Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 191 hír

21 milliárd forintot érinthet a növekedési adóhitel

Az Opten adatai szerint évi 21 milliárd forint kerülhet a gazdaságba a növekedési adóhitelnek köszönhetően.

Évi 21 milliárd forint hitel kerülhet a gazdaságba a növekedési adóhitellel

Megközelítőleg 18 ezer vállalat vehetné igénybe az összesen 21 milliárd forintnyi hitelt a növekedési adóhitelprogram keretében – derül ki az Opten céginformációs szolgáltató elemzéséből. A tanulmány szerint túlnyomórészt a KKV-szektor szereplői érintettek, de a legnagyobb hitelekhez az egymilliárd forint feletti árbevételű cégek juthatnak majd.

Rákossy: még 780 milliárd forintnyi pályázatot írunk ki idén

Portfolio.hu  Tegnap 09:18 Gazdaság 

A most kiírt a mikro-, kis- és középvállalkozások külpiaci megjelenését támogató pályázat eredményeként javulhat a nyertes cégek exportképessége és versenyképessége, e3lősegíti a bekapcsolódásukat a helyi, nemzeti és nemzetközi hálózatokba, a

Megkérdeztük: Ön szerint megért-e másfél milliárd forintot a Krisztus Pilátus előtt?

Haon.hu  Tegnap 09:36 Megyei 

Debrecen - Sok vagy kevés ez az összeg? Olvasóink megmondják, mit gondolnak!

Ők nyertek még milliárdokat az őszi kkv-pályázatokon

Portfolio.hu  15.05.21 18:02 Gazdaság 

A múlt heti közel 4 milliárd forintnyi pályázati nyertes után ma további mintegy 7 milliárd forint összegben hirdetett nyerteseket a Nemzetgazdasági Minisztérium a még ősszel megjelent kkv kapacitásbővítő és külpiaci megjelenést segítő GINOP

Volt arab kormányfő vehette meg az 50 milliárdot érő Picassót

HVG.hu  15.05.21 20:27 Kultúra 

Amerikai lapértesülés szerint egy arab milliárdos, Hamad bin Dzsászim bin Dzsábir ász-Száni volt katari miniszterelnök vásárolta meg Az algíri nők - O változat című Picasso-festményt, amely árverésen valaha is elért legmagasabb áron, 179,365 millió dollárért, azaz csaknem 50 milliárd forintért kelt el a Christie'snél május 11-i New…

Volt kormányfő vehette meg 50 milliárdért a híres Picassót (fotó)

Népszava  15.05.21 20:18 Kultúra 

Lapértesülés szerint katari milliárdos vásárolta meg a festményt.

Katari milliárdos fizethetett rekordösszeget Az algíri nőkért

NOL  15.05.21 20:18 Színes 

A New York Post meg nem nevezett szakértőkre hivatkozva azt írja, hogy a festményt aligha állítják ki valaha is a muzulmán országban az ábrázolt meztelenség miatt, még ha egy kubista műről is van szó. Az idézett szakértők azt feltételezik, hogy az arab milliárdos valamelyik New York-i vagy londoni lakásában akasztja a falra az aukciós rekordot elér

110 milliárdos fejlesztési felajánlást tesz Japán

Mfor.hu  15.05.21 21:12 Gazdaság  Japán

Japán az Ázsiai Fejlesztési Bankkal (ADB) együttműködve 110 milliárd dollárt fog felajánlani ázsiai infrastruktúra-fejlesztési programok finanszírozására a következő öt évben - jelentette be Abe Sindzó japán kormányfő csütörtökön.

Évi 21 milliárd forint hitel kerülhet a gazdaságba a növekedési adóhitellel

Megközelítőleg 18 ezer vállalat vehetné igénybe az összesen 21 milliárd forintnyi hitelt a növekedési adóhitelprogram keretében – derül ki az Opten céginformációs szolgáltató elemzéséből. A tanulmány szerint túlnyomórészt a KKV-szektor szereplői érintettek, de a legnagyobb hitelekhez az egymilliárd forint feletti árbevételű cégek juthatnak majd.

1,5 milliárdos új kapitányságot kapnak az érdi rendőrök

Hír24  15.05.21 18:40 Belföld 

A több mint 2500 négyzetméteres korszerű ingatlan a jelenlegi kapitányság elavult épületét váltja ki, lehetővé téve a 130 fős állomány egy helyen történő elhelyezését – jelentette be az érdi önkormányzat sajtófőnöke csütörtökön.

Egy óra alatt (!) 15 (!!) milliárd (!!!) dollárt (!!4!) bukott a leggazdagabb kínai

444.hu  15.05.21 18:58 Gazdaság  Kína Részvény

Li Ho-csün napelemgyártó cégének részvényei szerdán egy óra alatt 47 százalékot vesztettek értékükből a hongkongi tőzsdén. Valami nagyon bűzlik.

Feljelentés a Századvég 1,8 milliárdja miatt

Az LMP feljelentést tesz hűtlen kezelés és hivatali visszaélés gyanújával, a párt szerint ugyanis a Magyar Nemzeti Bank (MNB) közbeszerzésen „elképesztő indokokkal a Fidesz-közeli Századvég” vetélytársánál 700 millió forinttal drágább pályázatát hozták ki nyertesnek.

Egy óra alatt veszített 15 milliárd dollárt a leggazdagabb kínai

Index  15.05.21 22:36 Gazdaság  Kína Részvény

A Hanergy nevű cégének a részvényei mélyrepülésbe kezdtek, de ő nem izgult nagyon.

Egy óra alatt 15 milliárd dollárt bukott a kínai férfi

VS.hu  15.05.21 22:42 Gazdaság  Kína Részvény

Aki történetesen országa leggazdagabb embere is egyben. Napelemgyártó cége részvényeinek értéke csaknem a felére esett vissza.