Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Új korszak a digitális bankolásban

24  Ma 15:02 Pénzügy 

Hatszázezer ember számára vált elérhetővé az első, teljesen online banki hitel.

Lepsényi István: a járműgyártás adja az ország exportjának több mint 35 százalékát

A magyar kormány támogató klímát teremtett a járműgyártásban dolgozó cégeknek, annak érdekében, hogy ezek a vállalatok minél hatékonyabbak legyenek, minél jobban be tudjanak kapcsolódni a kutatás-fejlesztési munkába – mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságfejlesztésért és szabályozásért felelős államtitkára…

Itt az időpont, meddig lehet bejelenteni a fagykárokat

Privátbankár  Ma 15:01 Gazdaság 

A határidő lejárta után már nem lesz rá lehetőség.

Újabb egymilliárd a madárinfluenza okozta károk enyhítésére

Magro  Ma 15:00 Gazdaság 

Egymilliárd forintos támogatásban részesülnek a baromfiipari vágó- és feldolgozóüzemeknek a madárinfluenza miatt. A forrásokkal a foglalkoztatási problémákat kezelnék.

Tállai: az önkéntes pénztárba fizetőket is segíti az e-szja

OrientPress  Ma 15:00 Gazdaság  NAV

Több mint félmillió, önkéntes pénztárba befizető magánszemélynek is érdemes kihasználnia a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szolgáltatását, mert a bevallási tervezet ezt az adatot is tartalmazza - tájékoztatta Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára pénteken az MTI-t.

Áprilisban érkezhet a megemelt állami fizetés

Várhatóan áprilisban kapják meg a megemelt fizetést az állami cégeknél dolgozók, januárig visszamenőleg - mondta Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) parlamenti államtitkára sajtótájékoztatón pénteken, Budapesten.

Jó hangulatban nyitott New York

TőzsdeFórum  Ma 14:58 Pénzügy 

Emelkedéssel nyitottak pénteken a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.

Tarlósnak menekülne az új Dagálytól

A 3-as metró felújított szerelvényei esetében is igaz az, hogy az ilyen bonyolult felújításoknál és üzembe helyezéseknél a kezdeti kisebb hibák elkerülhetetlenek - mondta Tarlós István főpolgármester pénteken budapesti sajtótájékoztatóján.

Többkiadós televíziós platform született

Médiapiac  Ma 14:54 Média 

A Viacom, a Fox Networks Group és a Turner egy független üzemeltető bevonásával hozta létre az OpenAP közönségtargetáló és mérési platformot.

Új online sorozatot indított D. Tóth Kriszta

Kreatív Online  Ma 14:53 Média 

Falakat áttörő, tabukat ledöntő nők Az én életem, az én döntésem vendégei.

Az e-szja az önkéntes pénztárba fizetőket is segíti

Figyelő  Ma 14:49 Gazdaság  NAV

Több mint félmillió, önkéntes pénztárba befizető magánszemélynek is érdemes kihasználnia a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szolgáltatását.

Magyarország nem lesz többé összeszerelő-műhely? Nagyot ígérünk az amerikai cégeknek

Privátbankár  Ma 14:43 Gazdaság 

Tavaly 19, idén 17 pontból álló javaslatcsomagról tárgyalt az Amerikai Kereskedelmi Kamarával a kormány - egyebek közt ennek köszönhetjük a 9 százalékos, egykulcsos társasági adót is. Szijjártó Péter szerint sok az átfedés a javaslatok és a kormány tervei között, négy területet külön kiemelt ezek közül. Azt is elmondta, hogyan állunk a…

Merkelhez fordultak a palesztinok

Nincs ésszerű alternatívája a kétállami megoldásnak a palesztin-izraeli konfliktusban.

Bruttó bér csökkentése

Adózóna  Ma 14:38 Gazdaság 

Tisztelt Szakértő! Azt szeretném kérdezni, hogy a munkáltató egy már megadott, és két hónapig ki is fizetett munkabért indoklás nélkül csökkentheti-e? A bér még így is meghaladja a garantált bérminimumot.

Nyúzzák a Renner traktort, de állja a sarat

Agrárszektor  Ma 14:38 Gazdaság 

Túl van az első gyakorlati próbákon a magyar fejlesztésű Renner 5044-es traktor, amely a tervek szerint 2018 elején kerül majd a piacra. Kisebb hibáktól eltekintve az erőgép úgy teljesít, ahogyan azt a kitalálói megálmodták, és amit a közvélemény is elvár tőle.