Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 350 hír

Közel 2000 program a Múzeumok Őszi Fesztiválján

Több mint 90 településen országszerte mintegy 1700 programmal várja a nagyközönséget a 2017-es Múzeumok Őszi Fesztiválja hét héten keresztül szeptember 25. és november 12. között – mondta el Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár csütörtökön a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeumban.

Több mint 90 település csatlakozott a Múzeumok Őszi Fesztiváljához

Haon
-
  Ma 12:30 Megyei  Fesztiválok Múzeum

Több mint 90 településen országszerte mintegy 1700 programmal várja a nagyközönséget a 2017-es Múzeumok Őszi Fesztiválja hét héten keresztül szeptember 25. és november 12. mondta el Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár csütörtökön a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeumban.

Így alakítják át Csillaghegy forgalmát

Ittlakunk
-
  Ma 07:10 Budapest 03. ker 

Októberben kezdik el a forgalomcsillapítási munkákat Csillaghegyen: a Szentendrei út – Pünkösdfürdő utca – Királyok útja – Mátyás király út által határolt zónában kezdődik az átalakítás.30-as zóna táblát fognak kihelyezni az övezet határain, illetve forgalomcsillapító küszöböt, vagyis „fekvőrendőrt” az arra kijelölt utcákban. A környező utcákban tö

Nyomoznak a volt úszóelnök ténykedése miatt tett feljelentés ügyében

A szentendrei úszóklub elnöke tett feljelentést Bienerth Gusztáv ellen.

Bienerth-feljelentések: Ismeretlen tettes ellen indult nyomozás

Több feljelentés is született az úszószövetség volt elnöke ellen. Az egyiket Tóth István, a szentendrei Kossuth SE elnöke tette hűtlen kezelés, rágalmazás és egyéb bűncselekmények gyanúja miatt.

Iskolák és gyermekorvosi rendelők újultak meg Szentendrén

OrientPress
-
  Tegnap 08:59 Belföld 

Szentendre KEHOP pályázata 156.6 millió forint támogatást nyert gyermekorvosi rendelő és két városi iskola energetikai korszerűsítésre. Szeptemberben már a megszépült épületekben kezdhették meg a tanévet a gyerekek, illetve a gyermek háziorvosok is megújult körülmények között várják betegeiket.

Szentendrei adomány a Rákóczi-főiskolának

Kárpátinfo
-
  17.09.19 18:33 Határtalan 

Szeptember 19-én Orosz Ildikó, a Rákóczi-főiskola rektora és Petricskó Zoltán, a Szentendrei Városi Önkormányzat általános alpolgármestere támogatási szerződést írt alá. A megállapodás értelmében a magyarországi önkormányzat 500.000 forinttal...

A nap, amikor a tájházak vendégségbe mennek

Életforma
-
  17.09.19 13:12 Életmód  Múzeum Szentendre

A szentendrei Skanzen alapításának 50. évfordulójához kapcsolódva olyan magyarországi tájházakat lát vendégül a múzeum szeptember 23-án, amelyek ugyancsak kerek születésnapot ünnepelnek. Az ország négyszáz tájháza közül tizenöt közösség mutatkozik be ezen a hagyományteremtő fesztiválon.

Új nevet kap a főváros: neked tetszik?

Grand Budapest márkanévvel megy a nemzetközi piacra a főváros - írja a napi.hu.A kormány honlapján publikált Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégia terve szerint a "Grand Budapest" magába foglalja a főváros közelében lévő turisztikai szempontból fontos látnivalókat, többek között Szentendrét vagy éppen a Dunakanyart is."Fontos, hogy tudatos…

Kamerák vethetnek véget a budapesti gyorsulási versenyeknek

MNO
-
  17.09.17 19:42 Belföld 

Megint száguldozó autók jelentek meg a Szentendrei úton. Nem jól állunk a problémához.

Te már találkoztál ezekkel a jelenségekkel? A digitális világ új szokásai

IgenÉlet
-
  17.09.17 19:00 Életmód 

“Hol van a tévé? Hol van a tévé?” - a szentendrei Skanzenban éppen egy 18. századi tolna megyei házat néztünk, amikor berohant egy hat év körüli kislány és rögtön a színes képernyőt kereste. Meglepő volt rádöbbenni, neki már annyira természetes a digitális világ, hogy fel sem merül, hogy egyszer nem volt tévé, laptop, tablet, okostelefon stb.

Új attrakció a Szentendrei Jazz- és Borfesztiválon

Bormagazin
-
  17.09.17 09:00 Életmód 

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Szentendrei Jazz- és Borfesztivál szeptember 29. és október 1. között. A történelmi belváros sétálóutcáján felsorakozó standok ezúttal tematikusan kialakított udvarokkal egészülnek ki.  Az egyik ilyen tematikus udvar, a Kamocsay udvar házigazdája a Hilltop Neszmély borászat három napon…

Kozmetikai termékeket loptak, a rendőrség keresi őket

A szentendrei rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a tettesek azonosításához.

Felismered a szentendrei illatszertolvajokat?

NLCafé
-
  17.09.16 10:59 Belföld  Rendőrség Szentendre

Kozmetikai termékeket lopott ez a két férfi egy szentendrei áruház széfjéből, a rendőrség nagyon érdeklődik irántuk.

Kozmetikai termékeket loptak egy áruházból – őket keressük!

Police
-
  17.09.16 06:58 Baleset-bűnügy  Kamera

Kozmetikai termékeket loptak egy áruházból – őket keressük! Pest Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 09. 16., szo - 08:58 A szentendrei rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a tettesek azonosításához.