Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 153 hír

Milliárdos, piacvezető fuvarozócég-tulajdonos és fuvarozószövetségi elnök lett a miniszterelnöki fuvarozómegbízott

444  Tegnap 22:22 Gazdaság  Orbán Viktor

A legnagyobb magyar fuvarozócég, a Waberer’s International elnök-vezérigazgatója és a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének elnöke, Wáberer György miniszterelnöki megbízott lesz. Orbán a magyar logisztika és közúti fuvarozás fejlesztésének elősegítésével, a versenyképesség javításával és azok végrehajtásával összefüggő feladatok…

Egy szaúdi herceg szétjótékonykodja 9000 milliárd forintos vagyonát

444  Tegnap 22:06 Külföld 

Biztos van, aki szívesen kapna Al-Valíd bin Talál bin Abdel-Azíz Ál Szaúd herceg vagyonából.

Újabb 50 milliárd euró kell a görögöknek az IMF szerint

HVG  Tegnap 19:09 Gazdaság  Görögország IMF

Görögország adóssághelyzete fenntarthatatlan, ezért a hitelezők által megkövetelt reformok végrehajtása mellett 2018 végéig további 50 milliárd eurós külső finanszírozásra és fennálló hiteleinek átütemezésére, rosszabb esetben újabb jelentős adósságelengedésre lesz szüksége pénzügyi helyzetének stabilizálásához - közölte csütörtökön a…

50 milliárdos levegővételre van szüksége Görögországnak

Origo  Tegnap 18:38 Gazdaság  Görögország IMF

Görögország adóssághelyzete fenntarthatatlan, ezért - a hitelezők által megkövetelt reformok végrehajtása mellett - 2018 végéig további 50 milliárd eurós külső finanszírozásra és fennálló hiteleinek átütemezésére lesz szüksége pénzügyi helyzetének stabilizálásához - közölte csütörtökön a Nemzetközi Valutaalap.

Orbán megbízottja lett a milliárdos Wáberer György

Népszava  Tegnap 18:00 Gazdaság  Orbán Viktor

Az 58 éves vállalkozó húsz év alatt építette fel Európa harmadik legnagyobb közúti fuvarozó cégét.

Elajándékozza vagyonát a milliárdos herceg

Bors Online  Tegnap 17:39 Bulvár 

Hihetetlen: Talal herceg több mint 9 ezer milliárd forintnyi vagyonát adja egy alapítványnak és a szegényeknek.

Miniszterelnöki megbízott lett a magyar milliárdos

Napi  Tegnap 17:30 Gazdaság  Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök megbízta Wáberer Györgyöt, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének elnökét, a Waberer's International Zrt. elnök-vezérigazgatóját a magyar logisztika és közúti fuvarozás fejlesztésének elősegítésével összefüggő feladatok ellátásával, miniszterelnöki megbízottként.

Milliárdos állami autók a következő választásokig

Hírhatár  Tegnap 17:06 Gazdaság 

Lecserélné autóját..? Dolgozzon az államapparátusban: a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság nettó hatmilliárd forint összértékben nyílt közbeszerzésen vásárol új autókat. A beszerzés pont a következő választásig tart.

Nem kellenek új autók a kormánynak, lefújták a 6 milliárdos beszerzést

Hír24  Tegnap 15:39 Belföld 

A következő időszakban semmilyen gépjárműbeszerzés nem lesz az államapparátusban a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki tájékoztatása szerint. 

Lefújta Orbán a milliárdos autóbeszerzést

HVG  Tegnap 15:12 Belföld 

Mégsem vásárol hatmilliárd forintért szolgálati autókat a kabinet. A Miniszterelnökség korábban is ellenezte a tendert, de a közbeszerzésekért felelős kormányzati szerv tett Lázár minisztériumának intelmeire, és a jóváhagyásuk nélkül hétfőn közzétették a tendert.

Az MTVA kijuttatta az Újpestet a nemzetközi kupába

HVG  Tegnap 14:27 Sport 

Ennek ellenére nem valószínű, hogy a lilák elindulnak.

Varga: 1,6 milliárddal támogatja a kormány az Óbudai Egyetemet

Orientpress  Tegnap 13:24 Belföld  Óbuda

A kormány 1,6 milliárd forinttal támogatja az Óbudai Egyetem jelenleg üresen álló Kandó Kálmán Kollégiumának felújítását - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter csütörtökön Budapesten. Varga Mihály kiemelte: a beruházással a magyar műszaki felsőoktatás egyik legnépszerűbb intézményének kollégiumi férőhelygondjait oldja meg a…

5000 milliárd forinttal nőtt a magyarok pénzügyi vagyona

Hír24  Tegnap 12:48 Pénzügy 

Bár európai összehasonlításban továbbra is a rövid távú szemlélet és a kockázatkerülés a jellemző ránk, mégis egyre többen keresik a nagyobb hozamot ígérő, kockázatosabb befektetéseket is.

20 milliárdot költenének a Fogaskerekűre

Hírstart  Tegnap 12:26 Belföld 

Utas alig van, de 20 milliárdért meghosszabbítanák a Fogaskerekűt - írja az atv.hu. Bár a Normafa rehabilitációjával kapcsolatos májusi népszavazás érvénytelen lett, mivel az „igenek” többségben voltak, a 12. kerület már meg is kezdte a felújítás egyes részeit. A lakók egy 6,9 milliárdos projektről mondták el a véleményüket, ennek ellenére a Hegyvi

Ilyen nyaralókat vesznek a magyar milliárdosok a Balatonnál

Startlap  Tegnap 12:03 Otthon  Balaton

Abban nem vagyunk biztosak, hogy érdemes-e 600 milliót költeni egy balatoni nyaralóra; az viszont egyértelmű, egy ilyen luxusingatlanban a kánikulát tényleg könnyebb átvészelni.