Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 35 hír

Győzelmével veretlen maradt a Ferencváros

Magyar Idők
-
  Tegnap 20:22 Sport  Vas FTC

A Ferencváros 2-0-ra legyőzte a vendég Haladást a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának csütörtöki nyitómérkőzésén.

Ellenfélként mennek haza

Magyar Idők
-
  Tegnap 17:16 Sport  Szerbia Videoton

Szerbiában vendégszerepel ma este a Videoton, a szerb Partizan ellen az Európa-liga csoportkörébe jutás a tét. A két futballklub egyébként több szállal is kötődik egymáshoz.

Megvannak a bűnbakok

Magyar Idők
-
  Tegnap 13:40 Sport  Portugália

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck megnevezte azt a 13 idegenlégióst, akikre számít augusztus 31-én Lettország és szeptember 4-én a Portugália elleni világbajnoki selejtező mérkőzésén. A kiválasztott labdarúgók Megyeri Balázs kivételével szerepeltek a tavaly nyári Európa-bajnokságon.

Nyitásként rögtön belecsapnak a lecsóba

Magyar Idők
-
  Tegnap 11:56 Sport 

Birkózóink a legutóbbi teljes programmal lebonyolított világbajnokságon, 2015-ben Las Vegasban érem nélkül maradtak, miként tavaly a riói olim­pián is. A két súlyos pofon után tavasszal viszont az újvidéki Eb-ről nyolc érmet, köztük két aranyat (Korpási Bálint – kötöttfogás, 71 kg, Lőrincz Viktor – kf.

Érmek, elemzések, jóslatok

Magyar Idők
-
  Tegnap 09:12 Sport 

Zseniális teljesítmények, sokat ígérő eredmények, megbízható átlagszínvonal jellemezte a londoni atlétikai vb magyar szereplését, tartja Gyulai Miklós. Az atléták elnöke szerint jól sült el a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) irányváltása.

Székely Norbert lehet az új női kapitány

Magyar Idők
-
  17.08.16 23:45 Sport  Kosárlabda

Információink szerint a Sopront 2009-ben az Euroliga négyes döntőjébe vezető szakember, Székely Norbert lesz a magyar női kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya. Székely 2007-ben ideiglenesen, majd 2009-től 2011-ig dolgozott ebben a tisztségben.

Bízik benne, hogy Storck marad

Magyar Idők
-
  17.08.16 15:50 Sport 

Egy híján tíz németországi év után a tengerentúlon lelt új csapatra Stieber Zoltán: a washingtoni DC Unitedet erősíti a következő másfél évben. A válogatott labdarúgó nem kertel, a klubváltást a pénz is motiválta, és elismeri, hogy korábban türelmetlen volt, ezért nem tudta befutni azt a pályát, amit elképzelt magának. A 28 éves futballista Storck-

Változások előtt a DVSC

Magyar Idők
-
  17.08.16 12:36 Sport 

Egy hónapja adott interjút Szima ­Gábor, a DVSC labdarúgócsapatát működtető részvénytársaság többségi tulajdonosa a Hajdú Online-nak. Ebben kijelentette, hogy akár ingyen is odaadja a tulajdonrészét, ha összeáll egy debreceni vállalkozókból álló konzorcium.

A bemelegítésre legyen ott!

Magyar Idők
-
  17.08.16 11:16 Sport 

Magyar szempontból jó hírt röpített világgá az As nevű spanyol sportlap, amely szerint megoldódott Hanga Ádám átigazolási ügye. Ha ez igaz, akkor a játékos talán napokon belül csatlakozhat a szeptemberi Európa-bajnokságra készülő kosárlabda-válogatotthoz.

Ébredés

Magyar Idők
-
  17.08.16 09:05 Sport  15 hír a témában

Négy különböző gyógyszer (fájdalomcsillapító és altató), valamint THC (orvosi cannabis) maradványait találták Tiger Woods szervezetében. A világ leghíresebb golfozóját még májusban állították elő ittas vezetés gyanújával, mert hajnali három órakor, az otthonától nem messze az út mellett álló autójában – amelynek járt a motorja – aludt.

Készülnek a látványos tripla Luczra

Magyar Idők
-
  17.08.16 07:04 Sport 

Lucz Dóra már tavaly letette a névjegyét a felnőttek között, amikor az olimpiai indulásért szétlövésre kényszerítette Janics Natasát, idén pedig nem csupán betört a legjobbak közé, hanem eléjük is került: az Európa-bajnokságon mindjárt két aranyéremmel (K–1 200 és K–4 500 méter) mutatkozott be. A világbajnokságon a feszes menetrend miatt…

Londonból már látszik Berlin

Magyar Idők
-
  17.08.15 18:17 Sport  Atlétika Berlin

Kivételesen eredményes, még szebb jövőt felvillantó magyar szereplést hozott a 16. atlétikai világbajnokság. A vb zárásaként az atlétika és Bolt könnyek között búcsúzott egymástól.

Szereptévesztések

Ott folytatták, ahol abbahagyták. A spanyol labdarúgóidény nyitómérkőzésén, a szuperkupa első felvonásán a Real Madrid vendégként is könnyedén, 3-1-re verte a gyengécske Barcelonát. Üröm az örömben, hogy Ronaldót öt mérkőzésre eltiltották, amiért – amúgy érthető – felindultságában meglökte a játékvezetőt.

Nagy Dominik egyszerre három fronton harcol

Magyar Idők
-
  17.08.15 07:06 Sport 

Három kontinensen foglalkoztatnak klubcsapatok magyar labdarúgókat. Összeállításunkban azokra összpontosítunk, akik szóba kerülhetnek a válogatott keretének kialakításakor.

Mint mindig, most is nyertek

Magyar Idők
-
  17.08.14 15:54 Sport  Olimpia

81-20-as összesített gólkülönbséggel várta a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázók seregét felvonultató Millenium (így, egy n-nel) csapata a Masters-világbajnokság 40 pluszos korcsoportjának döntőjét, ahol a Szentpétervár gárdája volt az ellenfél.