Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 199 hír

Európai védelmi erő létrehozását javasolja az olasz kormány

Az új erő a NATO és az ENSZ szolgálatába is állhat, és nyitott marad a később csatlakozni kívánó államok előtt.

Az olasz már megtervezték az európai védelmi erőt

Az olasz kormány javaslatot dolgozott ki egy európai védelmi erő létrehozására, amelyet Roberta Pinotti védelmi miniszter az Európai Unió védelmi felelőseinek pozsonyi informális találkozóján mutat be – jelentette a Corriere della Sera című olasz napilap vasárnap. A Corriere della Sera birtokába került dokumentum minőségi ugrást…

Javaslatcsomag az európai védelmi erő létrehozására

Az olasz kormány javaslatot dolgozott ki egy európai védelmi erő létrehozására.

Az olasz kormány javaslatot dolgozott ki egy európai védelmi erő létrehozására

Az olasz kormány javaslatot dolgozott ki egy európai védelmi erő létrehozására, amelyet Roberta Pinotti védelmi miniszter az Európai Unió védelmi felelőseinek pozsonyi informális találkozóján mutat be - jelentette a Corriere della Sera című olasz napilap vasárnap.

Ekström a második mogyoródi futam nyertese

Mattias Ekström, az Audi svéd pilótája nyerte a német túraautó-bajnokság (DTM) magyarországi versenyhétvégéjének második, vasárnap rendezett futamát a Hungaroringen.

Olasz javaslat egy európai védelmi erő létrehozására

Az olasz kormány javaslatot dolgozott ki egy európai védelmi erő létrehozására, amelyet Roberta Pinotti védelmi miniszter az Európai Unió védelmi felelőseinek pozsonyi informális találkozóján mutat be - jelentette a Corriere della Sera.

DTM: az audis Ekström nyerte a második mogyoródi futamot

NSO  Ma 16:55 Sport  Svédország Audi

Mattias Ekström, az Audi svéd pilótája nyerte a német túraautó-bajnokság (DTM) magyarországi versenyhétvégéjének második, vasárnap rendezett futamát a Hungaroringen.

Ütköztek a bajnokesélyesek, újabb Audi-siker

Formula  Ma 16:16 Sport 

Már a rajtnál eldőltek a legfontosabb kérdések a DTM második magyar versenyén: Ekström mindenkit lerajtolva nyert, a mögötte összeakadó Wittmann és Mortara közül pedig utóbbi húzta a rövidebbet.

A 2018-as Audi RS5 nagyon mérges, és már alig várja, hogy kiszabaduljon a Zöld pokolból

Autó-Live  Ma 15:45 Autó-motor 

A 2018-as Audi RS5 tesztelése már javában zajlik a Zöld pokolban, ahol jól láthatóan és hallhatóan egyáltalán nem kímélik.

Újabb gáztartalékot kapcsolnak az európai vérkeringésbe

Befejeződik vasárnap délután a Románia és Bulgária közötti első gázvezeték áthúzása a Duna-meder alatti furaton és ezáltal gyakorlatilag összekapcsolódik a román és bolgár gázhálózat - közölte a román gazdasági minisztérium.

DTM – Az audis Ekström nyerte a második mogyoródi futamot

Haon  Ma 15:06 Sport  Svédország Audi

Mattias Ekström, az Audi svéd pilótája nyerte a német túraautó-bajnokság (DTM) magyarországi versenyhétvégéjének második, vasárnap rendezett futamát a Hungaroringen.

Fordulópont az európai menekültügyi politikában a bécsi találkozó

Ugyan konkrét döntés nélkül ért véget, mégis fordulópontot jelent az európai menekültügyi politikában a szombati bécsi találkozó az osztrák lapok véleménycikkei szerint.

Elemi erővel csapódott az Audi a Volvoba – videó

HVG  Ma 04:01 Autó-motor 

A sofőr megpróbált bearaszolni a kereszteződésbe, amikor jött a gyorshajtó Audi.

Tarolt az Audi a Hungaroringen

Vezess  Tegnap 16:53 Sport  Audi

A hungaroringi DTM szombati futamán mindhárom dobogós helyet az Audi szerezte meg, a legmagasabb fokra Edoardo Mortara állhatott fel.

DTM – Tarolt az Audi, Edoardo Mortara nyerte a szombati futamot a Hungaroringen

Haon  Tegnap 16:44 Sport  Audi

Edoardo Mortara, az Audi francia-olasz kettős állampolgárságú pilótája nyerte a német túraautó-bajnokság (DTM) magyarországi versenyhétvégéjének első, szombat délután rendezett futamát, amelyen az első hat helyen az Audi autói zártak.