Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 198 hír

Jövőre 5 milliárdot kap a Hungaroring a megújulásra

Mogyoród - Szijjártó Péter (37) külgazdasági és külügyminiszter négyszemközt beszélgetett Bernard Ecclestone-nal (85), a Forma-1 első számú vezetőjével a mogyoródi pálya rekonstrukciós folyamatairól, egy technikai sportcentrum megépítéséről.

Megszólalt a magyar adórekorder: így jött össze a 2,3 milliárdos tartozás

Pénzcentrum  Ma 16:16 Bulvár 

Nyilvánosságra hozták a legnagyobb adótartozók listáját, és elmondta az éllovas, hogyan jött össze a 2,3 milliárdos tartozás. A NAV negyedévente nyilvánosságra hozza a legnagyobb adósok listáját, legutóbb június 30-án került...

Csak jövőre válhat széles körben elérhetővé az AMD Zen

PCWorld  Ma 15:30 Infotech 

Az idei utolsó negyedévben csak erősen limitált mennyiségű processzor kerülhet piacra.

További milliárdok a migráció kezelésére

MNO  Ma 15:27 Belföld  München

Újabb több mint tízmilliárd forinttal növelte meg a kormány a tömeges bevándorlás kezelésére szánt összeget.

Ötmilliárd forintból újul meg jövőre a Hungaroring

Sziijártó Péter az időmérő előtt ismét kezet fogott Bernie Ecclestone-nal.

Jövőre kezdődhet a komoly ráncfelvarrás a Hungaroringen, 5 milliárd forintból

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter nagyjából egy órával az időmérő előtt érkezett meg a Hungaroringre, és egyenesen Bernie Ecclestone mobilirodája felé vette az irányt. Közben leszakadt az ég is, Ecclestone és a miniszter nyitott ajtóból integetett át a menedékbe bújt sajtósoknak.

Szijjártó: 5 milliárd jut jövőre a Hungaroring felújítására

A magyar kormány szeretné, ha a Hungaroringre mindig ellátogatnának a Forma-1 szereplői és a szurkolók. Nemzetgazdasági érdek mindez a külügyminiszter szerint.

Jövőre elkezdődhet az új mohácsi kikötő építése

Pécsi Újság  Ma 13:38 Megyei  Mohács

A beruházáshoz szükséges pénz rendelkezésre áll, a megvalósíthatósági tanulmány készül, várhatóan ősszel a kivitelezőt is kiválasztják, így nincs akadálya annak, hogy jövőre elkezdődjön és be is fejeződjön a beruházás - írja a Mohácsi Újság.hu. Mint arra a hírportál emlékeztet, már tavaly megszületett a kormányhatározat arról, hogy 4,75 milliárdos

A SERCO szállíthat az MTVA-nak

Mínuszos  Ma 11:57 Mobiltech  MTVA M1

A SERCO Kft. nyerte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) laptopokra kiírt tenderét. A hét darab brutálisan erős Lenovo ThinkPad P50 mobile workstation (20ENCTO1WW) darabonként nettó 672 ezer forintba került, azaz összesen 4,704 millió forintba. Ez az összeg magában foglalja a angol vagy magyar nyelvű üzembe…

Valami nem stimmel: a Renault csak jövőre ígér fejlesztést, a Red Bull Japánra várta azt

GP-Live  Ma 08:51 Forma1  Renault

Miközben a négyszeres bajnok csapat pár hete azt nyilatkozta, hogy a Renault tervez még egy fejlesztési lépcsőt a 2016-os évre, tegnap maga a motorszállító cáfolta ezt – vagy csak taktikáznak, és terelik a témát?

Az extravagáns milliárdos a Fehér Házba igyekszik

Az extravagáns New York-i milliárdos, Donald Trump a Fehér Házba igyekszik: a Republikánus Párt országos konvenciójának záróestjén elfogadta az elnökjelöltséget.

Svájcban foglalták le az elsíbolt állami milliárdokból vásárolt festményeket

Sok millió dollárt érő Monet- és van Gogh-műveket foglaltak le a svájci szövetségi hatóságok egy nagyszabású nemzetközi akció részeként, amelyben egymilliárd dollár elsíbolt malajziai közpénzt próbálnak visszaszerezni az Egyesült Államok vezetésével

Ezért tartozom 2,3 milliárddal a magyar államnak

Bors Online  Ma 03:40 Bulvár 

Nyilvánosságra hozták a legtöbb adóval tartozó magánszemélyek listáját. Az éllovas férfi kétmilliárd-háromszázhatvanmillió forinttal lóg az államnak. A Bors megtalálta.

Tusványos – Geokódolás: "a végsőkig küzd" az MTVA

Erdély Ma  Tegnap 22:24 Határtalan  MTVA M1

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) folyamatosan dolgozik azon, hogy a határon túli magyarok számára is elérhetővé tegye a sportközvetítéseket – mondta pénteken Vaszily Miklós.

Tusványos – Geokódolás: „a végsőkig küzd” az MTVA

Krónika  Tegnap 22:00 Határtalan  MTVA M1

Az MTVA folyamatosan dolgozik azon, hogy a határon túli magyarok számára is elérhetővé tegye a sportközvetítéseket – mondta pénteken Vaszily Miklós, az MTVA megbízott vezérigazgatója a 27. Bálványosi Nyári Szabadegyetemen.Kategória: Erdélyi hírek