Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az Olsen-banda visszatér

Filmtett
-
  Ma 12:27 Film 

Közel 50 évvel azután, hogy Erik Balling bűnügyi vígjátéksagája, az Olsenbande első része mozikba került Dániában, majd Norvégiában, Arild Østin Ommundsen rendező a folytatást készíti elő.

WBO: hárman a legjobbak között

Monokli
-
  Ma 12:27 Boksz 

Három magyar hivatásos ökölvívót jegyeznek a legmagasabb szinten.

Tévedések, melyeket felmondásnál el kell kerülni

Adózóna
-
  Ma 12:27 Gazdaság 

A munkaviszony megszüntetése a munkajog egyik legfontosabb területe, így nélkülözhetetlen, hogy helyesen ismerjük és alkalmazzuk a szabályokat. S habár a jogellenes munkaviszony-megszüntetés szabályai az utóbbi években veszítettek a szigorukból, továbbra is jelentős bírságokat fizethetünk, ha nem körültekintően járunk el.

Utolsó trailer: Valkyria Revolution

Gamer365
-
  Ma 12:27 Gaming 

A héten már jöhet a forradalom.

A harmadik generációs BMW X3

Autósfórum
-
  Ma 12:27 Autó-motor 

Tizennégy esztendővel ezelőtt, az első BMW X3 piaci bevezetésével új méretosztály született az SUV szegmensben: beköszöntött az SAV (Sports Activity Vehicle) modellek korszaka. A bajor prémiumgyártó a BMW X3 első két modellgenerációjából világszerte összesen több mint 1,5 millió példányt értékesített, az új BMW X3 pedig minden…

Úton az áldás felé

Kárpátinfo
-
  Ma 12:27 Határtalan 

Hosszú és kemény munka előzte meg ezt a rendezvényt, sok fiatal vállalt önkéntes szolgálatot, hogy ennek a napnak a résztvevői a sok-sok színvonalas programban való részvétel, a lelki feltöltődéseket inspiráló előadások által a lehető legtöbb...

Privilégium és kötelezettség

Kárpátinfo
-
  Ma 12:27 Határtalan 

Józan Lajos nyugalmazott lelkipásztor, aki korábban több mint tíz éven át itt szolgált, prédikációjában arról szólt, hogy valamennyien tartozunk valahová: egy adott nemzethez, egy települési, egyházi közösséghez, egy családhoz. Mindez...

Két nap múlva vége az érettséginek

Teol
-
  Ma 12:27 Megyei 

Szűkebb pátriánkban az ezret is meghaladta, illetve meghaladja azok száma, akik eleget tesznek a középiskolai időszak végét jelentő, utolsó nagy feladatnak.

Még hideg vízzel sem lehetett felébreszteni a börtönéből szabaduló és elpilledő Táncsicsot

Múlt-kor
-
  Ma 12:27 Kultúra 

Százharminchárom éve, 1884. június 26-án halt meg Táncsics Mihály író, publicista, politikus, az 1848-as forradalom ikonikus alakja, akit budai börtönéből a pesti nép szabadított ki 1848. március 15-én. Az állandóan darócruhában járó, mindenkit kendnek szólító és minden kompromisszumra képtelen Táncsicsot a szabadságharc bukása…

Az ukrán kiberrendőrség megállította Petyát

KamaraOnline
-
  Ma 12:27 Gazdaság 

A keddi hackertámadás óta szerdán még mindig nem működött a kijevi Boriszpil nemzetközi repülőtér fő szervere. A központi kijelző táblát a járatok érkezéséről és indulásáról ezért kézi vezérléssel frissítik negyedóránként.

Minden tizedik hal visszakerül az óceánba

Index
-
  Ma 12:26 Tudomány 

Javult a helyzet 1989 óta, mégis óriási a pazarlás.

Jót tett az edzőváltás a Vidi középpályásának

M4 Sport
-
  Ma 12:25 Sport 

Nem von le messzemenő következtetéseket az edzőmeccsekből.

Fordulat! Hamis a lúgos orvost igazoló levél

Lokál
-
  Ma 12:25 Belföld 

Újabb fordulat történt Renner Erika ügyében, akit 2013 márciusában a saját lakásán egy sisakos férfi erős lúggal öntött le a nemi szervén.

10 jel, hogy lélekcsaládodból találkoztál valakivel

NLCafé
-
  Ma 12:25 Ezotéria-horoszkóp 

Biztosan élnek körülötted, akikkel mély érzések kötnek össze független attól, mikor ismertétek meg egymást. Az is előfordulhat, már az első néhány találkozás után nagyon közel érezted magad valakihez. Ha mindezt megtapasztaltad, szinte biztos, ő a lélekcsaládod tagja. Milyen jelek utalnak még erre?