Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 345 hír

Távközlési oszlopnak ütközött egy autó Dunabogdányban

A személyautó a 11-es útról sodródott ki és csapódott az oszlopnak Dunabogdány belterületén. A műszaki mentést végző szentendrei hivatásos és a visegrádi önkéntes tűzoltók áramtalanították az összetört járművet, és biztosítják a baleset helyszínét. Az érintett útszakaszt a hatóságok lezárták a forgalom előtt.

Ister Napok Szentendrén

Népszava
-
  17.07.21 05:48 Kultúra 

A program részeként lesz gyertyaúsztatás, táncház, és számos koncert is.

A Kutyapárt útba igazította, és a felcsúti űrállomásra küldte az eltévedt űrhajóst

HVG
-
  17.07.20 19:18 Életmód 

A Szentendrén kiállított Eltévedt űrhajós szobra máris nagy siker, pedig csak pár hete avatták fel. A Kétfarkú Kutyapárt például azonnal a segítségére sietett.

Személyautók karamboloztak Szentendrén

A 11-es főúton félpályán halad a forgalom. Két személygépkocsi ütközött össze Szentendrén, a 11-es főút és a Szent István utca kereszteződésénél. A balesethez a szentendrei hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Ister Napok - A Duna ünnepe hétvégén Szentendrén

Gondola
-
  17.07.19 16:18 Kultúra 

A Duna köré szerveződő, a helyi hagyományokat is bemutató ingyenes rendezvény várja hétvégén a látogatókat Szentendrén

Megint véradókamion jön az Auchanhoz

Ittlakunk
-
  17.07.19 11:52 Budapest 03. ker 

Július 25-én, kedden véradókamion érkezik a Szentendrei úti Auchan üzlet elé: 14 és 18 óra között várják azokat, akik szeretnének segíteni. Ami feltétlenül tudni kell a véradásról:egészségesnek kell lenniminimum: 50 kg testsúlyszemélyi igazolvány (vagy jogosítvány, vagy útlevél) tajszám, lakcímkártya kötelező  előtte étkezni kell, és sok…

A sevillai borbély Szentendrén

Fidelio
-
  17.07.19 11:45 Zene  2 hír a témában

Ötös koprodukcióban mutatkozik be Rossini operája Szentendrén, ahol huszonöt év óta először tartanak operaelőadást. A sevillai borbély Szegeden, Budapesten és Győrben is színpadra kerül majd.

Négy városban mutatja be A sevillai borbélyt a Co-Opera

MusiciansWho
-
  17.07.19 08:07 Zene  2 hír a témában

Szentendrén, Szegeden, Budapesten és Győrben mutatják be a 2017/2018-as évadban az öt előadóművészeti szervezet együttműködésében megvalósuló Rossini-vígoperát, A sevillai borbélyt.A Co-Opera nevet viselő együttműködés az első évadban, 2017/18-ban 45 előadással várja a közönséget – mondta el Vadász Dániel, a projekt igazgatója a…

A kelleténél több az őrület Kovács Patrícia szerelmi tébolyában - Szép Ernő Vőlegény című művének bemutatója a Szent…

Index
-
  17.07.18 21:34 Kultúra 

Abba tényleg bele lehet bolondulni, ha mindenki csak a pénzre hajt, de itt mintha valami más is fejbe kólintana. De mi?

Operában utazunk

Kultúra
-
  17.07.18 17:27 Kultúra  6 hír a témában

Így szól a Co-Opera szlogenje, melynek fő célkitűzése ­– nevéhez hűen – operák koprodukcióban történő bemutatása. Elsőként A sevillai borbélyt állítja színpadra öt előadó-művészeti szervezet: a Szentendrei Teátrum, az Operettissima Non-profit Kft., a Szegedi Nemzeti Színház, a Budapesti Operettszínház és a Győri Nemzeti Színház. Az…

Három autó ütközött össze Szentendrén

Origo
-
  17.07.18 15:42 Belföld 

A 11-es főúton történt a baleset.

Nem extrém kalandok – Színpadon láthatók Lengyel Nagy Anna megcsavart történetei

168 Óra Online
-
  17.07.18 15:21 Kultúra 

Az Élet.történetek.hu című előadást július 15-én mutatta be az Orlay Produkció Szentendrén.

A nap fotója – Figaro, a tengerész

SzínházHu
-
  17.07.18 15:14 Kultúra  6 hír a témában

A Co-Opera nevet viselő együttműködés A sevillai borbéllyal startol, amelyet négy városban mutatnak be, elsőként Szentendrén. Képriport.

Felborult egy autó Szigetmonostornál

Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom. Tetejére borult egy személygépkocsi Szigetmonostor külterületén, a Sziget út és a Szentendrei út kereszteződése közelében. A balesethez a szentendrei hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. Az elsődleges információk szerint az eset során egy ember megsérült. Az…