Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 137 hír

Áder János részvétét fejezte ki a spanyol királynak

Magyar Idők
-
  Tegnap 22:12 Belföld 

Részvétét fejezte ki Áder János köztársasági elnök VI. Fülöp spanyol királynak és Spanyolország valamennyi polgárának a csütörtöki barcelonai gázolásos merénylet kapcsán.

Soltész Miklós kölcsönösséget kért Romániától a kisebbségpolitikában

Soltész Miklós kölcsönösségi alapon kérte a román hatóságoktól, hogy tegyék meg a szükséges intézkedéseket a marosvásárhelyi Római Katolikus Gimnázium zavartalan működéséhez.

Rétvári: az átlagbérhez képest duplájára nőtt a pedagógusbér

Magyar Idők
-
  Tegnap 18:11 Belföld  Oktatás

Már jól láthatóak a pedagógus-béremelés eredményei, hiszen míg az átlagbérek csaknem 20 százalékkal nőttek, addig az oktatásban dolgozók bére már 45-50 százalékkal emelkedett az elmúlt években – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat adataira hivatkozva az MTI-nek…

Fidesz: a párt minden választási kampánya törvényes volt

Magyar Idők
-
  Tegnap 17:27 Belföld  MSZP Jobbik

A Fidesz minden egyes választási kampányában a törvényeknek megfelelően járt el, a nagyobbik kormánypárt 2010-es kampányát vizsgáló bizottság felállításának ötlete kétségbeesett próbálkozás az MSZP és a Jobbik részéről – közölte a Fidesz parlamenti frakciója csütörtökön az MTI-vel.

Századvég: a többség bocsánatkérést várna Vonától

A magyarok több mint kétharmada szerint Vona Gábornak, a Jobbik elnökének bocsánatot kellene kérnie a nyugdíjasoktól a Facebook-oldalán nemrégiben közzétett mondatai miatt – közölték a Századvég Alapítvány közvélemény-kutatásának eredményét az M1 aktuális csatorna csütörtök délutáni Híradójában.

Dömötör Csaba: komoly kockázatot jelent a kialakult migrációs helyzet

A magyar határzár hatékony védelmet jelent, de más útvonalakon változatlanul óriási létszámban érkeznek illegális bevándorlók Európába – nyilatkozta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára csütörtökön az MTI-nek jelezve: a déli uniós országok, Spanyolország és Olaszország, továbbra is jelentős migrációs…

Szijjártó Péter: Martin Schulznak inkább a saját pártjával kellene foglalkoznia

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint Martin Schulz német szociáldemokrata kancellárjelöltnek ahelyett, hogy bírálja Magyarországot és Orbán Viktor magyar miniszterelnököt, inkább a saját pártjával kellene foglalkoznia.

Mégsem nyomoznak Bodrogkeresztúron

Magyar Idők
-
  Tegnap 14:30 Belföld  Rendőrség Tokaj

Bűncselekmény hiányában elutasította a szerencsi rendőrkapitányság tokaji rendőrőrse azt a feljelentést, amelyet amiatt tettek, mert egy 87 éves asszony súlyos sérüléseket szenvedett a bodrogkeresztúri idősek otthonában. – Az eset kapcsán a rendőrség augusztus 1-jén foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt…

Simicska most szocialista érdek

Magyar Idők
-
  Tegnap 13:50 Belföld  MSZP Somogy

Noha korábban közellensége volt Simicska Lajos az MSZP-nek, most lehetnek közös érdekek az üzletemberrel – jelentette ki Mesterházy Attila. Az MSZP – enyhén szólva is sikertelenül prosperáló, e a győztesnek nem gratuláló – 2014-es miniszterelnök-jelöltje szerint ugyanis Orbán Viktor rendszerét el kell takarítani, és ahol az érdekek…

Határozatképtelen lesz a Ház rendkívüli ülése

Magyar Idők
-
  Tegnap 13:18 Belföld  Fidesz CEU

Hétfőn tartja ellenzéki kezdeményezésre összehívott rendkívüli ülését az Országgyűlés, amely a kormánypárti nyilatkozatok alapján a fideszes és KDNP-s képviselők távolmaradása miatt várhatóan nem lesz határozatképes – írta az MTI.

Semjén Zsolt: Szent István országépítőként él a nemzet emlékezetében

A magyarság és a magyar nemzet akkor tud megmaradni, ha mindenki a maga helyén kis Szent Istvánként országépítővé válik – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön a szlavóniai Dályhegyen, a Horvátországi Magyarok Demokratikus Közössége (HMDK) Szent István-napi központi rendezvényén.

Százmilliós támogatás bűnmegelőzésre

Magyar Idők
-
  Tegnap 12:24 Belföld 

Összesen csaknem 130 millió forinttal támogatja tíz pályázó bűnmegelőzési programját a Belügyminisztérium. A legkisebb összeg több mint 8,5 millió forint, de akad olyan egyesület, amelyik csaknem 20 millió forintot kap.

Semjén Zsolt: legyen minden magyar országépítő

A magyarság és a magyar nemzet akkor tud megmaradni, ha mindenki a maga helyén kis Szent Istvánként országépítővé válik – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön a szlavóniai Dályhegyen, a Horvátországi Magyarok Demokratikus Közössége (HMDK) Szent István-napi központi rendezvényén.

Áder János javaslatot tett Emmanuel Macronnak

További szervezetekkel bővítené a Párizsi Megállapodáshoz csatlakozók körét Áder János köztársasági elnök. Emmanuel Macron francia államfőnek írt levelében azt kérte a politikustól, teremtsék meg a feltételeit annak, hogy az új tagok már az idei nagy nemzetközi klímavédelmi találkozókon érdemi szerephez juthassanak.

Motiválnák a fiatalokat

Magyar Idők
-
  Tegnap 11:21 Belföld  Emmi

Az első nyelvvizsga megszerzésének állami támogatása jövőre átlagosan 34 500 forintos megtakarítást jelent a fiataloknak és családjuknak – olvasható az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) tegnapi közleményében. Azt írták: a nyelvvizsga díjának visszatérítése várhatóan motiválja azokat a fiatalokat is, akik bár tanultak és beszélnek…