Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 30 hír

Vágó: Császy és Tátrai is becsületes, derék ember

Magyar Idők
-
  Tegnap 15:24 Vélemény 

Gyurcsány Ferenc után párttársa, az egykori kvízmester is védelmébe vette a súlyos bűncselekményekért jogerősen elítélt és e hét szerdán illetve a jövő héten börtönbe is vonuló két korábbi MNV-vezért.

Botka veresége borítékolható

Magyar Idők
-
  Tegnap 10:00 Vélemény 

Meg kell vallanom, hogy a harmatgyenge balliberális felhozatalból Botka Lászlót, Szeged polgármesterét üdítő kivételnek gondoltam. Határozott kiállású, több gyermeket nevelő, sportolói és állampártmentes múlttal rendelkező politikus, aki mindeddig távol tartotta magát a Bitó-szalon-féle liberális gondolkodóktól, és nem vett részt szivárványos felvo

Kelemen Hunor, a szélsőséges

A románságnak el kell fogadnia, hogy az erdélyi magyarság nem fogja tudni és nem is akarja ünnepelni 1918-at. Kelemen Hunor mondta ezt nemrég a kolozsvári Szabadság című napi­lapnak adott interjúban, s a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke vélhetően álmában sem gondolta volna, hogy napokon át tartó…

Virtuális fakockák

Magyar Idők
-
  Tegnap 06:00 Vélemény 

Okostelefon, okosóra, vezető nélküli metró és autó, távvezérelt otthoni háztartási gépek. Nem a jövőről, hanem a jelenről beszélünk. A technikai fejlődés olyan szinten felgyorsult, hogy az ember alig győzi követni a saját maga által diktált tempót.

Német kártérítés Lengyelországnak

Magyar Idők
-
  17.08.16 11:00 Vélemény 

A második világháborút a németek robbantották ki Európában. A harcok 1939. szep­tember 1-jén, a Lengyelország elleni német támadás első napján kezdődtek, hiszen Lengyelország volt az első az államok sorában, amely katonailag ellenszegült a német megszálló hadigépezetnek.

Demokrácia német módra

Magyar Idők
-
  17.08.16 09:23 Vélemény 

Az egymástól alig húsz kilométerre fekvő két türingiai város, Weimar és Jéna jól ismert szerte a világban. Úgy is mondhatni, hogy a történelem levegője lengi be őket. Weimarban kiáltották ki 1919 januárjában az első német köztársaságot.

Progresszív dzsihád

Magyar Idők
-
  17.08.16 08:00 Vélemény 

Noha az olvasó azt hihetné, hogy csupán frappáns újságírói fordulatot kerestem a cím­adásommal, a nyugati nőjogi progresszió élharcosa, a palesztin–amerikai Linda Sarsour nemrég tényleg dzsihádot hirdetett Donald Trump ellen. A tömeg naná hogy megtapsolta.

Vona bocsánatot kér…

…Lassan majd mindenkitől, akik ellen (állítólag) egykoron megalapították a pártot. Holott csak egyetlenegyszer kellene bocsánatot kérnie, és egyetlenegy dolog miatt: azért, hogy él. Persze, persze, ebben sincs semmi újdonság, mert nincs semmi új a nap alatt.

Guam lett a lándzsa hegye

Magyar Idők
-
  17.08.15 10:00 Vélemény  Észak-Korea

Kim Dzsong Un észak-koreai elnök legutóbbi fenyegetőzése Guam ellen a címlapokra röpítette a kis csendes-óceáni sziget nevét. Mivel ilyesmi ritkán esik meg, az első reakció többnyire a kérdés: egyáltalán hol van Guam? Guam a trópusi Észak Mariana-szigetek legdélibb tagja, Japántól délre, a Fülöp-szigetektől keletre helyezkedik el a…

Nóta a szász halotti toron

Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség elnöke nagy vihart kavart a romániai belpolitikában, amikor kijelentette, az erdélyi magyarok nem fogják együtt ünnepelni a románokkal a gyulafehérvári nemzetgyűlés 100. évfordulóját.

Dél-amerikai drogkartellekkel való összejátszással is megvádolták a spekulánst

Magyar Idők
-
  17.08.15 06:11 Vélemény  Soros György

Milliókat fordít minden évben Soros György Nyílt Társadalom Alapítványok hálózata a nemzetközi és a magyar drogpolitika befolyásolására. A milliárdos első számú hazai partnere e tekintetben a Társaság a Szabadságjogokért lehet. A cannabis legalizálását ugyanakkor nem a szervezet munkatársai, hanem a liberális párti Fodor Gábor vetette…

Kvóták mindenekfelett

Magyar Idők
-
  17.08.15 06:00 Vélemény 

Kezdjük néhány ténnyel. 1. Az Európai Bizottság 160 ezer embert akar elosztani a tagállamok között. Két év alatt a bevándorlók töredékét sikerült más országba áthelyezni. 2. Csak idén 100 ezer bevándorló érkezett Olaszország partjaihoz, hogy Európában keressen menedéket, kezdjen új életet.

A klímamenekültek mítosza

Magyar Idők
-
  17.08.14 12:00 Vélemény 

Számos kutatás bizonyítja: a tömeges migráció oka nem a klímaváltozás, hanem olyan társadalmi problémák és konfliktusok, amelyek klímaváltozás nélkül is léteznének, azonban nagymértékben megnehezítik az előforduló természeti csapásokra való megfelelő reakciót.

A magyar baloldal eltűnése

Magyar Idők
-
  17.08.14 10:40 Vélemény 

Kiderült, hogy a magyar baloldal értelmiségi muníciója mennyire kicsiny, politikai reprezentánsai sincsenek, érdekképviseleti vezetői mamelukok csupán, akik bármikor eladják a szakszervezetüket a nagytőkének vagy bárkinek egy luxuskocsiért.

Kormányfőjelölti kiskáté

Magyar Idők
-
  17.08.14 09:20 Vélemény 

Minden szakmának van kiskátéja (rövid összefoglalója a szakma legfontosabb szabályairól). Miért ne lenne ilyenje a miniszterelnök-jelölteknek is? Hisz az is csak egy szakma. Hogy mi is állhatna egy ilyen kiskáté első oldalain? Pél­dául az, hogy ne rúgj bele egyetlen szavazóba sem.