Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szívességbe kapott gépkocsi használata

Adózóna
-
  Ma 08:39 Gazdaság 

Tisztelt Szakértő Asszony/Úr! A következő kérdésben szeretném ha válaszolna, hogy helyes-e a megítélésünk: az ügyvezetőnk a gyermekétől szívességi használatba kapott gépkocsit használ üzleti célokra. Útnyilvántartást vezet és annak mértékében a NAV által közzétett üzemanyagár és a fogyasztási norma alapján költségtérítést kap. A…

Gyengült Budapest a héten

Napi
-
  Ma 08:37 Gazdaság 

Csökkenő forgalom mellett csökkent a héten a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX pénteken 35 633,91 ponton fejezte be a kereskedést, 281,51 ponttal, 0,78 százalékkal alacsonyabban az előző heti záróárnál - írja az MTI.

Meglepő jóslat a fényképezőgépekről

Inforádió
-
  Ma 08:36 Gazdaság 

Egy-két éven belül teljesen eltűnhetnek az áruházakból a kompakt fényképezőgépek – közölte a GfK piackutató kereskedelmi és technológia területvezetője. Ennek oka az egyre fejlettebb mobiltelefonok terjedése. Sztupár Andrea szerint a tükörreflexes kamerákat azonban egyelőre nem érinti a folyamat.

Garancsi cége építheti a Vasas kézilabdacsarnokát

Index
-
  Ma 08:26 Gazdaság 

A Marketnek egy éve van a beruházásra.

Cégautóadó-fizetési kötelezettség

Adózóna
-
  Ma 08:24 Gazdaság 

Tisztelt Szakértő! 1) Egy kft. tulajdonában álló személygépkocsi árverezés alatt van, de az árverező nem vonta ki a forgalomból, az önkormányzat tájékoztatása szerint a gyakorlatban ez az árverezőtől is függ. Értékcsökkenést már nem számol el rá, üzemanyaghasználat sincs, biztosítást sem fizetett a negyedévben. Éves gépjárműadót…

Készpénzcsere - felhívást tett közzé az MNB

Napi
-
  Ma 08:23 Gazdaság  MNB

A Magyar Nemzeti Bank felhívta minden parkoló-, menetjegy-, ital- és áruautomata üzemeltető figyelmét arra, hogy miután a régi 2000 és 5000 forintos bankjegyekkel csak július 31-ig lehet fizetni, alkalmassá kell tenni a berendezéseket az új bankjegyek elfogadására - írja az MTI.

Érdemes figyelni a jövő heti makroadatokra

Napi
-
  Ma 08:16 Gazdaság 

A jövő héten munkaerőpiaci, kiskereskedelmi és lakáspiaci statisztikai adatok jelennek meg a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) jóvoltából.

Egy hetük van még a régi bankjegyeknek

MFor
-
  Ma 08:12 Gazdaság 

Az automaták üzemeltetőinek fel kell készülniük.

Megjelent az első egységes csomagolásban kapható cigaretta

Megjelent az első egységes csomagolású cigaretta a magyarországi dohányboltokban. Az új márka csomagolásán a 2016. augusztus 20-án hatályba lépett rendelet szerint már nincsenek védjegyek, grafikai szimbólumok és képi megjelenítések.

Kánikula mellé ítéletidő, ez az idei „sláger”

Magro
-
  Ma 08:00 Gazdaság 

Az utóbbi hetekben tapasztalt rekkenő hősége mellé egy új jelenség is társult, mégpedig az erőteljes, intenzív viharok. Ezek lakóházakban, gépjárművekben, valamint a vetésekben is komoly károkat képesek okozni, így a lábon álló termés nagy veszélyben van ilyen jelenségek esetén.

A BUX folyamatosan lefelé korrigált a héten

Csökkenő forgalom mellett csökkent a héten a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX pénteken 35 633,91 ponton fejezte be a kereskedést, 281,51 ponttal, 0,78 százalékkal alacsonyabban az előző heti záróárnál.

Óbarokon és Répceszentgyörgyön is választást tartanak ma

Két településen rendeznek ma időközi polgármester-választást. A Fejér megyei Óbarokon és a Vas megyei Répceszentgyörgyön is a polgármester lemondása miatt kellett a voksolást kiírni.

Az utcán csúfosan megbukott, mégis terjed az okosszemüveg

Agrárszektor
-
  Ma 08:00 Gazdaság 

Csúfosan megbukott az utcán a Google okosszemüvege, a gyárakba viszont lassan beszivárgott, így egyebek mellett a traktorok összeszereléséhez is használják. Megvalósult az utópiák szép új világa?

Fontos nap a mai a dohányboltokban

Napi
-
  Ma 07:57 Gazdaság  Cigaretta Trafik

Megjelent az első egységes csomagolású cigaretta a dohányboltokban Magyarországon - közölte Demjén Tibor, a Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) Dohányzás Fókuszpont vezetője az MTI-vel.

Négyszer olyan drágán vállalta, őt választották

Index
-
  Ma 07:53 Gazdaság 

Döbbenetesen drágán vitte el egy cég egy győri sportesemény étkeztetési pályázatát. Közben valami bűzlik Óbudán is. A zsíros megbízások körül kevés a tiszta verseny a közétkeztetésben.