Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 1500 hír

Hadad a kapu két szomszédos megye felé is

Szatmár  Ma 15:39 Határtalan 

A Szatmárnémetitől 70 kilométerre fekvő Hadad speciális igényekkel is rendelkezik.

Fergeteges programok a Balatonnál

MMonline  Ma 15:39 Utazás 

Idén negyedszer rendezik meg a MOL Nagyon Balaton programsorozatot, amelynek keretében május végétől szeptember közepéig 25 esemény várja az érdeklődőket.  

Jóvá tenné a Sberbank a bűnét: erre számíthatnak az ügyfelek

Privátbankár  Ma 15:38 Pénzügy 

Fejlesztik a tranzakciós díj elszámolásának rendszerét, ugyanakkor szerintük az eddig alkalmazott megoldás volt a leggyorsabb.

Fővárosi gigaprojekt: ilyen lesz a BudaPart

A Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. bemutatta az idén induló BudaPart projekt látványterveit, amely a Kopaszi-gátat is magában foglaló területet érinti.

Minden, amit tudni akartál az Ubuntu Lightról

Androbit  Ma 15:37 Infotech 

Ahhoz ugyan semmilyen kétség nem férhet, hogy az Ubuntu kivívta helyét az operációs rendszerek világában, néha még a Canonical háza táján is akad egy-egy projekt, ami nem igazán éri el a kitűzött célját és kudarcba fullad. Ide sorolhatjuk az Ubuntu…

A nyolcvanas évekkel támad a Belmondo - Klippremier!

NOL  Ma 15:37 Kultúra 

Nincs megállás a Belmondo háza táján: Legutóbbi albumuk – az azóta a Fonogram-díj jelöltjévé avanzsált – Kalapot le! alig pár hónapja jelent meg, máris új dallal jelentkezett a zenekar. Minden ízében különleges dalról beszélhetünk, hiszen a szerzemény a 80-as évek hangulatát eleveníti fel, érdekes, posztmodern módon, ráadásul angol nyelven.A…

Fekete Ibolya és Ónodi Eszter dedikál

NOL  Ma 15:36 Film  Humor

Az Anyám és más futóbolondok a családból című film DVD-megjelenése kapcsán Fekete Ibolya rendező és Ónodi Eszter dedikál május 25-én 17:00-tól a Puskin Art moziban. A filmet a tavalyi bemutatója óta mintegy 36 ezren látták moziban, de még jelenleg is műsoron tartja egy-egy vetítőhely. Lapunk kritikusa, Fáy Miklós szerint a film "vicces is és…

Megnyílt Jamie Oliver franchise-étterme a Szentháromság utcában

Ittlakunk  Ma 15:36 Budapest 12. ker 

A mlt héten megnyílt Zsidai Zoltán Roy újabb étterme a Várban, a Jamie's. Azért Jamie's mert Jamie Oliver brit mesterszakács franchise-hálózatához csatlakozik.  Isztambul, Moszkva és Rotterdam után Budapest  a Jami-féle tervezett kelet-európai franchise-birodalom negyedik állomása.  A Zsidai csoportnak az I. kerületben több érdekeltsége…

A hazudozás nyelve

Népszava  Ma 15:36 Belföld 

Mindannyiszor beleborzongok, félelemmel tölt el, hová vezet ez a stílus?

Ítéletidő Németországban

Népszava  Ma 15:36 Külföld 

Az ország keleti részén hétfő estétől éjfélig 185 ezerszer villámlott.

Két EIHC-tornán indulunk

Duol  Ma 15:36 Sport 

Dunaújváros - Még egy hete sincs annak, hogy vasárnap Oroszországban befejeződött a Top Divíziós jégkorong-világbajnokság, amelyen a magyar válogatott tizenötödik lett, és ezzel kiesett a divízió I/A-ba, de már megvan a nemzeti csapatunk jövő évi programjának a gerince.

Mese a dinnyési 17 találatról

Duol  Ma 15:36 Foci 

A megye harmadik vonalában a 22., illetve a 24. forduló mérkőzéseit rendezték meg a mögöttünk hagyott hétvégén.

Időközi választás

Zaol  Ma 15:36 Megyei 

Homokkomárom – A településen vasárnap időközi polgármester választást tartanak. Mint arról már beszámoltunk: Bodó Tamás, aki tíz éven át irányította a községet, február 24-én lemondott a tisztségéről.

Költségvetési csalás miatt áll bíróság elé H.A.

A vádlott egy fa-, építőanyag-, és szaniteráru-nagykereskedéssel foglalkozó, 2011-ben alakult cég vezetője volt.

Zrínyis sportnap akrobatikus kosárlabdával

Vaol  Ma 15:36 Sport 

Szombathely - Nagyszabású sportnapot rendeztek szombaton a 130 éves Zrínyi Ilona Általános Iskolában - „besegített” a KDG tornaterme és a HBSZ udvara is. Kellett is a hely, ugyanis szépszámú érdeklődővel zajlott le a sokszínű program.