Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Elterelték az eladó figyelmét, elvittek egy 200 ezret érő aranygyűrűt - most megvan a vádemelés a XIII. kerületi ékszerbol…

Ittlakunk
-
  Tegnap 17:36 Budapest 13. ker 

A 45 éves D. Károly és a 42 éves P. Éva tavaly novemberben aranygyűrűt loptak egy XIII. kerületi ékszerüzletből. Az eladó kitett a pultra két, gyűrűkkel teli ékszertálcát, amelyet a vádlottak nézegettek, próbálgatták az ékszereket, majd közölték, hogy arannyal kívánnak fizetni.Miközben az eladó az arany aktuális árfolyamát ellenőrizte, a férfi – ki

Ékszerbe bújtatott asszisztens - Ford Fiesta teszt

Autónavigátor
-
  17.08.16 06:18 Autó-motor 

Már színével, finom részleteivel is sokkoló az új Ford Fiesta, aztán használata közben még inkább az. Félelmetes, hogy milyen tudást rejtettek a kisautóba.

Így buktatta le a kamera a belvárosi ékszertolvajokat - videó

Blikk
-
  17.08.15 11:33 Belföld 

Egy bűvész kézügyességével dolgozott az a 45 éves férfi és 41 éves nő, akik aranygyűrűt loptak egy i ékszerüzletből, csak azzal nem számoltak, hogy a kamera felveszi a mutatványt.

Mit árulnak el a személyiségedről az ékszereid? A gyöngy és az arany is mást jelent

Femina
-
  17.08.14 15:05 Divat 

A jó első benyomás keltésére sosem lesz második esélyed.

Nem működött a szerencsét hozó drágakő, megbírságolták az ékszerészt

A fogyasztóvédelmi bíróság 320 ezer rúpia (mintegy 1,2 millió forint) visszafizetésére kötelezte egy ékszerüzlet tulajdonosát Indiában, mert ígéretével ellentétben nem tette gazdaggá egy vásárlóját a neki eladott szerencsehozó drágakő.

Igazi hős: szabadnapos rendőr fogott el egy ékszertolvajt Sátoraljaújhelyen

Blikk
-
  17.08.11 11:13 Belföld  Sátoraljaújhely

Sátoraljaújhely - Szabadnapos rendőr segített elfogni egy tolvajt, aki egy 44 éves, utcán sétáló asszony nyakából kitépte arany nyakláncát, majd elfutott szerda délelőtt. A 19 éves A. Roland beismerő vallomást tett.

Figyelem, itt megveheted az összes ékszert, amit a Trónok Harcában láttál

marie claire
-
  17.08.11 09:00 Életmód 

Az ékszerbolt, ahol mindent megtalálsz Sansa Stark ikonikus pillangós gyűrűjétől Daenerys nyak köré tekeredő ezüstsárkányáig.