Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 49 hír

Interjúra hívják az igazgatói állásokra jelentkezett pedagógusokat

Székelyhon
-
  Ma 18:57 Határtalan 

Hétfőn és kedden tartják meg a betöltetlenül maradt iskolaigazgatói tisztségekre pályázók interjúit. Hargita megyében több mint félszáz tanintézetvezetői állásra nem került jelentkező két versenyvizsga után sem.

Álláshirdetés vakvezető kutyáknak

24
-
  17.08.18 14:02 Színes 

A szokatlan, non-humán hirdetés a karrierváltásra kész, fiatal labrador retrievereket célozta meg.

Testhezálló álláshirdetés unatkozó labradoroknak

NLCafé
-
  17.08.18 13:30 Egészség 

Kutyáknak jelent meg álláshirdetés az egyik hazai álláskereső portálon, amiben karrierváltásra biztatják az otthon unatkozó labradorokat. A tehetséges négylábúakból vakvezető kutya lehet.

Itt az év legcukibb álláshirdetése!

Cosmopolitan
-
  17.08.18 12:36 Állatvilág 

Kallódó tehetségeket keresnek, akik megváltoztathatják az emberek életét, és ehhez mindössze fél éves, ösztöndíjas képzésben kell részt venniük – ja, és mondtuk, hogy kutyákról van szó?

A mérnököknél a szakmai fejlődés a fő álláskeresési szempont

A magyar mérnököknél a szakmai fejlődés a fő álláskeresési szempont, a fizetés csak a második - állapította meg a Jobsgarden HR-toborzó és tanácsadó cég, a magyar mérnökök munkaerőpiaci igényeit és kilátásait vizsgáló kutatása.

Kerületi állás: óvónőt venne fel a Csicsergő ovi

Ittlakunk
-
  17.08.18 08:36 Budapest 09. ker 

A Csicsergő óvoda óvónőt - vagy óvóbácsit - keres teljes munkaidejű, közalkalmazotti állásba, határozatlan idejű szerződéssel. A jelentkezőktől főiskolai végzettséget és 5 év tapasztalatot várnak.A pályázatokat augusztus 30-áig lehet benyújtani a thalyovoda@gmail.com címre, a beérkezett anyagokat augusztus 31-éig bírálják el. A…

Álláslehetőség: szakácsokat keresünk Mohácsra!

Újonnan nyíló mohácsi csúcsétterembe szakácsokat keresünk.   Elsősorban a hagyományos mohácsi ételek készítésében jártas, munkája iránt elhivatottságot érző szakácsok jelentkezésére számítunk. Jelentkezni szakmai önéletrajzzal a mohacsietterem@gmail.com e-mail címen lehet.

Állás: takarítót keres a Hajós suli

Ittlakunk
-
  17.08.17 16:56 Budapest 14. ker  Diploma

A Hajós Alfréd Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola takarítót keres határozatlan idejű, közalkalmazotti állásra, teljes munkaidőbe. A szerencsés jelentkezőnek a tantermeket, folyosókat és a mellékhelyiségeket kell majd a suliban takarítania..A pályázótól 8általános végzettséget és legalább 1 év szakmai tapasztalatot várnak. A…

Állást keres vagy munkahelyet kínál? Válasszon profi megoldást!

Parameter
-
  17.08.17 11:34 Határtalan 

Első hallásra a feljebb említett fogalmak sokak számára talán ijesztően hangozhatnak a tévhitek, a félinformációk és az esetleges negatív tapasztalatok következményeképpen, melyeket hasonló érdekeltségű cégek szakszerűtlen hozzáállása révén szerezhettek. A következőkben röviden összefoglaljuk, hogy miért érdemes épp a BONA OPERA…

Érdemes figyelni pályázatuk állását!

Agrotrend
-
  17.08.17 10:31 Gazdaság 

Mutatjuk, hol tájékozódhatnak a támogatott projektekről.

Állásbörze - a legfrissebb állásajánlatok

infoVáros
-
  17.08.17 09:00 Megyei 

Találd meg az új állásodat a rengeteg ajánlat között!

Matolcsy döntött Polt Petra jegybanki állásáról

24
-
  17.08.17 07:01 Gazdaság  Buda Cash MNB

Ezt két hónapos levélváltás után sikerült kicsikarni a MNB-ből, amely valamiért nem hajlandó leírni Matolcsy György nevét. Megtudtuk még, hogy Polt Péter felesége nem játszott szerepet abban, hogy Polt lánya is a jegybankban landoljon.

Épp új állást keres? Csupán maszturbálnia kell és havi 700 ezret fog keresni

Blikk
-
  17.08.16 15:41 Külföld 

Számtalan bizarr, ellenben nagyon jól fizető melóról hallhattunk már: sör kóstolás, mellmarkolás, vagy éppen komolyra fordítva a szót, állás a brit királyi udvarban. Na, de ilyenről rég hallottunk: íme, a legmenőbb meló havi 700 ezer forintért!

A magyar mérnököknél a szakmai fejlődés a fő álláskeresési szempont

GazdaságPortál
-
  17.08.16 15:39 Belföld  Állás

A magyar mérnököknél a szakmai fejlődés a fő álláskeresési szempont, a fizetés csak a második – állapította meg a Jobsgarden HR-toborzó és tanácsadó cég, a magyar mérnökök munkaerőpiaci igényeit és kilátásait vizsgáló kutatása. Az MTI-nek szerdán eljutatott közleményben kiemelték, a kutatásban megkérdezett 126 mérnök 97 százaléka…