Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 281 hír

Több milliárd forintot jelent az óraátállítás

Megkezdődött a nyári időszámítás, az órákat éjjel 2 órakor 3 órára kellett átállítani. A módosítás miatt változik a közösségi közlekedés menetrendje is.

Elképesztő: 50 milliárdos kárt okozhatott a feldőlt lámpa- Videó

Ripost  Tegnap 20:10 Belföld  7 hír a témában

A Korda Filmstúdió 1500 négyzetméteres hangárában kedden csaptak fel a lángok. Most egy ott dolgozó árulta el, mi okozhatta a tüzet. A kár nagysága emberi ésszel alig felfogható.

Összegyűjtöttük a világ 10 legöregebb milliárdosát

Portfolio  Tegnap 20:05 Pénzügy 

Egy szingapúri üzletember lett a világ legöregebb milliárdosa a maga 98 évével, miután David Rockefeller, aki eddig birtokolta ezt a címet, néhány napja, 101 éves korában elhunyt. A világ tíz legidősebb milliárdosa között nem találunk...

Kína több száz milliárd dollárt tervez költeni külföldön

Lokál  Tegnap 20:00 Külföld  Kína

Kína a következő öt évben 750 milliárd dollárt (több mint 215 ezer milliárd forint) tervez befektetni külföldön - jelentette be Csang Kao-li, az ázsiai ország miniszterelnök-helyettese szombaton a dél-kínai Hainan szigetén évente megrendezett gazdasági konferencia, a Boao Fórum Ázsiáért (BFA) megnyitóján.

50 milliárdos is lehet az etyeki filmstúdió leégése

Egy felforrósodott lámpa okozhatta a díszlettüzet a Korda-stúdióban – ezt állította az ATV híradójának az egyik ott dolgozó. Az összeg csillagászati, a Népszava információi szerint a kár akár 50 milliárd forintos is lehet.

U-alakú felhőkarcolót álmodtak Manhattan milliárdosainak

HVG  Tegnap 19:02 Gazdaság  2 hír a témában

Egy tervezőcég már el is készítette a vázlatokat, és ezeket elküldte néhány cégnek, a megvalósításhoz pedig befektetőket keres. Ez lenne a világ legmagasabb épülete egy olyan helyen, ahol minden egyes négyzetméter dollármilliókat ér.

Milliárdokat költenek a magyar nők rúzsra és alapozóra - És mi ennek eléggé örülünk

Retikül  Tegnap 18:15 Divat 

Ha lassan is, de változnak az igények, és ez csak jó a fogyasztónak.

Megjött a befektetési kedv: több milliárd dollárt szór szét Kína külföldön

Privátbankár  Tegnap 15:31 Gazdaság  Kína

Kína a következő öt évben 750 milliárd dollárt tervez befektetni külföldön - jelentette be Csang Kao-li miniszterelnök-helyettes.

Kína öt év alatt 750 milliárd dollárt tervez külföldön befektetni

ATV  Tegnap 15:05 Külföld  Kína

Kína a következő öt évben 750 milliárd dollárt (több mint 215 ezer milliárd forint) tervez befektetni külföldön - jelentette be Csang Kao-li, az ázsiai ország miniszterelnök-helyettese szombaton a dél-kínai Hainan szigetén évente megrendezett gazdasági konferencia, a Boao Fórum Ázsiáért (BFA) megnyitóján.

Jövőre minden eddiginél nagyobb Seat jön

Vezess  Tegnap 15:00 Autó-motor 

A Škoda kölcsönadja a Kodiaqot a Seatnak, így nekik is lesz középkategóriás szabadidőjárművük. Első részletek a leendő óriásról.

Hoppá: jogtalanul szedtek volna be milliárdokat a budapesti autósoktól?

A Fővárosi Önkormányzat Rendészeti Igazgatóságának (FÖRI) jogértelmezése szerint nem lehet csak a közterület-felügyeleti (térfigyelő) kamerák alapján leleplezett közlekedési szabályszegésért büntetni.

Hogyan lett a 40 milliárd euróból 3 milliárd euró

ProfitLine  Tegnap 15:00 Gazdaság 

Nyolc év alatt lényegében elolvadt a magyar magánszektor külfölddel szembeni nettó adóssága.

Kína jelezte: elköltene úgy 215 ezer milliárd forintnyi összeget

HVG  Tegnap 14:50 Gazdaság  Kína

Több száz milliárd dollárt tervez külföldön befektetni Kína, jelentette be az ázsiai ország miniszterelnök helyettese az "ázsiai Davos" kereskedelmi fórumon.