Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 190 hír

Brüsszel felállította az Európai Szolidaritási Testületet

Az Európai Bizottság szerdán bejelentette az úgynevezett Európai Szolidaritási Testület létrehozását, amely a tervek szerint majd lehetővé teszi, hogy a fiatalok könnyebben nyújthassanak segítséget a válsághelyzetekben és az utánuk következő helyreállításban

Brüsszel felállította az Európai Szolidaritási Testületet

Híradó  Tegnap 20:31 Külföld 

A tervek szerint ez teszi majd lehetővé , hogy a fiatalok könnyebben nyújthassanak segítséget a válsághelyzetekben és az utánuk következő helyreállításban - jelentette be szerdán az Európai Bizottság.

Retteg a magyar kormány egy európai ügyészség felállításától – véli az ellenzék

A magyar kormány egyértelműen elutasítja a tervezett európai ügyészség felállítását, amelyet azzal indokol, hogy szerinte jelenleg is megvannak azok a keretek, amelyeken belül fel lehet lépni a korrupcióval szemben.

Trócsányi: nem szükségszerű az európai ügyészség felállítása

Nem szükségszerű az európai ügyészség felállítása, ugyanis jelenleg is megvannak azok a keretek, amelyeken belül fel lehet lépni a korrupcióval szemben – közölte Trócsányi László igazságügyi miniszter, miután holland kollégájával, Ard van der Steurrel tárgyalt Hágában. A tárcavezető a tárgyalást követően arról tájékoztatta telefonon az MTI-t, hogy

A tavalyi év a naivitás éve volt

Gondola  Tegnap 17:53 Külföld  Hollandia Menekült

Szót emelt a magyar menekültpolitikát ért bírálatok ellen Trócsányi László igazságügyi miniszter egy holland napilapnak adott interjújában.

Politico: 2017-ben jön Soros György, a baloldal hőse és megvédi az európai liberalizmust

888  Tegnap 17:28 Külföld  3 hír a témában

A brüsszeli kiadású Politico szerint jövőre Magyarországról leginkább Soros György fogja meghatározni az európai politikát. A szerkesztőség úgy véli, 2017-ben nélkülözhetetlen lesz a liberalizmus jelképének számító, a nemzetállamiság kérlelhetetlen ellenfeleként ismert Soros ideológiai frontszolgálatba hívása, mivel az európai liberalizmus most a n

Az Európai Bíróságon folytatódik a Kishantos- ügy

Elutasította az Alkotmánybíróság a Kishantos-ügy kapcsán született bírói kezdeményezést a Nemzeti Földalappal kapcsolatos egyes törvényi paragrafusok megsemmisítésére. Az AB nem találta megalapozottnak a Fővárosi Törvényszék, mint másodfokú bíróság lépését. A határozat szerint az indítvány mulasztásban megnyilvánuló…

Soros váltotta Orbánt a legbefolyásosabb európaiak listáján

TőzsdeFórum  Tegnap 16:47 Gazdaság  Románia

Sadiq Khan londoni polgármestert választotta idén a Politico című hírportál az Európa sorsára jövőre várhatóan a legnagyobb befolyást gyakorló személyiségnek.

Harminc alatt lehet jelentkezni Európai Szolidaritási Hadtestbe

Az Európai Bizottság szerdán bejelentette az úgynevezett Európai Szolidaritási Hadtest létrehozását, amely a tervek szerint majd lehetővé teszi, hogy a fiatalok könnyebben nyújthassanak segítséget a válsághelyzetekben és az utánuk következő helyreállításban.

Románia védelmezi, Magyarország rombolja az európai értékeket?

Maszol  Tegnap 15:00 Határtalan  Románia

A román külügyminisztérium szerint a magyar  vezető politikusok utóbbi időben elhangzott nyilatkozatai nem  felelnek meg az európai értékek szellemének, amelyeket Románia védelmez - közölte az Agerpres hírügynökség szerdán, Ionut Valcu külügyi szóvivőt idézve.

Las Vegasban előre tudja az Audid, mikor vált zöldre a lámpa

Autó-Live  Tegnap 14:57 Autó-motor 

A számlálókkal ellátott közlekedési lámpák hatalmas könnyebbséget nyújtanak az autósoknak, hiszen pontosan tisztában vannak vele, mennyi időt kell még várniuk a zöldre, ám sajnos ezen számlálók számos helyen még mindig hiánycikknek számítanak.

Felállt az Európai Szolidaritási Hadtest

Bejelentette szerdán az Európai Bizottság az úgynevezett Európai Szolidaritási Hadtest létrehozását, amely a tervek szerint majd lehetővé teszi, hogy a fiatalok könnyebben nyújthassanak segítséget a válsághelyzetekben és az utánuk következő helyreállításban.

Nem szüntette meg az Ab a földalapot, az Európai Bírósághoz fordulnak a kishantosiak

HVG  Tegnap 14:52 Belföld  Bíróság

Az Alkotmánybíróságban Pokol Béla és Stumpf István sem értett egyet a döntéssel, a Greenpeace és a kishantosi biogazdaság viszont az Európai Bíróságra megy az igazáért.

Európai toplistára került négy magyar focista

24  Tegnap 14:34 Foci 

Bár 100-as listáról beszélünk, azért érdemes megbecsülni a jelenlétüket. Azt vizsgálták, U20-as játékosok mennyit játszanak csapataikban.

Bukarest „európai értékeket” kér számon Budapesten

Krónika  Tegnap 14:26 Határtalan 

A román külügy szerint nem az európai értékek szellemiségét képviselik azok a budapesti hivatalos nyilatkozatok, amelyek az elmúlt időszak fagyos magyar–román viszonyáért a magyarellenes román kormányzati lépéseket teszik felelőssé.Kategória: Belföld