Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 235 hír

Jövőre döntenek az Oroszországgal való egyesülésről

Dél-Oszétia jövőre halasztja az Oroszországhoz való csatlakozás lehetőségéről tartandó népszavazást.

Milliárdos tőkeemelésre készül az Erste a lakás-takarékpénztárában

Portfolio  Ma 11:48 Pénzügy 

A BÉT honlapján megjelent közlemény szerint az Erste Bank tőkeemelésre készül a 100%-ban tulajdonolt Erste Lakás-takarékpénztárban. A közlemény szerint 50 darab 100 ezer forint névértékű törzsrészvényt bocsátanak ki, a részvényenkénti kibocsátási

José Mourinho idén megmutatta, mire kell figyelnie jövőre Orbán Viktornak

Index  Ma 11:18 Foci 

A balhés edző és a balhés miniszterelnök módszereiben rengeteg a közös vonás. A portugál bukásából Orbán is levonhatja a tanulságokat.

5 milliárd forint veszteség az állami hitelekből működő TV2-nél

24  Ma 10:08 Gazdaság 

Hiába növelte árbevételét az Andy Vajna kormánybiztos tulajdonába került TV2 Média Csoport Kft., a társaság most közzétett mérlegadatai egyáltalán nem kecsegtetőek, megtízszereződtek a veszteségek, ráadásul meglehetősen magas a társaság eladósodottsága.

1,8 milliárdból ünnepeljük az 1956-os emlékévet Németországban

421 milliárddal növelné a kormány az idei költéseit. Az átszabandó költségvetés 91 milliárd forint pluszt juttatna a Kliknek, 17,7 milliárdot a Klikből kivett szakképző központoknak, még 50 milliárdot a modern városok programnak. 50 milliárdot csok-kiadásokra, 69,3 milliárdot útépítésre, 11 milliárdot a „bevándorlás kezelésére” különítenének el.

Hova tűntek a magyar milliárdos pionírok?

Napi  Ma 09:50 Gazdaság 

Másfél évtized alatt jórészt kikoptak a nagy generáció tagjai az első százból. A Napi.hu kiadásában megjelenő A 100 leggazdagabb kiadvány első és tizenötödik listája közti különbség döbbenetes: alig 28-an találhatók meg az „alapító atyák” közül. Óhatatlanul felvetődik a kérdés: mi lett a kimaradókkal?

422 milliárdot variál át a kormány

Index  Ma 09:29 Gazdaság 

Tavaly is szupergyorsan kész lett költségvetés. Csak nem lett túl jó.

6 milliárdból tervezteti a NIF a gyorsúthálózatot

Gyors egymásutánban négy szerződést kötött a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. a gyorsúthálózat egyes részeinek megtervezésére összesen hatmilliárd forint értékben - írja a Világgazdaság. A napilap szerint egyenként 800 millió és 2

Ezt is megértük: 100 milliárd hagyta ott a részvényeket

Portfolio  Ma 08:56 Pénzügy 

A viszonylag pozitív amerikai gazdasági adatok és az emelkedő részvényárak ellenére sem tudtak magukhoz térni a részvényalapok: május 25-ig idén már a 100 milliárd dollárt is meghaladta a tőkekivonások mértéke - írja a Financial Times. A május

Ezt nyújtja Lindsay Lohan pasija. Mármint a milliárdok mellé

Velvet  Ma 08:39 Életmód 

Állítólag már jegyben járnak, Egor Tarabasov orosz és dúsgazdag, Franciaországban fotózták le fürdőnadrágban.

Milliárdos osztogatásba kezd a kormány

24  Ma 08:02 Gazdaság 

Sport, szobor, pénztárgépek, megemlékezések.

2,9 milliárd eurót ér a világ két legértékesebb futballklubja

A Manchester United és a Real Madrid a világ két legértékesebb futballklubja a KPMG összesítése szerint. A dobogóra rajtuk kívül a Barcelona került fel, 2,8 milliárd euróra becsült értékkel – írta a Világgazdaság.

Milliárdos állami megrendelések a gyorsúthálózat tervezésére

Gyors egymásutánban négy szerződést kötött a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. a gyorsúthálózat egyes részeinek megtervezésére összesen hatmilliárd forint értékben - írja pénteki számában a Világgazdaság.

Több milliárd a kedvenc sportokra

Népszava  Ma 05:09 Belföld 

Az összesen tizennyolc támogatott indítvány 50 milliárd forintnyi átszervezést hozna.