Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 20 hír

További orosz weboldalak blokkolását tervezi Ukrajna

Kárpátinfo
-
  Tegnap 10:15 Határtalan 

Alaszanyija elmondása szerint többségében kevéssé ismert weboldalakról van szó, amelyeket különböző adatbázisok alapján azonosítottak. Dmitro Zolotuhin, az Információpolitikai Minisztérium miniszterhelyettese szerint kidolgozták a...

Egyre hevesebben támadnak az ukrajnai szakadárok

VS
-
  17.05.26 14:04 Külföld 

Egy nap alatt öt ukrán katona sebesült meg a kijevi parancsnokság szerint. Az EBESZ szerint megsértették a minszki megállapodásokat.

A reformoktól függ, kaphat-e hitelt Ukrajna

TőzsdeFórum
-
  17.05.26 13:59 Gazdaság  Ukrajna Nyugdíj

Az ukrán nyugdíjreform és földreform végrehajtásának a sikerességétől teszi függővé a Nemzetközi Valutaalap (IMF) az újabb hitelrészlet folyósítását Kijevnek.

Az IMF feltételekhez köti az újabb hitelrész megadását Ukrajnának

Napi
-
  17.05.26 13:44 Gazdaság  Ukrajna Nyugdíj

Az ukrán nyugdíjreform és földreform végrehajtásának a sikerességétől teszi függővé a Nemzetközi Valutaalap (IMF) az újabb hitelrészlet folyósítását Kijevnek.

Egyre durvább a háború Ukrajnában

Privátbankár
-
  17.05.26 13:12 Gazdaság  Ukrajna Moszkva

Napról-napra hevesebbek a harcok a Donyec-medencében, 24 óra alatt 57 lövés dördült.

Plagizáláson érték tetten Ukrajnában Jeff Koons amerikai szobrászművészt

Prae
-
  17.05.26 12:19 Film  Ukrajna

Plágiummal és szerzői jogsértéssel vádolják az ismert amerikai szobrászművészt, Jeff Koonst egy nemrég kiállított köztéri alkotása miatt.

Akár be is perelheti Ukrajna Jeff Koonst

NLCafé
-
  17.05.26 11:55 Kultúra  Ukrajna

Plágiummal és szerzői jogsértéssel vádolják az ismert amerikai szobrász- és giccsművészt, Jeff Koonst egy nemrég kiállított köztéri alkotása miatt. Állítólag Koons egy múlt században élt ukrán művésztől lopta a felfújható balerina ötletét.

Jelentősen visszaesett a tiltólistára tett orosz weboldalak látogatottsága Ukrajnában

Mínuszos
-
  17.05.25 15:57 Infotech  Ukrajna Kijev

Néhány nap alatt jelentősen visszaesett Ukrajnában a szankciós listára került orosz közösségi portálok és más, korábban az országban igen népszerű internetes oldalak látogatottsága – közölték ukrán hírportálok a SimilarWeb mérési adataira hivatkozva. A cég adatai alapján a VKontaktye (VK) látogatottsága május 20-a, vagyis azóta, hogy az…

Ukrajna nem képes teljesen letiltani az orosz közösségi portálokat

Mínuszos
-
  17.05.24 08:00 Infotech  Ukrajna London

Lehetetlen teljesen letiltani az orosz közösségi portálok használatát Ukrajnában – ismerte el Dmitro Simkiv, az ukrán elnöki hivatal helyettes vezetője. A tisztségviselő magyarázata szerint emiatt a kijevi vezetésnek az a célja, hogy korlátozzák a hozzáférést az orosz közösségi oldalakhoz és jelentősen csökkentsék az ukrajnai felhasználók…

Máris jelentősen visszaesett Ukrajnában a tiltólistás orosz oldalak látogatottsága

ProfitLine
-
  17.05.24 04:30 Gazdaság  Ukrajna London

Néhány nap alatt máris jelentősen visszaesett Ukrajnában a szankciós listára került orosz közösségi portálok és más, korábban az országban igen népszerű internetes oldalak látogatottsága - közölte több ukrán hírportál kedden a londoni székhelyű SimilarWeb informatikai vállalat mérési adataira hivatkozva.

Nagyot zuhant az orosz weboldalak látogatottsága Ukrajnában

SG
-
  17.05.23 17:06 Infotech  Ukrajna

Néhány nap alatt máris jelentősen visszaesett Ukrajnában a szankciós listára került orosz közösségi portálok és más, korábban az országban igen népszerű internetes oldalak látogatottsága.

Zuhant az Ukrajnában blokkolt orosz oldalak látogatottsága

VG
-
  17.05.23 15:47 Gazdaság  Ukrajna

Néhány nap alatt máris jelentősen visszaesett Ukrajnában a szankciós listára került orosz közösségi portálok és más, korábban az országban igen népszerű internetes oldalak látogatottsága – közölte több ukrán hírportál kedden a londoni székhelyű SimilarWeb informatikai vállalat mérési adataira hivatkozva.

Visszaesett az orosz weboldalak látogatottsága Ukrajnában

VS
-
  17.05.23 14:49 Külföld 

Petro Porosenko egy hete jelentette be, hogy letiltják a hozzáférést a legnépszerűbb orosz weboldalakhoz Ukrajnában.

Egy brit informatikai cég szerint jelentősen visszaesett a tiltólistára tett orosz weboldalak látogatottsága Ukrajnában

GazdaságPortál
-
  17.05.23 14:49 Külföld  Ukrajna London

Néhány nap alatt máris jelentősen visszaesett Ukrajnában a szankciós listára került orosz közösségi portálok és más, korábban az országban igen népszerű internetes oldalak látogatottsága – közölte több ukrán hírportál kedden a londoni székhelyű SimilarWeb informatikai vállalat mérési adataira hivatkozva. A cég adatai alapján a VKontaktye (VK)…