Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 200 hír

Novák Katalin: programdús élményeket nyújtanak az Erzsébet napközi táborok

Az ország mintegy ötszáz pontján csaknem 55 ezer gyerek vehet részt napközi rendszerben zajló tábori programokon – mondta hétfőn az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára Noszvajon, a Zenebona napközi tábor megnyitóján.

Korrupcióellenes szakértői testületet hozott létre az Európa Tanács

Magyar Idők
-
  Tegnap 17:43 Belföld  Fidesz Korrupció

Az Európa Tanács (ET) független korrupcióellenes szakértői testületet hozott létre, ugyanis felvetődött, hogy parlamenti közgyűlésének több tagja is érintett lehet korrupciós ügyekben – közölte Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke az MTI-nek telefonon nyilatkozva hétfőn.

Átadták az Aeropark repülési múzeumot

Az új Aeropark – az egykori ferihegyi repülőgépskanzen utódja – kiállítóhelyét a Múzeumok éjszakája rendezvényhez kapcsolódva avatta fel szombaton a Légiközlekedési Kulturális Központ és a közlekedési múzeum. A különleges műszaki tárlat a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér parkolójának bővítése miatt idén tavasszal költözött át a 4-es út…

Dömötör Csaba: elsöprő többség erősítette meg a kormány álláspontját

A nemzeti konzultáció mind a hat kérdésében elsöprő többség, 99 százalék erősítette meg a kormány álláspontját, amelynek lényege az ország szuverenitásának védelme – közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

Balog Zoltán fogadta az OECD főtitkárát

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere hétfőn hivatalában fogadta Angel Gurríát, a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) főtitkárát – közölte a tárca az MTI-vel.

Felére csökkent a bűnözés

Pintér Sándor belügyminiszter az országban tapasztalható csökkenő bűnözésről beszélt, amelyhez a polgárőrség munkája is hozzájárult. Kitért a bővülő létszámú önkéntes szervezet rendelkezésére bocsátott források jelentős növeléséről és a működésüket megkönnyítő törvénymódosításokról.

Kétmilliárdos kormánytámogatás a magyar hadisírok felújítására

Magyar Idők
-
  Tegnap 15:46 Belföld  Vas Pályázatok

A kormány tavaly 2 milliárd forintos pályázati keretösszeget biztosított az I. világháborús magyar hadisírok rekonstrukciójára. Az első három felújított síremléket a Vas megyei Halogyon adják át, de már több mint 270 önkormányzat, illetve egyházi szervezet pályázott a honvédelmi tárcánál.

Fidesz: a Jobbik eladta a lelkét

Magyar Idők
-
  Tegnap 15:41 Belföld  Fidesz Jobbik

A Jobbik eladta a lelkét a hatalomért és a pénzért Simicska Lajosnak – reagált a Fidesz Jakab Péternek, az ellenzéki párt szóvivőjének hétfői kijelentéseire közleményben.

Fidesz: azok beszélnek antikorrupcióról, akik szétlopták az országot

Magyar Idők
-
  Tegnap 15:24 Belföld  Fidesz Korrupció

A Fidesz szerint viccnek is rossz, hogy azok beszélnek antikorrupcióról, akik szétlopták az országot – a kormánypárt a Demokratikus Koalíció alelnökének hétfői nyilatkozatára reagált így.

A Duna is a világbajnokság közlekedési útvonala lesz

Magyar Idők
-
  Tegnap 13:58 Belföld  Közlekedés Duna

A Duna fontos közlekedési útvonala lesz a vizes világbajnokságnak, a Mahart Passnave Kft. és a Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. együttműködési megállapodása értelmében hajókkal szállítják a verseny helyszíneire a nézőket – mondta Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériuma sportért felelős…

Pálffy Ilona: Listára szavazhatnának külföldről

Magyar Idők
-
  Tegnap 13:49 Belföld 

Én annak idején küzdöttem azért, hogy szavazhassanak levélben azok is, akik külföldön dolgoznak, azzal a megoldási lehetőséggel, hogy nekik is előzetesen regisztrálni kelljen, tehát ne az itthoni lakcímük alapján, hanem a külföldire kapják meg a levélszavazati csomagot – mondta a Népszavának adott interjúban Pálffy Ilona (képünkön) annak…

A romániai magyarság támogatásáról egyeztetett Orbán Viktor Kelemen Hunorral

Az erdélyi magyar közösség aktuális problémáiról, kihívásairól tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke hétfő délelőtt az Országházban – tájékoztatta Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-t.

Kövér László: Magyarország folytatja Lengyelország munkáját a V4 élén

A visegrádi csoport (V4) hamarosan kezdődő magyar elnöksége folytatni fogja azt a munkát, amelyet a posztot jelenleg betöltő Lengyelország elkezdett – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke hétfőn Budapesten.

Baráti és összetartó nemzet a magyar és a lengyel

A magyar és a lengyel egymás iránt hű, baráti és egymásra utalt nemzet – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke hétfőn Budapesten, amikor a XI. kerületi Goldmann György téren felavatták a második világháború idején Magyarországon lengyel menekülteket segítő és zsidó embereket mentő Henryk Slawik és idősebb Antall József –…

Kérészek tánca

Magyar Idők
-
  Tegnap 12:05 Belföld 

A ház előtti kőkerítésről bámuló róka, társát gyászoló törpekuvik, fára mászó orángután, ablakon bekukkantó zsiráf, fekete holló a holdfényben: csak néhány téma a BBC Az év természetfotósa, 2016 verseny díjnyertes képei közül.