Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 431 hír

Részletes programajánló az Állatkertek Éjszakájára

Baon
-
  Tegnap 19:38 Kultúra  Kecskemét

Már csak néhány nap, és újra itt az Állatkertek Éjszakája a Kecskeméti Vadaskertben. Fáklyafényes hangulatvarázs, és minden eddiginél színesebb programok, egyedülálló este várja az érdeklődőket.

8,3 milliárd forintból fejlesztik a debreceni állatkertet és vidámparkot

HVG
-
  Tegnap 17:17 Gazdaság  Debrecen Hajdú-Bihar

Az ország egyetlen vidámparkját a helyi állatkerttel közösen fejlesztik majd. A többmilliárdos építkezést az teszi lehetővé, hogy Debrecen és környéke kiemelt turisztikai övezetté vált.

Több mint 8 milliárd forint jut az állatkert és a vidámpark fejlesztésére Debrecenben

Dehir
-
  Tegnap 15:43 Megyei  Debrecen Hajdú-Bihar

Debrecen – Kiemelt turisztikai övezet lett Debrecen is, ennek köszönhetően a Nagyerdei Kultúrparkban igazi élményparkot hozhatnak létre.

Éjszaka is érdemes lesz ellátogatni a debreceni állatkertbe

Dehir
-
  Tegnap 10:53 Megyei 

Debrecen – Az Állatkertek Éjszakáján láthatjuk, hogyan indul először vadászni a 4 hónapos Dáriusz, majd a gyűrűsfarkú makik buliján is részt vehetünk.

Piranha bemutató is lesz az Állatkertek Éjszakáján

Debreceni Nap
-
  Tegnap 10:38 Megyei 

Minden évben eljön az éjszaka, amikor reflektorfénybe kerülnek az allatok. A hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Állatkertek Éjszakáján a hagyományos, közkedvelt programokon kívül ebben az évben minden eddiginél gazdagabb és látványosabb programkínálattal várják a nagyközönséget. Az est egyik szenzációjaként átadásra kerül az…

Kiterjesztett valóságon alapuló állatkert nyílt Magyarországon

[MTI] A kiterjesztett valóság technológiájával tíz védett állatfajt ismerhetnek meg a látogatók a mosonmagyaróvári Futura Interaktív Természettudományi Élményközpontban szeptember 17-ig - tájékoztatta az intézményvezetője csütörtökön az MTI-t. Horváthné Pákozdi Emese elmondta, hogy a kiállításhoz elengedhetetlen, hogy a látogatók…

Állatkertek Éjszakája lesz Kecskeméten is

Baon
-
  Tegnap 08:05 Kultúra  Kecskemét Állatkert

Hatodik alkalommal rendezik meg az Állatkertek Éjszakáját augusztus 25-én, amelyhez ebben az évben országszerte 12 állatkert csatlakozott, köztük a Kecskeméti Vadaskert is.

Állatkertek éjszakája: itt lesznek programok

Idén hatodik alkalommal rendezik meg az Állatkertek éjszakáját, ezúttal immár tizenkét magyarországi helyszínen, augusztus 25-én.

Megható videó: így aggódik beteg látogatója miatt az állatkerti orangután

NLCafé
-
  17.08.19 10:00 Állatvilág 

Gondozói szerint nem ez volt az első alkalom, hogy Rocky, a 12 éves orangután különleges érdeklődést mutatott az egyik látogatója iránt. A nem mindennapi találkozásról videó is készült.

Nem egy, hanem két medve végzett a 18 éves állatkerti gondozóval

NLCafé
-
  17.08.18 20:45 Belföld  Svédország Állatkert

A medvék a kerítés alatt ástak utat maguknak, és úgy közelítették meg, majd marcangolták szét az üres karámot takarító 18 éves férfit.

Medvék, bikák, farkasok – mit keres egy állatkert a tőzsdén?

Privátbankár
-
  17.08.18 14:02 Pénzügy 

Az üzleti szakzsargonban és a tőzsdei hírekben rendszeresen előkerülnek az állatok. A piac lehet bika vagy medve, a befektetők közt ott lapulhat a Wall Street farkasa vagy épp pulykák repkednek a részvénypiacon. Emellett azonban vagy még egy tucatnyi élőlény „lakik” a tőzsdén, akiket ritkábban használ a magyar zsargon. De hogy kerülnek az…

Két medve végzett a svéd állatkert gondozójával

Index
-
  17.08.18 13:59 Külföld  Svédország Állatkert

A medvék alagutat ásva jutottak vissza a karámon belülre, ahol egy csoport is tartózkodott, de ők sikeresen kimenekültek.

Két medve marcangolta szét az állatkert gondozóját

Origo
-
  17.08.18 13:36 Külföld 

Lopakodva közelítették meg, mielőtt rátámadtak volna.

Két medve végezett az állatkerti gondozóval

Gunnar Jonasson államügyész az SR svéd közrádiónak nyilatkozva elmondta, hogy a medvék a kerítés alatt ástak utat maguknak és úgy közelítették meg, majd marcangolták szét az üres karámot takarító 18 éves férfit. Jonasson nem részletezte, hogy miért csupán az egyik állatot altatták el a támadást követően. Az augusztus 4-én történtekről még…