Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 453 hír

Motoros és személyautó ütközött össze Leányfaluban

Hírpress  Ma 13:20 Baleset-bűnügy 

Egy embert a mentők kórházba szállítottak. A műszaki mentést a szentendrei hivatásos tűzoltók végezték.

Horvát nyaralás óta alkot kavicsokból Bea

Bors Online  Ma 10:30 Bulvár 

Egyszerű, de nagyszerű – röviden így lehetne jellemezni egy 43 éves szentendrei nő alkotásait. 

Kálmán arany pecsétgyűrűt akart magának

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya Cs. Kálmán 21 éves pomázi lakos ellen.

Rallizás előzhette meg a Szentendrei úti balesetet

Gyorsulási verseny lehetett a Szentendrei úton közvetlenül a két halálos áldozatot követelő baleset előtt – ezt állítja a Ripost. A lap úgy tudja: egy harmadik autó is volt a helyszínen, ami az ütközés után eltűnt. A rendőrség Híradónknak azt írta: a lap információi nem a rendőrségtől származnak, ilyen jellegű adatok a nyomozásban nem…

Ilyen benzinkút még nem volt Magyarországon - videó

Napi  17.03.27 14:48 Gazdaság 

Új töltőállomást adott át a Mol a Szentendrei úton. A kút különlegessége, hogy ez az első, amelyben Fresh Corner Drive is van.

Megunta a dugóban veszteglést, kiszállt szemetet szedni a magyar net új sztárja

Már több mint 100 ezer ember látta azt a videót, amit egy férfi vett fel, miközben a dugóban araszolt sorstársaival a Szentendrei úton.

Kiállítás Lego alkotásokból

infoVáros  17.03.27 09:54 Megyei 

Egy igazán kreatív családi programra invitálunk minden LEGO® rajongót 2017. április 8-16. között. Ennek, a minden korosztály számára tartalmas időtöltést kínáló programnak a házigazdája ezúttal Szentendre lesz.

Szentendrei úti baleset: ismerhették a vétkes sofőrt az áldozatok?

Bors Online  17.03.27 07:25 Bulvár 

Halálra gázolt másfél hete két fiatalt egy ámokfutó a Szentendrei úton. A fiúk kocsija épp a piros lámpánál állt, amikor a négysávos úton 130-cal beléjük csapódott egy Mercedes.  Hogy történhetett meg, hogy az éjjel nem túl zsúfolt úton nem tudta kikerülni a vétkes sofőr az áldozatok autóját? - boncolgatja a kérdést a Ripost. Úgy tudni, a…

Szentendrei úti tragédia: az áldozatok barátja volt az ámokfutó

Megdöbbentő részleteket tudtunk meg a halálos karambolról, amelyben egy világbajnok kajakos is életét vesztette.

Szemetet szed másodállásban a fiatal operaénekes – Videó!

Lokál  17.03.27 05:00 Belföld  Szentendre

Budapesten, a Szentendrei úton készült az a videofelvétel, aminek főszereplője ahelyett, hogy a dugóban, tétlenül ücsörögne, inkább kiszállt autójából és a környéken eldobált szemét begyűjtésébe kezdett.

Hogyan lesz műalkotás egy régi laptopból? – Interjú a Restart kiállítás kurátorával

Librarius  17.03.26 10:00 Tudomány 

Mi lesz a forgalomból kivont laptopokból, ha szentendrei képző- és iparművészek kezei közé kerülnek? Hogyan lesz egy ósdi kütyüből kiállítási darab? Mindkét kérdést megválaszolja a Restart – A laptop mint műtárgy című kiállítás, mely március 23-án teltházas közönség előtt nyílt meg a szentendrei Barcsay Múzeumban. A tárlat kurátorával…

Ivancsics Ilona: nincs szükség arra, hogy játsszam a művésznő

Veol  17.03.25 13:00 Megyei 

Küzdelmes volt az elmúlt tíz év, de megérte – vallja Ivancsics Ilona, aki társulatával, a szentendrei Ivancsics Ilona és Színtársaival a közelmúltban a Sej, szellők című darabot mutatta be Veszprémben. A művésznővel az előadás előtt beszélgettünk.

Drogozott a szentendrei ámokfutó

Origo  17.03.25 12:27 Belföld 

A Tények információi szerint az ámokfutó rendszeresen fogyasztott kábítószert. Múlt szombaton 140 km/h-s sebességgel, fékezés nélkül belerohant az ifjúsági világbajnok kajakos, Janza Richárd autójába. A sportoló is és az anyósülésen ülő barátja is belehalt a balesetbe. Az ámokfutó nagyon részeg volt.

A magyar államot nem érdekli, hogy Szentendrénél rákkeltő anyagok veszélyeztetik 90 ezer ember egészségét

Magyar Narancs  17.03.25 07:00 Belföld 

Mérgező anyagok szivárognak a Duna és a környék ivóvizét biztosító kutak felé Szentendrénél. Az állami hatóságok régóta tudnak a szennyezésről, mégsem történik semmi. Baranyi Krisztina, az Együtt környezetvédelmi szakpolitikusa vette elő az ügyet, vele beszélgettünk a témáról.