Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 14 hír

Tömeges tűzhalál a pakisztáni kamion mellett

Felborult és kigyulladt egy olajszállító tartálykocsi vasárnap Pakisztánban, az eset következtében legalább 148-an meghaltak – közölték helyi hivatalos források, amelyeket az MTI idézett. A szerencsétlenség az ország keleti részén lévő Pandzsáb tartományban történt, a tartományi fővárostól, Lahortól mintegy 400 kilométerre délnyugatra.

Járdára hajtott és elütött embereket egy autó Angliában

Magyar Idők
-
  17.06.25 13:55 Baleset-bűnügy  Anglia

Járdára hajtott és embereket ütött el egy személyautó vasárnap az észak-angliai Newcastle-ban, legkevesebb hatan megsérültek – közölte a rendőrség, hozzátéve, hogy az esetet egyelőre nem tekintik terrorcselekménynek.

Bányarobbanás történt Kolumbiában, halottak

Magyar Idők
-
  17.06.24 08:37 Baleset-bűnügy  Kolumbia

Két ember meghalt, egy társuk megsebesült és tizenegy másik eltűnt, amikor robbanás történ egy szénbányában Kolumbiában péntek éjjel – közölték a mentőszolgálatok.

Halálfurgon: Nem tett vallomást a bíróságon a harmadrendű vádlott sem

Az első- és másodrendű vádlotthoz hasonlóan a harmadrendű vádlott sem tett vallomást a 71 ember halálával végződő parndorfi embercsempészési ügyben a Kecskeméti Törvényszéken zajló büntetőper pénteki tárgyalásán, de a nyomozás során tett nyilatkozataiban és vallomásaiban az mondta, nem miatta végződött tragédiával az eset.

„Szinte mindenki vádlott vagy gyanúsított”

Magyar Idők
-
  17.06.23 09:53 Baleset-bűnügy  MSZP Vas

A költségvetési csalás miatt előzetes letartóztatásba került Czeglédy Csaba „az MSZP és Botka László titkos pártpénztárnoka” – jelentette ki Szabó Bálint, a Likvid Kontroll Kft. ügyvezetője pénteken Szegeden.

Lázár János: sok szocialista ügy lehet még

Magyar Idők
-
  17.06.22 19:23 Baleset-bűnügy 

A Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján többek között kitért arra is, hogy egy hárommilliárd forintos kárt okozó bűncselekmény miatt nyomoz az adóhatóság egy munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó cég ügyében.

Többeket őrizetbe vettek a brüsszeli merényletkísérlettel kapcsolatban

Négy embert őrizetbe vettek a belga hatóságok a két nappal ezelőtti brüsszeli merényletkísérlettel kapcsolatban, az előállítottak állítólag rendszeres kapcsolatban voltak a támadás elkövetőjével – jelentette a helyi sajtó csütörtökön.

Jogosítvány nélkül vezetett autót

Nem vezethetett volna a Dózsa György úti halálos baleset egyik érintettje, a Mercedes kabrióval hajtó M. Richárd, mivel korábban elvették a jogosítványát. Amennyiben kiderül, hogy a férfi a felelős a tragédiáért, ezt súlyosbító körülményként fogja értékelni a bíróság. A kecskeméti maffiaperben elítélt nehézfiú egy év elejei titkos nyomozásban is sz

Kegyetlenül erőszakolták meg a bevándorlók a magyar lányt

Magyar Idők
-
  17.06.20 22:18 Baleset-bűnügy 

Összesen kilenc alkalommal erőszakolt meg tavaly három eritreai férfi egy magyar nőt a közép-németországi Mühlhausenben – erről maga a nő számolt be mai tanúvallomásában egy német bíróságon. A 26 éves miskolci nőt tavaly augusztusban a mühlhauseni karnevál idején, a város pályaudvarának közelében bántalmazták a…

Sok száz halálos áldozata van a terrorizmusnak 2000 óta az EU-ban

Mintegy hétszáz ember halt meg terrorcselekmények következtében 2000 óta az Európai Unió országaiban – derült ki abból a friss jelentésből, amelyet kedden mutattak be az Európai Parlament brüsszeli székházában.

Felkavaró felvételt kaptuk egy olvasónktól

Magyar Idők
-
  17.06.20 11:05 Baleset-bűnügy 

Csak erős idegzetűeknek!

Őrizetbe vették a párizsi furgonos merényletkísérlet elkövetőjének hozzátartozóit

Őrizetbe vették kedden a az előző napi párizsi furgonos merényletkísérlet iszlamista radikális elkövetőjének négy hozzátartozóját – közölték rendőrségi források.

Halált okozott Calais-nál a menekültek útakadálya

Halálos balesetet okozott kedd hajnalban az egyik útakadály, amelyet a migránsok faágakból építettek az úttestre Calaisnál.

Iszlamista autós támadás a párizsi belvárosban

Magyar Idők
-
  17.06.20 06:34 Baleset-bűnügy  Párizs

Rendőrségi furgonba csapódott egy személyautó a párizsi Champs-Élysées­ sugárúton, jelentette a rendőrség. A beszámolók szerint a sofőr szándékosan ütközött neki a rendőrség kisbuszának, kocsija azonnal lángra kapott. A rendőrök még ki tudták szedni a sofőr testét a roncsból, de belehalt sérüléseibe.