Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 83 hír

Stroll még a Forma-1 alapjaival küzd…

GP-Live  Ma 16:48 Forma1 

Lance Stroll szerint nem azért szenvedett az Ausztrál Nagydíjon, mert fizikálisan olyan nehéz lett volna vezetni az autókat.

Az egészségügy komoly forráshiánnyal küzd, bár lenne rá pénz

GazdaságTV  Ma 15:16 Gazdaság 

Az Európai Egészségügyi Fogyasztói Index nevű szervezet által összeállított listán a magyarnál rosszabb egészségüggyel csak Lengyelország, Albánia, Bulgária, Montenegró és Románia rendelkezik. Egyik kiemelt probléma hazánkban a forráshiány. De mennyi pénzre lenne szükségünk?

Az vagy amit vezetsz? - Autómárkák és a hozzá tartozó sztereotípiák

Előítéleteink egy-egy autómárkával és sofőrjeikkel szemben gyakran megtalálnak minket, amikor autóvásárlásban gondolkodunk, esetleg amikor konfliktusunk akad az utakon. Német precizitás, olasz életérzés, japán megbízhatóság? Vagy hippi, nőies, macsós, esetleg hivalkodó? Milyen előítéletek, tapasztalatok élnek bennünk egy-egy márkával és…

Egy éves küzdelem után visszatér Rex, a gyógyító német juhász a gyerekorvosi rendelőbe

NLCafé  Ma 14:07 Kultúra 

2016 februárjában tiltották ki a gyerekorvosi rendelőből Rexet. Most sikeresen letette a segítőkutya-vizsgát, így Varga Károly gyerekorvos végre újra beviheti kedvencét a gyerekek közé.

Negyed évszázada küzdenek a fehérvári állatvédelemért - Berci kutyával indult minden

Feol  Ma 13:21 Megyei 

Negyed évszázada alakult a Herosz fehérvári állatotthona. A jeles jubileum kapcsán emlékeznek mindenre, ami szép, és töretlenül hisznek abban, hogy az emberi gonoszság és hanyagság szemléletformálással csökkenthető.

Egész életében a totalitárius zsarnokságok ellen küzdött Mindszenty József

Százhuszonöt éve, 1892. március 29-én született a Vas vármegyei Csehimindszenten Mindszenty József esztergomi érsek, bíboros, Magyarország utolsó hercegprímása. A pápa 1945 augusztusában Mindszentyt nevezte ki esztergomi érsekké, hercegprímássá, majd 1946 februárjában bíborossá. Személyében elveihez ragaszkodó, minden…

Egymilliárd a kapcsolati erőszak ellen küzdő krízisközpontokra

Az elkövetkező négy évben 1,16 milliárd forintot fordít a kormány a kapcsolati erőszak áldozataival foglalkozó telefonszolgálat fejlesztésére, valamint a területen dolgozó szakemberek képzésére ‒ mondta Novák Katalin család-, ifjúság-, és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár kedden.

Veronai buszbaleset: a sofőr alvászavarral küzdött

Újabb részletek derültek ki a veronai busztragédiáról. A buszt vezető sofőr alvászavarokkal küzdött.

Margitszigeti baleset: tíz métert zuhant a munkás, küzdenek az életéért

Baleset történt szerda délelőtt a Margitszigeten. A 24.hu úgy tudja, egy ember aknába esett munka közben a strand területén és körülbelül tíz métert zuhant. A mentők már a helyszínen vannak, most próbálják újraéleszteni - írja a portál. 

Alvászavarral küzdött a veronai busz sofőrje

A Veronában balesetet szenvedett busz vezetője korábbi problémája akkor vált ismertté, amikor a szülőket behívták az iskolába, és a buszt és a sofőröket biztosító cég vezetője, Czakó Tibor, arra kérte őket, hogy közösen pereljék be az olasz autópálya-kezelőt, mert Czakó azt gondolja, hogy a korlát okozhatta a tragikus balesetet. Czakó Tibor azt is

Küzdeni tudásból és akaratból is példát mutattak a magyar versenyzők

M4 Sport  Ma 09:01 Sport 

Magyar éremdömpinggel értek véget a speciális téli világjátékok.

Veronai busztragédia: köztudott volt, hogy a sofőr alvászavarral küzd, mégis beosztották a hosszú útra

A buszos cég vezetője tudott a sofőr problémájáról, mégis hagyta, hogy nagy távolságon vezessen.

Ezzel küzd az idén a Tesco, a Spar, a Lidl és az Aldi

Napi  Ma 07:58 Gazdaság  Állás

Idén is emelik a munkabéreket az élelmiszerláncok, munkaerőt viszont nem mindenhol keresnek az MTI-nek nyilatkozó cégek tájékoztatása szerint.

Alvászavarral küzdött a veronai buszbaleset sofőrje

Korábban alvászavart diagnosztizáltak nála, de a vezetéshez szükséges papírokat megkapta. Alvászavarral küzdött a veronai buszbaleset egyik sofőrje, állapotát már korábban diagnosztizálták, de mégis megkapta a vezetéshez szükséges orvosi papírokat – olvasható a Blikk cikkében. A lap értesülése szerint a sofőr korábbi problémájára akkor…