Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 333 hír

5 dolog, amit életbevágóan fontos megkapnom a Jézuskától – Hogy hatékonyabban dolgozhassak jövőre

WMN  Ma 12:00 Életmód 

Na, a Szentesinek már karácsony van. (És azt hiszi, DTK a Jézuska...)

13 milliárd eurós feltőkésítést tervez az UniCredit

A UniCredit tervezett részvénykibocsátása elérheti a 13 milliárd eurót.

Újabb 60 milliárd forint pályázati pénz településeknek

Újabb hét, a helyi gazdaságfejlesztést és a foglalkoztatás bővítését támogató pályázati felhívás jelent meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében, összesen csaknem 60 milliárd forint értékben – tájékoztatta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős…

F1: A McLarennek jövőre sem lesz főszponzora

Vezess  Ma 10:52 Forma1 

A McLaren új főnöke, Zak Brown 2018-ra célozza az új névadó szponzor megszerzését. Nem lesz könnyű.

Jövőre is öntözne? - Fizetni kell a felhasznált víz után

Agrárszektor  Ma 10:31 Gazdaság 

Október elsejétől bizonyos mennyiségek felett díjat kell fizetni az öntözési, illetve más célokat szolgáló mezőgazdasági vízfelhasználás után. Az úgynevezett vízkészletjárulék kiszámításához hatósági tájékoztató készült.

324 milliárd forint jut a klímaváltozás hatásainak kiküszöbölésére

Ennyi fordítható a célra a KEHOP 1174 milliárd forintos forrásából.

Milliárdokat kaptak az előadóművészek

Közel 2,2 milliárd forintnyi jogdíjat osztott ki idén az Előadóművészi Jogvédő Iroda (EJI), az összegből 94 ezer magyar és külföldi előadó kapott. Újdonság, hogy az EJI idén fizet először jogdíjat a szinkronizáló színészeknek és azoknak a zenészeknek, akik ötven évnél régebben készült hangfelvétel elkészítésében közreműködtek.  

Megőrült a Microsoft, hogy 26 milliárdot fizet a LinkedInért?

Portfolio  Ma 09:39 Infotech 

Véglegesítette a Microsoft a LinkedIn felvásárlását. Az amerikai szoftveróriás nem keveset, 26,2 milliárd dollárt fizet a közösségi oldalért, ami a cég történetének legnagyobb akvizíciója. Az ár magasnak tűnik és tény, hogy nem...

Jövőre sokkal többet lehet majd keresni az olajkutatásban

Portfolio  Ma 09:17 Gazdaság 

Jövőre 12 éves mélypontra eshet a globális olaj-és gázipari kutatás-termelési kiadások összértéke, az olajcégek ugyanis költségeket csökkentenek és kerülik a drágább kitermelési régiókat. A kutatás-termelési projektek jövedelmezősége...

Összecsaphatnak a magyar milliárdosok - szembekerült Csányi és Mészáros?

Napi  Ma 09:15 Belföld  Hajdú-Bihar

Orbán Viktor miniszterelnök és Csányi Sándor OTP-vezér körei akarják megszerezni a csődbe ment Sikér Zrt. vagyonának egy-egy elemét - írja a Magyar Nemzet. Eközben a malomipari cég beszállítói és dolgozói bottal üthetik a pénzük nyomát.

Elképesztő: Már 1 milliárd (!) kártevőt azonosított a Kaspersky

[Kaspersky] A Kaspersky Lab malware gyűjteménye most nagyjából egymilliárd rosszindulatú objektumot tárol, köztük vírusokat, trójai programokat, backdoor-okat (szoftverekbe épített kiegészítés, amely bizonyos kiválasztott személyek részére illetéktelen hozzáférést enged a bűnözőknek), zsarolóprogramokat és reklám alkalmazásokat valamint azok…

Jövőre többet kamatozhat a babakötvény

Hároméves az új babakötvény. 2013 decemberétől lehet megvásárolni, a kormány adómentességgel, extra kamattal és állami támogatással ösztönzi a Start-számla megnyitását, Babakötvény vásárlását. A Start-számlák 2006-ban indultak, de a programot 2013-ban újragondolták és megnyitották az idősebb gyerekek számára is.

Miért ne lehetne jövőre harmadik a Force India?

Formula  Ma 08:45 Forma1 

Ottmar Szafnauer és Sergio Perez szerint is ott lehet a pakliban, hogy beférnek a három nagy csapat közé 2017-ben - persze ha nem érik el, akkor sem lesznek elégedetlenek.