Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 150 hír

Növekedési hitelprogram – MNB: 694 milliárd forint értékben kötöttek szerződést az nhp második szakaszában

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) növekedési hitelprogramjának (nhp) második szakaszában 693,6 milliárd forint értékben kötöttek szerződést a bankok a kis- és középvállalkozásokkal, amiből 537,6 milliárd forint hitelt folyósítottak május elejéig – közölte a frissen összesített adatokat a jegybank kedden honlapján. Az MNB közleménye…

MNB: 700 milliárdhoz közelít az nhp2

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) növekedési hitelprogramjának (nhp) második szakaszában 693,6 milliárd forint értékben kötöttek szerződést a bankok a kis- és középvállalkozásokkal, amiből 537,6 milliárd forint hitelt folyósítottak május elejéig - közölte a jegybank.

538 milliárdot kaptak a cégek edig az NHP 2-ből

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) növekedési hitelprogramjának (nhp) második szakaszában 693,6 milliárd forint értékben kötöttek szerződést a bankok a kis- és középvállalkozásokkal, amiből 537,6 milliárd forint hitelt folyósítottak május elejéig - közölte a frissen összesített adatokat a jegybank kedden honlapján.

1,8 milliárdos osztalék Mészáros Lőrinc cégénél

A nemrég közzétett céges beszámoló szerint tavaly a felcsúti polgármester cégéből 1,8 milliárd forint osztalékot vett ki.

150 milliárdos kárt okozhat a megasztrájk

MNO  Ma 12:22 Külföld 

500 millió euró, átszámítva 150 milliárd forint kárt okozhat a német gazdaságnak az újabb vasúti sztrájk. A mozdonyvezetők hétfőn kezdtek hétnapos munkabeszüntetési akciót, amely ma már a személyforgalomban is komoly káoszt okoz.

Milliárdokat kaszált a felcsúti polgármester

Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester 4,4 milliárd forint osztalékot vett ki a cégéből 2010 óta, és ennek döntő részéhez az elmúlt két évben jutott hozzá.

A fideszes képviselő szerint milliárdok tűntek el az ORÖ-nél

ATV  Ma 13:43 Belföld 

A mai napig nem kaptak tájékoztatást az Országos Roma Önkormányzatnál eltűnt milliárdok ügyében alakult alternatív vizsgálóbizottság tagjai az általuk tett feljelentés nyomán megindult nyomozás állásáról – mondta el az ATV Startban a testület fideszes elnöke.

4 milliárdos csalás: előállította a rendőrség a Lombard tulajdonosát

Csakfoci.hu  Ma 12:15 Foci  Lombard

A Lombard Kézizálog Zrt. ügyével kapcsolatban kedden egy embert előállítottak a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai - közölte a honlapján a rendőrség. Az MTI úgy tudja, a férfi azonos a Lombard Kézizálog Zrt. tulajdonosával, aki korábban önfeljelentést tett. A cég honlapja szerint a csaknem kizárólagos tulajdonos Bíró Péter, a…

Mészáros cégénél 1,8 milliárd volt az osztalék

Hír24  Ma 12:54 Gazdaság 

A felcsúti polgármester kft.-jénél tavaly a szokásosnál is jobb évet zártak.

4 milliárd forintos uniós támogatás a GINOP első nyerteseinek

Mikro-, kis- és középvállalkozások érvényesülését segíti elő a program.

Karácsony 150 milliárdból rendbe tenné a ligetet

MNO  Ma 08:19 Belföld 

Egymilliárdot kér Zugló polgármestere a ligetprojektre szánt 150 milliárd forintból, hogy rendbe tegyék a Városligetet – erről Karácsony Gergely beszélt Magyarország élőben című műsorunkban.

A GINOP első nyertesei közel 4 milliárd forint uniós támogatáshoz jutottak

Megszülettek az első jogerős támogatói döntések a 2014-2020 közötti Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) tavaly októberben meghirdetett pályázatain. A két felhívás keretében első körben összesen 107 vállalkozás közel 4 milliárd forint uniós támogatást nyert el. A fejlesztések összértéke pedig csaknem 8 milliárd forint, a…

Sunyiban kötött szerződést a spanyolokkal az önkormányzat, milliárdos kártérítés járhat az olaszoknak

4024.hu  Ma 11:01 Megyei 

Milliárdos kártérítést fizethet a debreceni önkormányzat az Ansaldo Bredának. Az olasz cég jogerősen pert nyert a Közbeszerzési Döntőbizottság ellen, miután a bizottság még 2010-ben megsemmisítette a 11 milliárdos debreceni villamosbeszerzési pályázatnak az eredményét, amelyet az olaszok nyertek. Szerintük akár ők is szállíthatták volna a…

Kun-Mediátor-ügy: több száz érintett, 10 milliárdos kár

Már ötszáz feljelentés érkezett, a bejelentett kár 10 milliárd forint körüli a károsultak egy részét képviselő ügyvéd szerint.

Újpalotai, rákospalotai cégek, milliárdos tartozással - íme a szégyenlista!

A NAV közzétette oldalán a jelentős adóhiánnyal érintett adózók friss "szégyenlistáját", melynek élmezőnyében kerületi székhelyű cégeket is találhatunk. A székhelyszolgáltató-címek közötti "versenyt" a XIV. kerületi Szugló u. 82. nyerte, a listán szereplő, oda bejegyzett 7 társaság összesen 3,9 milliárd forinttal tartozik az…