Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 1500 hír

Patthelyzet Szombathelyen: Még nem dőlt el Jordán Tamás sorsa

ATV  Ma 17:26 Kultúra  Pályázatok Vas

Patthelyzet alakult ki a szombathelyi városházán összeült a szakmai bizottság tagjai között, akik azért ültek össze, hogy javaslatot tegyenek arra, ki vezesse az elkövetkezendő öt évben a szombathelyi színházat. Jordán Tamás pályázatát nem támogatta a fideszes városvezetés – írja a Nyugat.hu.

Nem kapo kegyelmet az izraeli katona

Elor Azaria 2016 márciusában lőtt le egy magatehetetlenül földön fekvő, sebesült merénylőt Hebronban.

NB II: ezért nem lehet meccset játszani Kisvárdán – fotók

NSO  Ma 17:21 Foci  Szolnok MÁV Zrt.

A klub híradása alapján hétfőn már jeleztük, hogy a Kisvárda a pálya rossz állapota miatt valószínűleg nem tudja megrendezni a Szolnoki MÁV elleni, vasárnapra kiírt NB II-es bajnoki labdarúgó-mérkőzést – a helyzet azóta tovább romlott.

Nem úszhatnak melegek a MOM uszodában

Egy LMBTQ sportegyesületet utasítottak el, az Egyenlő Bánásmód Hatóság eljárást indított.

Amit még soha, senki nem látott: tényleg nekimegy a sörényes hangyász a jaguárnak

444  Ma 17:20 Állatvilág 

Akciójelenetet rögzített egy automata kamera Brazíliában.

Így még nem hallottál Petőfi verset énekelni!

Életforma  Ma 17:12 Életmód 

Több mint 30 átdolgozott vers, közel 60 fellépő, több tízezer néző és egy piros betűs ünnep - öt éves jubileumát ünnepli idén a Red Bull Pilvaker.  Most éppen Petőfi egyik népszerű versét dolgozták fel, szerethető változatban. Hallgassátok!

Van bankszámlája? Nem várt pénzre számíthat

HVG  Ma 17:12 Gazdaság  Kúria

Az eredetileg ingyenesnek mondott bankszámlákat a Kúria egy határozata alapján nem lehet fizetőssé tenni, ha mégis, úgy most visszajár a díj. Emiatt eddig 4 milliárd ütötte a számlatulajdonosok markát és további pénzfolyam jöhet.

A GVH nem engedélyezte a Central Digitális Média Kft. megvételét

Az NMHH Médiatanácsa megtagadta a szakhatósági hozzájárulást, ezért a GVH megtiltotta a Magyar RTL Televízió Zrt. és a Central Digitális Média Kft. közötti összefonódást.

Nem árt majd memóriakártyát venni a Nintendo Switchhez

Index  Ma 17:07 Infotech 

Ha digitális játékokat vennénk, nem úszhatjuk meg. Anélkül talán az alapmemória is elég lehet.

Egy fantasztikus autós film érkezik a mozikba – McLaren: A FILM

GP-Live  Ma 17:06 Forma1 

Bruce McLaren története és legendája előtt fog tisztelegni az alkotás, ami már trailert is kapott. Egy nagyszerű dokumentumfilm van úton.

Enyhítést kapott a gyermekeit veszélyeztető anya, az apa nem

Ötévi próbaidőre felfüggesztette a Szegedi Törvényszék az édesanya büntetését.

Ez történik a testünkkel, ha nem alszunk

HáziPatika  Ma 17:00 Egészség 

Az alváshiány egy sor fizikai és pszichológiai problémát eredményez. Azaz nem érdemes azzal kérkedni, hogy kinek elég egy-két óra alvás ahhoz, hogy legény maradjon a gáton. A kevés alvás előbb-utóbb visszaüt.

NGM: a munkaerőhiány a nemzetgazdaság igazi problémája

A magyar nemzetgazdaság igazi problémája már nem a munkanélküliség, hanem a legtöbb ágazatot érintő munkaerőhiány - mondta Simon Attila István, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkaerőpiacért felelős helyettes államtitkára kedden Zalaegerszegen, a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara üzleti találkozóján.

Nem enyhül az oltóanyaghiány

Krónika  Ma 16:58 Határtalan 

Továbbra sincs előrelépés az ország több megyéjét is érintő oltóanyaghiány ügyében: Florian Bodog egészségügyi miniszter kedden úgy nyilatkozott, a hexavalens vakcinák kapcsán még mindig nem kapták meg a megrendeléshez szükséges pénzügyi engedélyt. Kategória: Erdélyi hírek

(Nem csak) A nemzetközi helyzet fokozódik!

Kölcsönöztem a Tanú Virág elvtársának korszakot idéző mondását, mert úgy tűnik, valóssá vált. Nem véletlen, hogy hetek óta nem írtam le egy sort sem: nem láttam értelmét, hogy elmondjam a véleményemet a már-már komikusnak ható történésekről. Maradok a belpolitikai, azaz a szerbiai történéseknél, azokból „csemegézek” mert még így is…