Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 84 hír

Az Audi újdonságától leesik az állad

TőzsdeFórum  Ma 15:34 Autó 

A legújabb világítástechnikát mutatja be az Audi Frankfurtban.

Nagy leleplezés: jön az új Audi Q6 és eSUV

KmMagazin  Ma 15:11 Autó 

Megérkeztek az első képek egy új Audi koncepció autóról, ami a Frankfurtban bemutatandó Q6-os alapjául szolgál.

DTM: Az eső elállt, Audi a pole-pozícióban

Formula  Ma 13:50 Sport 

Reggel óta tartó csapadék fenyegette a Német Túraautó Bajnokság programját a Red Bull Ringen. Az időmérőt azonban sikerült menetrend szerint megtartani, Mattias Ekström pedig elsőséget szerzett.

Egy A4-es Audi is lehet nyomasztó

Player  Ma 08:55 Autó 

Alufelni? Króm? Metálfény? Fényezett lökhárító vagy tükörház? Ha az Audi készítene igazán fapados változatot az állítólag megújult A4-esből, akkor ezek hiányoznának – sokkal jobban, mint azt hinnénk. Szerencsére ez csak X-Tomi Base Spec-sorozatának újabb áldozata.

Még ilyet: összefogott az Audi, a BMW és a Mercedes!

Vezess  Ma 08:00 Autó 

Hivatalosan hétfőn jelentik majd be, hogy a germán autós triumvirátus közösen felvásárolja a Nokia ingyenes navigációs szolgáltatását. Hárommilliárd dollárt fizetnek érte

Nemzeti hősök vagy barbár állatkínzók? – AUDIÓ

Erdély Ma  Tegnap 18:54 Határtalan 

2010-ben a katalán parlament betiltotta a bikaviadalokat. Az ellenzők azt állítják, hogy veszélyes az emberre és állatra nézve is, és inkább barbarizmusnak minősíthető, semmint szórakoztatásnak.

Audi A4 nekünk, fapadosan

Autónavigátor  Tegnap 17:57 Autó 

Múlt hónapban debütált az Audi A4 legújabb generációja, melyből a hazai virtuáltuner, X-Tomi elkészítette a gyártól nem várható fapados kivitelt.

DTM: Audi-Mercedes csata az időmérőn

Formula  Tegnap 16:18 Sport 

Edoardo Mortara szerezte meg a pole-t a DTM idei ötödik versenyhétvégéjén a Red Bull Ringen. Mellőle csapattársa, Jamie Green indul majd, ám őket két Mercedes követi.

Ezen a videón audis, BMW-s egyformán bunkó

Vezess  Tegnap 13:40 Baleset-bűnügy 

A márkarajongóktól rendszeresen megkapjuk a vádat, hogy csak egy gyártót emelünk ki, és állítunk be vétkesként. Ez esetben másképp áll a dolog.

KGB-s méreganyag tenyészik a Hargitán – AUDIÓ

Erdély Ma  Tegnap 12:43 Határtalan 

Veszélyes növények nőnek a szunnyadó vulkánon a Szent Anna-tó és a Mohos-tőzegláp környékén. A Csomád-hegység a Kárpát-medence legfiatalabb vulkánja, amelynek kamrájában ma is izzik a magma.

Visszahívnak ötezer sportos Audi-SUV-t

Totalcar  Tegnap 08:24 Autó 

Baj van az elektromos szervóval, frissítik a szoftvereket az SQ5-ben.

Egy véletlenen múló találkozás, ami az aradiak hasznára vált – AUDIÓ

Erdély Ma  15.07.31 16:49 Határtalan 

Az aradi és a budapesti Jankóékat érdekesen hozta össze a sors. "A Duna TV Térkép című műsorában egyszer én is szerepeltem – idézte fel a Kölcsey Egyesület elnöke. – Ott figyelt fel rám a budapesti Jankó András.

Közösségi házért a Fehér megyei Bethlenszentmiklóson – AUDIÓ

Erdély Ma  15.07.31 16:28 Határtalan 

Közösségi házat üzemeltetne a Fehér megyei Bethlenszentmiklóson élő magyarság. Az unitárius egyház egykori iskolájának épületét a helybeliek összefogásával kezdték felújítani.

Tanácshatározat a marosvásárhelyi iskolák kétnyelvűsítésére? – AUDIÓ

Erdély Ma  15.07.31 16:14 Határtalan 

Marosvásárhely utcáin és intézményeiben nem jelenik meg a magyar nyelv, bár a kétnyelvűséget törvényes előírások szavatolják. De mit tesz ez ügyben a helyi és a megyei RMDSZ?

Kollégium épül Csíkszeredában – AUDIÓ

Erdély Ma  15.07.31 14:55 Határtalan 

Csíkszeredában bejelentették, hogy a városi stadion volt beton lelátójának helyére egy 200 férőhelyes kollégium épül, amelynek északi oldala a stadion lelátóját képezi majd.