Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 245 hír

100 milliárdos fejlesztésekről írt alá megállapodást Orbán Viktor és Szemereyné Pataki Klaudia

Orbán Viktor miniszterelnök a Modern Városok Program keretében Kecskemétre látogatott kedden. Magyarország miniszterelnökét a városházán fogadta Szemereyné Pataki Klaudia polgármester.

Így pörögnek a milliárdok az Apple-nél és a Google-nál

Mfor  Tegnap 20:31 Gazdaság 

Elsősorban a befektetők szoktak a nagy technológiai cégek eredményével szembesülni, igaz akkor is megdöbbentő, hogy milyen pénzeket keresnek. Egy alkalmazás most szemléletessé tette mindezt.

100 milliárd dollárral kellene emelni az európai NATO-tagok védelmi költségvetését

Csaknem százmilliárd dollárral kellene emelni az európai NATO-tagállamok összesített éves védelmi költségvetését ahhoz, hogy teljesüljön a hazai össztermék (GDP) 2 százalékában meghatározott kiadási minimum - áll a legnagyobb londoni hadászati-védelmi kutatóintézet kedden ismertetett éves világjelentésében.

Rogánék elkölthetik a 4 milliárdot

HírTV  Tegnap 18:58 Belföld  Rogán Antal

Rogán Antal minisztériuma elköltheti azt a 4 milliárd forintot, amely a tavalyi költségvetésből a tárcánál maradt – írja az Origo.hu egy kormányrendeletre hivatkozva.

Több milliárdos bevétel a külföldiek vadásztatásából

Több milliárd forintos bevétel származik évente a külföldiek magyarországi vadásztatásából, az ágazat szempontjából is fontos, hogy bemutatkozik 31 magyar cég, köztük 10 állami erőgazdaság Európa legnagyobb vadászati és erdészeti kiállításán, amely kedden nyílt meg Dortmundban - mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) állami…

Több milliárdos a bevétel a külföldiek vadásztatásából

hirado  Tegnap 18:30 Gazdaság  2 hír a témában

Bemutatkozik 31 magyar cég, köztük 10 állami erőgazdaság Európa legnagyobb vadászati és erdészeti kiállításán.

Ne lepődjön meg, ha őket látja jövőre a Super Bowlban

Index  Tegnap 18:18 Sport 

A bajnok Denvernél sok a kérdés, nagyot eshetnek őszig. Az viszont már látszik, melyik a legrosszabb NFL-csapat a 2016-os szezon előtt.

100 milliárd forintot kap Kecskemét

HírTV  Tegnap 18:18 Belföld  FIDESZ Orbán Viktor

A Modern városok program keretében az elkövetkező években mintegy 100 milliárd forintot kap Kecskemét.

Közel 55 milliárd forintnyi fizetést vitt haza a legjobban kereső vezető

Napi  Tegnap 17:51 Gazdaság  Részvény Google

A Google vezérigazgatója, Sundar Pichai 199 millió dollárnyi (54,813 milliárd forint) részvényt kapott, ezzel a legjobban fizetett vezérigazgató lett

MTVA: Nincs tiltólistánk

MNO  Tegnap 17:43 Kultúra 

D. Tóth Kriszta állítása szerint nem hívhatta köztévés műsorába Kulka Jánost.

Orbán jött és adott gyorsan 25 milliárdot

Huszonötmilliárd forintot bocsát Kecskemét rendelkezésére a kormány, hogy a város létrehozhasson egy gazdaságfejlesztési alapot, amely visszatérítendő forrást biztosít életképes, üzleti alapú vállalkozások támogatásához.

Orbán Viktor: 25 milliárdos fejlesztés Kecskeméten

Huszonötmilliárd forintot bocsát Kecskemét rendelkezésére a kormány, hogy a város létrehozhasson egy gazdaságfejlesztési alapot, amely visszatérítendő forrást biztosít életképes, üzleti alapú vállalkozások támogatásához – közölte Orbán Viktor miniszterelnök kedden Kecskeméten, ahol a Modern városok program részeként megállapodást…

Kecskemét 25 milliárdos gazdaságfejlesztési alapot hozhat létre

Huszonötmilliárd forintot bocsát Kecskemét rendelkezésére a kormány, hogy a város létrehozhasson egy gazdaságfejlesztési alapot, amely visszatérítendő forrást biztosít életképes, üzleti alapú vállalkozások támogatásához - közölte Orbán Viktor miniszterelnök Kecskeméten, ahol a Modern városok program részeként megállapodást írt alá…

Orbán felsorolta, mire költik a milliárdokat Kecskeméten

MNO  Tegnap 15:20 Belföld 

Lesz új koncertterem, kifutópálya, egyetemi kutatóközpont, két tannyelvű iskola és kollégium.

Milliárdok bérekre

Magyar Idők  Tegnap 15:17 Gazdaság 

Év végéig több mint 1,7 milliárd forint áll a nehéz helyzetbe került vállalkozások rendelkezésére – derül ki az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány Nonprofit Kft. által meghirdetett munkahelymegőrzési célú pályázati felhívásból, az Azonnal cselekszünk elnevezésű program keretében.