Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 139 hír

A közép-magyarországi régió 288 milliárd forint uniós támogatást kap

A új pénzügyi ciklusban 288 milliárd forint uniós támogatást tud felhasználni a közép-magyarországi régió, az első pályázatra szeptember végéig lehet jelentkezni - tájékoztatta Pest megye fejlesztésekért felelős miniszteri biztosa pénteken az MTI-t.

15,7 milliárd forint nyereséget termelt a Budapest Bank

Az állami tulajdonban lévő Budapest Bank (BB) csoport 15,7 milliárd forint adózott nyereséget ért el az első fél évben a magyar számviteli szabályok szerint készült konszolidált (nem auditált) adatok szerint - közölte a hitelintézet pénteken az MTI-vel.

Milliárdos programmal segíti a gazdaságfejlesztést a PTE

Edupress  Ma 18:09 Belföld  Pécs

Biokompozit felhasználásával készülő utcai jármű építői, drónok széles körű alkalmazásának, valamint városi árvizek lehetséges előrejelzésének kutatói is érintettek a Pécsi Tudományegyetem (PTE) projektjeiben, amelyek a társadalmi, gazdasági fejlődés előmozdítására, a ...

A közép-magyarországi régió 288 milliárd forint uniós támogatást kap

A új pénzügyi ciklusban 288 milliárd forint uniós támogatást tud felhasználni a közép-magyarországi régió, az első pályázatra szeptember végéig lehet jelentkezni - tájékoztatta Pest megye fejlesztésekért felelős miniszteri biztosa pénteken. Szűcs Lajos elmondta, a 2020-ig tartó új pénzügyi ciklusban a pénz Budapest és Pest megye…

Egy titkos csoportban beszélik meg a Facebook milliárdosai, hogy mire költenék a pénzüket

Velvet  Ma 17:53 Életmód 

Van pénzük elég. Hajóra, repülőre, szigetekre vágynak.

Milliárdos fejlesztési program a PTE-n

PécsiStop  Ma 16:51 Belföld  Pécs

Biokompozit felhasználásával készülő utcai jármű építői, drónok széles körű alkalmazásának, valamint városi árvizek lehetséges előrejelzésének kutatói is érintettek a Pécsi Tudományegyetemnek (PTE) a társadalmi, gazdasági fejlődés előmozdítására, a kutatótevékenység összefogására a közelmúltban indult, 942 millió forint összértékű…

Milliárdos programmal segíti a gazdaságfejlesztést a pécsi egyetem

Somogy MA  Ma 16:51 Belföld  Pécs

Biokompozit felhasználásával készülő utcai jármű építői, drónok széles körű alkalmazásának, valamint városi árvizek lehetséges előrejelzésének kutatói is érintettek a Pécsi Tudományegyetemnek (PTE) a társadalmi, gazdasági fejlődés előmozdítására, a kutatótevékenység összefogására

Közel 16 milliárdos nyereség a Budapest Banknál

A Budapest Bank csoport 15,7 milliárd forint adózás utáni eredményt ért el az idei első félévben.

1,2 milliárd eurót fektet be a Volkswagen az oroszoknál

Mfor  Ma 15:57 Gazdaság 

A Volkswagen német járműgyártó 2018-ig 1,2 milliárd euró beruházást tervez Oroszországban - jelentette be pénteken Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök azelőtt, hogy megnyitotta a VW Kaluga városában felépített motorgyárát.

A Volkswagen több mint 1 milliárd eurót fektet be Oroszországban

24  Ma 15:44 Gazdaság 

A német járműgyártó 2018-ig valósítaná meg oroszországi terveit.

Bayern: Rummenigge 1 milliárd eurót akar a tévés jogokból

NSO  Ma 14:48 Foci  Bayern München

Karl-Heinz Rummenigge azt szeretné, ha a jelenlegi 500 millió euró helyett szezononként egymilliárd euró körüli összeghez jutnának a német labdarúgó-bajnokság csapatai a televíziós közvetítési jogokból.

Közép-magyarország régió 288 milliárd forint uniós támogatást kap

A 2020-ig tartó új pénzügyi ciklusban a pénz Budapest és Pest megye versenyképességének javítására és gazdaságfejlesztési elképzeléseinek támogatására szolgál.

7,2 milliárdos bővítés Tatabányán

Mfor  Ma 14:09 Gazdaság  Tata Tatabánya

Bővíti üzemét Tatabányán az autóalkatrész-gyártó japán Exedy Dynax, a 7,2 milliárd forintos beruházással 130 új munkahely jön létre.

MVH: 500-600 milliárd forint áramlik az állattenyésztésbe

A  kormányzat olyan célok elérését határozta meg a következő évekre,  amelyek révén 2020-ig versenyképesebb, fenntarthatóbb lesz az ország  mezőgazdas...

500-600 milliárd forint áramlik az állattenyésztésbe

A kormányzat olyan célok elérését határozta meg a következő évekre, amelyek révén 2020-ig versenyképesebb, fenntarthatóbb lesz az ország mezőgazdasága.