalatra az uniós trösztellenes szabályok megsértése miatt.