Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 34 hír

Keményen beszóltak az oroszok az USA-nak

Napi  Ma 19:13 Külföld  USA Gyógyszer

Gyakorlatilag új fegyverkezési versenyt kezdeményez Európában az Egyesült Államok azzal, hogy jelentős mennyiségű fegyverzetet telepít és katonát vezényel a térségbe - állította Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő hétfőn közölt kommentárjában.

Oroszország megakadályozná Európa és az USA barátságát?

Népszava  Ma 08:25 Külföld 

Azzal bízták meg a titkosszolgálatokat, hogy alaposabban vegyék górcső alá az orosz tevékenységet.

Trump bírálta Merkelt, megbízik Putyinban és elárulta az USA nagy hibáját

ATV  Ma 06:13 Külföld  USA Donald Trump

Donald Trump szerint Angela Merkel német kancellár "katasztrofális hibát" követett el az "illegális" bevándorlók befogadásával.

Történelmi napenergia rekord 2016 utolsó negyedében az USA-ban

Energiainfo  Tegnap 19:31 Gazdaság 

A fosszilis barát új amerikai adminisztráció miatt komoly kihívások előtt álló megújuló ágazat, azon belül is a szoláripar fennállása eddigi elgjobb negyedévét zárta 2016 decemberében. Csak az utolsó negyedben több, mint 4000 megawattnyi napelemet telepítettek az Egyesült Államokban.

Videó: ilyen egy nagyon mérges T-Mobile USA előfizető

PCWorld  Tegnap 17:30 Mobiltech  Telefon Okostelefon

Nem cserélték ki a betört kijelzős iPhone-ját, így elpusztította az üzletet.

Két USA Nagydíjat akar a McLaren vezére

Formula  Tegnap 15:42 Forma1 

Zak Brown szerint csak azért nem szól nagyot Amerikában az F1, mert nincs belőle elég - két stabil versenyre és a csapatok segítségére van szükség, de sokat profitálhatnak belőle.

A kisebb cégek is zöldre váltanának az USA-ban

Energiainfo  17.01.14 11:15 Infotech 

A kisebb vállalkozások is felszállnának arra a zöldenergia hullámra, amely átcsapott Amerikán - írja a Forbes internetes kiadása. A piacot a Google és a Facebook, az Apple pörgették fel, adatközpontjaikat egyre inkább zöldenergiára állítva át.

Emelkedtek a termelői árak decemberben az USA-ban

Energiainfo  17.01.13 20:16 Gazdaság  Infláció Alkohol

Decemberben az elemzői várakozásoknak megfelelő mértékben nőttek a termelői árak az Egyesült Államokban a washingtoni munkaügyi minisztérium statisztikai intézete, a Bureau of Labor Statistics pénteken közzétett kimutatása szerint.

Belegondolt már? Ez az ország annyi helyet foglal a térképen, mint az USA

HVG  17.01.13 17:31 Infotech 

A Föld térképén nem is szúr szemet, hogy az egyik ország olyan óriási területen helyezkedik el, hogy az Egyesült Államokat is beterítené. Erre hívták fel egy érdekes grafikával a figyelmet.

Egy izlandi légitársaság is fillérekért repül majd az USA-ba

Index  17.01.13 16:21 Gazdaság 

A Norwegian után a Wow Air rukkolt elő szuperolcsó jegyekkel.

Sikeresen demózta katonai célú drónseregét az USA

PC Fórum  17.01.13 11:00 Infotech 

Az Egyesült Államok védelmi minisztériuma (DoD) a napokban tette elérhetővé azt a felvételt, amiben katonai célú drónrajának sikeres teszteléséről számol be. A több, mint 100 drónból álló sereg tesztjére még októberben került sor egy katonai bázison.

Orosz-kínai beavatkozás az USA rakétavédelmi rendszere ellen

Kitekintő  17.01.13 10:24 Külföld 

Kína és Oroszország megegyezett, hogy további – eddig nem részletezett – „ellenintézkedéseket” tesznek válaszul az amerikai mozgatható hadszíntéri rakétavédelmi rendszer Dél-Koreába történő telepítése ellen.

Kiderült, hogy az ufók valójában az USA légiereje

Player  17.01.13 09:33 Színes 

Legalább is nagyobb összeget tennénk rá, hogy az elmúlt években jó néhány olyan eset volt, amikor valaki a V-22 Ospreyt nézte ufónak. Hogy miért, az a repülőgépről készült csodálatos éjszakai fotó alapján elég könnyen kikövetkeztethető.

Lettország védelmi egyezményt kötött az USA-val

888  17.01.13 08:58 Külföld  USA

Védelmi egyezményt kötött egymással Lettország és az Egyesült Államok csütörtökön, jelentette be a lett védelmi miniszter. Raimonds Bergmanis szerint ez fontos lépés a lett védelmi képességek megerősítésében.

USA-Kuba viszony: kiutasítások a közeledés jegyében

Kitekintő  17.01.13 08:42 Külföld  Barack Obama Kuba

Barack Obama amerikai elnök csütörtökön az esti órákban bejelentette, azonnali hatállyal véget vet annak az évtizedek óta érvényben lévő gyakorlatnak, amely szerint az Egyesült Államok partjait elérő kubai illegális emigránsok tartózkodási engedélyt kapnak az országban.